Влез

View Full Version : Аххх тези братя :D

Simply Alex
08-10-2012, 19:23
Aмии хора честно си признавам чее обичам ужаснооо много брат си!! :D Той сега е на 16, а аз на 13-3 години разлика но обожавам да съм с него!! :) Преди година и нещо се преместихме с майка ми в Лондон, където се случиха много неща, но за тях си има друга темаа :D та през това време брат ми трябваше да озтане в БГ за да си оправи документите и много ми беше мъчно за него :( Преди 2 седмици дойде и той да живее с нас в Лондон.Като го посрещнахме на летището се държеше многоо тъпо и от тогава се държи много студено.. :/ от тогава все се опитвам да говоря с него,мазня му се само и само да разбера какво му става :/ Оня ден беше в банята и лап топа му стоеше на дивана в хола и любопитсвото ми надделя и погледнах какво прави на компа и знаете ли какво видях??Батко ми си пишел с една моя приятелка някви сърчица и глупости и аз стоях като гръмната на 10 минути!!Той ме видя и ми се разкрещя(знам напълно е прав) и ме блъсна леко но достатъчно силно за да падна(много съм спъната попринцип :D) Нищо не му казах-само се разревах като най-голямото бебе на света и се заключих в стаята си(напълно е прав да ми се сърди и искам да подчертая че не рева защото съм паднала а защото имам чувството че той се учождава от мен, което ме съсипва :()От тогава не си говорим и направо ще умра :( Майка ми не е разбрала че сме скарани защото и казах че съм много изморена и по цял ден съм или в стаята си или с приятеля си, опитвайки се да не се засичаме много много с брат ми защото сърцето ми ще се пръсне :(
Да поговоря ли с него или не?Моля дайте ми съвет :)

bloodyF
08-10-2012, 19:26
говори с него, обясни му че ти липсва, че искаш пак да сте си близки и му се извини
той има лично пространство, както и ти, така че не му се мешай в работите
кажи му ,че ти е самотно в нова държава и искаш да е до теб, да си помагате един на друг
разведи го из града, запознай го с приятеля си..излезте само двамата..

Simply Alex
08-10-2012, 19:30
Хора за тези 2 седмици от когато живее с нас се опитвам да го разведа-а той?!Само се сърди като малко дете,крещи ми и все се заяжда с мен -.- никога не е бил такъв!!Винаги хората са ни се чудди ли как може да се обичаме толкова многo :D а сега?всичко между нас се срива малко по малко от както е в Лондон :( понякога си мисля че аз съм причината ноо много се надявам да не е така :(

Simply Alex
08-10-2012, 20:05
Moля дайте ми съвет!! :( сега отидох да си взема нещо за хапване и минах покрай стаята му и не знам дали сии въобразявам но плачеше :( и после като отивах към стаята си се сблъсках с него и като го погледнах целия беше подпухнал и зачервен!!! :( Хора какво по дяволите му става и какво по дяволите да правя?Говорих с приятеля си и той буквално остана безмълвен а това става много рядко..моля помогнете ми :(

Elli *
08-10-2012, 20:13
явно претърпява голяма лична / любовна драма .. на дали ще ти я сподели .. обикновено по- големите не споделят на по - малките, но ти се опитай да го успокоиш .. някак си да е както преди :) успех!
едит : питай и приятелката ти, с която си е пишел

Simply Alex
08-10-2012, 20:22
Ооо аз я питах и тя какво ми вика:„моляяяяяяяяяяяя?!Аз да се сфалям с брат???Ти нормална ли си?!„
и тогава просто ми опъна нервите :@ и аз направо и затворих телефона...ок ако ходят-нямам нищо против!Мен не ме бърка :) ама да спре да се държи така!!От притеснение ли и аз не знам от какво днес направо ми причерня!!Охх не знам какво да кажа..сега се кара с някой по телефона..оффф не знам!!А майка ми още не е разбрала какво става :D ее не трябва да стана актриса някой ден :D

Simply Alex
08-10-2012, 20:45
Хора нещо ставааа :( брат ми седи пред нас и се разхожда напред-назад и говори по телефона..оффф колко тъжно ми става като го гледам някакъв такъв тихичък и замислен..наистина мисля да поговоря с него!Ккак да започна разговора?какво да му кажа?или по-добре да го оставя сам?или да отида и да го прегърна? какво да правя? :/

BreakingDawn
08-11-2012, 06:32
Отиди и говори с него!! И аз имам по-голям брат и от опит го знам.Всеки в такъв момент има нужда от подкрепа :) Ходи,попитай го какво му е ,защо се държи така.Просто се опитай да му помогнеш,все пак ти е брат ^^ успех

Simply Alex
08-11-2012, 13:49
Хораааааааааааа добри новини :) днес просто не издържах и с гръм и трясък :D влязох в стаята му(пак беше плакал :() и тъкмо да ми се разкрещи го прегърнах толкова силно че едвам не го задуших :D и прекарахме целия ден(и още го прекарваме :D) заедно :) първите няколко часа си говорихме само прегърнати и ревящи като две малки бебета(да бе поплакахме си като братче и сестричка за всичко което се беше случило),каза си всичко което го е тормозило човека(както и аз :D) и след това като най-големите олигофрени на света тръгнахме към едно кино да изгледаме някой друг филм,двамата зачервени и потпухнали :D уникална гледка и хората само ни зяпаха ето така о.О но вече всичко е добре и много ви благодаря за съветите :)

Amore-Mio*
08-14-2012, 15:28
Разбира се, че трябва да говориш с него. Каквото и да е станало, каквото и да се е случило - вие сте си брат и сестра. Още повече, че до преди кратко време сте били изключително близки. Обясни му това. Кажи му, че ти липса, а'бе всичко, което каза и на нас. Действай. Няма от какво да се притесняваш, той ти е брат.