View Full Version : Колко човека?
Kamikazeto
08-19-2012, 18:01
Здравйте
интересно ми е колко от вас им се случва да не могат да забравят някой, а когато случайно видят негова/нейна снимка просто им идва знам ли..понякога да плачат... ако искате споделяйте и истории..
П.П. Знае се че темата и замисъла са пълен боклук, но преди малко ми се случи да видя няколко снимки които просто ме смазаха...
strawberry88
08-19-2012, 18:06
Случвало ми се е.
зависи до каква степен ми липсва човека(или ме е наранил по някакъв начин)
forside1
08-19-2012, 19:12
Хора сме, случвало ни се е.
strawberry това Amanda Seyfried ли е на аватара ти ?
Furious?
08-19-2012, 19:13
затова не пазя снимки на бивши ( с едно голямо изключение ) , и аз съм човек и това навява ненужни спомени
strawberry88
08-19-2012, 19:35
strawberry това Amanda Seyfried ли е на аватара ти ?
Да.
smil4eto
08-19-2012, 19:36
затова не пазя снимки на бивши ( с едно голямо изключение ) , и аз съм човек и това навява ненужни спомени
всяко правило си има изключения :D иначее по темата...мисля,че всеки от нас има такива изблици на емоции,все пак сме човешки същества. :)
NomNomNom
08-19-2012, 20:11
Саааад, сааад. саднахте ме.
Psyko Nuts
08-19-2012, 20:12
Не ми се е случвало. Аз не знам защо, но винаги успявам да подтисна емоцията в себе си, когато имам нужда.
Violenza
08-19-2012, 20:14
Има един мъж, чиито снимки като видя и все още изтръпвам едно такова първосигнално. Помня го от много години, бях ученичка още и то към 8-9 клас, а той е 4 години по-голям от мен. Е тогава ми беше такава тръпка и такъв "идол", че нямам думи просто. Само като го засичах и сърцето ми щеше да изхвръкне направо. Никога нищо не е имало между нас, а и аз бях малка, само общи приказки като се виждахме случайно някъде. Сега вече след толкова години, го бях засякла скоро в един бар и пак ми трепна всичко. Вече ми се вижда доста малък за мен и е някакъв много по-различен, никога не бих го загледала, ако едно време не ми беше такава тръпка. Нищо особено не е, не ми харесва вече дори, обаче факт, че още ми държи влага дори като го видя на разни снимки из фейса.
Та, моето е малко по-различно, но пак се вписва в темата.
djipsito
08-19-2012, 20:32
случваше ми се.
Amore-Mio*
08-20-2012, 04:16
Бившите ми не са ми били в сърцето, че да не мога да ги забравя. За пръв път обичам един човек и знам, че ако загубя настоящия си приятел - няма да мога да продължа напред и да го забравя.
TheBobqk
08-20-2012, 11:16
С настоящия ми приятел бяхме разделени за около година+ и винаги, когато съм се сещала за него или съм попадала на плюшки, които ми е подарявал ми е ставало много мъчно. Но това е единствения случай. За друг не съжалявам, било то гадже или приятелка.
На всеки се е случвало. Идеята е да не допускаш да ги виждаш, след като те разтройват.
bilqnavod
08-20-2012, 20:16
Не ми е необходима снимка, за да си спомня нещо, което не искам да си спомням. Тъпо е ама дори сънувам човек от миналото си, как ме хваща за ръката и казва, че вече ще сме заедно. Просто е недопустимо. Боря се с тези мисли, защото човека до мен ме обича безкрайно много. аз също го обичам, но има моменти в които мисля за миналото. ... дори и да не желая това ;)
DariVonVanity
08-20-2012, 20:23
Мдаа често ми се случва.. Особенно когато го подминавам почри всяка седмица и го гледам с друга...
PyCoKoCkA93
08-20-2012, 22:55
Не е имало такъв,който да се е докоснал така до мен,че нещо да ми трепва.Снимка,придружена с бегъл спомен и това е.Нищо особено.Няма ред сълзи и сополи,няма драми.
Чак да съм ревала не помня,но определено е имало моменти в които например да го видя и да ми стане кофти,като се сетя какво сме имали преди... но това е .. живота продължава ии има още многоо риби в морето :)
kalpazanka
08-21-2012, 11:25
Изхвърлила съм всичко, което би ми напомнило за този човек. От другите бивши имам подаръци, но специално от него не съм запазила нищо. Няма и къде да го видя вече.
Само се бях учудила преди няколко месеца на нахалството му да разпитва къде съм, как съм и прочие.
LeprikonA
08-21-2012, 17:17
Изхвърлила съм всичко, което би ми напомнило за този човек. От другите бивши имам подаръци, но специално от него не съм запазила нищо. Няма и къде да го видя вече.
Само се бях учудила преди няколко месеца на нахалството му да разпитва къде съм, как съм и прочие.
Същото, без частта с другите бивши,един конкретен е. А вече няма и кого да попита (от зимата насам), и по-добре даже.
ShtrudeL
08-21-2012, 17:32
мх.. изчистих се от любовното си минало, за да е светличко и красиво за настоящето. Съответно не ми е тъжно и се ровя да си спомням какво е било..
йей.. сега като го казвам/пиша, се чувствам дори.. добре..
BornToRaiseTheHell
08-21-2012, 19:22
Случвало ми се е и допреди около 8 месеца ми се случваше, но просто си наложих да се стегна и да гледам напред, след като така и така не мога да върна миналото.
paradosou
08-22-2012, 11:18
Имаше такъв период преди време, ама беше кратък + не ни се беше задълбочила кой знае колко връзката с момчето и сравнително лесно ми мина. Вече ми е поизбледнял пейзажът, пък и на хоризонта се появи нов обект, който определено има потенциал. :)