View Full Version : Помогнете :(((((
Slynchiicee
08-26-2012, 19:59
Здравейте.. ами значи имам проблем... имам сериозен приятел от доста време с който е нормално все пак .. правим секс.. и той ВИНАГИ използва предпазни средства,защото така и той е по-спокоен,но има един проблем,може да се кажат 2 дори значи миналия месец... трябваше да ми дойде на 22 но ми дойде на 29-ти закъсня ми .. и течението беше съвсем малко може би 2дни и това беше всичко от което аз много се уплаших.. е глупаво решение знам,но говорих с близки и те казаха че е от климата тест не съм правила.. е на 25ти трябваше да ми дойде .. но не ми дойде и супер много ме е страх да не е станал някакъв гаф.. винаги използваме презерватив,всичко е ок просто един единствен път го смени смисъл без да отиде до банята както правим винаги а директно го смени.. и продължихме.. незнам може би е възможно да е останала сперма дори съвсем малко по ръцете му и да е станал гафа.. дайте съвет.. утре сутринта отивам за тест.. ;хх незнам четох че боляли гърдите (симптом) но на мен и когато ми идва ме болят.. незнам много ме е страх .. помогнете.. ;хх
DragonLady
08-26-2012, 20:14
Тест е трябвало да направиш още миналият месец при оскъдната менструация. Направи си тест за бремнност час по скоро! Защото така както го описваш, е възможно и да караш цветна бременност недай си боже.
PyCoKoCkA93
08-26-2012, 20:28
Докато не наптавиш тест,нищо не можем да ти кажем.Но най-вероятно нищо ти няма.И е трябвало още при първите съмнения да го направиш.
Slynchiicee
08-26-2012, 23:42
е в нета за цветна бременност,е описана като оскъдна под оскъдна не разбирам 3дена?! незнам всичко си беше както преди като ми идва болеше ме кръста,супер много корема,гърдите и ми дойде не беше някаква светла кръв а нормална както предишните пъти само че на 3тия ден спря..
ShtrudeL
08-26-2012, 23:51
хахах когато вляза в тема с подобно заглавие, ако ще и 2364636 реда да е, стигна ли до тук:
трябваше да ми дойде
..вече ми става ясно за какво иде реч и си мисля: "Какво ли ще е този път Уотсън? Правили са го с презерватив, който е здрав, но е потекло семенна течност от финото гръбче на авторката и може бииииии, евентуално сперматозоидите са си прокарали път до матката/маточните тръби/ по някакъв феноменален пъъът?! *премиг на парцали*"
или
"Той й е свършил в устната кухина, но после й е бръкнал с пръст в същата спомената, слееед което е проникнал във междукрачния отвор със същия този пръст."
хммммммм
ShtrudeL
08-26-2012, 23:54
Тест е трябвало да направиш още миналият месец при оскъдната менструация. Направи си тест за бремнност час по скоро! Защото така както го описваш, е възможно и да караш цветна бременност недай си боже.
ебати
Само диагнозата 'бременност' ли съществува като причина за закъснелия цикъл?! Само тестове са ви в устите.
Incadeptus
08-26-2012, 23:55
Здравейте.. ами значи имам проблем... имам сериозен приятел от доста време с който е нормално все пак .. правим секс.. и той ВИНАГИ използва предпазни средства,защото така и той е по-спокоен,но има един проблем,може да се кажат 2 дори значи миналия месец... трябваше да ми дойде на 22 но ми дойде на 29-ти закъсня ми .. и течението беше съвсем малко може би 2дни и това беше всичко от което аз много се уплаших.. е глупаво решение знам,но говорих с близки и те казаха че е от климата тест не съм правила.. е на 25ти трябваше да ми дойде .. но не ми дойде и супер много ме е страх да не е станал някакъв гаф.. винаги използваме презерватив,всичко е ок просто един единствен път го смени смисъл без да отиде до банята както правим винаги а директно го смени.. и продължихме.. незнам може би е възможно да е останала сперма дори съвсем малко по ръцете му и да е станал гафа.. дайте съвет.. утре сутринта отивам за тест.. ;хх незнам четох че боляли гърдите (симптом) но на мен и когато ми идва ме болят.. незнам много ме е страх .. помогнете.. ;хх
всеки трябва да знае,че презервативите не предпазват на 100%
Incadeptus
08-26-2012, 23:56
хахах когато вляза в тема с подобно заглавие, ако ще и 2364636 реда да е, стигна ли до тук:
..вече ми става ясно за какво иде реч и си мисля: "Какво ли ще е този път Уотсън? Правили са го с презерватив, който е здрав, но е потекло семенна течност от финото гръбче на авторката и може бииииии, евентуално сперматозоидите са си прокарали път до матката/маточните тръби/ по някакъв феноменален пъъът?! *премиг на парцали*"
или
"Той й е свършил в устната кухина, но после й е бръкнал с пръст в същата спомената, слееед което е проникнал във междукрачния отвор със същия този пръст."
хммммммм
супер мнениееееееееее :D
prosto_chovek
08-27-2012, 05:43
http://www.artprint-bg.com/_files/products/850163028-1.jpg
I hope you got it... :)
dimitar_ak
08-27-2012, 06:59
Какъв тест, като момичето прави само безопасен секс. Според мен трябва да говори с лекар, за да се намери причината за нередовния цикъл.
prosto_chovek
08-27-2012, 07:05
безопасен, безопасен... и ти си прав, но нали знаеш, дюрекс обещават 99.9 процента сигурност... което пак не е 100 :)
безопасен, безопасен... и ти си прав, но нали знаеш, дюрекс обещават 99.9 процента сигурност... което пак не е 100 :)
Което пак не означава,че при 1% със сигурност ще има бременност :)
Amore-Mio*
08-27-2012, 08:41
Отиваш за тест. Възможно е да е цветна бременност, при която има менструация, но е оскъдна. Около 2 - 3 дена най - често и преди цикъл има зацапване, нещо от сорта на бледо-кафяво. Или поне това са нещата, които съм чела относно тази бременност.
4everStrong
08-27-2012, 08:45
Как така с презерватив не е 100% сигурно, че няма да забременее.. Хора не ме плашете, че ше спра да правя секс :D
Как така с презерватив не е 100% сигурно, че няма да забременее.. Хора не ме плашете, че ше спра да правя секс :D
идиотизъм висша форма
естествено , че не е 100 процента
нали ако се скъса процентите намаляват..
-.-
/ако е ирония-много слабо/
към авторката
вземи си тест за всеки случай, въпреки че не мисля че си бременна, имайки предвид, че всеки път сте се пазили и ти е дошло..
xXxPETYAxXx
08-27-2012, 10:46
ебати
Само диагнозата 'бременност' ли съществува като причина за закъснелия цикъл?! Само тестове са ви в устите.
Ами не, но момичето в случая от това се страхува(както и още една камара девойки). Като им е това въпроса наистина да си вземат тест, за лично успокоение, а не да питат по форумите(просто от това полза няма, не сме медицинки лица)!
Просто не знам защо пускат подобни теми, като тука нито сме гинеколози, нито ясновидци...
Иди на гинеколог - само той може да ти каже със сигурност, дали има за какво да се притесняваш(нямам в предвид конкретно бременност) и какви са истинските причини за промяната в цикъла ти!
Тест за всеки случай.Може и да ти закаснява от притеснение,като се филмираш 2 месеца бременна ли си,не си ли.Ако теста е отрицателен,но ти закаснее повече от 10 дни-лекар.
А бе тук няма ли раждали жени - ЗАЩО не кажете, че първите промени у жената /след забременяване/ са набъбване в гърдите и стават по-твърди, втория признак, кафявото петно започва да се уголемява... ама ха...
Grey_Knight91
08-29-2012, 01:42
Хорица, забременяването на една жена не става толкова лесно от това да правите секс без презерватив или случайно някоя капка да попадне във влагалището.