Влез

View Full Version : Кое е най-отблъскващото нещо в даден човек?

pet1tety
08-21-2012, 21:10
Ще започна аз.....
1-Вулгарният език
2-Прекаленото самочувствие без покритие
3-Лошата миризма ( пот,лошият дъх-миризмата на цигари направо.... ) :д има и ощееее.....но тава е за пример
...Давайте...

Luidgie
08-21-2012, 21:13
Цигари? Сериозно?

pet1tety
08-21-2012, 21:17
Абсолютно сериозно това е най-отвратитилната миризма...не мога да я понасям...в моето семейство няма пушачи и нз може би и това оказва влияние...

SisiStrange
08-21-2012, 21:17
Да е тъп и да не го съзнава.
Липсата на лична хигиена.
Прекалено надутото поведение.

Incadeptus
08-21-2012, 21:20
същото което авторката и сиси написаха ;д

anonymous708973
08-21-2012, 21:42
Фермани мога да напиша, ама пак ще тръгнат едни спорове за моите претенции...

Не понасям злобата у жените и празните приказки при мъжете.
Даже и ще обясня: Женската злоба е ужасно противно качество, защото индикира липса на акъл+завистливост+неспособ ност да вземеш пример+лоша преценка в повечето случаи. А винаги съм... презирала някой от мъжки пол да ми обяснява какъв е, какво би направил в дадена ситуация, а после да го гледам отстрани и да установявам, че е пълна смешка. Един мъж трябва да си тежи на мястото. (Не в буквалния смисъл, разбира се :д)

TrueStory
08-21-2012, 21:46

Даже и ще обясня: Женската злоба е ужасно противно качество, защото индикира липса на акъл+завистливост+неспособ ност да вземеш пример+лоша преценка в повечето случаи. А винаги съм... презирала някой от мъжки пол да ми обяснява какъв е, какво би направил в дадена ситуация, а после да го гледам отстрани и да установявам, че е пълна смешка. Един мъж трябва да си тежи на мястото. (Не в буквалния смисъл, разбира се :д)

Това!
+ прекалееено високо самочувствие. Хигиената няма какво да я коментирам.

PyCoKoCkA93
08-21-2012, 21:53
Не понасям злобата у жените..Даже и ще обясня: Женската злоба е ужасно противно качество, защото индикира липса на акъл+завистливост+неспособ ност да вземеш пример+лоша преценка в повечето случаи.

Бих добавила към разяснението на злобата и липсата на елементарна култура и възпитание,придружени с простащина в най-незавидните и форми.

Иначе и у двата пола не мога да понасям несериозността, неосъзнатата липса на интелигентност,заменена от парадиране с простащината, свръхсамочувствие без покритие или завист и злоба.И най-вече мразя лъжата и прилагането на двойни стандарти за едно и също нещо.

Хигиената мисля,че е нещо,което се подразбира,че е необходимо за всеки човек и няма смисъл да го коментираме.

NomNomNom
08-21-2012, 22:00
Ще започна аз.....
1-Вулгарният език
2-Прекаленото самочувствие без покритие
3-Лошата миризма ( пот,лошият дъх-миризмата на цигари направо.... ) :д има и ощееее.....но тава е за пример
...Давайте...

Само ще ти кажа, че и трите се намират за много секси. Иначе, нямаше някакви мацки да умират за мусколести каубои, които са потни, пушещи пури, псуващи, същевременно те са самонадеяни, всички ги е страх от тях, но реалността е , че всяко едно самочувствие може да се дефинира като "без покритие", защото това, дали има покритие, е индивидуална преценка - за мен може да има, за теб може да няма, и вице верса.

Та, и трите качества, през годините, са намирани от маса жени за супер секси.
Иначе, щом на теб са ти отблъскващи - няма проблем, просто искам да спомена другата гледна точка.

PLEYGIRL
08-21-2012, 22:10
Външният вид....
Лошото поведение ....
Дрехите ...

Incadeptus
08-21-2012, 22:15
Е как така външния вид,аз сега нема да съм приятел с някой,защото се е родил грозен ;д и не носи хубави дрехи,защото не може да си ги позволи?Значи би излязла с снажен,добреспретнат младеж,който да не си е мил зъбите никога и да мирише на пор? :D само за лошото поведение съм съгласен с теб.

PLEYGIRL
08-21-2012, 22:29
нямам предвид лъскави дрешки и грозотата ..... ами например ако дрехите му са мръсни и целият е мръсен .... и подобно ...
виждала съм много такива хора които са мръсни ,но не миришат това казвам ...

Violenza
08-22-2012, 06:48
Вулгарният език наистина ми е страшно отблъскващ. Или пък да псува често, ужасно ми е. Също така силно ме отблъскват типично женските черти на характера в един мъж. Самохвалковците и тях не ги харесвам. Това накратко.

balu4ka
08-22-2012, 07:02
Да е такъв ,че да не вижда по-далеч от носа си.Мразя самовлюбени натегачи :).
Безхарактерните хора ме отблъскват,ако не се поддържа физически-това е поправимо,но все пак...
Повърхностните хора,хората без скрупули.

пAteNцЕ
08-22-2012, 07:22
Ужасен външен вид(т.е неподдържан!)
Липса на ум
Липса на елементарно възпитание
Лоша миризма(няма значение каква)
Прекалено високо самочувствие
Задушливост,чувство за собственост,досаждане...

anonymous708973
08-22-2012, 07:52
Вечно прави мъже и лигави кокони.

Amore-Mio*
08-22-2012, 08:34
Самочувствие без покритие.
Липса на лична хигиена.
Липса на мозъчни клетки.

pet1tety
08-22-2012, 11:57

+1

pet1tety
08-22-2012, 12:02
Само ще ти кажа, че и трите се намират за много секси. Иначе, нямаше някакви мацки да умират за мусколести каубои, които са потни, пушещи пури, псуващи, същевременно те са самонадеяни, всички ги е страх от тях, но реалността е , че всяко едно самочувствие може да се дефинира като "без покритие", защото това, дали има покритие, е индивидуална преценка - за мен може да има, за теб може да няма, и вице верса.

Та, и трите качества, през годините, са намирани от маса жени за супер секси.
Иначе, щом на теб са ти отблъскващи - няма проблем, просто искам да спомена другата гледна точка.

Ами нека ги намират за привлекателни....аз изразявам лично мнение!
Всеки си има вкус....мен точно тези,които изброих ме отблъскат и винаги ще е така!!!

xXxPETYAxXx
08-22-2012, 19:40
Интригантството и клюкаренето - много мразя такива хора...
прекалено високото самоувствие, особено при положение, че в повечето случай е без никакво покритие
нахалството и арогантността
стила - КИФЛА/КОЗУНАК
мазната коса или кожа, миризмата на пот, мръсотия под ноктите...
да не си спазват обещанията
А специално за момчета: противно ми е да видя момче как си избухва на някоя чалгийка/кючек :D , а за момичетата ми е кофти да ги гледам като не могат да вървят с токчета, ама се мъчат и някой са супер смешни(и аз не мога да вървя на особено високо, ама поне не се излагам и не излизам с обувки, с които не мога да ходя + разграничавам го от стил КИФЛА, защото има и НЕ-КИФЛИ, които се излагат така)

SHPAIdURmeN
08-22-2012, 20:15
Момичета никога не забравяйте че един висок критерии които не се покрива с нещо не би бил (лесно) достигнат.... аnd ain't nobody is perfect

WesSneijder
08-22-2012, 20:41
У момичетата най-много ме дразни да се държат като мъже. Не мога да приема момиче да псува като хамалин или да се напива като казак. Не говорим за един или два пъти, на всеки му се случва да се изнерви или да си изпусне мярката на пиене, ама това да ти е навик и чак да се хвалиш с това "колко носи" ми е яко абсурдно. Просто ми е отвъд разбиранията. В моите очи тва изглежда сякаш тя самата не се възприема като жена или дама ако щете, което е отблъскващо.

Incadeptus
08-22-2012, 20:45
забравих да добавя,да видя някой да пуши,особено момиче,айде да пие,но нека да е в умерени количества.

complicated_
08-22-2012, 20:49
лошото поведение и самочуствие без покритиее

PyCoKoCkA93
08-22-2012, 20:49
У момичетата най-много ме дразни да се държат като мъже. Не мога да приема момиче да псува като хамалин или да се напива като казак. Не говорим за един или два пъти, на всеки му се случва да се изнерви или да си изпусне мярката на пиене, ама това да ти е навик и чак да се хвалиш с това "колко носи" ми е яко абсурдно. Просто ми е отвъд разбиранията. В моите очи тва изглежда сякаш тя самата не се възприема като жена или дама ако щете, което е отблъскващо.

Абсолютно съгласна с колегата.

chushkopek
08-22-2012, 20:51
Ако трябва да съм честен предпочитам за компания малоумен, мръсем, пушещ наркоман пред това някой да ми говори наивните си представи за света.....това е наистина нещото което ме побърква.
Иначе цигари, пияна жена ми е отвратително, наркомани, надути мъже, кифли, идиоти итн. все често срещаните неща.

Hilary_
08-22-2012, 21:21
Най - мразя путьовци. След тях са неща като: лъжа, лицемерие, безочие, липса на възпитание, несъобразителност, неуважение .. мога да изреждам до утре. Схванахте идеята. .. и не на последно място неподдържания външен вид.

jghgh
08-22-2012, 21:24
Такива теми нямат никакъв смисъл. Има толкова много отблъскващи неща, няма най- .
Но хайде, да кажем, сеенето на интриги и злобните клюки са супер отблъскващи и за двата пола. Завистта. Злобата.

Някак нормални неща, които да отблъскват, но защо трябва да се прави тема за това :Д

Incadeptus
08-22-2012, 21:26
злобата е у всеки,ами по-добре за това тема,отколкото за това как някой си търси момиче за секс пфффффф

paradosou
08-23-2012, 07:45
Много мога да изпиша, но основно ме дразнят липсата на самоуважение, мрънкането, слабата воля, ограничеността, злобата, завистта, интригите и двойните стандарти. Любими са ми хората, които си живеят с някакъв измислен морал и той им се явява бариера за много от нещата, които всъщност страхотно искат 8-), също и такива, които просто не могат да реагират адекватно на критика, пък какво остава за нападки и обсяняват как нормалната реакция била да почнеш да се защитаваш, и то не как да е, ами със 'затапки'. Кофти е и да трябва в обкръжението си едва ли не супер много да внимаваш за всяка дума, защото някой си взима нещата по-насериозно, отколкото е здравословно.