View Full Version : Кръв след секс?
don't say anything.
08-19-2012, 20:29
Докъде стигнах и аз, да пиша от името на друг :D
Историята не е моя, но се нуждаем от съвет. След секс е започнала да кърви, което продължава 7-8 дена, това е станало някъде към края на месеца (28ми), а е трябвало да й дойде на 12-ти, т.е. не е цикъл. Притеснила се е, не знае какво е, с техните не може да говори, а дори цикълът й принципно трае 4-5 дена, което значи, че е по-дълго и от цикъл. Няк'ви идеи, съвети?
ShtrudeL
08-19-2012, 20:32
Може да е цикъл.
Ако толкова се притеснявате да ходи на лекар. Друг вариант - няма.
Или има - чудете се и се притеснявайте.
KokoDjambo
08-20-2012, 05:14
Да отива на доФтор по най-бързия начин!Не можела да говори да не стане като онова момиче дето умря ,че родителите му не искали да го водят на лекар да си остане девствено или за някаква друга глупост беше?!
Me4encety
08-20-2012, 08:26
Лекар веднага !! Прекарах 3 дена на системи в болница заради кръвоизлив и не е много приятно.
don't say anything.
08-20-2012, 08:28
Каза, че е по-добре да умре, отколкото техните да разберат, че не е девствена и да я разделят с гаджето й....
http://s20.rimg.info/f59ac6e5e80f13094072259272e3be2a.gif
Violenza
08-20-2012, 08:57
Да позная ли, че е на 14-15 годинки?
Кървенето след секс не е нещо нормално, а 7-8 дни да кърви си е не за притеснение, ми не знам за какво. Незабавно трябва да посети лекар.
don't say anything.
08-20-2012, 09:03
На 14 е. Казах й , че не е нормално, съветвах се даже с майка ми - тя каза същото. На нея най-големия й страх е да не е бременна, ама това не значи, че не може да си навлече други сериозни проблеми на тая възраст.
а не може ли някой друг възрастен да отиде с нея на лекар вместо майка й и баща й ('щото тя нали няма 18 ии) или е задължително с родители ?
dream1707
08-20-2012, 09:17
Ъ.. само аз ли не знаех, че на гинеколог се ходи с мама и тате... При нас, взимаш си направление и отиваш, няма майка, няма татко ...
don't say anything.
08-20-2012, 09:22
Тя обмисляше да отиде с майката на гаджето й примерно. В краен случай, ще врънкам майка ми да ходи с нея.
FuCKkK13
08-20-2012, 09:28
да отива на лекар... може и кръвоизлив да е ... по-добре да умре отколкото техните да разберат (facepalm) .. прави секс,а лапешки истории :?
FuCKkK13
08-20-2012, 09:28
Ъ.. само аз ли не знаех, че на гинеколог се ходи с мама и тате... При нас, взимаш си направление и отиваш, няма майка, няма татко ...
+
DarknessAngel
08-20-2012, 10:59
Лекар. Колкото по-рано, толкова по-добре.
И защо трябва изобщо да казва на родителите си.. или пък майка ти да отива с нея, или майката на гаджето си... аз когато ходя на гинеколог си ходя сама.. или с приятеля ми за да не ми е скучно... но да отиде, защото нищо не е по-важно от здравето.. дано не е нещо сериозно :):):)
едно цигане беше умряло наскоро от кръвозагуба, след 5 дневно обилно кървене от там
така че няма да я убият, няма да умира, да иде при джипито (там може и сама май) и вече за направление евентуално лекарят ще прецени.
xXxPETYAxXx
08-20-2012, 13:17
Ако й е било първия път е възможно да настъпи промяна в цикъла й, така че може и да е това, но най-добре да я види специалист.
Me4encety
08-20-2012, 18:37
Лекар,лекар,лекар и то ВЕДНАГА ! По-добре да била умряла - може да го уредим.Хващаш я под ръчичка и първо при джипито за направление и след това при страшния гинеколог.
PyCoKoCkA93
08-20-2012, 19:48
Ние НЕ сме лекари и каквото и да кажем,няма е достатъчно компетентно или най-точното решение.Но ще се повторя с мнението на горните потребители като съвет:Отива САМА при личния лекар и взима направление за гинеколог,обяснявайки какъв е проблемът(защото в противен случай ще я отрежат,че нямат свободни с нашата здравна система) и след това САМА ИЛИ С ГАДЖЕТО СИ да иде на гинеколог.Нямат право да и откажат,а още по-малко имат право да я принудят да е с родител.А оттам нататък,ако има нещо сериозно или трябват доста пари за лечение...май ще трябва мама и тате да разберат,че малката им дъщеричка вече не е непорочна и неопетнена...
Amore-Mio*
08-21-2012, 17:56
Най - добре е да си отиде на лекар, за да е по - сигурна. Да, може да е цикъл, ама все пак един преглед няма да й навреди. Да отиде сама или с някоя приятелка, никой не може да я задължи да е с родител. Да отиде, да се прегледа, никой няма да разбере.
не е нужно да ходиш с родител на гинеколог. Само трябва да си вземеш пълномощно от личния лекар.
не е нужно да ходиш с родител на гинеколог. Само трябва да си вземеш пълномощно от личния лекар. И цикълът на 12 дошъл ли и е? ако не е значи по-вероятно просто и е подранил...
sweetycherry33
08-22-2012, 07:44
Казаха го и преди мен - ЛЕКАР !
За пръв път ли и е?
Попринцип редовен ли и е цикъла?
Има ли предменструални симптоми?
Отива при джипито с теб, взима едно направление за гинеколог, казвайки каква е причината, дават и го, отива при гинеколога, преглеждат я и ще разбере какво и е, ако и има нещо.
anonymous708973
08-22-2012, 08:01
Зависи. По закон непълнолетно момиче не може да посети гинеколог само и ако личната ти лекарка е съвестна, няма да ти даде направление без да се е консултирала с майка ти.
Me4encety
08-22-2012, 08:14
Защо да не може ?! От 13 годишна ходя на гинеколог и майка ми разбра съвсем скоро.Никога не е идвала с мен и лекаря ми никога не и се е обаждал по този повод.
Ааа,колко много кърви?По 1-2 капки на ден?Или като цикъл?Да ходи на лекар ако не спре
Incadeptus
08-22-2012, 23:22
Е какво да умре,кви са тея щуротии.Нали майките ни и бащите ни са преживявали същите неща навремето.Веднага на лекар преди да е станало нещо.ВЕДНАГА!
nai_v1rvejen950
08-23-2012, 16:02
Здравейте искам да попитам възможно ли е едно момоче да прави секс за първи път и нито да има кръв нито да я боли ???