Влез

View Full Version : Първи път

pisancety
09-05-2012, 11:13
Здравейте.
Имам приятел който е на 17, а аз съм на 15 и както се предполага той иска секс. Аз не съм готова, но все пак разбирам, че го иска. Искам да го направим, но не се чувствам напълно готова. Кажете ми какво да правя.

Oy7ofCon7roL
09-05-2012, 11:23
Щом не си готова Не го прави, happy now ?

Foxa^
09-05-2012, 12:26
Дай му мааааа, не го мъчи

fluffy_^
09-05-2012, 12:29
Кажете ми какво да правя.

Направи ми 7 сандвича тостера е горе в големият шкаф с 2 те врати, шпeковият салам,маргарина и кашкавала са в хладилника на 2-ри и 3-ти рафт от долу нагоре.Шарената сол е в Белият буркан в рафта под големият шкаф където взе тостера в него шкаф също има и чини вземи една или от мивката както пожелаеш налей ми една чаша кола чашите са точно отстрани мивката ще ги видиш///колата е на най горният рафт в хладилника а леда е в фризера в малкото пространство което е направено от фирмата производител.

Като си готова ми ги донеси,изчисти и си замини.

(може да минеш да изчистиш и банята също)\"по избор\"

DragonLady
09-05-2012, 12:40
Направи ми 7 сандвича тостера е горе в големият шкаф с 2 те врати, шпeковият салам,маргарина и кашкавала са в хладилника на 2-ри и 3-ти рафт от долу нагоре.Шарената сол е в Белият буркан в рафта под големият шкаф където взе тостера в него шкаф също има и чини вземи една или от мивката както пожелаеш налей ми една чаша кола чашите са точно отстрани мивката ще ги видиш///колата е на най горният рафт в хладилника а леда е в фризера в малкото пространство което е направено от фирмата производител.

:razz::razz::razz:

Иначе като не си готова не го прави, само за да му угодиш. Гледай първо себе си и собствените ти желания.

ForzaFelipe
09-05-2012, 12:46
Щом не си готова Не го прави, happy now ?

Ако е с теб заради теб,а не заради секса,ще те изчака ;)

someonerandom
09-05-2012, 13:02
Ако го направиш,колкото да му угодиш,след известно време/като скъсате много ще съжаляваш.Говорете,кажи му,че не си готова,той ако иска да е с теб-ще разбере и ще търпи,а ако си му за секса-и да скъсате,нищо няма да изгубиш.

eelllee
09-05-2012, 13:11

+

anonymous708973
09-05-2012, 15:23
Пълни глупости.

Какво разбираш под "готова"? Искаш да се събудиш една сутрин и на прозореца да пише "Готова си, прави секс"? Или да нямаш никакви, ама съвсем никакви притеснения за възможността презервативът да се скъса? Няма как да стане.
Ако момчето те възбужда, значи всичко е наред.

ShtrudeL
09-05-2012, 16:14
Ти никога няма да си готова.
Какво те притеснява?
Не е болка за умиране, кръвта не е задължителна, а ако се притесняваш, че ще те видят голичка, се покрийте с одеалце като за начало..<3 евв че сладко

Scarface_
09-05-2012, 16:17
щтрудела е права , наистина никога няма си напълно готова , но ти си решаваш искаш ли го или не

draid
09-05-2012, 16:19
Не думай, ще я видят гола.... ужасТ

xXxPETYAxXx
09-05-2012, 16:34
Като ти гледам другите мнения, хич не си девствена, ама айде...да речем, че тоя акаунт го ползвате две приятелки...

Ако не си готова, а той е сериозен ще изчака...Всъщност съм на мнение, че ако момчето се съгласи и изчаква търпеливо, когато едно момиче види, че той не е с нея само заради секса, ще е готова много по-скоро. :D

pisancety
09-05-2012, 18:29
Той е съгласен да ме изчака, но на мен просто ми е гадно, че той чака и сега планирам на рожденният му ден на 17 да го изненадам.

Anichkaxxwee
09-05-2012, 19:10

:lol: :lol:

Като не си готова, недей да го правиш

dream1707
09-05-2012, 19:13
Направи го когато искаш ... Не заради неговото желание, а заради своето :)

marilyn
09-05-2012, 19:43
Щом седиш да питаш по форуми дали да правиш секс с гаджето ти значи нещо не е у ред. Ако толкова искаше да го направите сега щеше да си с него, а не да пишеш тема в тийнпроблем.

sunrisee6
09-05-2012, 19:51
направи му една свирка и готово.
според мен не бързай със секса.

Amore-Mio*
09-06-2012, 12:04
Не го прави.

Той, ако те обича - ще те изчака, колкото и време да е нужно.

shik69
09-06-2012, 15:21
Той е съгласен да ме изчака, но на мен просто ми е гадно, че той чака и сега планирам на рожденният му ден на 17 да го изненадам.

...е тъкмо на пияна глава... ти ще бъдеш изненаданата, и ... сигурно ще има питане - бременна ли съм?

shik69
09-06-2012, 15:23
направи му една свирка и готово.
според мен не бързай със секса.

ДА! Идеален подарък за Р.Д. + изненада!?

Lapii
09-06-2012, 20:19
Не че нещо... ама всички казват ''когато си готова''.... е тoва никога няма да е :))
Друг е въпроса, ако той те предразположи, възбуди и предизвика желанието у теб да го направите... в такъв случей можеш вече да бъдеш спокойна.../стига да си с точния човек/... и за твое добро е да е по-опитен от теб ^^...Болка- не е за умиране, кръв- няколко капки ;))

Me4encety
09-07-2012, 15:50
Само аз ли не разбирам за кое по-точно трябва да си готова ? Ще кажете,че ще ви обрязват,бахти страха,бахти чудото :?

lilly95
09-08-2012, 11:29
ОМГ.. тези хора дето си мислят, че никога няма да е готова, определено не са го направили с човек, когото обичат! Защото ако бяха щяха да се чувстват на 100 % готови!
Щом не си сигурна, не го прави..

Oy7ofCon7roL
09-09-2012, 09:57

Говорете,кажи му,че не си готова,той ако иска да е с теб-ще разбере и ще търпи,а ако си му за секса-и да скъсате,нищо няма да изгубиш.

Ако не си готова, а той е сериозен ще изчака...Всъщност съм на мнение, че ако момчето се съгласи и изчаква търпеливо, когато едно момиче види, че той не е с нея само заради секса, ще е готова много по-скоро. :D

Той, ако те обича - ще те изчака, колкото и време да е нужно.

Тука изобщо не мога да се съглася.

Какво ще рече момчето да чака, колко време да чака, съгласен съм, че има един период от време, в който момчето трябва да бъде търпилив и да засвидетелства един вид уважение блабла и т.н..... но всичко е в определени граници все пак.

Аз съм на мнение, че ако едно момиче вече е имало сексуални контакти с друг/други партньори и ако няма някакви "утежняващи обстоятелства" периода на изчакаване не би трябвало да бъде повече от 2 седмици... айде макс 3 да са,но това вече е много. А ако момичето е нямало сексуални контакти и една връзка върви нормално(рабирайте нормално) то 3 месеца е максималния период от време , в който момичето да "вземе решението"

Всичко, което се протаква над тези диапазони от време според мен вече" иназнервя връзката"

Защо подяволите момчето трябва да чака ли чака ли чака ли чака... та видиш ли момичето да бъде сигурно, а момчето как да е сигурно, че няма да чака месеци наред и оная камътната няма да реши да му бие шута примерно ?

Откъде момчето може да знае, че оная изобщо няма намерение да прави секс с него, а просто си уплънява свободното време да не е сама без гадже ? Малко ли са случайте, в които момчето остава излъгания заради прословутата женска несигурност или казано по друг начин мацката си няма си хал хабер за кво е с тва момче...

Та момичета не гледайте само от вашата си гледна точка, а погледнете и от мъжка гледна точка и ако не сте наясно какво искате, то по-добре ще е и ако момчето знае, а не някой ден да остане с пръст в устата за дето е бил "търпелив"

п.п нямам предвид конретния случай тук с 15 годишната авторка, аз говорех по-принцип

SunshineM
09-11-2012, 13:44
Обясни му, че не си готова. Ако пък според теб това застрашава връзката ви..вече е лошо, но все пак не го прави! Секс, който спасява нечия връзка според мен не е на добре и тази връзка няма да трае дълго след това. :)

greenblood
09-11-2012, 22:14
Авторката не си ли още малка за такива работи? С поред мен вземи говори с приятеля си и му кажи че още не ти е време за това. Ако той вземе да ти мрънка нещо или да иска да късате. Не го моли значи той ходи с теб само заради секса а не заради теб самата. А ако искаш да го направиш давай смело. Но поне се увери че той те обича и го прави от любов а не заради секслуанлите си нужди. Аз съм мъж и по принцип знам че повечето момчета искат само секс и дори има случай като му пуснеш и те късат с теб. Затова обмисли нещата добре да не останеш разочарована после. Не се притеснявай че си девствена всичко е с времето си. Ако не сега може да го направиш след време но поне ще знаеш че е с правилния човек. В се пак всяко момиче иска първия път да и е по специално.

Incadeptus
09-11-2012, 22:24
ДАВАЙ.НАСЛАДИ СЕ НА КРАТКОТО СИ СЪЩЕСТВУВАНЕ ТУК!И НЕ СИ МАЛКА.СЯ АКО Е НЯКОЙ ДЕТО ИСКА САМО СЕКС НЕ МОГА ДА ТИ ПОМОГНА.ПО-ДОБРЕ ОБАЧЕ НЕ ГУБИ ДЕВСТВЕНОСТТА СИ С ТАКЪВ.

Me4encety
09-11-2012, 22:40
Тука изобщо не мога да се съглася.

Какво ще рече момчето да чака, колко време да чака, съгласен съм, че има един период от време, в който момчето трябва да бъде търпилив и да засвидетелства един вид уважение блабла и т.н..... но всичко е в определени граници все пак.

Аз съм на мнение, че ако едно момиче вече е имало сексуални контакти с друг/други партньори и ако няма някакви "утежняващи обстоятелства" периода на изчакаване не би трябвало да бъде повече от 2 седмици... айде макс 3 да са,но това вече е много. А ако момичето е нямало сексуални контакти и една връзка върви нормално(рабирайте нормално) то 3 месеца е максималния период от време , в който момичето да "вземе решението"

Всичко, което се протаква над тези диапазони от време според мен вече" иназнервя връзката"

Защо подяволите момчето трябва да чака ли чака ли чака ли чака... та видиш ли момичето да бъде сигурно, а момчето как да е сигурно, че няма да чака месеци наред и оная камътната няма да реши да му бие шута примерно ?

Откъде момчето може да знае, че оная изобщо няма намерение да прави секс с него, а просто си уплънява свободното време да не е сама без гадже ? Малко ли са случайте, в които момчето остава излъгания заради прословутата женска несигурност или казано по друг начин мацката си няма си хал хабер за кво е с тва момче...

Та момичета не гледайте само от вашата си гледна точка, а погледнете и от мъжка гледна точка и ако не сте наясно какво искате, то по-добре ще е и ако момчето знае, а не някой ден да остане с пръст в устата за дето е бил "търпелив"

п.п нямам предвид конретния случай тук с 15 годишната авторка, аз говорех по-принцип

Това.

пAteNцЕ
09-12-2012, 06:57
Каквото и да казвате,тя авторката може да се свършила работата :D
дано пише какво е станало....

chushkopek
09-12-2012, 19:44
Като не ти се прави, не прави, ако обаче искаш да си с него, е егоистично да го караш да чака.

pisancety
09-23-2012, 10:37
Ами мерси на всички, които споделиха мнението си. Направихме го и беше страхотно, не мога да кажа,че не болеше, но беше '"сладка болка". Направихме го на 17-ти вечерта след рд-то му и просто вече има разлика във връзката ни (положителна разбира се). Някои бяха казали цитирам "на пияна глава" и не искам да обиждам или нещо такова просто уточнявам, че той пие,но в малки количества. И как да ви кажа вече е редовно нещо във връзката ни и пак много благодаря на всички писали в темата и съжелявам, че не ви писах по-рано просто бях заета.

radoslawa1995
09-24-2012, 15:50
Zdraveite, iskam da spodelq neshto s vas koeto ot dosta vreme me tormozi i nz dali vsa6nost e pravilno, na 17 i 4 meseca sam,haresvam si 1 mom4e koeto e ve4e na 19 ot 4 godini, prez tezi 4 godini dosta pyti sme se vijdali celyvali sme se,imame hybavi spomeni zaedno , no nqkaksi samo tezi spomeni ostanaha i nikoga ne sme bili neshto pove4e, no ve4e 4 godini az postoqnno mislq za nego i vseki spomen e mn vajen za men, strashno mn go haresvam.Imah dosta gadjeta prez tova vreme no sqkash s nito 1 ne be6e sa6toto.I sega mislq 1viq mi pyt da e s nego, za6toto naistina go haresvam strashno mn i to4no tova me spirashe da go napravq s predi6niq mi priqtel,dosta vreme hodehme no 4yvstvata mi ne bqha sa6tite,sqkash si se predstavqh s nego.Mislq 4e nqma da sajalqvam i 6te se radvam ako to4no toi mi e 1viq, no nqkaksi malko se kolebaq, kakvo mislite?

sexblqn
09-25-2012, 10:36
radoslawa1995, щом го харесваш и се чувстваш готова не знам какво те спира, но си помисли щом толкова много го харесваш какво би се случило ако правите секс и той не откликне на чувствата ти?! При мен първия път се получи по същия начин. Бях си харесала много едно момче, казах му, казах му и че съм девствена и искам той да ми е първия. За мое щастие той имаше доста опит и беше много внимателен, но след като го направихме аз още повече хлътнах, а за него беше просто секс. Към днешна дата не съжалявам, дори се радвам и никога няма да забравя онази невероятна нощ, но тогава не бях готова за факта, че за него това е било просто секс и драмата след това беше голяма.
Според мен за първия път има няколко важни условия, които не могат да се степенуват. Всички са еднакво важни.
- ти да си готова физически и най- вече психически
- да обичаш момчето или поне да си мислиш, че го обичаш
- той да е много внимателен и нежен и да знае какво прави
- ако това е гаджето ти хич няма да е зле, но както вече казах ако си готова за мисълта, че ще е само секс за една нощ няма лошо
УСПЕХ!!!!

Blab
09-25-2012, 10:44
Ти никога няма да си готова.
глупости.

а по отношение дългия пост на извънконтрол: разбира се, че партньорът би следвало да изчака И твоето желание, както ти изтрайваш неговата несигурност, страх от обвързване, липса на ориентация в живота, стабилност, бъдеще. това е идеята на съществуване в двойка/екип.;

radoslawa1995
09-25-2012, 12:26
blagodarq "sexblqn" i az se strahyvam to4no ot tozi fakt che za nego nqma da e nishto pove4e ot seks i 6te mi byde mn kofti, ne 4e sega sam mn 6tastliva , no nqkaksi iskam da zapomnq 1viq mi pyt s nego za6toto naistina go obi4am.Mislq che sam gotova da priema 4e na nego 6te my byde vse taq no se nadqvam da ima nqkakvi 4yvstva kam men i da sme zaedno.

ccdesigns
09-25-2012, 12:35
Забелязъл съм, че момичетата в 100% от случаите казват, че момчетата трябва да чакат, само дето аз съм ставал свидетел на случаи, в които момчето не е готово и реакцията на момичетата е "заеби го тоя, как може да не иска да те ебе, кой знае до кога ше го чакаш", което си е доста егоистично, не мислите ли.

Oy7ofCon7roL
09-25-2012, 12:43
С ръка на сърцето казвам, че за сефте чувам за случай, в който момчето да не е готово :lol:

autumn_eyes
09-25-2012, 12:47
haresvam si 1 mom4e koeto e ve4e na 19 ot 4 godini?
Момчето от 4 години си е все на 19?? Сигурна ли си, че всичко е, ъъм.. наред с него? :D:D
Да не вземеш да се засегнеш, just kidding
Според мен, това е решение, което да формираш в собствената си глава. Кои сме ние да решим прави ли ти се секс или не?
Сигурна ли си, че преди 4 год не сте били прекалено малки? Сигурна ли си, че е наистина харесване? Мислиш ли, че той се е сещал за теб и ще е повече от "friends with benefits" за него? Но си на 17, няма за къде да чакаш, не си малка вече. Ако се срещате сериозно и си убедена в чувствата му- давай.
П.С. Следващия път пиши на кирилица, това е едно от правилата на форума. :)

radoslawa1995
09-25-2012, 13:51
имах предвид че го харесвам от 4 години , съжалявам не съм се изказала правилно.Знам че това е мое решение,но просто исках да чуя няколко мнения ,защото ме е страх че ще направя грешка.Да, преди 4 години бяхме малки аз бях в 7,а той в 8 клас, но аз нямам предвид че тогава сме ходили , а че тогава започнах да го харесвам и да се виждаме от време на време , но не бяхме гаджета. През тези 4 години имах доста гаджета но не го направих с нито 1 защото харесвах само него и все още е така ,наистина го харесвам и искам той да ми е първия , но се страхувам че на него няма да му пука и за него ще е само Секс,а на мен ще ми е доста гадно. :(

therichbitch
09-26-2012, 23:26
Охх, не разбрахте ли, че тази игричка на "Ти,ако ме обичаш, ще ми пуснеш" от една страна и "Ти, ако ме обичаш, ще ме изчакаш, колкото трябва" е един порочен кръг и с този начин на мислене доникъде няма да стигнете?

И защо изобщо влизате във връзка, след като ще ви трябват 7-8-12(!) месеца, за да се настроите и само ще мъчите човека до вас?

GiveMeLove
09-27-2012, 07:04
+

Айде стига, де.. Нали знаете, че прекаленото чакане, може да доведе до цялостна загуба.
Недейте да учите децата да държат момчетата 2-3 месеца на сухо, за да няма после "защо така стана"..

DarkTemplar
09-27-2012, 10:26
И защо изобщо влизате във връзка, след като ще ви трябват 7-8-12(!) месеца, за да се настроите и само ще мъчите човека до вас?
Уместен въпрос. Първите 2-3 месеца само излизане и държане за ръчичка, след 3тия - целувки, след 6тия - натискане и вече на 8-10-12тия секс. Подобна "програма" ми звучи подходяща за хора в детската градина. :smt012

sexblqn
09-29-2012, 10:29
имах предвид че го харесвам от 4 години , съжалявам не съм се изказала правилно.Знам че това е мое решение,но просто исках да чуя няколко мнения ,защото ме е страх че ще направя грешка.Да, преди 4 години бяхме малки аз бях в 7,а той в 8 клас, но аз нямам предвид че тогава сме ходили , а че тогава започнах да го харесвам и да се виждаме от време на време , но не бяхме гаджета. През тези 4 години имах доста гаджета но не го направих с нито 1 защото харесвах само него и все още е така ,наистина го харесвам и искам той да ми е първия , но се страхувам че на него няма да му пука и за него ще е само Секс,а на мен ще ми е доста гадно. :(

Вие само се виждате от време на време с това момче или сте си близки като приятели? Ако сте близки, ама наистина близки може и да не те обича момчето, ама поне ще се погрижи преживяването да е незабравимо и за двама ви, а и когато после се чудиш какво се случва и променило ли се е отношението му към теб можете да си говорите спокойно ако си имате достатъчно доверие.