Влез

View Full Version : Страх ме е да му кажа!?!

MalkataMirela
08-12-2012, 19:11
Здравейте
С приятелят ми съм от 2 години почти бяхме скъсали за малко и не съм му казала всичко,което съм правила докато не сме били заедно...казвала съм му повечето неща,но други просто не мога да ги кажа,защото от както сме заедно всичко е повече от перфектно...знам,че ако му кажа просто ще се ядоса много защото ми е прощавал какво ли не...и може би ще ми каже да го оставя,просто ще ми се вбеси...няма как да разбере за тези неща,но просто не знам...

fenkaaa
08-12-2012, 19:16
Ако вземеш и да кажеш какво си правила,по можем да ти помогнем.Изпадала съм в такава ситуация,ако искаш сподели.

MalkataMirela
08-12-2012, 19:20
ами той знае с кой какво съм правила,но за 1 момче точно не знае защото се познавам отдавна с него и се целунахме,но просто не мога да му кажа

fenkaaa
08-12-2012, 19:27
Ако наистина всичко е повече от перфектно,а приятеля ти е от хората,които не прощава лесно такива неща,по-добре си премълчи,не че е хубаво,но поне ще си запазите добрите отношения.Ако пък мислиш,че ще ти прости,кажи му,но откъде си сигурна,че и той е напълно честен с теб?

П.П. Ако това с целувката е било,когато сте били скъсали не се брои за изневяра,ако е било тогава,му кажи.

PullMeCloser
08-12-2012, 19:30
Аз не виждам проблем, били сте разделени. Дори не е нужно да му казваш, ако не искаш.

MalkataMirela
08-12-2012, 19:35
никога не съм му изневерявала,да беше когато не бяхме заедно,но не съм премълчавала само това и може би няма да ми прости повече,а искам да съм с него...

PullMeCloser
08-12-2012, 19:46
Добре, стига си откачала. Било е докато сте били разделени, била си свободна да правиш каквото ти е кеф и толкова. Изобщо не му казвай, а и той не би трябвало да реагира зле според мен, но ти си го познаваш.

druzilla
08-12-2012, 19:52
Противно на предишните мнения,аз мисля,че трябва да му кажеш.Да,били сте разделени и си била в правото си да правиш каквото си поискаш,но рано или късно нещата излизат наяве и ще е много по-гадно ако разбере от друг.По-добре му кажи и той не бива да откача,а да оцени,че си била откровена с него. ;)

MalkataMirela
08-12-2012, 19:53
обаче той точно за него не предполага...и ако му кажа ще откачи и всичко или ще се промени към лошо или всичко ще свърши...

balu4ka
08-12-2012, 19:53
Ако държиш да бъдеш откровенна и честна му кажи,защото връзките се градят върху доверието което има между двама души.Но,ако е от хората ,които правят от мухата-слон мисля,че е редно да премислиш нещата.Този човек с който си се целунала има ли взимане-даване с твоят?Защото ,ако после разбере истината ще стане лошо...

MalkataMirela
08-12-2012, 19:55
не те не са никакви,но все пак много се притеснявам и много ми тежи,а знам,че ако му кажа може би ще е краят,защото много неща преживяхме...

Angelous
08-12-2012, 19:59
Щом сте били разделени не е нужно да му казваш. Няма смисъл да се карате за неща случили се преди. Живейте в настоящето : )

PullMeCloser
08-12-2012, 19:59
Ти самата знаеш ли какво искаш? Казваме ти: "Не му казвай"-"Ама искам да му кажа". "Кажи му"- "Да, ама ще се разделим."
Защо мислиш, че ще се разделите?

MalkataMirela
08-12-2012, 20:01
казах го и преди малко...защото не ми е за първи път и мисля,че ще му писне вече да прощава...за това ме е страх...

PullMeCloser
08-12-2012, 20:06
Окей, той НЯМА какво да прощава. Вие сте били разделени, нито е изневяра, нито нищо. Просто не му казвай.

MalkataMirela
08-12-2012, 20:09
да...за сега мисля да не му казвам...ще видим как ще се развият нещата натам...

3oPuTy
08-12-2012, 20:36
Здравейте
С приятелят ми съм от 2 години почти бяхме скъсали за малко и не съм му казала всичко,което съм правила докато не сме били заедно...казвала съм му повечето неща,но други просто не мога да ги кажа,защото от както сме заедно всичко е повече от перфектно...знам,че ако му кажа просто ще се ядоса много защото ми е прощавал какво ли не...и може би ще ми каже да го оставя,просто ще ми се вбеси...няма как да разбере за тези неща,но просто не знам...

Уж връзката ви е била перфектна,а се е налагало той да ти прощава к'во ли не?!
Тия две неща нещо не ми се връзват :?
И все пак по-добре му кажи,защото няма смисъл от тайни.По-добре да разбере от теб.

Amore-Mio*
08-12-2012, 23:07
Не виждам защо трябва да му казваш и да се оправдаваш за случилото се. Макар, като се позамисля и аз бих го направила. Бих искала да го споделя, не мога да си го обясня обаче защо. Иначе си имала пълното право да правиш, каквото си искаш, щом не сте били заедно през този период.

Anichkaxxwee
08-12-2012, 23:55
Като си се целунала с това момче, сте били разделени със сегашния ти приятел
Не виждам защо трябва да му казваш

Kamikazeto
08-13-2012, 14:35
За мен да обичаш някой и да твърдиш че връзката ти е страхотна значи да е чиста и да можете да си имате доверие един на друг..не е въпроса в това дали ще ти се разсърди, въпроса е принципен да можете да си имате доверие..според мен не трябва да се колебаеш защото ако той не знае някои неща, може и ти да не знаеш (кой знае може и той да има да ти сподели нещо) то в това всичкото няма смисъл..настояще настояще, тва е слепешката...да знам, звучи банално но аз ако бях на твое място нямаше да мога да премълча такова нещо (не че е толкова сериозно но все пак не е и незначително)