Влез

View Full Version : Как да го накарам да ме хареса отново ?

ani_17
08-26-2012, 13:06
Как да го накарам да ме хареса отново ? Имаше едно момче което ме харесваше , но аз го отхвърлих , а сега искам да съм с него знам ,че прекалено гадно от моя страна , но тогава направих грешка .

PyCoKoCkA93
08-26-2012, 13:09
Покани го да излезете и ако се съгласи и срещата върви добре,му кажи,че си направила грешка и не си го оценила тогава.И запомни,че това,че ще направиш опит,не ти дава гаранции за успех.Има си и голям шанс да те отреже,за което сама ще си си виновна и евентуално ще си търпиш последиците. :)

thegirl15
08-26-2012, 13:21
Обади му се и го помоли да поговорите. Попитай го дали все още има чувства и ако е така - добре за теб, ако ли не-продължавай с търсенето на твоя човек. Само запомни едно по-малки очаквания, по-малки разочарования...

Chacho
08-26-2012, 13:22
"Ей, постъпих тъпо, искам да ти се реванширам. Да излезем утре?"

xshadowx
08-26-2012, 13:41
PyCoKoCkA93 и Chachо го казаха най-добре. Възможно е да ти откаже - сама се досещаш какво значи това. Възможно е да приеме от учтивост. Възможно е и още да има чувства, но е и възможно да ти отвърне на чувствата само заради старата искра ( т.е. форма на съжаление и запълване на стара рана, от която вече не е останал и белег ). Пък ако гледа да ти направи гадно по детски и да те отреже като ти върне услугата, сама си си виновна, че чак сега му отвръщаш на отминалите чувства.

Anichkaxxwee
08-26-2012, 14:47

Това

fluffy_^
08-26-2012, 14:50

+9614

Netguard
08-26-2012, 23:23
Ами виж ся , щом си му Е***А майката 1 път това е твоя грешка .. пробвай с едно просто кафе , и3ле3те и му покажи по някакъв начин че още го харесваш ... ти сама ще усетиш дали и при него е така или не ! : )

Gwendoline
08-27-2012, 05:44
принципно опита ми показва, че няма такова нещо да отрежа някой и после след време да ми се навие. честно, много би ми се искало да се случва, поне на мен, тъй като всички допускат грешки... но е ... трудничко, ако момчето има поне капка достойство да не си играят с него. все пак ти пожелавам успех, пиши после дали се е получило нещо :)

Amore-Mio*
08-27-2012, 07:07
Действай ти този път.

Направи първата крачка. Но имай предвид, че ако е от по - горделивите може и да не се съгласи да се видите. Но в случая няма какво да загубиш, ако опиташ.

Smiilee
08-27-2012, 16:44

+++