View Full Version : Сладурковци, харесвате ли гланц за устни ?
NomNomNom
08-29-2012, 10:50
Значи, много девойки използват това приспособление - говоря за тези, с леко розов или друг отенък, с видим цвят или блясък, не нещо зверски яко и т.н.
Та, от друга страна - бившият ми приятел мразеше гланцове и т.н.
А аз не ползвам, защото устните са ми супер як цвят ^^
Питанката ми е - мъже, вие харесвате ли глацове ? Гадно ли ви е, като целувате момиче с гланц ?
АКо да - защо , момичетата , си слагат гланц, дафък.
Wednesday666
08-29-2012, 10:54
Значи, много девойки използват това приспособление - говоря за тези, с леко розов или друг отенък, с видим цвят или блясък, не нещо зверски яко и т.н.
Та, от друга страна - бившият ми приятел мразеше гланцове и т.н.
А аз не ползвам, защото устните са ми супер як цвят ^^
Питанката ми е - мъже, вие харесвате ли глацове ? Гадно ли ви е, като целувате момиче с гланц ?
АКо да - защо , момичетата , си слагат гланц, дафък.
Ооо на моите бивши (поне повечето) хич не им харесваше. Имал гаден вкус ..
А, Еве, кога ще се видим с теб по родните места :D
Или из голЕмото село, нямам претенции :D ..
На мен не ми е приятно. Ако съм с балсам е окей, но гланцът се разтича/размазва/разцапва и т.н. С червило също става мазало, защото аз нося само ярки цветове.
От друга страна приятелят ми пък каза, че много му харесвало, защото било вкусно.
Amore-Mio*
08-29-2012, 10:56
Настоящият ми приятел ги харесва, аз също. Купувам си едни с вкус и аромат на черешка. ;d
пу до сега всички хич не са ми се кефили на гланца :D
абе ако е вкусно няма да се оплачат :cool:
lamer4e7o
08-29-2012, 11:35
Въобще не ме бърка това дали едно момиче е с гланц, червило и т.н. Нали я целувам, пък вече с какво е… ако ще и с 5 гланца да е.
Teenhelp1
08-29-2012, 12:01
На мен даже си ми харесва пък по някой път й ям/лижа гланца защото има някой са вкусни (ягода,череша,манго и др подобни). :D Няма голямо значение иначе е яко. :P
Ами ако е некъв гаден и горчив на вкус,няма да ви е яко нали ? :cool:
Teenhelp1
08-29-2012, 12:04
Еми...сигурно ама не виждам смисъл да си взима горчив по принцип ги взимат от AVON или други подобни каталози,а там са с приятни вкусове. :)
Niakoitam
08-29-2012, 12:05
Е, те някои са си вкусни. И между другото оправят напукани устни или им подпомагат да не се донапукват от студеният вятър през зимата.:)
TheDevilInMe
08-29-2012, 12:39
Така или иначе не си падам много по грим, рядко слагам, в предишната ми връзка човекът нямаше нищо против, но сегашният ми приятел казва, че му било горчало и тем подобни... :D Предпочитам балсамчетата на нивеа пред класическите гланцове с блясък, които и лепкат гадно :)
bilqnavod
08-29-2012, 20:09
Като цяло мъжете не обичат тези "лепкави и мазни" гланцове. Но за сметка на това, момичетата смятат, че са много яки и се мацат ли мацат. Аз използвам от време на време, обаче винаги си нося салфетки в чантата, защото когато моя започне да ме целува не му е комфортно да се омаже целия.
anonymous708973
08-29-2012, 21:56
Е, те някои са си вкусни. И между другото оправят напукани устни или им подпомагат да не се донапукват от студеният вятър през зимата.:)
Първо, балсамите оправят устните, не гланцовете/глосовете.
Второ, никога не съм с напукани устни, а рядко ще ме видиш с гланц.
Не знам моя дали харесва, силно се съмнявам, но аз избягвам да слагам гланц или червило, защото не ми харесва да го целувам с такова гадно лепкаво нещо. Слагам си, когато излизаме вечер.
ForzaFelipe
08-29-2012, 22:02
Важното е коя е зад гланца ;) ако е правилната ще го изтрая 8-)
psychopath
08-30-2012, 01:44
Понякога даже ми харесва, занимавка е да се облизваш като котка... :Д
Обаче никак не обичам да ме целува примерно по бузата, особено като съм брадясал...
paradosou
08-30-2012, 07:50
Аааа, с гланц е гадно, пък и не съм забелязала на момчетата да им харесва, напротив. 8-) По принцип си ходя с червило, но е доста блед цвят + няма лепкава консистенция, така че е ок всичко. :)
iliqn4e12
08-30-2012, 11:13
На нивеа е много вкусно, казаха ми го веднъж..:D