Влез

View Full Version : Несигурна съм

Envyy
08-31-2012, 21:10
Здравейте! На 15 години съм и мога да кажа, че доста момчета ми обръщат внимание, но досега съм нямала гадже. Винаги след като си пиша с момче и той поиска да излезем , започвам да се притеснявам и си казвам, че не го харесвам и им отказвам Не знам според вас малка ли съм за гадже и нормално ли е винаги да се страхувам, че ако излезем заедно няма да намерим общи приказки и нищо няма да се получи ?

3x0tik
09-01-2012, 18:20
Не си малка ( на тази възраст е нормалнода си имаш гадже), но всичко зависи от човека. Нормално е и да се притесняваш ако ще излизаш с момче !

Psyko Nuts
09-01-2012, 18:27
Колко пъти ще пускаш темата?

пAteNцЕ
09-01-2012, 18:27
къде отидоха коментарите от темата о.О бях писала в тази....
ще кажа само,че ако продължаваш така,нЕма да дадеш път на истинската любов,верно де не може с всеки срещнат да станеш гадже :D

ааа значи темата е пусната вече, явно не са й харесали отговорите :3

Amore-Mio*
09-01-2012, 18:46
Преодолей този страх и излез просто с тях. Без да си изграждаш някаква представа относно това какво ще се случи, просто излез и се запознай с един човек. Иначе няма как да стане - хем да искаш гадже, хем да не правиш нищо по въпроса. Не си малка, просто явно все още не си достатъчно зряла и готова за връзки.

Lisinka
09-09-2012, 12:15
Дай им шанс. Тоест.. на когото искаш ?! :D Щом са доста, явно има такива, които не мислят само за секса,а може да те харесват като човек, като компания ! Премахни това притеснение от теб, а това ще стане когато се престрашиш да излезеш и просто да се забавляваш : )

Wednesday666
09-09-2012, 12:44
Защо не пробваш да дадеш шанс на някого? Такъв, когото може да те накара да се отпуснеш.
Не го мисли толкова, стига да ти е приятен човека ще намираш и теми за разговор, и ще ти е приятна компания, и няма да има нужда да се убеждаваш всеки път, че не го харесваш.

fenkaaa
09-10-2012, 00:59
Не си малка,за да си имаш приятел и разбира се,че когато излезеш за 1-ви път с някое момче,ще се притесняваш,особено ако го харесваш,но и това ще отмине.Бих казала,че притеснението е само в началото,докато не намерите обща приказка :)

shaunaa
09-10-2012, 11:14
Може още да не си готова за това. Още се мислиш за дете и за това, има една подобна тема в този раздел може да я видиш !

Anonyss
09-10-2012, 11:18
"Винаги след като си пиша с момче и той поиска да излезем , започвам да се притеснявам и си казвам, че не го харесвам " Въпроса е харесваш ли го ?

ForzaFelipe
09-10-2012, 12:07
Как разбираш,че не ги харесваш като не си ги срещала?Нали трябва да се видите за да разбереш дали се харесвате :)

balu4ka
09-10-2012, 12:52
Може би не се чувстваш готова ,за да се обвържеш.Малка си ,но всеки се чувства готов за връзка по различно време.Трябва наистина да харесаш някого,тогава ще го усетиш.

Anichkaxxwee
09-10-2012, 16:52
Е, вие само ще излезете - това не означава, че задължително трябва да тръгнете

PyCoKoCkA93
09-10-2012, 18:10
Явно се притесняваш,че като харесваш някой ще оплескаш нещата,ще си глътнеш езика и т.н.Колкото и странен и налудничав да ти звучи съветът ми,излез на първо време с момче,което не харесваш кой знае колко,просто ти е симпатично да речем,но дотам.Така ще преодолееш фобията си,защото като нещо не ти е толкова важно,се справяш с него даже и по-добре.Така ще превъзмогнеш притеснението и ще видиш,че няма нищо страшно от срещата с момче.И като добиеш кураж,това би ти помогнало при една среща с момче,с което наистина искаш нещо да се получи.Но това не означава,че трябва да лъжеш другото момче,излез с него няколко пъти и ако нищо не ти трепне(защото и това не е изключено),тогава прекрати контакти с него. :)

darinnkaa
09-10-2012, 18:12
Отпусни се! ;)