View Full Version : Много сконфузно и тъпо!
Не знам дали на някой се е случвало тва, но сега- значи в момента сме четвърти ден а морето- аз сестрами и приятеля и. Вечер спиме в една стая в хотела. Първата вечер всичко беше ок, втората също, но от третата до сега не ги издържам двамата!!! Второ- през деня така се даржат пред мене сякаш изобщо не съм там и изобщо не съм и брат на сестрами! Значи едно че сестрами първо почти ходи все без горнище на плажа (но тва ок не е чак толко), второ постояно ми се натискат и то пред мене и на мен ми става мн неудобно, разбирате ме нали?? Ето например- той е легнал на кърпата по гръб нали и тя му сяда отгоре така, и почва- или ще го маже с плажно масло, или почва да го гали и да го мачка и нещо да му се лигави, почват да се целуват да се прегръщат да си пускат езици и кво ли не. И постоянно някви такива простотии правят пред мен. Не знам как да им кажа понеже ме е супер срам но ми иде нещо да им направя дето да се усетят и да спрат- ето какво става още повече последните два дни- значи те си спят на тяхното легло аз на другото. И като си легнеме си говорим нещо каквото и да е, и тръгваме да заспиваме. Първо те кат ги гледам си спят напарво голи-сестрами уж по прашки той по боксерки, Второ- аз уж тръгвам да се унасям да спя, или дремвам съвсем малко, но те не заспиват, постояно шушукане цункане уж тихичко да не ги чуя но то се чува все пак. И като стане вече по-късно и си мислят че съм заспал вече ги чувам какво правят, че даже и ги виждам защото отвънка свети и вътре се вижда всичко, но се правя на заспал и по принцип се обръщам на другата страна. Значи оная вечер дето това го направиха за пръв път бяха по-тихи- изчакаха ме УЖ да заспа, и почнаха- целувки целувки, целувки, после тя се зави презглавата и му слезе надолу към оная работа аз тогава побеснях и се обърнах на другата страна да се прая на заспал уж. След тва почнаха да си правят секс вече, мисля че тя му беше отгоре тогава но бяха тихички уж, особено той е доста тих но тя като свършваше я чувах как пъшка! КАкто и да е, снощи пак ги чувах какво правят и на всичкото отгоре бяха доста по-шумни от оная веччер и на мен чашата ми преля! Отначалото се правеха че са тихи чак един на друг си викаха ПО_ТИХО, после се самозабравиха и ми идеше вече да стана, защото по едно време той като и беше отгоре и дори се чуваше леко пляскане, и уж се спираха на моменти, второ- тя си стенеше почти със глас тогава. И дори я чувах как му вика неща от сорта: чукай ме, не спирай, давай още още. WTF?!?!? Накрая тя като свършваше почна да стене на глас и го чувах много добре!!! На сутринта мисля че пак нещо правиха но много ми се спеше и не разбрах точно. Искам да им направя нещо че да се усетят и да спрат, и искам да е нещо супер гадно но без аз да участвам за да не знаят че аз съм и м го направил, или нещо от сорта. Просто не знам какво да е, но ме е срам да направя забележка, все пак сме на една възраст не съм по голям че да им секарам и още повече че ми е сестра и на такива теми не сме говорили. Още 4 дни не знам как ще търпя ако си продължават в същия дух!
druzilla
08-24-2012, 09:40
Директно им казваш да престанат,няма смисъл от намеци.Не знам на тях самите как не им е неудобно да се праскат пред теб :D Следващия път ще знаеш да си в отделна стая.. ;-)
dimitar_ak
08-24-2012, 09:44
Това му се казва студентска тройка. Като си приел да ходиш на море с влюбена двойка ще търпиш ;)
UltraBlue
08-24-2012, 09:45
Леле добре че не съм аз щото щях да ги направя луди :D:D:D А и + това не бих дал на гаджето на сестра ми да я лашка пред мене..какви хора има :x
По темата: Казваш им веднага и директно че не искаш да го правят повече!И че не ти е удобно да гледаш как чукат сестра ти пред тебе..
WesSneijder
08-24-2012, 09:45
Признавам, че доста се посмях :Д :Д :Д
prosto_chovek
08-24-2012, 10:02
tl; dr... :)
Признавам, че доста се посмях :Д :Д :Д
и аз също :lol:
кажи им ''неудобно ми е като правите секс, а си мислите ,че не ви чувам, ходете се усамотявайте някъде, че ми пречите да спя''
или и ти си намери мацка и правете секс по двойки в 1 стая :lol:
anonymous708973
08-24-2012, 10:05
Като си приел да ходиш със сестра си и приятеля й на море, ще си траеш, това е положението.
embraceme
08-24-2012, 10:10
Няма какво толкова да направиш по въпроса след като те е срам ,но хубаво е че още не ти е почнал да ти става от т'ва :P
Oy7ofCon7roL
08-24-2012, 10:13
Само аз ли се надървих от историята ?
А иначе и аз съм изпадал в такива ситуации, когато съм бил на море с някоя двойка, врътвам се на другия край и ми е през оня работа.... и аз съм го правил в стая, в която има други хора. Кофтито, е че ти е сестра ама кво да се праи, връкташ се на другия край и се правиш на умрял
Не, човече!
8-)
dimitar_ak
08-24-2012, 10:24
А темата е фейк ;) Ако е истина, то каня всички софиянци с мен на плаж, защото морето е стигнало до София.
:lol:
довечера,а ко пак правят така, като станете сутринта им кажи "бе, снощи цяла вечер не съм спал от (измисли нещо - глава, корем.. ;д)" и гледай реакции :lol:
то тва е някво детинско, ама за майтапа що да не :D
едит: и аз мисля, че темата е фейк.. ;д
Oy7ofCon7roL
08-24-2012, 10:28
А темата е фейк ;)
Що бе, струва ми се достоверно, коя двойка ще иде на море и няма да се чупи от ебане там :D
Oy7ofCon7roL
08-24-2012, 10:28
Не, човече!
8-)
А ок, викаm да не би на мен нещо да ми има :lol:
dimitar_ak
08-24-2012, 10:30
Редактирах си мнението. Може да видиш защо е фейк ;)
не знам защо викате че проблема ми е фейк и че ви е смешно? Аз не съм го написал за да разсмивам тук, ок? Тва е супер глупаво като се напише накъв проблем тук дето е различен от "бремена ли съм" или "малък ли мми е" и да се сметне за фейк, ем тогава ще задавам само такива тъпи въпроси за да не мислите че е фейк и за да не ви е смешно.
nymphadora
08-24-2012, 11:17
nope.:smt040
А ти с къв акъл си тръгнал с двойка на море?То и те са виновни де,аз не бих могла да правя секс,докато брат ми е на отсрещното легло.Що ти е толкова неудобно-направи им забележка и им кажи,че не ти е приятно.
е кка да им направя забележка като хем аз ще се почуствам толкова неудобно хем те, и хем знам до края как ще се гледаме и ще ни е срам един от друг и едва ли даже ще си говориме заради няква тъпа случка. Искам някакси да направя нещо странично дето да се усетят сами но ако прекалено ми кипне.. просто няма да питам и не гаратнирам какво ще направя.
TheBobqk
08-24-2012, 11:25
:lol:
довечера,а ко пак правят така, като станете сутринта им кажи "бе, снощи цяла вечер не съм спал от (измисли нещо - глава, корем.. ;д)" и гледай реакции :lol:
то тва е някво детинско, ама за майтапа що да не :D
едит: и аз мисля, че темата е фейк.. ;д
Направи както ти каза. А и няма как да не се досетиш, че като са на море ще се възползват. Защо не си взе отделна стая?
Incadeptus
08-24-2012, 11:29
и мен ме разсмя ХА-ха :D ся щи пиша ;д
DennisCobain
08-24-2012, 11:35
Защо не се присъединиш към тях? :razz:
Направи както ти каза. А и няма как да не се досетиш, че като са на море ще се възползват. Защо не си взе отделна стая?
Е хубаво аз не съм казал да не правят секс или нещо такова знам как стоят нещата че като са на море заедно ще го правят, ок, но поне когато ме няма нали? Взехме си една стая защото ако бяхме взели две трябваше да стоим два пъти по-малко там, все пак нямаме хиляда лева в нас. А ако го кажа това- че ме е боляло корема и че не съм спал то ще излезе много ясно че съм ги чул по тая логика и пак ще испаднем в някаква гадна ситуация и тримата, и е пак същото все едно да им кажа: видях ви снощи (или чух ви) какво правите. Сега си мисля че по добре да си запушвам ушите още 4 дни но да не се получава сконфузна ситуация между нас.
xXxPETYAxXx
08-24-2012, 11:39
Ако темата не е фейк(в което много се съмнявам, но все пак...) или им казваш директно, че ги чуваш, или отиваш и си купуваш тапи за уши и маска за очи :D
Incadeptus
08-24-2012, 11:40
Ако темата не е фейк(в което много се съмнявам, но все пак...) или им казваш директно, че ги чуваш, или отиваш и си купуваш тапи за уши и маска за очи :D
:D :D :D
еми ще изчакам и тази вечер и зависи какво правят ще реша. Но и на двамата заедно не мога да им кажа, по-добре мисля да подходя само към един от тях но не знам към кой е по-удобно.
Amore-Mio*
08-24-2012, 12:25
Няма смисъл да правиш игрички и намеци.
Казваш им това, което каза и на нас. Няма от какво да се срамуваш, а те трябва повече да се съобразяват, щом са с още един в стаята. Все пак е , не знам, като че ли не могат повече време да издържат заедно или да си намерят друго място.
Горкичкият не ти завиждам :D
Incadeptus
08-24-2012, 13:32
Абе нема ко да се срамуваш.Те трябва да се срамуват.Ще прави секс пред брат си ц-ц-ц ако е вярно това ц-ц-ц накъде отива този свят?
Редакция:по-точно не света ами населението на Земята,защото света не е Земята както някои хора си мислят. :D
NambyPamby
08-24-2012, 13:51
Да го правели, когато го нямало. А тебе кога те няма бе, смотаняк такъв? Вместо да забършеш някоя рускиня, полякиня, ти все се мотаеш около тях и висиш в стаята. Като нямаш пари за самостоятелна стая - не ходиш. Ще каже човек, че си от Левуново и си нямаш и на идея какво правят влюбените двойки на море. Надали бих тръгнала да се шибам, когато и брат ми е в стаята, ама така като гледам хората нямат друг избор. На плажа им светиш, в квартирата им светиш, огряваш всичко около тях. взЕми се включи накрая, тъкмо да се хвалиш, че си правил тройка.
И да, историята е фейк, щото аз не знам един нормален мъж, който да не побеснява при мисълта, че някакъв цървул чука сестра му, камо ли на съседното легло и ще си трае тихо и кротко, правейки се на заспал.
Incadeptus
08-24-2012, 14:02
А те хората що не си земат друга стая,нали и те нямат пари.Ти мислиш ли въобще като пишеш.И като знаеш че е фейк що го написа тва
Ами то вярно че единственото им място е стаята но все пак така е че трябва да се съобразяват щом са с още един в стаята. И то не е само през нощта, не ми е само затова ами и за това което правят и прес деня- казах че постояно се натискат пред мене и аз се получава понякога все едно съм си сам и вися като някъв тапак при тях просто.
Да го правели, когато го нямало. А тебе кога те няма бе, смотаняк такъв? Вместо да забършеш някоя рускиня, полякиня, ти все се мотаеш около тях и висиш в стаята. Като нямаш пари за самостоятелна стая - не ходиш. Ще каже човек, че си от Левуново и си нямаш и на идея какво правят влюбените двойки на море. Надали бих тръгнала да се шибам, когато и брат ми е в стаята, ама така като гледам хората нямат друг избор. На плажа им светиш, в квартирата им светиш, огряваш всичко около тях. взЕми се включи накрая, тъкмо да се хвалиш, че си правил тройка.
И да, историята е фейк, щото аз не знам един нормален мъж, който да не побеснява при мисълта, че някакъв цървул чука сестра му, камо ли на съседното легло и ще си трае тихо и кротко, правейки се на заспал.
Виж какво- щяхме да вземем друга стая но така го решихме и тримата зза да стоим повече време защото са ни толкова парите сега разбра ли??? Плюс това това не го реших само аз ами и те ок? Те също решиха да отидеме и тримата на море, ако имаха нещо против щяха да ми кажат плюс това аз не съм се натискал да ходя с тях, просто заедно го решихме! И кво им светя?? Като съм отишъл какво да правя да се крия постояно от тях ли?? Все пак тримата сме отишли и не съм сам! И щом за теб е фейк мейк историята няма да тръгна да те убеждавам, виждам че няма какво да ме посъветваш.
Вместо да забършеш някоя рускиня, полякиня, ти все се мотаеш
то и на мен ми се ебе супер много особено като гледам постояно полу голи мацки около мене навсякъде, да не казвам че и оная ми работа се дърви даже, но мислиш ли че толкова лесно става?! КАкво да и кажа на някоя- ела да се ебем и тя ще дое така ли?? Аз не знам защо ми ги говориш тези глупости... Ако бях момиче отдавна да съм се наебал но при момчетата не става толко лесно.
Incadeptus
08-24-2012, 14:32
Напторив,все някой ще се навие.Еби здраво,нема да се плашиш.Тогава нема да те притесняват стенанията на сестра ти.
xXxPETYAxXx
08-24-2012, 15:27
Абе момчето е на 15(поне така пише в профила му) рускиня или полякиня едва ли може да "забие", ама някоя българка може да си намери.
И к'во викаш, верно ли си нон стоп със сестра си и гаджето й?! Остави ги сами да се насладят и те по-пълноценно на почивката си... Ако се отделиш от тях за час-два няма да сгрешиш!
Incadeptus
08-24-2012, 15:36
той се отделя ама те все правят секс аз така разбрах,да правиш секс е голямо почивка нема що :D
xXxPETYAxXx
08-24-2012, 15:42
^И ти имаш право, ама вероятно и тях не ги устройва да са постоянно тихи и да не се развихрят в леглото.Да ги остави да се "оправят" като хората, а не да са все "недооправени" :D и може да се кротнат малко после
ludata90
08-24-2012, 15:44
Стани и отиди до тоалетната.
prosto_chovek
08-24-2012, 16:45
бе остави ги хората да си се съвкупляват на спокойствие... като си с тях, се съобразяваш с тях, двама на един :D :)
Според мен трябваше да ти е пределно ясно всичкото тва, щом отиваш с тях на море...
underground33
08-24-2012, 22:43
Изкарваш си го и почваш да лъскаш. И кат почнат те гледат им викаш - аааа, няма само си правите яко я...
Incadeptus
08-24-2012, 22:46
Изкарваш си го и почваш да лъскаш. И кат почнат те гледат им викаш - аааа, няма само си правите яко я...
и аз тва му викам :D
Incadeptus
08-24-2012, 22:47
^И ти имаш право, ама вероятно и тях не ги устройва да са постоянно тихи и да не се развихрят в леглото.Да ги остави да се "оправят" като хората, а не да са все "недооправени" :D и може да се кротнат малко после
и аз така мисля,остави ги за половин час все ще си намериш занимани да се развихрят да охкат малко,да се поотпуснат,може би наистина го правят толкова чест,защото не остават напълно задоволени,остави ги за мъничко да си свършат работата :D :D :D
psychopath
08-24-2012, 22:50
Сигурно си е тегаво, ама какво мога да кажа аз като се сетя какви неща съм правил докато има хора в стаята или пък в същото легло хахахах
Incadeptus
08-24-2012, 22:52
Сигурно си е тегаво, ама какво мога да кажа аз като се сетя какви неща съм правил докато има хора в стаята или пък в същото легло хахахах
Като ти видях името и се сетих за Сайлър от Герои,многократно наричан чудовище и психопат :D :D :D
4everStrong
08-25-2012, 08:12
Кажи им, че ше се прибереш кам 2 и до тогава да са се напраскали хубаво и да лягат.. Или пък си доведи някоя в стаята и ги заглушете :D
значи оная вечер мислех че са се усетили и са спрели вече защото нищо не правиха. Спаха голи пак де но нищо не съм чул да правят а аз леко спа и обикновено и най леките шумове ме сабуждат. Та бях се оспокоил тогава. Обаче!!!!!!!! Снощи не можах да издаржа защото те прекалиха и то мноооооого! Значи като си легнахме всико ОК, обаче заспяхме нали, и поне 2-3 часа след като заспахме почнах да ги чувам- начи сестрами хванала му бии чикии и то се чува някво от чаршафа, и аз от тва се сабудих че шумоли, а и се вижда какво прави под чаршафа. Аз мислех викам си: само тва ще му направи сигурно и ще спрат, даже се надявах да е така. Той нищо не праеше даже не помрадваше, и сестрами сиг се издразни че нищо не праи и няква му шепне- са ще спиш ли ебаси. ?!?!? И нещо почнаха мн тихичко да си говорат но разбрах че той не ще а тя го кара. Защото той вика нещо от сорта: тъпо е, чуваме се, брат ти ала бала, а тя вика: спокойно той спи, тва не ти пречи да ме чукаш тихичко и някви такива!!!Праосто нямам думи! И той нищо не и каза млъкна си някав и тя се смъкна пак надоло под чаршафа почна да му праи свирки няква. Преставяте ли си ква курва имам за сестра за трети пат да прави ТАКИВА неща пред мене, дори и да спа или да сам буден, просто нямам думи и да се и толкова спокойна?!!?!? И хубаво уж бяха мн тихи прес тва време, както и да е, после като спря тя той пък отгоре и застана и се почнаха, и то се чува мърдането им че са завити с чаршафа, шумоли такова, второ и по леглото се чува какво правят като се мърдат. И тя я чувам как все му вика: айде де, давай. След малко пак: айде де давай. Оффф ся като се сещам пак ми завират лайната! Демек тя иска по-бързо ли де да знам а той не ще че ще дигне шум, значи тя е виновната. После даже се обарнаха тя му застана отгоре той отдоло и тогава вече стана доста по-шумно защото тя почти не пазеше никва тишина! И тя кат почна по едно време някво бързо такова, нали се сещате какво се чуваше??? И чак почна да пъшка такава, се едно е сигурна че аз спя ама толко далбоко че се едно съм умрял. И тя не знам кво и стана много се вазбуди олигофренката май и по едно време ама изооообщо не и дремеше че уж спя и че уж сам там, то и кревата зе да си скърца, тя зе чак да се тръшка уж лекичко отгоре му, но то се чува удрянето дори и тихо. И нали уж се завиваха постояно с чаршафа, по едно време сестра ми спря да го дърпа да се завиват и той и се свлече до кръста а на нея ама хич не и дреееееме, нито на него, изобщо дали си представят че примерно ако спя и ако се сабуда кво ще вида аз?!?! И като стана тва се обърнах на другата страна хич не и дремеше дали ще разберат че сам буден или не, тя уж спря за савсем малко и го дръпна нагоре да се завие пак, и веднага пак почна, не може да издаржи ли не знам?!? и тва не знам но сигурно поне 20 мин както тя скърца така отгоре му, то е близко до акъла че дори и да спя ще се сабуда нали?? И накрая си свърши няква, пъшка си, даже и леко на глас такава, просто се едно.. не знам! И той май не свърши защото тя го пита даже, и той и каза че не е, и тя му каза: в устата ми можеш ли? WTF?!?!!? И не знам кво направиха че бях на другата страна но нещо се разшумолиха той сигурно и е застанал някакси и се е изпразнил в устата, че се чуваха и чекиите дет му биеше прес тва време, абе всичко си чувах само дето не исках и да го виждам. Сутринта се сабудих гледам ги някви почти отвити, задника и някав отвънка, той я прегарнал, кат някви парцали тъпи. После ще говора насериозно с нея защото виждам че тя го кара. Само ще измисла какво точно да кажа, само ще гледам да не се изнерва много защото ще я ударя и то много силно.
phoeniX_boy_BG
08-26-2012, 08:41
Чакаш ги да почнат, правиш се че си се събудил, правиш се на изумен и гледаш реакциите им. Това ще е брутално и ще разказваш после!!!!!!!!
IncendiaSanctus
08-26-2012, 09:26
Снимай...:D
xXxPETYAxXx
08-26-2012, 09:29
Преставяте ли си ква курва имам за сестра...
Ти пък си много извратен да ги слушаш и гледаш, че и да описваш с подробности! Ако наистина ти пречеха щеше да намериш начин да им го кажеш. Не мисля, че един разговор от типа "Абе нощем ви чувам..." би бил по-сконфузен от това да ги чуваш и виждаш! Извратеняк си ти или пък тролче, дано е наистина второто.
nymphadora
08-26-2012, 09:43
Вие сте едно изкуфяло семейство.
^ оффф защо ме дразниш нарочно ли? Еми курва е щом не и дреме за тия неща! Изобщо не сам извратеняк или такива простотии, тролове и кво ли не още се чудите да измислите, просто си стоите вкъщи пред компютъра и изобщо не знаете кво преживявам през ноща и как се чуствам и колко ми е неудобно даже и прес деня тука! Сигурно съм спал 3 часа тая нощ не повече, ама на кой му дреме нали?! Но си права че един разговор няма да е по сконфузен от тва да ги слушам вече, защото одеве говорих с нея докато той ходи за ядене. Начи викам и така (направо и казах хич не ми пука добре че още бях нервен)- ако знаех че ще ви слушам през ноща кво правите с владо изобщо нямаше да дойда с вас!!!!! И тя няква се едно нищо не е станало и ми вика- е голяма работа кво толко сме направили ти пък да не си малък че да не разбираш. Представяте ли си кооооооолко е глупава?!!? И аз и викам- точно че не съм малак и разбирам какво правите и е супер тъпо да се права на заспал и че не ви чувам! И тя ми вика- аз не съм знаела че си се събуждал, малко съм се разгонила иначе ме познаваш че не бих го направила. И тръгна да ми се обяснява някви такива че не го правела нарочно и да не и се сърдя и да не и се ядосвам, че много държала на мен и че ме обичала и разни такива неща дето ме изнервиха още повече!!! И 100 пъти ми каза да не и се сърдя и накрая ме попита ще и се сърдя ли и аз и отговорих НЕ. Но и казах че ме дразни да ги гледам как постояно се натискат и целуват на плажа и където и да е, казах и че ме дразни тва че постояно е пред него и пред мене по цици на плажа, казах и че супер много ми е паднала в очите и че започвам да я мразя. И тя пак почна да ми се обяснява да не и се сърдя, не го правела нарочно, нищо лошо не ми била направила, много държала на мен и разни такива, искала да си прекараме и тримата хубаво тия дни без разправии, да се разбираме и разни такива, но за тия неща дето и говоря аз не казва нищо!!!! Нито нещо обещава!!!! И не можахме да си довършиме разговора защото владо си дойде и ние спряхме. Сега ми се държи супер мазно, и с това много ме дразни, гушка ми се и няква такава, и съм сигурен че го прави за да не говоря пак на тая тема с нея. Ще видя ако останем пак насаме с нея ще я питам ще прави или не нощно време лудницата пак.
Най-добре ходи спи на плажа :D !
Savage14
08-26-2012, 18:26
Сестра ти на колко е години?
PyCoKoCkA93
08-26-2012, 19:26
Ееееее,не разсмя ме от сърце човек :lol: :lol: :lol: Какво искаш да ти обещае-че като е дошла на море няма да прави секс ли?Сладур...Като си приел да ходите заедно на море,ще търпиш.Логично е,че няма само да се гледат с гаджето и,а като тримата сте нонстоп заедно,нямат особено много време за уединение...И ако толкова ви е финансов проблема,да бяхте избрали 2 стаи на квартира вместо в хотел и щеше да ви излезе що-годе същите пари и щеше да има мир,спокойствие и кеф за всички :D
Incadeptus
08-26-2012, 19:39
присъедини се
ForzaFelipe
08-26-2012, 19:44
присъедини се
8-)
Брато,ти хем се правиш на дълбоко заспал,хем се чудиш що го правят пред теб 8-) кажи им го бе,то ти си ебати извратения,4 дена ги слушаш как правят секс и сестра ти наричаш извратена............като не ти харесва им кажи,дочувам неща,моля ви ала бала.Ама то пак ти си си виновен,не те знам какво си очаквал като си тръгнал с влюбена двойка на почивка...няма значение защо сте в една стая,трябвало е да откажеш,не си малък за да не се сетиш че тези неща ще се случват.....
PyCoKoCkA93
08-26-2012, 19:53
8-)
Брато,ти хем се правиш на дълбоко заспал,хем се чудиш що го правят пред теб 8-) кажи им го бе,то ти си ебати извратения,4 дена ги слушаш как правят секс и сестра ти наричаш извратена............като не ти харесва им кажи,дочувам неща,моля ви ала бала.Ама то пак ти си си виновен,не те знам какво си очаквал като си тръгнал с влюбена двойка на почивка...няма значение защо сте в една стая,трябвало е да откажеш,не си малък за да не се сетиш че тези неща ще се случват.....
Авторът явно се смята за най-невинният и най-онеправданият на този свят и иска всички да предугаждат мислите и състоянията му и да се държат към него подобаващо :D
А като гледам часа и съдейки по отсъствието му,мога да заключа,че пак се прави на заспал и за пореден път подслушва креватните изпълнения на сестра си :lol: :lol: :lol:
Добре де на колко си години,че ти е толкова неприятно и не можеш да ги разбереш? ;д