View Full Version : Най-добрата ми приятелка ...
~DesertRain
08-11-2012, 14:14
Здравейте! Искам да ви помоля за съвет .. С най-добрата ми приятелка сме такива от 6ти клас до сега (вече ще сме 10ти), но тук от 1 година през 3 месеца се караме за 1 и също понеже тя е доста избухлива личност и лесно се пали..също така приема нещата прекалено дълбоко и навътре.. Имам си приятел от 1 година и всичко върви добре с него, но стане ли въпрос с кой да изляза идва проблема.. Тя по принцип е до по-рано навън а аз и той до по-късно и с нея преди излизах от рано и после с него а някой път и с двамата, но така на него не му харесва.. а иначе си имаме и компания в която излизаме и така е добре.. просто когато се разбера нещо с нея да излезем само двете той не се сърди а когато се разбера с него и после тя ме попита и и кажа че вече съм се разбрала с него тя веднагически ми казва" Благодаря ти най-добра приятелко" .. и тем подобни.. е това стана и в сряда... понеже тя става рано ми беше писала "хайде да отидем на плаж на обед" аз като станах го видях и се сетих че предната вечер съм обещала на приятеля си да отидем с него на вечерен плаж .. и и го казах .. след което тя уж ми каза "Добре" а после гледам пак какви ли не неща ми писала .. от сорта на "писна ми" " вече не ми пука за теб и какво ще направиш" "безразлична си ми .. " ... просто ми е много трудно и не знам какво да правя.. помогнете ми ..дайте ми съвет? това се е случвало към 2-3 пъти и винаги когато се скараме с нея е за по 2-3 дни МАКС .. но този път след тези думи.. не знам кога ще се сдобрим..тя ми каза че искала малко спокойствие от мен,но ние всеки божи ден си говорим и се виждаме..трудно ми е да не си говорим така навън ... Помогнете!
Ами ревнува момичето, нормално е.
Намерете и и на нея един приятел и всичко ще е ок.
Или пробвай да си поговориш с нея, обясни и, че не може да обръщаш внимание само на нея, защото и той ти е важен.
strawberry88
08-11-2012, 14:41
Намерете и и на нея един приятел и всичко ще е ок.
Мхм.И може да излизате четиримата. :D :---)
~DesertRain
08-11-2012, 14:41
Казах и го.. казах и че и тя знае какво е да си влюбен а тя даже не ми отговори .. просто ми написа " няма какво да говорим" .... при нея нещата са по сложни с любовта.. ;/ днес смятам пак да си поговоря с нея ноо.. тя е ..неможе да и кажеш какво да прави и да я убедиш в нещо .;/
~DesertRain
08-11-2012, 14:43
Тя имаше преди 1 месец приятел и бяха заедно само 1 месец .. ;д излизахме 4мата на кафе.. навън .. и всичко беше ок ама.. като скъсаха пак същата песен ;/ тя просто не може да разбере че не мога да бъда само и единствено на нейно разположение ..
sladurka122
08-11-2012, 19:40
Еми кажи и тогава как се чувстваш :) Предполагам, че ще те разбете..
HollyGolightly
08-12-2012, 18:30
Остави я да ти се сърди, то ще и мине. След като казваш, че си опитала да и го обясниш това, но тя отказва да разбере значи не си ти виновна. То колкото и да сте близки, не може постоянно да сте заедно. Просто и дай малко време и ще видиш, че пак ще дотърчи при теб да ен си мислиш, че някой друг ще и търпи номерата
~DesertRain
08-12-2012, 21:22
Благодаря за съветите.. еми всичко по силите си направих.. снощи отново имаше нужда от мен и и помогнах в трудна ситуация.. след което днес дори 2 думи не ми каза.. явно съм прекалено наивна и добра.. просто ще оставя нещата така.. дето викаш Холи, ще я оставя.. тя сама ако иска ще ме потърси
Anichkaxxwee
08-13-2012, 00:26
Кажи й това, което каза тук
Щом ти е приятелка, би трябвало да те разбере :)
Amore-Mio*
08-13-2012, 08:21
Ревност.
Просто сядаш и говориш с нея, както трябва. Разбираемо е от една страна, но щом е най - добра приятел, е нужно да разбере и да види, че си щастлива да си прекарваш времето с него. Все пак сте заедно от година, би трябвало вече тя да е свикнала с това. Кажи й това, което каза тук, на нас. Ако те разбере - разбере. Ако не - остави я да се сърди. Или направи това, което смяташ, че е правилно, само не й тичай непрекъснато след гъза.
И аз имах такава приятелка. Подчертавам дебело- имаХ!Никога няма да й мине. Щом не може да си намери гадже да си трае и да не те кара да се чувстваш виновна.Много се опарих от ревниви приятелки.Стигна се до там,че тя започна да разправя глупости за мен зад гърба ми и да обижда приятеля ми пред мен само и само защото й липсва внимание. Тегли й една майна ако не се кротне.Не си заслужава.Приятелство не съществува,поне не между жени.
urlittlelady
08-13-2012, 11:53
Аз имах същия проблем. Уж бяхме много големи приятелки всичко ви споделяше. Винаги съм била насреща и, абсолютно винаги. Винаги се е оплаквала от момчетата все нещо и липсвало, тоя бил такъв другия бил онакъв.. ми няма перфектни. И веднъж решихме да отидем на кафе на края на учебната година и аз взех приятеля си, защото исках и той да дойде и да мога да го виждам защото от октомври месец се мести в друг град. Но тя естествено трябваше да се намуси. после не ми говори не знам колко време. И накрая се обади и ме покани на кафе след което искаше да отидем на пазар защото нямало с кой скарала се с приятеля си и т.н. Тя ме търси само когато има нужда от мен. А знаеш ли аз какво мисля - да продължава, и на мен ми писна, няма да се занимавам...
Сега не сме се чували от седмици и аз се живея живота. :)
~DesertRain
08-16-2012, 23:37
Ами оправихме се за момента... просто не знам как стана.. казах и да излезем да поговорим, но даже още нищо не и бях казала и вече започна да ми споделя.. радвам се защото така ми е много по- добре.. значи всеки има такава приятелка.. радвам се да го чуя , че не съм единствена.. дано така си останем без кавги .. благодаря ви за коментарите и съветите. :)
prettymonster
09-05-2012, 06:07
Спокойно .. просто иска да види как ще реагираш . Изпитва те по някакъв нейн си начин колко значи за теб :)
А Л И С А
09-05-2012, 07:23
Приятелки сте от дълго време. Като в един момент спреш да й обръщаш толкова внимание колкото преди, е съвсем нормално да й е неприятно. Била съм и от двете страни на барикадата и знам, че е кофти. Опитай се да й обясниш как стоят нещата вече, ако не те разбере - остави я да се сърди. Рано или късно ще й мине исама ще те потърси.
Малко не по темата: Сетих се за тази песничка като прочетох за проблема ти.
http://www.youtube.com/watch?v=fEEX6dcPMiw По-конкретно за частта - This is what makes us girls We don't stick together 'cause we put our love first
~The Smile~
10-03-2012, 17:27
Просто ревнува,остави я за малко сама и ще й мине.