View Full Version : Проблеми с химена .. ;/
Здравейте ! Имам проблем .. с приятеля ми се решихме да правим секс.Той не е девствен и има опит с тези неща,но на мен ми беше за първи път.Та проблемът дойде след вкарването на пениса.Усетих нещо като стена.. все едно повече не може да се вкара и с допира на пениса му в тази стена идваше и страшната болка :/ Опитвахме 2 или 3 пъти обаче много болеше и аз му казах да спре .. След това той ми сподели,че и друг път е правил секс с девствена и е нямало такива проблеми.После го попитах дали изобщо пенисът му е влязал и той каза,че е бил до половината вътре и явно не съм усетила от болката.. М не знам доста ме болеше,ще опитаме пак,ноо.... Някой опитен ако може да ми даде съвет или нещо .. :)
явно си с по-плътните и здрави химени....при всяко момиче е различно с химена
ShtrudeL
08-20-2012, 19:18
Нищо ти няма, не се притеснявай, не го мисли, няма да умреш, може и да боли още малко, но ще мине и ще ти е хубавичко, НЕ си дефектна и нямаш малформации от паранормален произход из вагината. Обичайте се.
Oy7ofCon7roL
08-20-2012, 19:21
Просто не ти е писано да правиш секс моме
FuCKkK13
08-20-2012, 19:21
нищо ти няма.. доста момичета го имат това усещане,но при някой е по-силно - както при теб ... след още 1-2 пъти ще стане... не се притеснявай нищо ти няма и не си дефектна
FuCKkK13
08-20-2012, 19:22
Просто не ти е писано да правиш секс моме
стига стряска момичето :?
Oy7ofCon7roL
08-20-2012, 19:23
лекинко се подпличквам само
sweetycherry33
08-20-2012, 19:27
Еми аз не съм опитна, но знам, че при някои боли повече, при други по - малко първия път.Индивидуално си е.Може би ти си от тези, които ги боли повече.А кръв имаше ли?
Надявам се да съм помогнала......
PyCoKoCkA93
08-20-2012, 19:28
Нищо ти няма,не си дефектна или орисана да останеш девствена доживот ( :lol: ),просто хименът ти е по-дебел и трябва повечко напън.И болката ще е по-голяма,имай го предвид.Казвам ти го от личен опит,за да се настроиш психически. :)
м не,нямаше кръв,но аз и се отказвах,защото не издържах ..
FuCKkK13
08-20-2012, 19:32
Нищо ти няма,не си дефектна или орисана да останеш девствена доживот ( :lol: ),просто хименът ти е по-дебел и трябва повечко напън.И болката ще е по-голяма,имай го предвид.Казвам ти го от личен опит,за да се настроиш психически. :)
по добре да не се настройва психически .. плашиш я така... най-добре е да забрави за всичко,което са и казали/прочела за болката,да се отпусне и изобщо да не мисли,че е задължително да прави секс ... т.е. не да легне с нагласата - днеска ще правя секс и ще ме боли много ... да правят каквото правят в началото,да се отпусне повечко и тогава да преминат към проникване
Oy7ofCon7roL
08-20-2012, 19:34
Ако толкова те притеснява болката, може да отидеш в болницата да ти клъцнат химена с упойка и скалпел
PyCoKoCkA93
08-20-2012, 19:34
Значи не е проникнал още в теб окончателно.Другия път стискай зъби и му кажи да дава по-силно.Да,кофти е само като си го помислиш,но това е единствения начин.С бавни и внимателни движения не е добра идея,защото болката само ти се усилва постепенно още и още и това те отказва психически.От раз и готово,т'ва е начина.Няма да ти остане кой знае колко хубавия спомен,ама след това имаш цял един живот пред себе си,за да се радваш на пълноценен сексуален живот и качествен секс. :)
Да ..После с него си говорихме за това и той ми каза,че е искал да е нежен за това е бил по-бавен,но му дадох на идея следващия път да е по-бързо.. както каза на раз и готово. :)
FuCKkK13
08-20-2012, 19:37
мм дам.. тая логика никога не съм я разбирала.. що трябва от раз и да стиска зъби като може се отпусне и възбуди достатъчно и да я боли доста по-малко :?
Rebirthing
08-20-2012, 19:38
Следващият път с лубрикант.
PyCoKoCkA93
08-20-2012, 19:38
по добре да не се настройва психически .. плашиш я така... най-добре е да забрави за всичко,което са и казали/прочела за болката,да се отпусне и изобщо да не мисли,че е задължително да прави секс ... т.е. не да легне с нагласата - днеска ще правя секс и ще ме боли много ... да правят каквото правят в началото,да се отпусне повечко и тогава да преминат към проникване
Е,това с отпускането и нетълкуването като фикс-идея мисля,че се подразбира...Казвам и просто,че ще има болка и е добре да си го знае,защото е по-добре да е подготвена психически,отколкото да очаква цветя и рози и изведнъж все едно да те пронижат с нож(болката НЕ е такава,споко).Когато очакваш нещо много положително да се случи и получиш тъкмо обратното,то ти се струва още по-лошо,отколкото в действителност е.
пробвах .. просто страшно много болеше ..
FuCKkK13
08-20-2012, 19:40
Е,това с отпускането и нетълкуването като фикс-идея мисля,че се подразбира...Казвам и просто,че ще има болка и е добре да си го знае,защото е по-добре да е подготвена психически,отколкото да очаква цветя и рози и изведнъж все едно да те пронижат с нож(болката НЕ е такава,споко).Когато очакваш нещо много положително да се случи и получиш тъкмо обратното,то ти се струва още по-лошо,отколкото в действителност е.
всъщност точно това имах предвид.. нито да очаква цветя и рози,нито болка.. за това казах да забрави всичко,което са и казали/е чела...
FuCKkK13
08-20-2012, 19:41
пробвах .. просто страшно много болеше ..
а с малко алкохол пробва ли ?
btw. на колко си ? и да не би да се притесняваш от нещо в тялото си ?
на 16 съм .. не,не се притеснявам от тялото си или нещо подобно ,просто много болеше..
FuCKkK13
08-20-2012, 19:45
на 16 съм .. не,не се притеснявам от тялото си или нещо подобно ,просто много болеше..
а за въпроса с алкохола какво ще кажеш ? (говорим за 2-3 глътки,а не после да не си помниш 1вия път )
ShtrudeL
08-20-2012, 19:47
пф глупости
к'во е т'ва 'раз и готово' ?
Карайте си го бавно, но да стане веднъж и толкоЗ. А теб като те боли не си мисли за болката, а за това колко много го искаш. + това, това е някаква сладка болка, не го мисли като нещо лошо.
Грубо е просто да й го начука и да я заболи супер много, колкото да мине. Защото ако го направи наистина ще е 100 пъти по-гадно, пред това да проникне бавничко в нея, а тя малко да постиска зъбки. Така пак казвам болката е дори приятна, ако имаш подходящата нагласа и си отпуснат..
Наистина ми е трудно да говоря така и да насърчавам хората да го правят бавно, нежно и внимателно хахах ужс :3
НО мисля, че съм права и ще се възнаградя с бисквитка.
Предпочитам тревата вместо алкохола.. защото действието на алкохола е много по-разлиично от действието на марихуаната.Но искам всичко да е естествено ,не да пия или нещо такова.Алкохолът няма да ми помогне при положението,че много трудно ме хваща .. пък даже и да ми замая главата.Ще стискам зъби и ще се настроя по-позитивно явно..
FuCKkK13
08-20-2012, 19:51
Предпочитам тревата вместо алкохола.. защото действието на алкохола е много по-разлиично от действието на марихуаната.Но искам всичко да е естествено ,не да пия или нещо такова.Алкохолът няма да ми помогне при положението,че много трудно ме хваща .. пък даже и да ми замая главата.Ще стискам зъби и ще се настроя по-позитивно явно..
не говорим да те хваща,а само леко да те отпусне...
да,добро е като идея .. мерси :)
FuCKkK13
08-20-2012, 19:55
да,добро е като идея .. мерси :)
мм 2-3 глътки не повече
PyCoKoCkA93
08-20-2012, 19:58
всъщност точно това имах предвид.. нито да очаква цветя и рози,нито болка.. за това казах да забрави всичко,което са и казали/е чела...
Явно се разбрахме,имаме сделка :D И това с алкохола е много добра идея,подкрепям напълно,но всичко в разумни граници все пак. :)
Щруди,явно не си ме разбрала.Имах предвид пак всичко да си е нежно и внимателно,с любовна игра и предразполагане,но вкарването да не е супер ппродължително и при най-малката болка да спират.Защото така става още по-лошо,болката ти започва да се усилва не толкова физически,колкото психически(колкото и странно да ви звучи),сковаваш се и чак започваш да се отвращаваш от ставащото.А,когато всичко друго си е нежно,а самото действие по-бързо,е много по-лесно и за двамата.Първият път на едно момиче никога не е хубав и е почти изключено да изпита удоволствие от него,но е за предпочитане кофти усещанията да приключат по-бързо,отколкото да се протакват и усилват,нали?
Аз пък ще се възнаградя с праскУФка ;)
AngelAntichrist
08-20-2012, 19:59
Тази "стена" се нарича химен и точно той трябва да бъде скъсан. Надявам се да имаш достатъчно сексуална култура, че поне да знаеш, че болката е естествено допълнение. Тази болка не трае години, а секунди, така че ще търпиш, ако си нормален и зрял човек, подготвен психически и физически за секс.
А приятелят ти...Явно не е правил секс с девствено момиче досега. (Или някоя го е излъгала, че е такава.) Ако си намериш някой с реални познания ще ти е много по-лесно.
Всъщност и сама да се дефлорираш мисля, че ще е по-смислено и приятно изживяване отколкото с него.
PyCoKoCkA93
08-20-2012, 20:04
Явно не е правил секс с девствено момиче досега. (Или някоя го е излъгала, че е такава.) Ако си намериш някой с реални познания ще ти е много по-лесно.
Всъщност и сама да се дефлорираш мисля, че ще е по-смислено и приятно изживяване отколкото с него.
Ултра мега хипер крайни изказвания за хора,които не познаваш.Това,че е правил секс с девственица,чийто химен е бил тънък и еластичен и се е разкъсал сравнително лесно,не означава,че,когато срещне по-дебел и плътен,ще има напълно адекватни реакции и ще знае какво да прави!Най-лесно е да критикуваш.
Ултра мега хипер крайни изказвания за хора,които не познаваш.Това,че е правил секс с девственица,чийто химен е бил тънък и еластичен и се е разкъсал сравнително лесно,не означава,че,когато срещне по-дебел и плътен,ще има напълно адекватни реакции и ще знае какво да прави!Най-лесно е да критикуваш.
Не, по-лесно е да се правиш на мил и добричък, защото някой си мисли, че дефектен само защото секса не е бил цветя и рози. Пък и ако толкова и се правеше секс, можеше да прочете за "стените" и да очаква да я боли, да стисне зъби и да изтрае малко. Брех че сте агънца начи...
AngelAntichrist
08-20-2012, 20:10
А какво искаш? Да отида аз да я отворя?
Просто явно съзнателно е оставил у момичето впечатление, че е "голям разбирач" и "богът на ебането", а това явно не е така щом дори не може дори да й го сложи. ;)
И когато не е успял, едва ли не, й е казал, че тя е виновна и я е подтикнал да се чувства ненормална и да пуска теми тук - това за мен е далеч по-крайно.
Използвах думата ''стена'',защото химена ми явно е много здрав и беше точно като стена ! По какъв начин трябва да го обясня.. Информирана съм .. няма да тръгна да правя секс без да знам за какво става въпрос. :)
BornToRaiseTheHell
08-20-2012, 21:31
Отпускане му е майката. При мен беше същото.
Наистина ще трябва да действа малко по-бързичко, а ти просто се отпусни, и ако се наложи, спирайте.
Между другото, при мен се получаваше "изсушаване" заради презервативите, затова ползвайте лубрикант, защото ако те боли, едва ли ще си възбудена, а ако няма влага,може и това да ти докара някакъв дискомфорт.
prosto_chovek
08-20-2012, 22:32
а на него достатъчно твърд ли му беше? :)
Amore-Mio*
08-21-2012, 05:12
Не винаги нещата се получават от първия път, така че не се притеснявай.
Явно имаш по - еластичен химен, но просто е нужно да се отпуснеш максимално и да стискаш зъби , заради болката следващия път. Нещата ще се получат, спокойно.
dream1707
08-21-2012, 09:53
Ако искате пробвайте и с пръсти преди това .. гледай да се отпуснеш и тнт ... с опитите ще стане :)
stefi_dany
08-21-2012, 11:11
Здравейте ! Имам проблем .. с приятеля ми се решихме да правим секс.Той не е девствен и има опит с тези неща,но на мен ми беше за първи път.Та проблемът дойде след вкарването на пениса.Усетих нещо като стена.. все едно повече не може да се вкара и с допира на пениса му в тази стена идваше и страшната болка :/ Опитвахме 2 или 3 пъти обаче много болеше и аз му казах да спре .. След това той ми сподели,че и друг път е правил секс с девствена и е нямало такива проблеми.После го попитах дали изобщо пенисът му е влязал и той каза,че е бил до половината вътре и явно не съм усетила от болката.. М не знам доста ме болеше,ще опитаме пак,ноо.... Някой опитен ако може да ми даде съвет или нещо .. :)
Мила, имам същата тема - http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/528439-%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC-%D1%81-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B8%D1%8F-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81-%29%29 хвърли й едно око :))