PDA

View Full Version : Какво се харесва на момчетата?

blqqqh
08-15-2012, 08:35
мм.. търсих тема, но не намерих такава в която пише това, което аз искам да попитам момчетата... ЗНАЧИ :Д искам да разбера... защо толкова много момчетата харесват по-скоро кифли със изправени топирани коси със вафлички в корените... да ходят на токчета като са на по 13-14-15 години... да се обличат само в черно и бяло и розаво.. да си слагат по 5 тона грим и т.н ... също бих искала да знам дали момчетата харесват повече ... отпуснати скелети, които не ядът изобщо за да бъдат слаби и не правят никакви упражнения, което просто им топи мускулите и след това приличат на желета или момиче, което не е чак толкова слабо но пък е стегнато и не се клати по 100 пъти като стъпне... повечето момчета казват "трябва да има къде да пипнеш и какво да хванеш" ама ;д само го говорят иначе все по клечовците се заглеждат. Защо момчетата обичат големи цици? разбирам, не е яко да са супер малки ама чак с някфи гигантини да ходиш.. не е яко.. нормални цици е ок... хем на момичето не и пречат хем можеш да си ги мачкаш. А за дупетата? големи сочни дупета или малки кокалести дупенца, да не можеш да стиснеш нито да хванеш? ;д Ох, стига съм се разпростирала в подробности, просто МОМЧЕТА, КАЖЕТЕ МИ КАКВО ХАРЕСВАТЕ.

dimitar_ak
08-15-2012, 09:00
Харесвам жени, които са себе си и не се опитват да влязат в някакъв шаблон. Приятелката ми дори и много грим не слага.

Kavichki
08-15-2012, 09:07
На първият ти въпрос ще отговоря с въпрос.
Защо повечето момичета харесват/е лошо момчета, мускулести и т.н?

Относно дупетата, харесвам сочни. :)

blqqqh
08-15-2012, 09:16
аз лично не харесвам мноооооооого мускулести момчета... но да може да ме вдигне, да ;д

blqqqh
08-15-2012, 09:22
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/423490_3085095465698_1174340678_n.jpg така съм аз..

anonymous708973
08-15-2012, 09:26
мм.. търсих тема, но не намерих такава в която пише това, което аз искам да попитам момчетата... ЗНАЧИ :Д искам да разбера... защо толкова много момчетата харесват по-скоро кифли със изправени топирани коси със вафлички в корените... да ходят на токчета като са на по 13-14-15 години... да се обличат само в черно и бяло и розаво.. да си слагат по 5 тона грим и т.н ... също бих искала да знам дали момчетата харесват повече ... отпуснати скелети, които не ядът изобщо за да бъдат слаби и не правят никакви упражнения, което просто им топи мускулите и след това приличат на желета или момиче, което не е чак толкова слабо но пък е стегнато и не се клати по 100 пъти като стъпне... повечето момчета казват "трябва да има къде да пипнеш и какво да хванеш" ама ;д само го говорят иначе все по клечовците се заглеждат. Защо момчетата обичат големи цици? разбирам, не е яко да са супер малки ама чак с някфи гигантини да ходиш.. не е яко.. нормални цици е ок... хем на момичето не и пречат хем можеш да си ги мачкаш. А за дупетата? големи сочни дупета или малки кокалести дупенца, да не можеш да стиснеш нито да хванеш? ;д Ох, стига съм се разпростирала в подробности, просто МОМЧЕТА, КАЖЕТЕ МИ КАКВО ХАРЕСВАТЕ.

Прилича ми на историята с киселото грозде, но съчетано със страшно грешно тълкуване на дадени неща от твоя страна.

Първо, свестните момчета не харесват кифли, запомни го. Естествено, зависи какво разбираш под "свестен", но това е прекалено обширна тема, за да се впускам в нея сега.

Второ, има момчета, които харесват кльощави момичета, да. Повечето обаче са именно на мнението "трябва да има къде да се хванеш". Ти казваш, че тези, които твърдели това, се заглеждали по клечовци. Какво разбираш под клечовци? Щото ако за теб клечка е момиче 50-55 кг, да речем, мога да предположа колко тежиш.

Трето, има цицомани и винаги ще има. Да, момчетата няма да спрат да се заглеждат по мадамите с чашка Ц/Д по улицата - факт. Вродено им е. Това обаче съвсем не значи, че не харесват други цици (в частност - твоите).

Извод: Момчета всякакви, следователно темата няма особен смисъл.

blqqqh
08-15-2012, 09:28
предположи колко тежа. и не, клечовци за мен не са 50-55 кг... всъщност зависи и то височината ииии не винаги това как изглеждаш показва колко тежиш...

Grudi_SeXa
08-15-2012, 09:36
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/423490_3085095465698_1174340678_n.jpg така съм аз..
ш'та скъсам. 8)

ChuShki
08-15-2012, 10:56
'Извод: Момчета всякакви, следователно темата няма особен смисъл. ' ...

adoreher
08-15-2012, 10:58
няма никво значение дали си тупираш косата
или си я мачкаш с пяна примерно
въпроса е да си самоуверена /не надута, а самоуверена/ да го излъчваш тва нещо
и да имаш чувство за хумор

не мога да си представя как живеят хората без чувства за хумор ;x

WesSneijder
08-15-2012, 11:02
Ей такива като тебе харесваме(поне аз), но е важно и да не са някви глупави и дразнещи естествено. ;)

Furious?
08-15-2012, 11:02
щото са яки и през повечето време не се оплакват , а знаят как да се държат

blqqqh
08-15-2012, 11:15
щото са яки и през повечето време не се оплакват , а знаят как да се държат кои са яки?

WesSneijder
08-15-2012, 11:18
щото са яки и през повечето време не се оплакват , а знаят как да се държат

Да, да се лигавят, да мрънкат и да киселеят непрекъснато определено значи че знаят как да се държат...както и да е, всеки си има свое мнение ;)

xpawn
08-15-2012, 11:20
Естествено хубави момичета със слабо стегнато атлетично тяло и горе-долу нормални цици за размера на тялото.

blqqqh
08-15-2012, 11:24
мм .. какво разбирате по "лигавят се" .. катоо правят се на малки деца за да им е забавно или.. мрънкат за всичко и само се оплакват?

WesSneijder
08-15-2012, 11:42
мм .. какво разбирате по "лигавят се" .. катоо правят се на малки деца за да им е забавно или.. мрънкат за всичко и само се оплакват?
По-скоро второто. Под лигла разбирам такава, която непрекъснато е недоволна от всичко, хленчи и прави проблеми за някакви пълни глупости. Другото което аз лично включвам е да не знае какво иска-един ден едно, а на следващия-точно обратното.
Иначе без майтап и смях не може, както и без да "изпростееш" от скука и да почнеш да се държиш както ти казваш в един момент. :) Всичко обаче трябва да е с някаква мярка, която е различна при различните хора ;)

Furious?
08-15-2012, 11:49
Вие не знаете как да се държите с тях може би.Има и що-годе умни момичета , които бихте причислили към групата "кифли".Признавам си , че има много лоши попадения , обаче външният им вид ми харесва.Спомням си , че бях на ресторант с една на ресторант и се опита да ми се оплаче нещо , при което казах нещо от сорта на "Стига ме занимава с глупостите си вече.Порастни най-сетне" и тя ми се извиняваше почти цялата вечер преди да я ф-клозна.Всичко зависи от настройката и човека

WesSneijder
08-15-2012, 11:58
Вие не знаете как да се държите с тях може би.Има и що-годе умни момичета , които бихте причислили към групата "кифли".Признавам си , че има много лоши попадения , обаче външният им вид ми харесва.Спомням си , че бях на ресторант с една на ресторант и се опита да ми се оплаче нещо , при което казах нещо от сорта на "Стига ме занимава с глупостите си вече.Порастни най-сетне" и тя ми се извиняваше почти цялата вечер преди да я ф-клозна.Всичко зависи от настройката и човека
Mоже, нали тва ти казвам, всеки си има мнение. Може би аз наистина не знам как да се държа така, просто не ми е в стила ;)

Chacho
08-15-2012, 12:01
Авторке, ако спреш да мрънкаш, може и да се прежали некой с тебе. Не ти е проблема във визията. Проблемът ти е, че имаш кифленски манталитет.

Колкото до въпроса, харесвам момичета с цици, яки задници, плоски коремчета, хубави в лицето и т.н., щото съм момче. Последното нещо, което ще седна да правя е, да се чудя честно ли е спрямо по-пълничките, безцицести дами. Ако много те депресира това, пореви малко, че природата ти е крива.

chushkopek
08-15-2012, 12:14
Мен ми става смешно как кифла казва на полукифла, че няма лошо да си кифла....

ComeGetMe
08-15-2012, 12:35
пропуснах караницата за кифлите в последните постове...

ама имам един въпрос...

както казахте, момчета всякакви, но ми се случи нещо, върху което наистина се зачудих :D

по принцип аз си се обличам съвсем нормално като повечето момичета, дрехи тип като тези в теранова, калиопи и т.н. мейнстрийм дрехи така да се каже :D само че веднъж бях на село и по някаква случайност и приятеля ми беше в същото село и аз бях с обикновен потник, екип на адидас, маратонки и вързана на конска опашка без никакъв грим и той като ме видя вика "уоу, не можах да те позная, супер си яка с вързана коса и искам по-често да се обличаш така"... той верно си пада по спортното обличане адидас, пума и т.н. за момче - да , но за момиче имам чувството, че все едно се връщам 8 клас в даскало час по спорт... и ми се стори много странно как момче предпочита спортно с екип и маратонки пред по-женствени дрехи. Та има ли и други момчета, които ги кефи спортното? и все повече и повече дори не момчета, а мъже ми казват, че много харесват опъната конска опашка... коментар и за това? O_o аз предпочитам точно пусната грива, по-женствено ми изглежда, а според мнението на момчетата май точно обратното излиза.

ето какъв тип спортно имам предвид:
http://www.topobiavi.com/data/adv_images/470/p_470776.jpg
с такъв тип екип бях облечена

Chacho
08-15-2012, 12:57
пропуснах караницата за кифлите в последните постове...

ама имам един въпрос...

както казахте, момчета всякакви, но ми се случи нещо, върху което наистина се зачудих :D

по принцип аз си се обличам съвсем нормално като повечето момичета, дрехи тип като тези в теранова, калиопи и т.н. мейнстрийм дрехи така да се каже :D само че веднъж бях на село и по някаква случайност и приятеля ми беше в същото село и аз бях с обикновен потник, екип на адидас, маратонки и вързана на конска опашка без никакъв грим и той като ме видя вика "уоу, не можах да те позная, супер си яка с вързана коса и искам по-често да се обличаш така"... той верно си пада по спортното обличане адидас, пума и т.н. за момче - да , но за момиче имам чувството, че все едно се връщам 8 клас в даскало час по спорт... и ми се стори много странно как момче предпочита спортно с екип и маратонки пред по-женствени дрехи. Та има ли и други момчета, които ги кефи спортното? и все повече и повече дори не момчета, а мъже ми казват, че много харесват опъната конска опашка... коментар и за това? O_o аз предпочитам точно пусната грива, по-женствено ми изглежда, а според мнението на момчетата май точно обратното излиза.

ето какъв тип спортно имам предвид:
http://www.topobiavi.com/data/adv_images/470/p_470776.jpg
с такъв тип екип бях облечена

Много ясно. Веднъж - спортна визия, аналогия за добро тяло. Втори път - вързана коса, аналогия за фелацио.

ComeGetMe
08-15-2012, 13:09
честно казано ми е много постно това спортното обличане. по тая логика всички поли, рокли, токчета, сатенени материи, кройки, преси, маши и т.н. около които целият женски свят се върти стават ненужни.. O_o :D
някак си не си представям посред бял ден да тръгна с екипа в центъра или на заведение, малко селско ми изглежда ;D
очудена съм! е, все пак само едно момче се изказа... и другите ли мислят така? :D

dimitar_ak
08-15-2012, 13:13
Авторке, защо на всички снимки си с тези панталонки и това горнище? Друго нямаш ли си?

Chacho
08-15-2012, 13:13
U don't say? Ма като сте готови да си хвърляте парите. А официалната визия не отстъпва на спортната, това не пречи спортната да е сексапилна. Всеки си има предпочитания, понякога опира и до момента. На мен цялата суета ми идва в повече.

Wax
08-15-2012, 13:18
Повечето момчета харесват такива момичета (кифли), защото в повечето случаи са лесни и бързо пускат отколкото свестните срамежливки.
Все пак знаем, че момчетата над всичко слагат секса - или поне тези на твоята възраст.

Почни да се ебеш и ти и ще видиш как момчетата ще почнат да те заглеждат

Amore-Mio*
08-15-2012, 13:27
Всеки с вкуса си.
Какво? Ако някое ти момче ти каже, че харесва кифли с пет-метрови прически и 3 тона грим + скелет, и ще станеш такава? Просто бъди себе си. И момчето, да те хареса заради това, което си.

WesSneijder
08-15-2012, 13:29
U don't say? Ма като сте готови да си хвърляте парите. А официалната визия не отстъпва на спортната, това не пречи спортната да е сексапилна. Всеки си има предпочитания, понякога опира и до момента. На мен цялата суета ми идва в повече.
Абсолютно си прав тука и съм напълно съгласен. Всичко си е въпрос на настроение, на ситуация и тн. ;) И едното става, и другото също, дори е хубаво да има някакво разнообразие. Надали има някой, който във всички ситуации и във всички случаи харесва само едно и също нещо, пък ще да става дума и за облекло. ;)

WesSneijder
08-15-2012, 13:32
честно казано ми е много постно това спортното обличане. по тая логика всички поли, рокли, токчета, сатенени материи, кройки, преси, маши и т.н. около които целият женски свят се върти стават ненужни.. O_o :D
някак си не си представям посред бял ден да тръгна с екипа в центъра или на заведение, малко селско ми изглежда ;D
очудена съм! е, все пак само едно момче се изказа... и другите ли мислят така? :D
Никой не ти казва да ходиш навсякъде навън така. Спортно облекло далеч не значи само продрипан анцуг. Има много неща, които стават и за излизане. Е, естествено трябва да се съобразяваш къде отиваш и дали тия дрехи са подходящи за там, ама не вярвам за това да не си се сетила, поне от това, което описваш в първия поуст. :)

whysosad
08-15-2012, 15:16
Всичко си е относително. Стига с тези определения "кифли, вафли..".
Защото ако те са зле.. за мен момичета, които пускат такива теми са десет пъти по-зле.

blqqqh
08-15-2012, 20:07
Авторке, ако спреш да мрънкаш, може и да се прежали некой с тебе. Не ти е проблема във визията. Проблемът ти е, че имаш кифленски манталитет.

Колкото до въпроса, харесвам момичета с цици, яки задници, плоски коремчета, хубави в лицето и т.н., щото съм момче. Последното нещо, което ще седна да правя е, да се чудя честно ли е спрямо по-пълничките, безцицести дами. Ако много те депресира това, пореви малко, че природата ти е крива.

не знам защо мислиш че имам "кифленски манталитет" ... кифла за мен е много относително... по-скоро от тези момичета които ходят нон-стоп с токчета или пантофки, джапанки и т.н и никога не са обували кецове или маратонки.. няма лошо да изглеждат добре, лично на мен някои даже ми харесва как са се облякли.. под кифла имам в предвид друго.. това, че точно както казват другите- мрънкат за всичко и т.н ... непрекъснато пищят като видят някой червей или нещо такова... не можеш да решаваш с какъв манталитет съм само по това, което пиша тук.. нито знаеш с какво се занимавам, нито нищо.

blqqqh
08-15-2012, 20:10
Авторке, защо на всички снимки си с тези панталонки и това горнище? Друго нямаш ли си?
амм а дали си се замислял, че снимките са снимани във един и същи ден и това е бански и за това се пека с него?

anonymous708973
08-16-2012, 08:51
Кифленски манталитет + комплекси, мдам.
Нищо чудно, че не те харесват, след като от 100 км излъчваш послания тип "Много съм несигурна, не се занимавай с мен, че ще помисля, че ми се подиграваш."

blqqqh
08-16-2012, 08:56
обяснете ми само защо мислите че имам кифленски манталитет, защо мислите че момчетата не ме харесват? ... комплексите си ги имам, да .. всяко момиче има поне един такъв.

Neftochimic
08-16-2012, 09:03
всеки си има различни предпочитания... : )

SisiStrange
08-16-2012, 09:16
обяснете ми само защо мислите че имам кифленски манталитет, защо мислите че момчетата не ме харесват? ... комплексите си ги имам, да .. всяко момиче има поне един такъв.
Защото мислиш, че да си кифла се определя от външния вид и напълно пропускаш същината.

Имам позната, която се носи баш като кифла и с дрехите, и с многото процедури по косата, грима и всичко, а е умно, амбициозно и много мило момиче. Със сериозен приятел. Въобще не е лигла.

Тия теми са супер странни. Това казвали момчетата, пък харесвали друго... Точно пък мъж няма да чуеш да те лъже за вкуса си на тема външен вид. Да, голяма част наистина обожават да пипнат нещо стегнато и сочно. Обожават хубавите, пищни и добре оформени гърди, съразмерни с цялата структура. Други пък обичат дебелани. Трети харесват кльощи. Светът е толкова шарен откъм интереси. Ако не харесваш нещо в себе си, вместо да се оплакваш, че момчетата харесват еди какво си, захвани се и го оправи.

dreamer_love
08-16-2012, 15:42
Комплименти ли търсиш, мойто момиче... аз всякаква съм била и за мен не е проблем да отслабна като не ям нищо. Това престъпление ли е? Момчетата каквото искат да харесват!

dreamer_love
08-16-2012, 15:48

Най-идиотският коментар, който съм чела през живота си. Имам един въпрос... на колко си, на 14 или скоро ще правиш 16 :D защото един МЪЖ никога няма да напише нещо такова ;)

Cloud9
08-16-2012, 15:52
Кифла е непълнолетно момиче,което се снима по бански в огледалото и пуска теми в тийнфорум, за да разбере как да се държи като кифла, за да я харесват момчетата. Няма си гаджИнце в момента ,за разлика от по-развитите й, модерни приятелки и иска да знае какво й куца,за да се хареса на загорелите момченца от махалата. Те туй е кифла.

mmm_sweet
08-16-2012, 15:57

+10000 Авторке,не е редно да се сърдиш,че мъжете харесват кифли,когато и ти самата не се заглеждаш по по-пълните и по-грозните мъже,и ти искаш от най-доброто,както всеки,независимо от пола

fenastz
08-16-2012, 16:47
Не го ли разбрахте - харесваме кифлите, защото са яки и стават за ебане, а всеки човек обича ебане.

blqqqh
08-16-2012, 20:38
Комплименти ли търсиш, мойто момиче... аз всякаква съм била и за мен не е проблем да отслабна като не ям нищо. Това престъпление ли е? Момчетата каквото искат да харесват!
предпочитам да съм такава каквато съм си вместо да отслабвам с неядене ... с неядене нищо не правиш ... топиш мускули, мазнините си остават и после се клатиш като желе... не трябва неядене трябва подходяща диета и хубави упражнения.

blqqqh
08-16-2012, 20:39
Кифла е непълнолетно момиче,което се снима по бански в огледалото и пуска теми в тийнфорум, за да разбере как да се държи като кифла, за да я харесват момчетата. Няма си гаджИнце в момента ,за разлика от по-развитите й, модерни приятелки и иска да знае какво й куца,за да се хареса на загорелите момченца от махалата. Те туй е кифла.

за мен ли говориш?

blqqqh
08-16-2012, 20:42
АБЕ ХОРА, не знам защо мислите че искам да съм кифла и че искам всички момчета непрекъснато да ми викат как ше ме скъсат и всякви такива глупости... просто питам... и не знам защо решихте и че съм дебела като никъде не съм казвала такова нещо ... 56-57 кила съм 175-176 съм висока... не знам това за вас какво значи... ИМАМ си гадже... не търся момчета, които да ми обръщат внимание защото аз това, което си го искам си го получавам... как определяте че имам еди какъв си манталитет че искам да бъда еди каква си и онаква си без изобщо нито сте ме питали нещо нито по това, което съм написала можете да разберете нещо за мен ...ако съм искала да бъда кифла до сега да съм станала, ако съм искала да съм слаба до сега да съм била... не питам "МОМЧЕТА, ЗАЩО НЕ МЕ ХАРЕСВАТЕ?!?!?!?!?" питам просто какво се харесва на момчетата като цяло

mmm_sweet
08-17-2012, 06:25
АБЕ ХОРА, не знам защо мислите че искам да съм кифла и че искам всички момчета непрекъснато да ми викат как ше ме скъсат и всякви такива глупости... просто питам... и не знам защо решихте и че съм дебела като никъде не съм казвала такова нещо ... 56-57 кила съм 175-176 съм висока... не знам това за вас какво значи... ИМАМ си гадже... не търся момчета, които да ми обръщат внимание защото аз това, което си го искам си го получавам... как определяте че имам еди какъв си манталитет че искам да бъда еди каква си и онаква си без изобщо нито сте ме питали нещо нито по това, което съм написала можете да разберете нещо за мен ...ако съм искала да бъда кифла до сега да съм станала, ако съм искала да съм слаба до сега да съм била... не питам "МОМЧЕТА, ЗАЩО НЕ МЕ ХАРЕСВАТЕ?!?!?!?!?" питам просто какво се харесва на момчетата като цяло

мислим,че искаш да си кифла,защото по тона ти се усеща нотка завист и то не малко количество,питаш мъжете за това какво харесват,а кифлите са пълната представа на това какво един мъж иска и не мисля,че ти не си наясно с това,но има една уловка при това да си кифла-шанса ти да се хванеш с някой,на който наистина да му пука за теб,е почти никакъв,защото външният им вид привлича хора,които са пълната противоположност на това,така че мила не се тормози,такова е каквото е,но за всяко едно нещо си има цена,никой не е перфектен дори и на някои да им се иска

blqqqh
08-17-2012, 06:49
изобщо не съм пуснала тази тема за да видя дали момчетата хареват кифли и да стана такава, имам си момче, то ме харесва и това ми е достатъчно, просто не разбирам какво момчетата харесват на 50-те тона грим... не искам да съм кифла, не искам да имам по 100 обожателя ... не им завиждам... повечето даже са ми супер смешни и казвам за 2ри път- ако исках да бъда кифла до сега да съм станала.. аз като си наумя нещо го правя.

Wax
08-17-2012, 06:58
Що не станеш? Ставаш за ебане

blqqqh
08-17-2012, 07:13
защото не ми харесва стила на обличане ... също трябва и вътрешно да се променя, а аз не искам...също така ... трудно е да видиш кифла спортистка ... по-скоро са кифли .. шопинг маниачки и дискотенячки ... не мерси .. НО ако наистина исках всички момчета да ме зяпат нон стоп ... щях да стана само че там е въпроса.. не искам всички да ме гледат ... не съм направила тази тема за да разбера каква трябва да съм за да мога да стана такава понеже няма с кой да се еба... се ми е тая .. просто исках да разбера какво толкова харесват в супер клечавите пищящи кифлички.

iwwo_
08-17-2012, 07:20
Такива които не питат постоянно какви момичета харесваме примерно ;)

blqqqh
08-17-2012, 07:23
хубаво ;д

Wax
08-17-2012, 07:28
защото не ми харесва стила на обличане ... също трябва и вътрешно да се променя, а аз не искам...също така ... трудно е да видиш кифла спортистка ... по-скоро са кифли .. шопинг маниачки и дискотенячки ... не мерси .. НО ако наистина исках всички момчета да ме зяпат нон стоп ... щях да стана само че там е въпроса.. не искам всички да ме гледат ... не съм направила тази тема за да разбера каква трябва да съм за да мога да стана такава понеже няма с кой да се еба... се ми е тая .. просто исках да разбера какво толкова харесват в супер клечавите пищящи кифлички.

E вече разбра.

/thread

Scarface_
08-17-2012, 08:50
ох ффф... има всякакви хора , както момчета ,така и момичета , които са различни . Докато си на 14-15-19 гледаш по-скоро външен вид и по-точно не обръщаш внимание на всичко от външния вид.Аз харесвам хубави момичета...Комплексно е може и да няма големи гърди , но да са стегнати , да има дълги крака , изпъната стойка , страхотно дупе красиво лице...грим - мразя...грима трябва да се свежда до няква елементарна спирала или там моливи около очите съвсем леко и толкоз. Красотата на едно момиче , също може да се подчертава с маниери , държание , походка и т.н , не знаете колко дребни неща могат да направят едно момиче да не изглежда толкова добре и обратното.Важното е да е естествена ...Толкова за външния вид. Трябва да е интелигента , да знае какво иска , да е целенасочена и да има смисъл и цел в живота , ако притежава само външния вид и не мога си кажа 2 приказки с нея , няма кво др. да правя с нея освен секс , но едва ли.. ако нямате хубави лица , това е нормално , но ако нямате хубави тела , това е защото не правите нищо по въпроса , аз също не съм се родил с хубаво тяло и сега не е това което искам , но работя по въпроса , а той е ти да се харесваш - не да желаеш да те харесват. Трябва да си такава каквато си , да казваш това ,което искаш , а не да се опитваш да приличаш на други .

blqqqh
08-17-2012, 13:25
ох ффф... има всякакви хора , както момчета ,така и момичета , които са различни . Докато си на 14-15-19 гледаш по-скоро външен вид и по-точно не обръщаш внимание на всичко от външния вид.Аз харесвам хубави момичета...Комплексно е може и да няма големи гърди , но да са стегнати , да има дълги крака , изпъната стойка , страхотно дупе красиво лице...грим - мразя...грима трябва да се свежда до няква елементарна спирала или там моливи около очите съвсем леко и толкоз. Красотата на едно момиче , също може да се подчертава с маниери , държание , походка и т.н , не знаете колко дребни неща могат да направят едно момиче да не изглежда толкова добре и обратното.Важното е да е естествена ...Толкова за външния вид. Трябва да е интелигента , да знае какво иска , да е целенасочена и да има смисъл и цел в живота , ако притежава само външния вид и не мога си кажа 2 приказки с нея , няма кво др. да правя с нея освен секс , но едва ли.. ако нямате хубави лица , това е нормално , но ако нямате хубави тела , това е защото не правите нищо по въпроса , аз също не съм се родил с хубаво тяло и сега не е това което искам , но работя по въпроса , а той е ти да се харесваш - не да желаеш да те харесват. Трябва да си такава каквато си , да казваш това ,което искаш , а не да се опитваш да приличаш на други .

благодаря, едно едно мислене, което ми харесва. Такава съм, каквато съм, доста хора са се опитвали да ме променят, но не стаа ;д

Foxa^
08-17-2012, 13:33
хахахахахаа .. :D

blqqqh
08-20-2012, 06:46
значи сигурно има доста кифли тук, но аз не съм една от тях

Chacho
08-20-2012, 11:30
значи сигурно има доста кифли тук, но аз не съм една от тях

Себеопознаването продължава.

fankata:)
08-20-2012, 12:11
Харесвам жени, които са себе си и не се опитват да влязат в някакъв шаблон. Приятелката ми дори и много грим не слага.

Подкрепям те :)

Bloodlust
08-20-2012, 12:15
благодаря, едно едно мислене, което ми харесва.

Много ясно, че ще ти хареса. На повечето кифли им харесва да четат високопарни описания за идеалната жена и да се припознават в тях. Още в самото описание на темата се показа като комплексирано и завистливо момиче. После доста неубедително взе да обясняваш как се харесваш каквато си и си имаш всичко, което искаш. Приеми го - мъжете харесват красиви и уверени жени, а ти не си нито едното, нито другото. Имаш се за спортистка - върви си избий комплексите чрез спорт, тук очевидно няма да ти начешат егото.

blqqqh
08-20-2012, 21:42
моля ви, стига глупости...

granger
08-20-2012, 22:32
Мнооооого си объркана моето момиче,супер много сипротиворечиш и определено сама не знаеш кво да правиш...

PullMeCloser
08-20-2012, 22:41

за мен ли говориш?

Разбира се, че не! :D

Incadeptus
08-20-2012, 23:01
Не поставяй ВСИЧКИ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ ЗА БОГА!!!Аз не харесвам кифли(твоята дефиниция на думата)и харесвам момичета с нормални гърди,които не носят много грим а умерено,може и въобще да не се гримират,няма проблем,стига да е интелигентно,абе просто да ми е приятно с него,да се чувствам добре като е около мен.

blqqqh
08-21-2012, 06:38
Разбира се, че не! :D

не се снимам пред огледалото по бански, нито някога съм искала да бъда като другите момичета или пък да ме харесват супер много момчета... не знам изобщо защо говорите за мен като нищо не знаете.... имам си гаджИнце, спокойно

KokoDjambo
08-21-2012, 07:09

Само ще ти кажа нещо,че за всеки влак си има пътници.То е като да харесваш БМВ,Мерцедес,Фолксваген,Ал а Ромео.Има различни момичета както и различни коли за всеки вкус.
Аз съм от тези дето не обичат цицорести,но обичам с голям задник - нещо от сорта на бразилските

kalpazanka
08-21-2012, 07:10
РозАво, ядЪт?!
В*е*рно, че никой няма да си легне с IQто ти, ама поне заради себе си и заради собственото си самочувствие се поограмоти.

loveca777
08-21-2012, 07:14
Омг , поредната тема ,в която потребителите атакуват автора като разярена глутница вълци
Продължавам да съм на мнение,че този в раздел трябва да се забранят всякакви теми като тази или свързани с личния живот
Предлагам да помолиш да ти заключат темата
Така ще избегнеш и други обиди
Темата е глупава и отново се превърна в спам

bEbsI
08-21-2012, 07:24
Темата щеше да е окей ако бяха писали повече момчета.
Въпреки че аз пак не виждам никакъв смисъл в нея.
just saying

пAteNцЕ
08-21-2012, 07:28
Да, и аз не виждам смисъл в темата,ама вече е създадена,дайте да я оспамим :? Бас държа,че авторката е залитнала по някое момче,което за нейно съжаление залита по кифлите.От там слага всички под един знаменател.Ще кажа едно-един здраво мислещ и стабилен мъж не залита по кифли, а по жени!

gt-r
08-21-2012, 07:46
Прилича ми на историята с киселото грозде, но съчетано със страшно грешно тълкуване на дадени неща от твоя страна.

Първо, свестните момчета не харесват кифли, запомни го. Естествено, зависи какво разбираш под "свестен", но това е прекалено обширна тема, за да се впускам в нея сега.
+1
Второ, има момчета, които харесват кльощави момичета, да. Повечето обаче са именно на мнението "трябва да има къде да се хванеш". Ти казваш, че тези, които твърдели това, се заглеждали по клечовци. Какво разбираш под клечовци? Щото ако за теб клечка е момиче 50-55 кг, да речем, мога да предположа колко тежиш.

Трето, има цицомани и винаги ще има. Да, момчетата няма да спрат да се заглеждат по мадамите с чашка Ц/Д по улицата - факт. Вродено им е. Това обаче съвсем не значи, че не харесват други цици (в частност - твоите).

Извод: Момчета всякакви, следователно темата няма особен смисъл.
Точният отговор на твоя въпрос

blqqqh
08-21-2012, 12:14
уау ;д не мога да повярвам, последните няколко коментара минаха добре.

magnum1
08-21-2012, 15:46
Аз към първия въпрос от авторката.Аз харесвам по сочни мацки :D ако мога така да се изкажа и най важно да не се преструват да се превят на такива каквито не са. Да не е кифла с тея смешни коси и грим и най вече да е забавна с чувство за хумор и да мие хубаво с нея :)

fluffy_^
08-21-2012, 15:49
не се снимам пред огледалото по бански, нито някога съм искала да бъда като другите момичета или пък да ме харесват супер много момчета... не знам изобщо защо говорите за мен като нищо не знаете.... имам си гаджИнце, спокойно

Като имаш гадже защо питаш за другите момчета какво харесват ?

blqqqh
08-21-2012, 18:24
Като имаш гадже защо питаш за другите момчета какво харесват ?

ох, не питам за да стана еди каква си защото си търся гадже, а никой не ме харесва, спокойно... ПРОСТО за 10 път... странно ми е как НЯКОИ (ето вече не са под общ знаменател) харесват момичета със коси изтощени до толкова, че да приличат на слама... изрусени или почернени ;д повечето .... и със сууупер много грим .... точно тея момичета като станат на 30 ще изглеждат като на 50 защото и кожата ще им е увиснала и ще им се е сбръчкала от тия измишльотини.

fluffy_^
08-21-2012, 19:21
ох, не питам за да стана еди каква си защото си търся гадже, а никой не ме харесва, спокойно... ПРОСТО за 10 път... странно ми е как НЯКОИ (ето вече не са под общ знаменател) харесват момичета със коси изтощени до толкова, че да приличат на слама... изрусени или почернени ;д повечето .... и със сууупер много грим .... точно тея момичета като станат на 30 ще изглеждат като на 50 защото и кожата ще им е увиснала и ще им се е сбръчкала от тия измишльотини.

МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Ми защото нямат никаф вкус,стил..............забога все тая.......повярвай ми неискаш да имаш нищо общо с тея момчета които харесват това сама можеш да си изброиш причините просто да ти припомня...

blqqqh
08-21-2012, 21:27
МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Ми защото нямат никаф вкус,стил..............забога все тая.......повярвай ми неискаш да имаш нищо общо с тея момчета които харесват това сама можеш да си изброиш причините просто да ти припомня...

никога не съм и искала да ставам такава, нито ми е мерак за момчета, които харесват такива... всички момчета които харесват кифли са ... как да го кажа.. еднодневки или едноседмички ;д не стават за истинска връзка ..

Chacho
08-21-2012, 22:30
Преди да продължиш да се доказваш на някви хора онлайн, ти предлагам да си биеш една кратка спирачка, да поемеш дълбоко въздух и да си преобмислиш целта на престоя ти тук.

Incadeptus
08-21-2012, 22:32
^Предлагам същото

PyCoKoCkA93
08-21-2012, 23:57
Кифли,кроасани,кексове... Цяла фурна епитети ще изредите...БЕЗСМИСЛЕНО.Супе р глупаво е да лепиш етикета на някого по това как изглежда.Това,че си топираш косата или слагаш малко повече грим от общоприетите стандарти,а именно спирала,черен молив,черна очна линия и безцветен/бледо цветен гланц и евентуално пудра/фон дьо тен /бляк /, НЕ те и НЯМА да те направи кифла,АКО имаш И други интереси и познания,освен в харченето на чужди пари и купонясването.Има много хора,които изглеждат като кифли,а всъщност са умни,млади и амбициозни хора,с които можеш да си говориш на много теми.И по вашите критерии,това би трябвало да са "идеалните" момичета,защото търсите кифла за еб*не и с нещо в главата за гадже.Еми,приемете,че има и момичета,които имат и двете и не е нужно непременно красива и тунингована=кръгъл идиот,а по-обикновена=умна,прекрасна и неповторима.Мъжете харесват най-много такъв тип момичета,стига макиажа им да е в рамките на нормалното,а не като излезнала от цирк или фотосесия за Вог.

Incadeptus
08-21-2012, 23:59
Кифли,кроасани,кексове... Цяла фурна епитети ще изредите...БЕЗСМИСЛЕНО.Супе р глупаво е да лепиш етикета на някого по това как изглежда.Това,че си топираш косата или слагаш малко повече грим от общоприетите стандарти,а именно спирала,черен молив,черна очна линия и безцветен/бледо цветен гланц и евентуално пудра/фон дьо тен /бляк /, НЕ те и НЯМА да те направи кифла,АКО имаш И други интереси и познания,освен в харченето на чужди пари и купонясването.Има много хора,които изглеждат като кифли,а всъщност са умни,млади и амбициозни хора,с които можеш да си говориш на много теми.И по вашите критерии,това би трябвало да са "идеалните" момичета,защото търсите кифла за еб*не и с нещо в главата за гадже.Еми,приемете,че има и момичета,които имат и двете и не е нужно непременно красива и тунингована=кръгъл идиот,а по-обикновена=умна,прекрасна и неповторима.Мъжете харесват най-много такъв тип момичета,стига макиажа им да е в рамките на нормалното,а не като излезнала от цирк или фотосесия за Вог.

Това е хора,вслушайте се в думите на това момиче!

mmm_sweet
08-22-2012, 07:04

спокойни сме за теб,тревожим се за него ако изобщо го има :D

blqqqh
08-22-2012, 07:33
спокойни сме за теб,тревожим се за него ако изобщо го има :D

ха-ха много смешно, има го, не е нужно да се тревожите нито за мен нито за него, добре сме си (:

Me4encety
08-22-2012, 08:22
Аз колко пъти да кажа.Докато има ку*ви ще има и ку*вари,то кво да очакваш.А кифлите ги харесват,защото им приличат на веселите порно актриси които могат да сбъднат мечтите им.Колкото до циците - всеки харесва различни.Както ти харесваш примерно мускулести ръце момчетата харесват хубави цици.И аз като теб се чудя какво намират в намазаниете с грим и качени на кокили анорексички,но тяхна си работа.Бъди каквато си и ще те хареса някой свестен.Според мен някой който си пада по визия тип прос*итутка не е особено добър вариант за обожател.

PyCoKoCkA93
08-22-2012, 15:11
не се снимам пред огледалото по бански,

Просто не се сдържах :D Нищо лично иначе,ама тук доста си противоречиш...

Incadeptus
08-22-2012, 15:19
Русокоске много си красива на тая снимка уоуо ;д

PyCoKoCkA93
08-22-2012, 15:33
Русокоске много си красива на тая снимка уоуо ;д

Благодарим :)

Incadeptus
08-22-2012, 15:40
Моля,много готина.МНОГО!

chushkopek
08-22-2012, 19:25
Моля,много готина.МНОГО!

Ай стига и се мазни, разбрахме, че искаш да я оправиш, ще те разочаровам, има си приятел от доста време.

WesSneijder
08-22-2012, 22:54
никога не съм и искала да ставам такава, нито ми е мерак за момчета, които харесват такива... всички момчета които харесват кифли са ... как да го кажа.. еднодневки или едноседмички ;д не стават за истинска връзка ..
Добре, това мисля че вече го чухме. Около 10 пъти каза, че не искаш да си като тези. Поздравления! На всеки поотделно ли ще го обясняваш? Като не искаш-не бъди! Не обясняваш всеки път едно и също!

blqqqh
08-22-2012, 23:31
еми вие не разбирате от един път явно ;д

blqqqh
08-22-2012, 23:32
Просто не се сдържах :D Нищо лично иначе,ама тук доста си противоречиш...

един път сега ;д голяма работа, съжалявам ;д няма как иначе да се снимам до кръста с телефона от близко ;д

WesSneijder
08-22-2012, 23:34
еми вие не разбирате от един път явно ;д
E така като гледаш има ли някакъв ефект като повтаряш едно и също? ;)

blqqqh
08-22-2012, 23:52
не, сър. *sadface*

PyCoKoCkA93
08-22-2012, 23:53
Интересно ми е защо не отговори на моя коментар (дългия) ?След като успя да отделиш време на всеки друг,обяснявайки му се в нещо,за което (вероятно) се надяваш като повториш n-пъти,да възприемеш като истина...Ако беше толкова убедена в правотата на думите си,нямаше да пускаш цяла тема и да се опитваш да убедиш себе си и сбирщина непознати за нещо толкова относително.

Incadeptus
08-22-2012, 23:58
Ай стига и се мазни, разбрахме, че искаш да я оправиш, ще те разочаровам, има си приятел от доста време.

(facepalm)

blqqqh
08-23-2012, 00:04
Интересно ми е защо не отговори на моя коментар (дългия) ?След като успя да отделиш време на всеки друг,обяснявайки му се в нещо,за което (вероятно) се надяваш като повториш n-пъти,да възприемеш като истина...Ако беше толкова убедена в правотата на думите си,нямаше да пускаш цяла тема и да се опитваш да убедиш себе си и сбирщина непознати за нещо толкова относително.

съжалявам, напълно права си за това което каза... няма пак да се обяснявам, права си, да. Толкова.

PyCoKoCkA93
08-23-2012, 00:11

(facepalm)

Не спряхте да се заяждате взаимно обаче :D :D :D :D И чушкопек,как реши,че баш т'ва иска?

Incadeptus
08-23-2012, 00:13
Не спряхте да се заяждате взаимно обаче :D :D :D :D И чушкопек,как реши,че баш т'ва иска?

А де де,тва се питам и аз :?

fluffy_^
08-23-2012, 00:16

Тогава кво те интересува зашбто ги харесват ??????? ние откъде да знаем като не сме такива ...с извинения ама си супер тапа.ТОчКА.

blqqqh
08-23-2012, 00:21
нямам си вино за да бъда тапа (:

fluffy_^
08-23-2012, 00:23
нямам си вино за да бъда тапа (:

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php "tapa" ^^ сажелявам грамотната..случайно на някои са им развалени настройките и ползват КИРИЛИЗАТОРИ

fluffy_^
08-23-2012, 00:24
пробвай ако искаш да видиш как го превежда достатъчно казах.

PullMeCloser
08-23-2012, 05:15
Умнико, има начин да се пише доста по-грамотно с кирилизатор, а и като гледам това "съжЕлявам", ми е ясно, че не точно в него(кирилизатора) има проблем. :Д

fluffy_^
08-23-2012, 10:06
Умнико, има начин да се пише доста по-грамотно с кирилизатор, а и като гледам това "съжЕлявам", ми е ясно, че не точно в него(кирилизатора) има проблем. :Д

Think twice = )

kalpazanka
08-23-2012, 10:08
Нагледах се на простотия!