Влез

View Full Version : имам нужда от съвет....

sylzichkata
08-17-2012, 11:27
Аз съм момиче на 18 години и някак се влюбих в едно момче,което е на 23.До сега не съм изпадала в ситуация,в която аз трябва да направя първата крачка и нз как да постъпя.Той разбра за моите чувства към него,но не от мен и сега и двамата се избягване на кватрира сме в една и съща къща.Още като се запознахме той ми писа да излезнем,но аз бях на работа и неможех и след това той започна да се държи по-дръпнато с мен....Как да постъпя да говоря ли с него или да го оставя на мира?

balu4ka
08-17-2012, 11:45
Еми ,няма как да гадаем.Най-правилното решение ще е да седнеш и да поговориш с него.Може да си е помислил,че си го резнала тогава,кой знае.

Amore-Mio*
08-17-2012, 11:47
Според мен - пробвай. Изявил е някакъв интерес в началото, дори и да не знаем точно какъв, но можеш да го поканиш на кафе, например, под предтекст, че му се реваншираш за предния път, в който не си могла да излезеш с него.

xXxPETYAxXx
08-17-2012, 11:48
Е като сте в една квартира, не се ли засичате? Изпийте заедно едно кафе, поговорете си, виж как ще се държи в компанията ти и прецени дали има интерес към теб или не.

sylzichkata
08-17-2012, 11:58
преди да узнае замоите чувства с него в квартирата си приказвахме и си правихме някакви намеци само,но от както той разбра за чувствата ми гледа да не се засичаме

xXxPETYAxXx
08-17-2012, 12:09
Попитай го директно дали има някаква причина, поради която те отбягва, но не със отчаян тон пусни го по-съркастично, без да изглеждаш разочарована, нито пък да очакваш дълго обеснение.
Може да не иска да те нарани, да си има друга, да е чул за теб, не че си влюбена в него, а куп други измислици, за които не подозираш(щом е разбрал 1 нещо, което не е трябвало да разбира, кой знае какво още е стигнало до ушите му)

ChuShki
08-17-2012, 14:16
Малко ми бие на детската градина. Не сте малки. Какво се отбягвате и не знаете защо. Говори с него не е особено сложно.

Anichkaxxwee
08-17-2012, 14:46
Искал е да излезете, значи има някакви чувства към теб
Покани го и ти, поговори с него

scandalousLady
08-17-2012, 15:16
Поговорете, както казаха останалите. Покани го някъде, едва ли ще откаже ако има чувства.