View Full Version : изневелява ли ли сте на половинката си
от колко време сте заедно изневерявали ли сте и бихте ли простили изневяра
Търсачката не яде хора ... :?
SisiStrange
08-15-2012, 19:33
Година и 2 месеца. Не съм. Не бих. Не бих и простила.
Lincheto
08-15-2012, 19:36
Никога преди не съм. На сегашния му изневерявам редовно.
SisiStrange
08-15-2012, 19:40
^ Тогава защо сте заедно въобще? о.О
Teenhelp1
08-15-2012, 19:52
Не виждам смисъла на тази тема...Не би било редно никой да изневерява на половинката си.Доста хора го правят защото не обичат наистина човека с,който са,не държат на него и т.н или пък просто не са съвестни хора. :)
^ Тогава защо сте заедно въобще? о.О
Защото съм жалък и и тичам по гъза.
Lincheto
08-15-2012, 19:58
Защото съм жалък и и тичам по гъза.
Жал ми е да те зарежа =(
Amore-Mio*
08-15-2012, 20:57
• Заедно сме от 6 месеца и 10 дни. Не съм му изневерявала. Не бих и не бих простила, също. Няма смисъл връзката да продължи, след като се е стигнало до това действие. Не е вървяло нещо, не сме един за друг. Още повече, че дори и уважението липсва.
Не съм изневерявала и на предишните. •
djipsito
08-15-2012, 21:19
От около 3 месеца. Не съм му изневерявала.
Никога не съм изневерявал, няма и да го направя, независимо дали връзката е била 2+ години или месец. Иначе и прошка за такова нещо няма.
HollyGolightly
08-16-2012, 04:19
8 месеца , не съм изневерявала, не бих го направила никога, ако нещата не вървят просто ще се разделим и, няма смисъл от лъжи. И не това е нещо, което не бих простила.
на този в момента не съм му изневерявала
ама не ми се разправя пак за изневерите...
2 години. Явно аз съм от малкото хора, които ще кажат, че са изневерявали - да. Съжалявам, за което, беше един път и съм си казала, че ще си остане така. Склонна съм да простя ако си заслужава една връзка, но не бих допуснала някой да ми се качи на главата, само защото прощавам. Малко или много този израз е подходящ за случая - прощавам, но не забравям. :)
anonymous708973
08-16-2012, 09:30
на този в момента не съм му изневерявала
ама не ми се разправя пак за изневерите...
Ау, аз искам да чуя...
С приятелят ми сме заедно от 9 месеца. Не съм му изневерявала - нито психически, нито физически. Нямам и потребност.
Ау, аз искам да чуя...
какво искаш да чуеш?
Никога не съм изневерявала. Не мисля и, че някога ще го направя.
anonymous708973
08-16-2012, 20:59
какво искаш да чуеш?
Историята с изневерите, за която не ти се разправя :)
DragonLady
08-16-2012, 21:02
Не съм. Не бих. Не бих и простила.
И аз така! Заедно сме от 8 месеца и половина.
WesSneijder
08-16-2012, 22:40
Не съм, тъпо е. Не го разбирам това...
lamer4e7o
08-17-2012, 10:35
Никога не съм изневерявал. Не мисля и, че някога ще го направя.
Същото.
PyCoKoCkA93
08-18-2012, 00:10
Не съм,а и никога не бих направила нещо зад гърба на половинката си.Дори и един ден да нямам чувства към него и да не искам да сме заедно,не бих му го причинила...Най-малкото от уважение към всичко,което сме имали.А дали бих простила...Не знам.Веднъж ми се е "налагало",но не беше точно изневяра,поне не и по моите критерии-бяхме малки и неопитни,не беше нищо сериозно,не беше и зад гърба ми,на всеки може да се случи да сгреши...Но за истинска изневяра.Не знам.Вероятно бих простила,стига да не е било цяла връзка зад гърба ми.Само секс може би ще простя,но трудно.Но връзка с чувства...едва ли.
Violenza
08-18-2012, 05:47
Не съм изневерявала на нито един от партньорите си, не смятам, че съм способна да го направя. За мен това е една от най-долните постъпки и определено не бих я простила, не и на този етап от живота си.
TheBanzai369
08-18-2012, 07:34
Пише се "изневеряваЛИ", а не "изневерява ЛИ". По тая логика трябва да пишем "изневерява Л", "изневерява ЛА", ""изневерява ЛО". Оправи си правописа тогава мисли за изневери и любов и такива глупости.
HoBaTopka
08-18-2012, 12:23
^ "Thank you, Captain Obvious! Y u no just fly away :D *шегувам се*
Не съм изневерявала. Може и да го направя, не знам ... не мога да мисля за бъдещето