View Full Version : Може би прекалявам :D
urlittlelady
09-05-2012, 12:01
И така. Ние с моето момче много се обичаме, казваме си всичко, абе изобщо всичко си върви по вода. Проблема е неговата бивша. Преди няколко месеца му пишеше, той блокира, отблокира, блокира, отблокира и т.н и т.н. После спря да му пише. По едно време започна да му пише смс-и, но доста бързо приключи :D Понеже и от друг град преди идваше тук. Сега си намерила уж някакъв дето много обичала, но въпреки това мен нещо все ме глочка, защото тя се занимава с по 3/4/5 и си ги върти на малкото миризливо пръстченце :lol: Та притеснявам се, мисля, че иска да се набута пак тук дето е нежелана. :D Може би, наистина попрекалявам, но просто ме изнервя с това нейно поведение :smt072 :D
Blessed666
09-05-2012, 12:10
Всички недолюбваме бившите (аз особено :D). Това, което трябва да те интересува, е как се държи твоя човек, другите не ги мисли. А с бившата може да поддържа просто приятелски отношения, в това няма лошо, пък и щом тя се занимавала с по няколко наведнъж, надали ще успее да го "придърпа" и него.
http://bg.wikipedia.org/wiki/Параноя
urlittlelady
09-05-2012, 12:13
Той не иска да има никакви отношения с нея :D D а тя се опитваше да завърже такива и с мен, но не успя :D много се дразня на такива хора значи :D
Teenhelp1
09-05-2012, 12:40
Еми тогава няма за какво да се притесняваш. :)
urlittlelady
09-05-2012, 13:20
^ доообре ^_^
Anichkaxxwee
09-05-2012, 18:40
Той не иска да има никакви отношения с нея :D D
Защо тогава се притесняваш ?
Живейте си живота двамата и тва е
Amore-Mio*
09-06-2012, 11:55
Не й обръщай внимание.
xXxPETYAxXx
09-06-2012, 14:42
Да не ти пука какво се опитва да прави, иначе, ако разбере, че се дразниш-съвсем ще придължи да те изнервя.
Мм дам,дръж приятелите си близо,а враговете-още по-близо :D
Само да не разбере какво мислиш за нея,иначе си муцка ;)
Параноята е доста вредна, особено ако не се спре на време. Помисли над това.
Ти гледай него,не нея.Щом не я отразява,проблемът е никакъв.Ако започне да се "бута" при вас,просто трябва и ти да говориш с нея.
П.П. Те колко време са били заедно?
Хм,трябва понякога да овладяваме ревността си ,защото ставаме параноични ;)
Ако имаш доверие на твоя,дори и да му пише не би трябвало да е проблем.Ако вече са си бивши,той е с теб,не виждам проблема ?Успокой се и си живей живота спокойно .
urlittlelady
09-09-2012, 13:10
Благодаря на всички за мненията :) ^_^