View Full Version : Как се запознахте?
Как се запознахте с гаджетата си? Как се свалихте? Кой направи първата крачка?
nymphadora
08-29-2012, 20:34
На 15 септември-8 клас,хаха.Свалихме се с течение на времето,аз направих първата крачка,като го целунах,но преди тва той пръв ме покани на среща.
lamer4e7o
08-29-2012, 20:50
Свалих момичето с тухла четворка.
Общи приятели, на купон се свалихме, аз естествено :D
lamer4e7o
08-29-2012, 20:52
С какво свали мацката си? :)
fluffy_^
08-29-2012, 20:52
Свалих момичето с тухла четворка.
++:D
Е то с тухлите е най-лесно, ама това момиченце още ли е с тебе след това или ти просто си ги държиш в килера и си я ползваш като не мирише много.
lamer4e7o
08-29-2012, 20:58
А който няма приятелка в момента, какво да пише в темата? :)
^ Нищо, не е ли логично? :D
lamer4e7o
08-29-2012, 21:15
Нем. :d
Защо все се пускат нови теми , няма ли търсачка за вас или просто го смятате за по-nice под темата да стоят вашите инициали ?
Случайно се запознахме, аз направих първата крачка, аз го поканих първа на среща... Като цяло трябва да ми е доста признателен в момента. :D
lamer4e7o
08-29-2012, 21:35
Ех, как искам и аз такова момиченцИ…
Запознахме с във фен форум на една азиатска група, съвсем случайно. Аз направих първата крачка, но пък той ме целуна първи и ме хвана много неподготвена тогава. xD Как се свалихме не знам. В един момент на мен ми беше ясно, че се харесваме и двамата. А той ми е казвал, че е не е бил толкова убеден в началото. :D Момичетата явно сме по-потайни.
psychopath
08-30-2012, 01:36
Аз съм правил първата крачка, ако не броим разни за по една вечер... как сме се свалили? прекалено съм прекрасен и не може да ми се устои на чара. :Д
HollyGolightly
08-30-2012, 05:10
Не знам как стана ама ме добави във Facebook при което взе да ме пита някакви малоумни въпроси от къде ме познавал. Реално погледнато няма от къде нито сме на едни години, нито ходим на същите места, нито имахме общи познати (поне аз така си мислех). Няколко пъти го одрязах докато един ден не се озовахме в една стая у един наш познат и се заговорихме,и откарахме няколко часа така, оказа се , че имаме супер много общи теми за разговор, при което почнахме да контактуваме да си звъним да си пишем и така. Той направи и първата и втората и следващите няколко крачки :D
TheDevilInMe
08-30-2012, 05:11
Запознахме се на един рожден ден, имаме общи познати, бяхме в една дискотека танцувахме заедно ии изведнъж едновременно за целунахме, после аз направих първата крачка и разменихме телефоните си, но пък той ми каза първи, че ме обича, така чее сме квит един вид.
Amore-Mio*
08-30-2012, 07:23
Бях излязла с едни приятели и по чиста случайност той минаваше в близост до нас, викнаха го и ни запознаха. Тоест общи приятели, на които съм им благодарна за това.
Sladurchoo
08-30-2012, 19:05
По фейсбук и от общи приятели .. почнахме да си пишем, месец по-късно излязохме и се получи .. той направи първата стъпка разбира се
BornToRaiseTheHell
08-30-2012, 19:32
В училище, аз бях 8ми клас, той направи първата крачка, като ми залепи най-страхотната и неочаквана целувка.
Още ми треперят коленцата, като се сетя.
Ами ... бяхме на центъра аз с моя приятел и тя с нейна приятелка и аз карах колелото на задна гума хахахаххахах :D и незнайно как се пребих тя дойде и ме целуна .. и след това стана всичко :)
mech7a7elka
08-31-2012, 15:19
Запознахме се в сайт за запознанства. (колкото и клиширано да звучи)
Изпрати ми съобщение , което ме смая.И така започна всичко..
До ден днешен се чудим , как съм излязла аз на първа страница и ме е видял.
Той вярва, че ни е било писано, както и аз.
PyCoKoCkA93
08-31-2012, 15:25
В импулс,когато още съществуваше и беше по-вървежен от фейсбук сред младежите :D
Violenza
08-31-2012, 15:44
В дискотека, но тогава нито си разменихме номерата, нито нищо. После се оказа, че е колега на един мой познат и покрай него започнахме да се виждаме и така.
Чрез една приятелка,която първоначално ходеше с него,погледите започнаха още първият път (на един купон).Първата крачка направи той.
Wednesday666
09-01-2012, 09:00
Направи ми впечатление преди доста време, но чак наскоро се престраших да му пиша. Отговори ми, което ме учуди много стабилно. В крайна сметка след една вечер писане излязохме ииии така се започна всичко :D ..
GreenFairy
09-01-2012, 09:08
Покрай общи познати, в двора на едно училище. Беше любов от пръв поглед и не знам кой кого е свалил, стана някак естествено.
DeaglePower
09-01-2012, 12:16
Ами в един бар - МOJITO в Пловдив
Започнахме да се събираме в една компания и в продължение на месец бяхме нон-стоп заедно докато ходих с най-добрия му приятел ,който скъса с мен по най-най-най-тъпата причина ,която може да съществува.И вече след това сякаш 2мата се поуспокоихме и той направи първата качка като ме целуна и ттака.
footballitsmylife
09-02-2012, 20:49
Спрях дадох и 100 лв след 1 час се разделихме :Д
reni7o0o
09-02-2012, 22:48
Една вечер излязох с приятелки и с братовчедка ми, а тя беше поканила нейн колега. И така харесах си аз колегата на братовчедка ми....
След 2-3 дена я помолих да излезем двете и да го извика. Естествено той се съгласи да излезе с нас. Пихме кафе,разхождахме се, а аз като малумна седях и му се кефих през целия ден. Почти не казах нищо :D
И след още 2-3 дена му писах да излезем само двамата. Нещата потръгнаха и вече година сме щастливи заедно ^^
NambyPamby
09-02-2012, 23:19
На бира, естествено. 8-)
на един хардкор концерт, свириха наши общи приятели. след концерта седнах да си лафя с познатите, той цъфна и ми подаде ръка да се запознаем. после всички тръгнахме да се прибираме пеш, че сме в една посока, той ме изпрати баш до нас и си говорихме. след тва много дълго време бяхме просто познати, засичахме се на концерти и пр. рандъм излизахме, всеки месец на кино по веднъж (сирисли!), ама не беше някак редовно и супер мн. се чудех какво се случва, тоя какъв е. сми', че не ме търси постоянно (и слава богу, че щях да изгубя интерес), нито пък съвсем да ме игнорира, ми от време на време ме агитира за излизане, кино и т.н.
по някакъв много странен начин той се доближи до мен и станахме нещо като бест френдс. споделяхме, моделяхме, а у. много близки, много нещо, аз отначало не бях много сигурна кво изпитвам, то и сега не съм много, амааа както и да е, вървят добре нещата.
и така, един ден го целунах. той дълго ме прегръщаше и явно го беше страх да ме целуне той, щото веднъж като се опита да ме прегърне (отделен случай) аз му казах да не го прави - имах си някви мои съображения. и като цяло бях няква дръпната, дистанцирана в голяма част от времето.. как ме разтопи и ми намери чалъма не знам. но наистина много държи на мен и се радвам, че срещнах такова добро човече. мисля си, че дори да се разделим, никога няма да остана с лоши чувства към него, да съжалявам и тн. ще говоря само добро за него, не като някои други бивши, които или са ме изпълнили с безкрайно огорчение или са били пълните моруци..
не знам, споделяше ми се . :3
Ами общи приятели, няколко месеца бяхме в една компания, сприятелихме се, започнахме да си пишем непрестанно и един ден моята най-добра приятелка и неговия най-добър приятел, които всъщност ходеха, извъртяха нещата така, че да излезем четиримата. Той ме целуна и така вече сме заедно от 11 месеца :D
Аз съм от Велико Търново, той е от Самоводене (на 10 км) Запозна ни общ познат, който харесваше мен и искаше той да тръдне с мен, драми от всякъде, които няма нужда да разказвам подробно.Та веднъж отидохме на кафе, аз се бях разбрала с Анатоли (общия познат) , но той дойде с Димитър (вече мъжа ми) и цяла вечер Димитър ме заговаряше,наливаше ми той, каквото пиех, а не Анатоли ... Хвърляхме си по някой друг поглед, след това Анатоли беше отишъл до някъде, а ние в колата даже почнахме да си споделяме за бившите си и т.н ... след това драчения,размяна на номера,хилотене и ей такива.. След има няма 20 минути ми звънна,още на другия ден се видяхме и тръгнахме веднага.. и в момента сме женени от 27.03.2011, което ще рече година и половина почти : )))
За пръв път тук във ФоРона.
За пръв път на живо - в Борисовата градина в София.
TrueStory
09-08-2012, 18:18
Интернет (което тогава смятах за много глупаво), но след 2-3 писания се видяхме на кафе и така :)
За пръв път тук във ФоРона.
За пръв път на живо - в Борисовата градина в София.
За пръв път тук във форума.
За пръв път на живо - на Козирката във Варна :lol:
и аз така :)
За пръв път на живо - на автогарата във Варна. :д