Влез

View Full Version : приятелка или нещо повече

surcegirl
08-25-2012, 17:40
Здравейте!Наскоро се запознах с едно момче.Нямаме общи познати просто се запознах,защото забелязах че ме гледа и минава покрай мен.Сега си говорим на най-различни теми,смеем се,шегуваме се и той много внимава какво говори с мен.Чувствам че ми е много близък и че съм намерила общ език с него.Но имаме години разлика аз съм на 17 а той на 21 не знам дали е и обвързан.Въпроса е,че все аз предприемам действия.Аз се запознах с него,аз отивам при него да си говорим,взех му скайпа и му пиша е поне ми отговаря.Понякога публикува песни,които имат общо с това което сме си говорили.И аз не съм сигурна дали искам да ми е само приятел или нещо повече,но просто не искам да загубя такъв скъп за мен човек и внимавам много какво казвам и какво правя.Сигурна съм,че съм му симпатична,защото все пак винаги ми обръща внимание и си говорим.Въпроса ми е как според вас ме приема като приятелка или с времето може да се случи нещо повече?Може да има такава тема във форума,но просто не намерих

druzilla
08-25-2012, 17:45
Ами на мен ми изглежда,че те приема повече като приятелка,но няма как да знам със сигурност,би трябвало да го разбереш от поведението му когато е с теб.
Ако има някакви чувства към теб (повече от приятелски) той сам ще предприеме
нещо,за да ти ги покаже :)

surcegirl
08-25-2012, 17:57
дали ще се отдалечи ако го поканя да излезем някой път след време

fifito19
08-25-2012, 18:23
пич избери си- или бъди приятел с нея или и бъди гадже. недей и двете. защото после ще се затруднят нещата и ще съсипеш и двата варианта. предлагам ти да я пробваш за повече от приятелка.

druzilla
08-25-2012, 18:29
пич избери си- или бъди приятел с нея или и бъди гадже. недей и двете. защото после ще се затруднят нещата и ще съсипеш и двата варианта. предлагам ти да я пробваш за повече от приятелка.
Тва е момиче бе :D

Incadeptus
08-25-2012, 18:29
това е момиче бе ей :D започни да излизаш с него,нека ти стане гадже

druzilla
08-25-2012, 18:30
дали ще се отдалечи ако го поканя да излезем някой път след време
Не мисля,че ще се отдалечи,но по-добре го остави той да те покани.

strawberry88
08-25-2012, 18:37
^Защо да чака той да я покани?Няма нищо лошо тя да го покани. :D
Аз от къде да знам дали те харесва?

surcegirl
08-25-2012, 18:40
:D поне уточнихме че съм момиче

PyCoKoCkA93
08-25-2012, 18:43
Най-безобидното,за което се сещам в момента е,когато си пишете или говорите(зависи от ситуацията) му предложи уж небрежно "Искаш ли някой път да излезем някъде двамата" и после вмъкни нещо от сорта на "Ама приятелката да не се сърди нещо" и така ще разбереш.И ако е free и за излизането ти каже само уклончиво нещо като "Ок,ще се разберем някой път" направо бъди директна и го контрирай с репликата "Добре,ще чакам да определиш място и час на срещата" :D

TheBobqk
08-26-2012, 17:10
Е има и още по-лесен вариант. Кажи му, че нямаш с кого да излезеш и той би трябвало да се досети какво искаш от него. А иначе, ако приеме да ти прави компания го питай дали приятелката му не възразява.

Amore-Mio*
08-27-2012, 08:14
Продължавай да действаш ти, ако смяташ, че има смисъл да се бориш за него. В противен случай само си запазвате приятелски отношения и това е.

Но по - скоро опитай, няма какво да загубиш.

surcegirl
08-27-2012, 17:54
благодаря на всички дотук :)

surcegirl
09-03-2012, 19:35
и така по темата момчето си има приятелка и най-много да очаквам приятелство в най-добрия случай :)

draid
09-03-2012, 19:48
При едно такова приятелство между противоположни полове, обикновено идва момент в които трябва да решиш, дали да сте нещо повече с опасност да го загубиш за винаги или да страдаш, защото изпитваш повече от приятелски чувства, а не искаш да си развалите приятелството. Шит работа си е. Иначе може просто да е по стеснителен и за това да те оставя ти да водиш ;)

Едит: Щом си има приятелка, нещата казани от мен по-горе отпадат в конкретния случай, но иначе отново си остават валидни.

urlittlelady
09-03-2012, 20:24
имах същия проблем.. но приятелката му беше к*рва, което той откри след доооооста време, но се оправиха нещата :D
Но все пак гледай да не си резервата, когато нея я няма, за да има големия батко с кого да се забавлява. Хубаво си премисли нещата и успех =]

sexa_na_kompleksa
09-04-2012, 05:36
В такъв случай, по-добре стой настрана за да не се влюбиш и да останеш наранена.

TheBanzai369
09-04-2012, 14:29
Чисто приятелство м/у момче и момиче не може да има. За да си пишете значи и двамата изпитвате нещо един към друг. Пък и щом внимава какво говори значи му пука за тебе (питай патило, а не старило :D ) Иииии да, може да го поканиш да излезете, няма нищо срамно или нередно момичето да покани момчето. Даже го намирам за много сладко ^_^

Lisinka
09-06-2012, 00:01
Много е относително..така кактоти се чудиш, по същия начин може и той-има много такива случаи... ти си реши и поговори с него :)

Anichkaxxwee
09-06-2012, 01:10
Все пак гледай да не си резервата, когато нея я няма, за да има големия батко с кого да се забавлява. Хубаво си премисли нещата и успех =]

Това