View Full Version : Секс с турчин?
Oy7ofCon7roL
09-01-2012, 08:54
Явно съм те разбрал погрешно, извинявам се
помислих си, че казваш, че етноса и религията нямат значение, объркал съм се
Christinna
09-01-2012, 09:05
Да не живеем в миналото? Аха, а сигурно това, че 5 века сме били под турско робство, пък сега да се заженим за турци е нещо нормално? Пълни глупости..
ShtrudeL
09-01-2012, 09:13
ти би ли имала връзка с турчин/циганин, имаш ли такива приятели ?
Лол защо сравняваш турчина с циганина?!?!
Познавам хора от турски произход и по нищо не се различават от българите.
Oy7ofCon7roL
09-01-2012, 09:31
Лол защо сравняваш турчина с циганина?!?!
Познавам хора от турски произход и по нищо не се различават от българите.
Никой нв сравнявам бе душа, питах те елеметарен въпрос
Нали според вас етноса и религията нямат значение, а всичко е до човек и хората не трябва да се делят. Както казах аз имам предразсъдаци към някои етноси и религии и за това те питам теб либералната и отворената към всички етноси и религии, ти би ли имала връзка с турчин, циганин, мюсулманин и т.н.... имаш ли такива притяли и като цяло страничиш ли от такива хора, бъди честна, иначе не ми отговаряй ?
ShtrudeL
09-01-2012, 09:39
ти би ли имала връзка с турчин, циганин, мюсулманин и т.н.... имаш ли такива притяли и като цяло страничиш ли от такива хора, бъди честна, иначе не ми отговаряй ?
1. Не мога да кажа, че изобщо имам някакви супер близки приятели, независимо какви.
2. Както казах познавам хора от турски произход. Не ги отбягвам, говоря си с тях. Защо да не могат да са ми приятели?
3. С циганин не бих имала връзка. Не ме привличат. С турчин сигурно бих, ако не ми налага религията си и не ме кара да вярвам в нещата, които вярва и не изисква от мен да спазвам разни традиции и т.н. Аз нашите не спазвам и не съм религиозна, какво остава заради някой друг. И като цяло, ако е някой силно религиозен, не би ме привлякал, дори да е българин. Всмис... тея неща са ми досадни и най-много да обидя някого с безверието си..
Нямам нищо против турците, но си предпочитам българин. Все пак българското си е българско :)
ShtrudeL
09-01-2012, 09:59
Нямам нищо против турците, но си предпочитам българин. Все пак българското си е българско :)
Може ли да развиеш отговора си?
Какво значи 'българското си е българско'?
Oy7ofCon7roL
09-01-2012, 10:25
1. Не мога да кажа, че изобщо имам някакви супер близки приятели, независимо какви.
2. Както казах познавам хора от турски произход. Не ги отбягвам, говоря си с тях. Защо да не могат да са ми приятели?
3. С циганин не бих имала връзка. Не ме привличат. С турчин сигурно бих, ако не ми налага религията си и не ме кара да вярвам в нещата, които вярва и не изисква от мен да спазвам разни традиции и т.н. Аз нашите не спазвам и не съм религиозна, какво остава заради някой друг. И като цяло, ако е някой силно религиозен, не би ме привлякал, дори да е българин. Всмис... тея неща са ми досадни и най-много да обидя някого с безверието си..
Ахам, значи общо взето би ходила с турчин, но по възможност да е атеист, да няма турски традиции и обичаи, като говори българси да не завалва, да е с българско име, по възможност и приятелите му да са българи, защото би било доста неловко да излизате ти, той и някви негови приятели турци, с които ще си джангардисат на мексикански.... сиреч турчин без турска идентичност, разбрах те
Циганите ги дискриминираш но не искаш да си признаеш, защото теорията "не съдете хората по етнос и религия" ще пропадне
И ако става на въпрос и аз имам познати цигани, турци, помаци и т.н. с които се поздравявам и си си говоря, но това не значи, че не пазя дистанция от тях.
nqmaznacheniee
09-01-2012, 11:00
И ако става на въпрос и аз имам познати цигани, турци, помаци и т.н. с които се поздравявам и си си говоря, но това не значи, че не пазя дистанция от тях.
Всъщност помаците са доста различни от турците и, като цяло само религията им е една. Бях с доста негативно мнение за тях, ама уви промених си го за последната година сигурно. Поне тези, които познавам не са с турско име, не знаят турски език, бащите и дядовците им също. Единствено това, че празнуват байрям ли как им е тоя празник. Дори и при тримата, които познавам съм забелязал, че изобщо не са вярващи (въпреки, че дядовците им са) и дори си се бъзикат помежду си с това какви са и не го приемат никога на сериозно.
Oy7ofCon7roL
09-01-2012, 11:13
^^ казах, че познавам, не съм ги категоризирал
Furious?
09-01-2012, 13:28
не съм ебал туркиня и няма да го направя. би ме било гнус
ShtrudeL
09-01-2012, 13:32
не съм ебал туркиня и няма да го направя. би ме било гнус
Защо?
Furious?
09-01-2012, 14:32
не се притеснявай , би ми било странно и гадно да докосна и детенце като теб
SunshineM
09-11-2012, 12:33
Убивали са пра-пра дедите ни, а ти ще тръгнеш с него, та и до полов акт ще се стигне.. Не знам дали е тъпо.. и не ме интересува, НО аз съм твърдо против връзката българка/българин-турчин/туркиня.. :)
Българка да се хване с турчин си е равносилно на национално предателство . Колкото до мъжете - на тях им е разрешено , защото така им го връщаме за одеве ;)
Българка да се хване с турчин си е равносилно на национално предателство . Колкото до мъжете - на тях им е разрешено , защото така им го връщаме за одеве ;)
"Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!"
stOlen``EyEs
09-11-2012, 17:31
...сега всичко при теб е О.К. НО когато се появят децата... ЗАПОМНИ, че мюсюлманина ще иска да носят турски имена. Ееее, ти чак тогава ще почнеш да се позамисляш ... чия нация увеличаваш...?
Недей да говориш от мое име и от името на човек, който не познаваш.. Има достатъчно интернационални имена, а и двамата сме наясно, че за да просъществува подобна връзка са нужни много компромиси! Мюсюлманина, както го наричаш ти, знае че е такъв по принцип, но не се чувства такъв и тук е голямата разлика.. и той също е българин, колкото съм и аз.. така, че един ден, дай боже, нашето дете ще си е 100% българин и нищо по-различно! Който както иска да го разбира..
greenblood
09-11-2012, 17:46
Ако бях жена никога не бих го направил. А в момента не бих го направил и с жена туркиня. Не е заради религията.
dryndryn
09-11-2012, 19:01
Никога ама никога не бих спала с турчин.
"Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!"
Ето една потенциална национална предателка . Камъните моля ;)
Исках само да кажа, че някои мнения в темата са толкова смешни, че чак ми е жал. Добре, че не познавам такива хора. Бива ограниченост, ама това е чак плашещо.
Не че защитавам турците /те и сами могат/, но наистина се излагате. Щом хора като вас са горди да се нарекат българи, аз ще се въздържа.
Държа си на мнението.
OutlawGirl
09-11-2012, 22:01
Не останаха ли българи...имайте малко достойнство! Как не ви е гнус да ходите с някви скапани резаци?! Ние сме се чудили как да ги изгоним и все още се чудим, а вие се чудите кой обрязан хуй да си вкарате. Съжалявам за грубия език, просто ме е яд като гледам какви абсурдни теми има!
greenblood
09-11-2012, 22:47
Не останаха ли българи...имайте малко достойнство! Как не ви е гнус да ходите с някви скапани резаци?! Ние сме се чудили как да ги изгоним и все още се чудим, а вие се чудите кой обрязан хуй да си вкарате. Съжалявам за грубия език, просто ме е яд като гледам какви абсурдни теми има!
Браво подкрепям те напълно. :) Ти си истинска Българка. :)
Спрете с тези обиди и расизми.
В този шибан форум няма ли АДМИНИ ве?
90% потребителите коментирали темата заслужаваш БАН или предупреждение. Ако това е форум спазващ българксата конституция, нека тези потребители получат своето наказание според правилата на форума.
Нарушаване на правилата по точки: 1.1, 1.4, 1.6, 1.9, 1.15,
При регистрация Вие всичките ясно заявявате, че ще спазввате правилата, както и посочениете правила в BG iPhone (http://bgiphone.com/topic/4-%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-bg-iphone/)
"С приемането на тези правила, Вие гарантирате, че няма да пускате мнения, които са неприлични, вулгарни, сексуално ориентирани, ненавистни, заплашителни или насилствени."
=>TeenProblem.net Правила (http://www.teenproblem.net/forum/misc.php?do=showrules)
П.П. Ако някой продължи, адъд ще му се стовари на малкия х*й
Slynchiicee
09-12-2012, 06:58
Не мисля,че трябва да съдим хората по религията им ..никой не избира родителите си,щом родителите му са избрали тази религия.. значи е такъв той неможе да го промени.. не съм ЗА не съм и ПРОТИВ те също са хора.. има и лоши има и добри - както при нас българите така и при турците.. зависи какъв човек е,как се държи с теб.. и определено съм за .. че има много чисти сред турците... въпрос на гледна точка.. :) и да предполагам е по-хигиенично.. след като главичката ти е открита ..
Да, сигурна съм как точно ти си ги изгонила.
Разберете, тъпо е да пускате грозни, жалки, расистки коментари и да твърдите колко горди българи сте. Не можете и да си представите колко е смешно отстрани. Темата indeed e абсурдна.
По темата: не съм спала и не мисля, че някога ще спа с турчин.
OutlawGirl
09-12-2012, 11:07
В темата се иска мнение, аз си го изразявам. Извиних се за грубия език, просто това ми беше мнението. Винаги съм мразила турците и е глупаво да слагам всички под общ знаменател, знам, но за съжаление достатъчно турци съм срещала и съм познавала за да остана със дори още по-лошо впечатление от това, което съм имала. Към авторката, реално каквото и да напишем, не мисля, че ще и повлияе.
lamer4e7o
09-12-2012, 11:09
Резаци, резаци, ама ако те гепят някъде… Хм, не знам кой ще бъде резака тогава.
julietka
09-14-2012, 14:18
Искам да благодаря на хората, които си дадоха мнението по темата без да обиждат мен или някой от коментиращите.Ако някой се интересува бях интимна с това момче и съм много доволна! Както някои от вас казаха хигиената наистина е много добра.Човека е невероятен и не мисля,че е от значение това,че е турчин,но всеки има право на лично мнение нали ? :)