View Full Version : Дали съм бременна ? ..
elllyyyyy
08-21-2012, 10:08
Здравейте!
Знам че сте чели милион пъти подобни теми ,но не ми се ровеше затова реших да постна нова .. Така проблемът ми е следният момиче на 17 години съм преди 2 3 седмици последно правихме секс с приятелят ми . За моя гадост цикалът ми е нередовен миналия месец ми дойде на 10 а трябваше на около 28 ! Доста подрани и това ме притесни и отидох на гинеколог и там ми казаха ,че това е най-вероятно от жегите или нещо от тоя сорт. Сега този месец няма и помен от цикалът ми а напоследък забелязах ,че зърната на гърдите ми са потъмнели също така самите ми гърди са подути ,но без болка нито напрегнатост.. кръста също ме наболява . И сега незнам да се притеснявам ли защото тея симптоми са както и предменструални така и важат за бременноста .. :( моля ако някои може да сподели дали ги е имал тия симптоми и на какво се дължат .. БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!
Amore-Mio*
08-21-2012, 10:13
Щом последния път е бил преди 2 - 3 седмици, то вече можеш да си направиш тест за бременност.
А секса с презерватив ли беше или не?
TheBeliever
08-21-2012, 10:15
Като се притесняваш от бременност си направи тест. Тука не сме врачки.
П.П Как може да си на 17 и да пишеш по-неграмотно от първокласник?
elllyyyyy
08-21-2012, 10:19
Виж не съм писала за да изразявам грамотността си ! Просто поисках мнение ! :)
sweetycherry33
08-21-2012, 10:19
ПО ДЯВОЛИТЕ, СПРЕТЕ С ТЕЗИ ШИБАНИ ТЕМИ !! :mad:
ТОЛКОВА ЛИ НЕ СЕ НАУЧИХТЕ ?!? СЪМНЯВАШ СЕ - ПРАВИШ ТЕСТ - ГЛЕДАШ РЕЗУЛТАТА - РАЗБИРАШ.
ОБЯСНИХ ГО КАТО ЗА НАЙ - НАЙ - НАЙ - НАЙ - НАЙ МАЛОУМНИТЕ !
НИЕ КАК ОЧАКВАШ ДА РАЗБЕРЕМ? И НИЕ ЩЕ СЕ СЪМНЯВАМЕ КАТО ТЕБ, НАЙ - МАЛКОТО - НА 17 СИ !!! КВО ОЧАКВАШ, ДА ТЕ Г ЛЕДАМЕ ПРЕЗ МОНИТОРИТЕ С ЕХОГРАФ ЛИ ? СОРИ, че избухнах така, АМА МИ ПИСНА ...
elllyyyyy
08-21-2012, 10:20
Amore-Mio* без презерватив беше ...
elllyyyyy
08-21-2012, 10:22
sweetycherry33
Аз че ще си го направя там няма съмнение ОТНОВО КАЗВАМ питах дали някой е имал подобни симптоми и ако е имал да ги сподели !!
TheBeliever
08-21-2012, 10:23
И аз ти дадох мнение. Но да си на 17, да се имаш за достатъчно голяма и зряла, за да си позволяваш да правиш секс без предпазни мерки, а да не знаеш как се пише "цикъл" и къде се поставят запетаи... На твое място би ме било срам.
sweetycherry33
08-21-2012, 10:27
sweetycherry33
Аз че ще си го направя там няма съмнение ОТНОВО КАЗВАМ питах дали някой е имал подобни симптоми и ако е имал да ги сподели !!
Ми според мен си е индивидуално за симптомите.
Имах предвид, че като направиш теста, ще разбереш, кво ни питаш нас.
elllyyyyy
08-21-2012, 10:27
Боже! Мислиш ли че ми е до твоите забележки ? БЪРКАШ СЕ ! всеки се е сблъсквал с такива проблеми надали съм първа! Ако нямаш какво повече да кажеш ОСВЕН да коментираш как съм писала и т.н. приятен ден ! :)
elllyyyyy
08-21-2012, 10:28
Добре благодаря все пак ! :) То така и иначе без тест няма как да се разбере ще се наложи да си направя .
sweetycherry33
08-21-2012, 10:32
И аз ти дадох мнение. Но да си на 17, да се имаш за достатъчно голяма и зряла, за да си позволяваш да правиш секс без предпазни мерки, а да не знаеш как се пише "цикъл" и къде се поставят запетаи... На твое място би ме било срам.
Много правилно.
sweetycherry33
08-21-2012, 10:32
Да, и после пиши кво е станало плз.
TheBeliever
08-21-2012, 10:33
Точно защото не си първата е трябвало да мислиш преди, а не след като си си отворила краката. И какви отговори различни от "Направи си тест" очакваш?
А денят ми е доста приятен, благодаря.
prosto_chovek
08-21-2012, 10:38
бъркаш в портмонето - вадиш 5 лева - отиваш до аптеката - взимаш тест - прибираш се вкъщи - сядаш на кинефа - разкрачваш краката - тикаш си го отдолу - препикаваш го - след 5 минути разбираш дали си бременна. Аман :)
dream1707
08-21-2012, 10:51
Соре, без презерватив, нередовен цикъл, късно е вече за Ескапел... ние не сме врачки, върви и си направи тест
darkPaladin
08-21-2012, 11:01
един мой приятел ги имаше същите неща ама не беше бременен
и все пак пича си направи тест
xXxPETYAxXx
08-21-2012, 12:26
Гинекологът ти прегледа ли те, или просто ти отговори на въпроса без преглед? Ако е второто се замисли дали да не го смениш с по-компетентен. Поне може да ти предпише нещо за регулиране на цикъла(доколкото разбрах-по принцип си е нередовен цъкълът ти), да не да се чудиш кога ще ти дойде! Пък и вероятно ще ти предпише противозачатъчни за регулация, което ще ти е от полза и щом искаш да правиш секс без презерватив.
И аз имам странни изменения в цикъла, които се дължат на промяната на климата и стрес(а моя иначе си е редовен), ако това те успокоява. Не са същите, но при всяка различно се проявяват!
Успех с теста!!!
DragonLady
08-21-2012, 12:39
един мой приятел ги имаше същите неща ама не беше бременен
и все пак пича си направи тест
Хахахах това ми хареса :D
Иначе прави тест вместо да се чудиш и питаш по форуми. И Щом си с нередовен цикъл с кой акъл ми се плющиш без презерватив?
PyCoKoCkA93
08-21-2012, 14:59
Явно потребителката очаква да и кажат колко е компетентна в тази област и как тя е единствения индивид на планетата,който е имунизиран от мъжките сперматозоиди доживот :D
ПС:Каквото имаше,ти го казаха.Сега изпълни съветите и се надявай всичко да е наред.И другия път мисли ПРЕДИ да вършиш глупости.
Amore-Mio*
08-21-2012, 18:09
В овулация ли беше ?
Той свършвал ли е в теб?
Ако не е свършвал, шанс за бременност е малък. На теория има вероятност да се забременее от течността, която отделя мъжа преди еякулацията. На практика, тая възможност е малка. Но все пак тест и се надявай на отрицателен резултат.
elllyyyyy
08-21-2012, 18:12
Благодаря на всички които ме посъветваха с каквото могат ! И на тези с не толкова умните си мнения ! Както и да е направих си тест и е отрицателен. :) Въпреки това мисля да го повторя за всеки случай!
ПС. нередовният ми цикъл се дължи на заболяването което имам , но няма да го споделям за в момента :) ходя си редовно на гинеколог с надеждата най-накрая да успеят да ми го регулират ! Дано да е по-скоро защото е адски неприятно .. Още веднъж БЛАГОДАРЯ! :*
Me4encety
08-22-2012, 08:32
Малоумни теми бол.Нямам търпение да се пусне тема "бременна ли съм" или "бременна ли е" и мацката да е.Дали ще дочакам не е ясно :?
DennisCobain
08-22-2012, 08:34
бъркаш в портмонето - вадиш 5 лева - отиваш до аптеката - взимаш тест - прибираш се вкъщи - сядаш на кинефа - разкрачваш краката - тикаш си го отдолу - препикаваш го - след 5 минути разбираш дали си бременна. Аман :)
Браво, искрено ме разсмя на фона на тази досадна тема :D
nymphadora
08-22-2012, 09:37
ПО ДЯВОЛИТЕ, СПРЕТЕ С ТЕЗИ ШИБАНИ ТЕМИ !! :mad:
ТОЛКОВА ЛИ НЕ СЕ НАУЧИХТЕ ?!? СЪМНЯВАШ СЕ - ПРАВИШ ТЕСТ - ГЛЕДАШ РЕЗУЛТАТА - РАЗБИРАШ.
ОБЯСНИХ ГО КАТО ЗА НАЙ - НАЙ - НАЙ - НАЙ - НАЙ МАЛОУМНИТЕ !
НИЕ КАК ОЧАКВАШ ДА РАЗБЕРЕМ? И НИЕ ЩЕ СЕ СЪМНЯВАМЕ КАТО ТЕБ, НАЙ - МАЛКОТО - НА 17 СИ !!! КВО ОЧАКВАШ, ДА ТЕ Г ЛЕДАМЕ ПРЕЗ МОНИТОРИТЕ С ЕХОГРАФ ЛИ ? СОРИ, че избухнах така, АМА МИ ПИСНА ...
http://assets.diylol.com/hfs/04c/5ba/33d/resized/badass-meme-generator-watch-out-we-got-a-bad-ass-abdille-271c8b.jpg
sweetycherry33
08-22-2012, 10:43
http://assets.diylol.com/hfs/04c/5ba/33d/resized/badass-meme-generator-watch-out-we-got-a-bad-ass-abdille-271c8b.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/25/50/9bc5b6f79c702550.gif
fluffy_^
08-22-2012, 10:51
Здравейте!
Знам че сте чели милион пъти подобни теми ,но не ми се ровеше затова реших да постна нова .. Така проблемът ми е следният момиче на 17 години съм преди 2 3 седмици последно правихме секс с приятелят ми . За моя гадост цикалът ми е нередовен миналия месец ми дойде на 10 а трябваше на около 28 ! Доста подрани и това ме притесни и отидох на гинеколог и там ми казаха ,че това е най-вероятно от жегите или нещо от тоя сорт. Сега този месец няма и помен от цикалът ми а напоследък забелязах ,че зърната на гърдите ми са потъмнели също така самите ми гърди са подути ,но без болка нито напрегнатост.. кръста също ме наболява . И сега незнам да се притеснявам ли защото тея симптоми са както и предменструални така и важат за бременноста .. :( моля ако някои може да сподели дали ги е имал тия симптоми и на какво се дължат .. БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!
Ела ще те прегледам и ще ти кажа :D
druzilla
08-22-2012, 11:00
От 1 месец посещавам редовно сайта и вече сигурно за 20 път виждам такава тема.
Та да ти обесня - има едни такива магазини за лекарства,аптеки им викат.Влизаш там
купуваш си един тест за бременност.Отиваш вкъщи.Пикаеш на него изчакваш и
проверяваш дали има 1 или 2 черти.Ако има 2 черти..моите съболезнования :D
fluffy_^
08-22-2012, 11:05
От 1 месец посещавам редовно сайта и вече сигурно за 20 път виждам такава тема.
Та да ти обесня - има едни такива магазини за лекарства,аптеки им викат.Влизаш там
купуваш си един тест за бременност.Отиваш вкъщи.Пикаеш на него изчакваш и
проверяваш дали има 1 или 2 черти.Ако има 2 черти..моите съболезнования :D
Или идваш при бат янис :D Едно от двете....ама най добре при Янис :D:D
elllyyyyy
08-22-2012, 11:10
Благодаря на всички които ме посъветваха с каквото могат ! И на тези с не толкова умните си мнения ! Както и да е направих си тест и е отрицателен. :) Въпреки това мисля да го повторя за всеки случай!
ПС. нередовният ми цикъл се дължи на заболяването което имам , но няма да го споделям за в момента :) ходя си редовно на гинеколог с надеждата най-накрая да успеят да ми го регулират ! Дано да е по-скоро защото е адски неприятно .. Още веднъж БЛАГОДАРЯ! :*
НЕ виждам смисъл да коментирате след като темата е приключена ! :) Знам, че тея теми от сорта " бременна ли съм" и т.н са малоумни ! НО когато човек се страхува за нещо гледа да сподели с някого. :) или просто да поиска мнение или съвет.
joanittka
08-31-2012, 20:44
браво !
Elmira123
09-01-2012, 13:14
Здравейте!
Знам,че въпроса ми е мн глупав,но все пак искам да попитам дали на някого му се е случвало подобно нещо и какъв съвет би ми дал. С моя приятел правихме секс без презерватив,прекаснат полов акт и той свърши в ануса ми , но когато си го извади част от спермата му попадна върху мен.след няколко минути отидох до банята да се измия,но имах чувството,че спермата е по срамните ми устни. Въпросът ми е дали е вазможно да забременея ако част от спермата е попаднала на срамните ми устни и да съм я пренесла по тях с ръката си? Ако някои има мнение по този мой глупав въпрос нека пише
nymphadora
09-01-2012, 20:06
^темата,която пусна не ти ли беше достатъчна?
не разбрахте ли,че няма как да гадаем бременни ли сте,или не?!
mrankoniiii
09-02-2012, 18:49
Хайде сега да видим на всичси гадателските способности . Ние да не сме врачки купи си тест и ГОТОВО