Влез

View Full Version : Вярно ли е ?

Mx1
08-23-2012, 19:10
Че по високите момичета са по тесни ? ? ?

TheBobqk
08-23-2012, 19:13
Къде да са по-тесни? Защо трябва да са по-тесни където и да било? Кой ти наби филма?

Mx1
08-23-2012, 19:19
ами бях спал с една дебела , все едно чуках буркан , можех да вкарам и топката на една 5 килограмова гира

Luidgie
08-23-2012, 19:22
ами бях спал с една дебела , все едно чуках буркан , можех да вкарам и топката на една 5 килограмова гира
С тия изказвания, ше чукаш само буркани и ръката си.

TheBobqk
08-23-2012, 19:30
http://adrenaline.uol.com.br/files/upload/colunas/2012/por_que_o_homem_aranha_pior_/final.jpg

БожиятАгнец
08-23-2012, 19:30
С тия изказвания, ше чукаш само буркани и ръката си.

То да бяха само изказванията... Според мен и ръката му ще избяга от него, ако вече не го е направила. Ръката от семейство Адамс не се е появила от нищото, все пак.

SisiStrange
08-23-2012, 19:32
То да бяха само изказванията... Според мен и ръката му ще избяга от него, ако вече не го е направила. Ръката от семейство Адамс не се е появила от нищото, все пак.

:lol: :lol:

Може да ти е тънък.

Amore-Mio*
08-23-2012, 19:40
Глупости на търкалета.

Mx1
08-23-2012, 19:49
ако и бях ударил един юмрук у путката щеше да влезе до лататя сигурно.

xXxPETYAxXx
08-23-2012, 19:49
Задай си въпроса в раздел "Секс" - там може да получиш повече отговори :D

Luidgie
08-23-2012, 19:51
ако и бях ударил един юмрук у путката щеше да влезе до лататя сигурно.
Ми тогава се радвай, че тя не си е завряла крака в ректума ти.

xoxi
08-23-2012, 19:52
Високи, дебели, тесни, широки... (???)

Както каза Сиси, може пък на теб да ти е тънък.

fluffy_^
08-23-2012, 19:56
:D:D xaxxaxxaaxxaxaxaxaaaaaaaaa

Mx1
08-23-2012, 20:10
кура ми е 14 сантиметра и 4,9 дебел

Anichkaxxwee
08-23-2012, 20:19
Боже, Боже / facepalm.jpg

xoxi
08-23-2012, 20:19
Значи проблема определено е в теб. Trololo.

HollyGolightly
08-23-2012, 20:29
Значи проблема определено е в теб. Trololo.
Да, определено. Ама да ти кажа понякога направо се и чудя колко глупава трябва да си да се навиеш на някой ей такъв като автора, който дори не може да си каже приказката както трябва.

Mx1
08-23-2012, 21:36
тя е като буркан и цици нямаше така че аз съм номер 1 , заслужава само да ми лапа като дори трябва да ми плаща.

Luidgie
08-23-2012, 21:37
тя е като буркан и цици нямаше така че аз съм номер 1 , заслужава само да ми лапа като дори трябва да ми плаща.

с парите се запиши на частни учители... имаш нужда.

Mx1
08-23-2012, 21:40
защо ми са часни уроци ? не стига че е дебела грозна без цици ами и е широка като буркан с зеле , такива трябва да се изчистят от планетата земя

Mx1
08-23-2012, 21:40
тя има и регистрация тук , можете ли да изтриите темата че и скайпа ми е на същото име ?

WesSneijder
08-23-2012, 21:42
Idiots. Idiots everywhere.

Luidgie
08-23-2012, 21:43
Ходи у некой ветеринар тогава...имаш нужда да те приспят... :С Ще липсваш на човечеството, ша знаиш!

SuNsEt
08-23-2012, 21:44
Да не си спал с нея бе капут... Какви са тия изказвания ?? А дано ти види темата и дано разбере кой си ,та да си получиш заслуженото. Кой знае колко си грозен и прост,че си задаваш такива малоумни въпроси...Лапенце.

Mx1
08-23-2012, 21:48
аре истриите я бързо бе , тя пише много тук , триите бързо.

Luidgie
08-23-2012, 21:52
А дано да види. Да ти свети маслото.

BornToRaiseTheHell
08-23-2012, 22:02
Силно се надявам мацката да види и собственоръчно да ти набие конска доза приспивателно за разгонени слоници, после да не ти казвам къде да си ги набуташ тези 14,9 сантиметра.
И много ми е интересен въпроса,като не те кефи, какво си търсил при нея? И защо си спал с нея?

Mx1
08-23-2012, 22:03
сега нарочно ми гледат сеира и не я трият....

Mx1
08-23-2012, 22:04
ами да ми лапа , а пък и тяхните са богати имат и постоянно ядене в хладилника.

Luidgie
08-23-2012, 22:07
http://t.qkme.me/3pcumu.jpg

WesSneijder
08-23-2012, 22:17
не пипайте темата, тука ще пада майтап, усещам го :Д :Д :Д :Д :Д Най-обичам да гледам сеира на разни малоумници!!! :Д :Д

SuNsEt
08-23-2012, 22:19
Ми що ти не лапа на баща и ?Може да му е по-голям от твоя и да ти хареса.

TheBobqk
08-23-2012, 22:19
не пипайте темата, тука ще пада майтап, усещам го :Д :Д :Д :Д :Д Най-обичам да гледам сеира на разни малоумници!!! :Д :Д

Да, да, да, да!

Mx1
08-23-2012, 22:25
баща е дебел арменец и много ме харесва, каза че била щаслива отгодини насам , има редбули сокове коли , салами ,шоколади милка всичко е много скъпо само идиот би отказал да чука буркан за тиа работи , те ходят и на рестурант а нашето семеиство и пари за училище не ми даваха а сме стар български род.

Luidgie
08-23-2012, 22:27
баща е дебел арменец и много ме харесва, каза че била щаслива отгодини насам , има редбули сокове коли , салами ,шоколади милка всичко е много скъпо само идиот би отказал да чука буркан за тиа работи , те ходят и на рестурант а нашето семеиство и пари за училище не ми даваха а сме стар български род.
баси колко си тъп....

TheBobqk
08-23-2012, 22:28
Ох, тролчо.

Mx1
08-23-2012, 22:29
аре триите я бе , неща да псувам. бързо триите я това е мое мнение на афтора ало модератори.

Mx1
08-23-2012, 22:32
еми има модератори на линия обаче ме базикат защо ?

SuNsEt
08-23-2012, 22:35
има редбули сокове коли , салами ,шоколади милка всичко е много скъпо само идиот би отказал да чука буркан за тиа работи , те ходят и на рестурант а нашето семеиство и пари за училище не ми даваха а сме стар български род.
:D :D :D :D Ай хафтеееее

WesSneijder
08-23-2012, 22:44
Манго, така и така си свикнал да "шибаш буркани", що не оправиш и дебелия арменец? Така може да ти купи и кола един ден. Кой нормален човек не би шибал дебели арменци срещу скромни подаръци?

Mx1
08-23-2012, 22:44
от рода на петко колоянов войвода съм, петко войвода го знаят , место да плащат на нас че са е бил за България тъпите чужеденци имат повече пари от нас.

WesSneijder
08-23-2012, 22:54
Aз дотука почти не съм чул някой, който не е от рода на Левски/Раковски/Ботев или на когото ви се спре пръста в учебника по история. Аман от наследници. И като си от рода на Петко Войвода и си тъп като гьон, какво? Защо пък някой трябва да ти плаща каквото и да било?! Това не мога да стопля.

Mx1
08-23-2012, 23:03
защото се е пролял за България и Гърция а сега новини на турски има ? да питам защо циганите не си плащат тока а на нас ни го спират , защо ??????? хора който са трепали българи сега ни уптравляват аз те питам ?
аз трябва да управлявам България не доган и някакви мангали аз съм с сини очи аз съм хаидутин ама защо заспивам гладен ????

Mx1
08-23-2012, 23:09
отговори де защо аз а доган ни управлява ???

TheBobqk
08-23-2012, 23:12
Ама защо говориш банални неща. Това всеки го казва. Защити си мнението както трябва. Изтърканите работи не работят при повечето хора. Ама как винаги намесвате циганите, дето не си плащат тока. Ми така ги е уредила шибаната държавица. Е затва младите бягат на запад, щото там ще имат някви права. Ама тва е дълга тема и няма кво да се обсъжда тук.
И аз не мога да проумея защо трябва да ти плащат, че си от нечии си род. Ми то както каза WesSneijder и аз ся ще отворя учебника по история и ще си харесам някое име, и хоп аз съм му наследница. Абе мозък. Пък ако си мислиш, че си единствения, на когото не му достигат парите... жестоко се лъжеш. Не си център на вселената. Праскай дебеланата за шоколади и безалкохолни, щото като ти гледам писането няма кво да излезе от теб. Ще си останеш мишка зад кулисите.

embraceme
08-23-2012, 23:18
хахахаххаах уникален индивид :Д

SuNsEt
08-23-2012, 23:22
Като си 'знатен' наследник защо пишеш неграмотно на родния си език,а българино? Или ще кажеш,че едно време в твоя 'знатен' род не са знаели азбуката на Кирил и Методий ,та за това и ти днес .за да ги подкрепиш не си я научил?
Как може един простак като теб да се оправдава с имената на хората умрели за родината?
Ти си на същото ниво като циганите,които презираш щом дори си позволяваш да правиш такава дебелашка тема.Всички знаем,че в момента само спамиш и нищо от написаното ти не е вярно ,обаче ,за да се занимаваш с такива простащини и да използваш такива думи не си по-различен от чистачите по улиците.

Mx1
08-23-2012, 23:23
трябва да имам привилегии ,трябва да имам сега обезщетение , ама в България оцеляват само вълците ,
така е биеш мангал , веднага досие в детска педалогическа стая , мангал те бие нищо ?
каква мотивация да имам като нямам връзки ? а ? как да не станеш мутра като нямаш избор , или мишка или вълк няма средно положение ? ? ?

TheBobqk
08-23-2012, 23:27
Прост човек, прост. Замисли се в/у написаното от SuNsEt. И спри да спамиш глупости. Изглеждаш жалко. ;)

Mx1
08-23-2012, 23:28
защо мен ме деляха в училище и ме описваха детска пед. стая като експлозивно разстройство, характерно с неконтролируеми пристъпи на гняв ?
а ? а защо никой не опита да ми помогне а само ядове ?

WesSneijder
08-23-2012, 23:33
защото се е пролял за България и Гърция а сега новини на турски има ? да питам защо циганите не си плащат тока а на нас ни го спират , защо ??????? хора който са трепали българи сега ни уптравляват аз те питам ?
аз трябва да управлявам България не доган и някакви мангали аз съм с сини очи аз съм хаидутин ама защо заспивам гладен ????
Кавал, за история не ми говори, защото аз с това се занимавам професионално. Мога да ти дръпна една лекция, но много неща ще ти разбият не само твоите представи, а и на доста други хора и ще се обърне всичко на лични нападки и обвинения. Доста неща не са ви ясни, ако вярвате само на учебниците в училище. В това разбира се няма нищо срамно и лошо, но имайте предвид че историята не е наука, за която можеш да говориш ако не си чел много на брой и като вид неща. Не може всички да разбират от всичко. Аз например защо не се пъна да говоря за физика, химия и тн.-защото си признавам, че не ги схващам! За да изкажеш мнение по даден исторически въпрос, трябва да си го разгледал от ПОНЕ три гледни точки. А това ти гарантирам, че е свързано с доста четене на дебели книжки. Иначе е невъзможно да претендираш за поне относителна точност. Учебниците за СУ-тата и СОУ-тата са пълни с такива невероятни глупости, че направо изключвам варианта това да е случайно.
Друго освен клишета в тоя пост аз нищо не виждам. Наистина, не преувеличавам. Трябвало да управлява каквото и да било, защото бил наследник на някой хайдутин. По-нелепо мнение не съм чел отдавна, честна дума.

Mx1
08-23-2012, 23:35
а защо в сд ми пише емоционално стабилен а в училището неконтролируеми пристъпи на гняв защото само извършват дейност ,системата е сбъркана само отчитат дейност ... това е като едно дете е по палаво и веднага разтройство пристъпи на гняв ???
имал съм качества за лидер ? а защо не искаха да ме вземат да тренирам спорт ?
ок сд ми е
Отличава се с изключителни волеви качества, емоционално е
стабилен. Има данни за лидер.

защо като съм добре ме изключиха от 4 училища ???

ами целия род са бандити изнасилвачи и биячи (луди глави) това ми пределно ясно но трябва поне някаква признателност да има.

Mx1
08-23-2012, 23:42
затапих те нали ? така и трябва.

WesSneijder
08-23-2012, 23:45
Ама защо говориш банални неща. Това всеки го казва. Защити си мнението както трябва. Изтърканите работи не работят при повечето хора. Ама как винаги намесвате циганите, дето не си плащат тока. Ми така ги е уредила шибаната държавица. Е затва младите бягат на запад, щото там ще имат някви права. Ама тва е дълга тема и няма кво да се обсъжда тук.
И аз не мога да проумея защо трябва да ти плащат, че си от нечии си род. Ми то както каза WesSneijder и аз ся ще отворя учебника по история и ще си харесам някое име, и хоп аз съм му наследница. Абе мозък. Пък ако си мислиш, че си единствения, на когото не му достигат парите... жестоко се лъжеш. Не си център на вселената. Праскай дебеланата за шоколади и безалкохолни, щото като ти гледам писането няма кво да излезе от теб. Ще си останеш мишка зад кулисите.
Повтарям се, казвам го за втори път днеска, но определено отново много точно мнение. Правиш ми супер добро впечатление, поздравления. :)
Иначе е абсурдно как винаги когато на някой мързелив неудачник, "който си ляга гладен", някой му е виновен не само за нещо, а за всичко. Супер елементарно мислене. Като си лягаш гладен, ще ходиш да бачкаш. Ще помагаш у вас с квото можеш, щом нямате пари. В което дълбоко се съмнявам. Повечето от толкова бедните хора са изключително скромни и тихи, а ти ми изглеждаш като сина на селския първенец. Без да ме прощаваш. Ако си "лягаш гладен", спри да се наливаш в селската дискотечка с другите елементарници.
Какво общо имат новините на турски с делата на твоите велики предшественици? Най-обичам някой да дрънка тъпотии колкото да не заспи. Явно не си наясно, че за разлика от теб, повечето хора не са мразели турците, а са обичали българите. Делата им и начините на постигането на целите им в момента няма да обсъждам, защото това е дълга и сложна тема. Само ще ти дам пример с това, че Левски не е бил някакъв по-ранен Хитлер, който да е искал само българи на територията на новоучреждената държава. Идеята му е била да има РАВЕНСТВО. Усещаш ли разликата, интелектуалецо?
Такива като Доган управляват защото има малоумни българи, които не правят нищо срещу тях и ги мързи да си завлекат скапаните задници до избирателните секции. Или по-лошо, продават си задника точно като теб. Пак срещу малки удоволствия, разбира се. Примерно 20 кила домашна ракия. Важното е пърцуца да има, нали така, иначе на какво ще псуваме "мръсните мангали и турци"...за чието издигане и засилване ние самите сме помогнали и то пряко?
Иначе това с какви очи си ти определено не ме вълнува. Нито мен, нито бъдещия ти работодател, който вероятно изобщо няма да те допусне до интервю за работа, когато види какъв неграмотен киртак си и как не можеш да напишеш 3 поредни думи без комична правописна грешка.
Жив и здрав да си, надявам се да ти е харесал отговорът ми, за който гледам че така настояваш.

TheBobqk
08-23-2012, 23:45
Ама ти си много кух. WesSneijder ти обяснява едно, а ти за да се измъкнеш от ситуацията заопчваш да се самосъжаляваш. Ама за кой се мислиш? С кво си повече от останалите. Превзета утрепка.

WesSneijder
08-23-2012, 23:50
затапих те нали ? така и трябва.
Определено, личи си че нямам какво да отговоря. И все пак поздравления за първото написано мнение без грешка! Е, липсват разни главни букви, пунктуацията ти също не е като на полу-разумен човек, но за теб и това си е постижение! :) http://forum.inter-bulgaria.com/style_emoticons/default/cheers1.gif

Mx1
08-23-2012, 23:53
WesSneijder брат прав си , аз си продавам достойнството за ядене , и мангалите така си продават гласовете , и мен ме мързи
затова утре почвам наново.

Mx1
08-23-2012, 23:55
кажи един линк или нещо такова за правописа.

WesSneijder
08-23-2012, 23:56
Я, каква рязка промяна. :Д :Д Чак странно...

Mx1
08-23-2012, 23:59
аз не се притеснявам от загуба , знаеш ли линк за правописа ?

jghgh
08-24-2012, 00:01
Пролича си че е трол от самото начало, ама айде.

Mx1
08-24-2012, 00:05
Пролича си че е трол от самото начало, ама айде.

от къде си ме виждала че съм приличал на трол ?
ти като си много красива качи една снимка ? и аз ще кача моя ама снимаме отпреде и никнеима ! искаш ли путка майна пишеш си никнеима и си снимаш лицето съгласна ли си ? аз още сега ще се снимам.

WesSneijder
08-24-2012, 00:06
Не всичко става с линкове. Чети повече книжки-и специализирани, и обикновени.

TheBobqk
08-24-2012, 00:07
Айде пак се почна. Мисля, че темата вече е за ключ.

fluffy_^
08-24-2012, 00:38
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://i.chzbgr.com/completestore/2011/8/17/6b169306-63ee-40bc-8bab-16dab876213f.jpg
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mr.Psychological
08-24-2012, 01:39
Как само ви троли тоя не е истина. :D
Имам и чувството, че май, някои му се вързаха, но както и да е...

fenastz
08-24-2012, 09:11
:razz: :razz: е не братко, уби ме :razz: :razz:

YoUcANNOtiMaGiNe
08-24-2012, 10:56
http://4.bp.blogspot.com/-B3e2bFEGviQ/T1n_sdSZwpI/AAAAAAAAFTM/uJY89qvsPSI/s1600/dafuq-did-i-just-read-meme.jpg

BornToRaiseTheHell
08-24-2012, 15:04
Ааааааааааааааааааааа, не :D :D :D :D :D

Incadeptus
08-24-2012, 15:15
trollololoolololoollolololoollolollo

Teenhelp1
08-24-2012, 15:52
http://www.youtube.com/watch?v=2Z4m4lnjxkY е това е подходящата песен за темата има и синг алонг даже да се наслаждаваме заедно. :D

TheBobqk
08-24-2012, 16:36
Trolololololololo ^^

lude7ina
08-25-2012, 12:15
Как почна темата, а как свърши. Някой попита дали високите са тесни, пък оня взе да приказва за дъщерите на дебели арменци. Пък и и картинката с мечката и капитана от Стар Трек ме разбиха. :D

balu4ka
08-25-2012, 15:15
Бахти,наистина ли си такъв боклук?...
Прочетох първата страница,отчайващо си прост.Как може да говориш така за момиче,бе?!Представи си ,че може би и тя не е останала задоволена с тея твоите 14 см...хахах.(горката).?!

strawberry88
08-25-2012, 19:31
XAXAXAXAXAXAXAX :razz: :razz: :razz:

PyCoKoCkA93
08-25-2012, 19:56

Заради ей такива БОКЛУЦИ като тебе държавата е на тоя хал.Защото на всеки му е по-лесна да хване някоя богата лелка и да мързелува,вместо да се развива в личен и надличностен план.Показваш достойнство на мижитурка,качества на неграмотен циганин,посещавал училище за бавно развиващо,а имаш претенции като на човек,завършил 3 висши.Желанията ти в пъти прекрачват възможностите и не осъзнаваш каква жалка картинка си...ЖАЛ МИ Е ЗА ТЕБ И СЕБЕПОДОБНИТЕ ТИ ДУПЕДАВЦИ!!!

SHPAIdURmeN
08-26-2012, 12:20
:D D :D :D :D OОООобичам клоуните :D :D :D :D :D :D ама че смешна тема