View Full Version : Объркана работа...
waller12345
08-25-2012, 08:52
Според вас, какво трябва да се направи, когато харесваш някое момиче и то много, а тя харесва друг, но в същото време се зарибява с теб, та дори те харесва. А момчето, което тя иска, не му пука за нея?
Чудя се, какво да направя - да продължа или да я игнорирам?
Има голям шанс да я "хвана", но това момче, което харесва е постоянно там, където тя излиза всяка вечер... И не мисля, че ще чувствам добре, когато става така... И няма да съм сигурен, че всичко е наред...
TheBobqk
08-25-2012, 09:10
Ама тя знае ли кво иска? Харесва един, а се зарибява с теб. А ако се получат нещата от къде си сигурен, че няма да се занимава с други? Остави я, не се занимавай с глупости.
paradosou
08-25-2012, 09:17
Може да има симпатии и към двама ви. Ако излизаш с нея и се засичате и с другото момче, си се дръж нормално, не се отнасяй с него като към конкуренция. Вместо да се чудиш по какъв начин да се самозатрудниш :Д, се успокой и бъди хладнокръвен. Щеше да е странно други мъжки да не се навъртат около момичето, не мислиш ли?
Щом толкова си я харесал, не се отказвай.
druzilla
08-25-2012, 09:30
А момчето, което тя иска, не му пука за нея
Може би просто се забива с теб,за да го накара да ревнува?
Anichkaxxwee
08-25-2012, 10:23
Не се занимавай с нея
waller12345
08-25-2012, 11:06
Той момчето дори не знае, че се "занимава" с мене. А и него не му пука за нея, ама дали ще го разбере тя на време...
thelover3
08-25-2012, 11:49
Покани я на кино, разходка или нещо подобно, да сте само двамата, и виж какво ще стане :Д
HollyGolightly
08-26-2012, 03:54
Не ти трябва момиче което напълно не знае какво иска и е толкова нерешително. И както казаха по-горе нищо чудно просто да те използва за да накара другият да ревнува. От такива стой по-далеч.
waller12345
08-26-2012, 12:56
Игнорирам я... Днес ми писа, но се държах не много добре...
Имам няк'во странно чувство в мен, но ще потърпя малко...Надявам се бързо да мине
Amore-Mio*
08-27-2012, 08:21
Игнорирай я.
Първо харесвала друг, после се е зарибявала с теб и даже те е харесвала - някаква лигла, която си мисли, че света се върти около нея. Не знае какво иска. А след време, ако сте заедно, това може да се случи и на теб. Да се зарибява с други, когато е с теб. Ти си решаваш. Ти я познаваш, така че сам решавай как ще действаш и дали изобщо има смисъл.
Нещо днес... що така не ви разбирам...
Ако те кефи - действай.
Ако не те кефи достатъчно - не действай.
Голяма дилема...
Абеееее, я сега помисли. Харесваш си момиче, което си харесва някой и в същото време се 'зарибява' с теб. За какво въобще я харесваш, като е ОЧЕИЗВАДНО, че момичето е поредната тъпа п*тка, която не знае какво иска.
Както някои по-горе казаха има огроомна вероятност да се забива с тебе, само за да го накара другия хубавец да ревнува.
Моят съвет е СПРИ ДА СЕ ЗАНИМАВАШ С НЕЯ. Явно не те заслужава, с времето ще намериш някоя истинска, за която наистина си заслужава да се бориш.
sasha_90
08-27-2012, 19:29
Не се занимавай с нея
Съгласна съм. Не ти трябва момиче, което харесва един, а в същото време си играе и с друг.
Furious?
08-27-2012, 19:36
зависи какъв човек си. аз бих си гледал кефа / наебал 2-3 пъти и си продължавам
Виж кво,ако беше 'твоето момиче' ,щеше да те забележи и да иска да е с теб.След като просто си губи времето във флиртове,значи сам трябва да си вадиш изводите.
MsMiracle
08-28-2012, 08:10
Почти убедена съм, че се занимава с теб само защото се опитва да накара въпросното момче, което харесва, да и обърне внимание.
Ако ли не е така, значи се потвърждава другото, че просто не знае какво иска.
И в двата случая, смятам, изводът е ясен ----> не се занимавай с нея.