View Full Version : Как да го изгоня от вкъщи?
muhtesemfan
09-05-2012, 18:19
Здравейте!Имам проблем,ако може да се нарече така..На дядо на 3.ият му братовчед сина му дойде у нас./и друг път е идвал,но за 2-3 дни и си тръгваше,от около 2 години не беше идвал у нас/Дойде у нас.Спи у нас,храни се у нас.Вече живее с нас повече от месец.Сутринта си прави кафе,и оставя "остатъците" без да почисти,и след него аз чистя.Преди няколко дни с татко не успяхме да включим компютъра,само засичаше./аз ползвам лаптоп,а никой друг не използва компютъра освен него/.И на всичкото на отгоре е изкривил и стола,сигурно ще се счупи.И на всичкото отгоре си беше хвърлил мръсното бельо на пода и то в хола!И иска пари от баба!
Този простак започна да дразни не само мен,но и татко и баба и бяха навити да го изгонят,но..Татко преживя трудова злопулука,и баба започна да говори някакви от рода/когато я попитах,няма ли да го изгоним/"не,няма не виждаш ли като сме лоши,и виж какво стана с баща ти/-твърде религиозна е.Под лоши има предвид,че когато е у нас,татко спира интернета.Защото по цял ден стои на компютъра ни.
И баща му на този некъдърник много е помогнал на нашите,дори е поел половината разходи от сватбата,мир на праха му,беше добър човек.И затова нашите го търпят.
Ако се питате "този няма ли къде да живее",напротив има,има една къща,но е на село,обаче е обзаведена и е направена много хубаво.
"Къде е майка му"-майка му работи в Англия.И на жената и омръзна,праща му 100 лв,след 2 дни той пак иска пари,като се има напредвид,че майка му отделно му плаща тока,водата и данъците.
Ще ви кажа някои неща,за да си представите що за човек е:
-напусна училище,когато беше на 16,не му се учило.
-майка му го взе в Англия,да работи,и работеше много лека работа/ако мога го нарека така/подреждал е стоки,накрая се отказал не можел да работи и се върна в България.
-Майка му даде около 2000 лв. за да отиде на шофьорски курсове,и инструктора му се скарал и той си тръгнал..и спря да ходи..
Вече съм сигурна,че нашите няма да го изгонят..Сигурно иска и зимата да прекара с нас.
Не ме интересува дали нашите ще ми се карат или не,аз самата искам да го изгоня имате ли някакви мнения как да му намекна да си тръгне и повече да не идва у нас?Не знам,аз мисля например,когато го видя да прави кафе и си оставя остатъка от кафето,без да изчисти да му кажа"ти няма ли да си го изчистиш да не мислиш,че аз ще чистя след теб"?
Моля ви за бързи мнение и благодаря предварително! :)
muhtesemfan
09-05-2012, 18:22
Забравих да кажа,баба му пере дрехите,и днес си е донесъл още дрехи,един вид иска да остане тук! :-x 8-[ :smt076 :smt092
crowberry
09-05-2012, 18:23
Съберете се цялото семейство и поговорете с него.
muhtesemfan
09-05-2012, 18:26
Съберете се цялото семейство и поговорете с него.
Пробвах,казах на нашите,преди тати искаше да го гони,сега не искат..Баща му това,майка му онова,дядо щял да се разсърди. :mad: И реших да поема нещата в мои ръце.
muhtesemfan
09-05-2012, 18:34
21-22. :mad:
muhtesemfan
09-05-2012, 18:42
Изказвайте мнението си,нуждая се от бързи съвети. :)
crowberry
09-05-2012, 18:45
Ама той никакъв не ви е. Дори пряка родствена връзка нямате. Просто си е намерил кой да го гледа и издържа и му е добре. Като на паразит. Няма да ти е лесно. Поговори с него насаме. Обясни му като човек дразни ме това, това и това. Може пък да се получи. А ако не, не знам. Ще търпиш. Понеже вашите не искат да го гонят, а то реално от тях зависи.
muhtesemfan
09-05-2012, 18:50
Той дори не говори с нас,и сега казах на дядо"той не ни е никакъв роднина" и изведнъж излезна,че баща му на този некъдърник са 1.братовчеди,а не трети.То се видяло,че нашите няма го изгонят..Окей баща му е помагал,но сега е мъртъв!Вече реших да поема нещата в мои ръце,както казах,ще му правя забележки,и не знам какво да направя да не използва компютъра,мисля да сложа парола..Но това не му пречи да стои у нас..И се пръска с един евтин парфюм,който мирише ужасно,мисля да му казвам да не влиза в моята стая сутринта,защото после цял ден мирише на този гаден парфюм,кафе машината е в моята стая..
DarkEmotionS
09-05-2012, 18:53
Това за мен е типичният мързел и натрапник, живеещ на чужд гръб с наглост и кеф... Абсолютен непукист..
П.С. Ако бях на твое място: " СЪбирай си парцалите и се махай от дома ми безполезна и натрпничава твар такава !" ;дд
sweetycherry33
09-05-2012, 18:58
Леле, как ги мразя такива...нахалници! НАГЛИ ! Не се сещам за друго освен:
- като го видиш на компютъра му кажи "ъм, извинявай, тва е мой компютър, ще може ли да седна?" ; ако не се получи му кажи "цял ден седиш на него, все едно си си вкъщи, трябва да мислиш и за другите!!!" и може да повишиш тон.Може би ще се смути и ще стане...
- като пак си остави остатъците му се скарай и му кажи да си ги почисти, все пак не си е вкъщи
- като го видиш да изкривява стола му кажи, може да повишиш тон, ако искаш
и т.н., когато го видиш да прави всякакви нередности, му се карай, толкова по - жестоко, толкова по - добре...накрая ще му писне на тоя мързеливец само да крещиш и ще му мине мисълта през кухата тиква, че не е зле да си обира крушите ... направи го колкото се може по - бързо :mad:
muhtesemfan
09-05-2012, 18:59
Това за мен е типичният мързел и натрапник, живеещ на чужд гръб с наглост и кеф... Абсолютен непукист..
П.С. Ако бях на твое място: " СЪбирай си парцалите и се махай от дома ми безполезна и натрпничава твар такава !" ;дд
Повярвай ми,наистина много искам да го кажа,но ме е страх от нашите.Сега и като ще има панаир,ще ме накажат и няма да отида,ако направя нещо такова..И затова с някакви намеци да му намекна да се махне? :mad: Или да оставя темата включена в компа уж съм забравила,и той да прочете и да си тръгне :lol:
muhtesemfan
09-05-2012, 19:00
Леле, как ги мразя такива...нахалници! НАГЛИ ! Не се сещам за друго освен:
- като го видиш на компютъра му кажи "ъм, извинявай, тва е мой компютър, ще може ли да седна?" ; ако не се получи му кажи "цял ден седиш на него, все едно си си вкъщи, трябва да мислиш и за другите!!!" и може да повишиш тон.Може би ще се смути и ще стане...
- като пак си остави остатъците му се скарай и му кажи да си ги почисти, все пак не си е вкъщи
- като го видиш да изкривява стола му кажи, може да повишиш тон, ако искаш
и т.н., когато го видиш да прави всякакви нередности, му се карай, толкова по - жестоко, толкова по - добре...накрая ще му писне на тоя мързеливец само да крещиш и ще му мине мисълта през кухата тиква, че не е зле да си обира крушите ... направи го колкото се може по - бързо :mad:
От утре ще правя това,не ме интересува,ако ме накажат,то ми е омръзнало. :mad:
hey.mistery
09-05-2012, 19:02
А ти на колко години си? Смисъл ..ако си под 16 едва ли ще те послуша, най-много да ти се изсмее в лицето. Като гледам от него нищо няма да излезе. Защо не поговориш с вашите и не им дадеш идеята да го сплашат просто, че ако не престане да се държи просташки ще го изгонят или го нервирай така че сам да пожелае да си тръгне ......но честно да ти кажажчестно, ти сама едва ли ще го разкараш :| а вашите ....трябва да се опиташ да ги убедиш някак си ..
druzilla
09-05-2012, 19:03
: Или да оставя темата включена в компа уж съм забравила,и той да прочете и да си тръгне :lol:
И това е вариант :D Говори с него.Не му крещи,обиждай или нещо такова..Просто нормално поговори с него.Макар че май няма да има ефект,защото ми изглежда някакъв много нагъл..Или дори и да не го изгониш,поне го помоли да си чисти сам и т.н.
muhtesemfan
09-05-2012, 19:03
Забравих да спомена тази мръсна сган спи до 3-4 часа следобед!И нито аз мога да стоя на лаптопа,за да не му преча,нито баба да готви,защото хола/има две легла,на едното спи тази тъпа долна сган и татко/ и кухнята са съидинени..
muhtesemfan
09-05-2012, 19:06
А ти на колко години си? Смисъл ..ако си под 16 едва ли ще те послуша, най-много да ти се изсмее в лицето. Като гледам от него нищо няма да излезе. Защо не поговориш с вашите и не им дадеш идеята да го сплашат просто, че ако не престане да се държи просташки ще го изгонят или го нервирай така че сам да пожелае да си тръгне ......но честно да ти кажажчестно, ти сама едва ли ще го разкараш :| а вашите ....трябва да се опиташ да ги убедиш някак си ..
На 13 съм,надали тази сган ще ме послуша..
Започна да дразни и татко,обаче нали ви казах,претърпя злополука и сега изобщо не му е до тази сган.
И баба започна да дърдори някакви да го търпим,бил от семейството..
Ще му правя забележки,и няма да ползвам лаптопа,докато се махне..обаче ме е страх от нашите.. :mad:
Споделих им какво искам да направя те"ТИ СИ ДЕТЕ,НЕ СЕ БЪРКАЙ!" :mad:
sweetycherry33
09-05-2012, 19:06
От утре ще правя това,не ме интересува,ако ме накажат,то ми е омръзнало. :mad:
Само така
sweetycherry33
09-05-2012, 19:08
обаче ме е страх от нашите.. :mad:
Споко, и на родителите им ще им е по - добре като се махне.Донякъде ще са ти благодарни.Аре да си обира парцалите и да изчезва вече......
muhtesemfan
09-05-2012, 19:08
Само така
Дори и да го правя той е много налък надали ще се усети и да си тръгне.Дори и да го изгоня от компютъра,на него му е все тази,няма да си тръгне. :mad:
sweetycherry33
09-05-2012, 19:11
Дори и да го правя той е много налък надали ще се усети и да си тръгне.Дори и да го изгоня от компютъра,на него му е все тази,няма да си тръгне. :mad:
Не е само до компютъра.ТРЯБВА ДА СЕ ДЪРЖИШ УЖАСНО С НЕГО, особено като родителите ти ги няма.Ще е добре, ако му крещиш, ако му нареждаш кво и що да прави, ако му забраняваш неща, ако създаваш проблеми за щяло и нещяло.Ще се усети, и даже и да не иска да си тръгва, ще си тръгне, щото ще му писне все някога, а има избор - да ти слуша скандалите или да се разкара.
muhtesemfan
09-05-2012, 19:12
Споко, и на родителите им ще им е по - добре като се махне.Донякъде ще са ти благодарни.Аре да си обира парцалите и да изчезва вече......
Дано да е така,че не издържам. :mad: :smt067:
sweetycherry33
09-05-2012, 19:13
Дано да е така,че не издържам. :mad: :smt067:
Няма как да не е така.Изкривил е стола, прави боклуци, пипа компютъра... на никой не му е приятно да му човъркат из компа, сигурно имат нещо важно там, а той може да го види.Това не е много приятно.Казвам примери, не е само това.
muhtesemfan
09-05-2012, 19:15
Не е само до компютъра.ТРЯБВА ДА СЕ ДЪРЖИШ УЖАСНО С НЕГО, особено като родителите ти ги няма.Ще е добре, ако му крещиш, ако му нареждаш кво и що да прави, ако му забраняваш неща, ако създаваш проблеми за щяло и нещяло.Ще се усети, и даже и да не иска да си тръгва, ще си тръгне, щото ще му писне все някога, а има избор - да ти слуша скандалите или да се разкара.
То през цялото време са у нас,и ако му крещя,ще се оплаче на дядо или дори и да му правя забележки и нашите.. :mad: :mad: :mad:
не е зле да си обира крушите.
:lol:
Майка ти няма ли някакво мнение по въпроса? Или леля, чичо, вуйчо, вуйна?
кажете му да си намери работа и да помага със сметките и храната ,иначе да се връща на село
като ти стои на компютъра кажи че си имаш важен разговор/работа и да става или нещо такова..
muhtesemfan
09-05-2012, 19:19
:lol:
Майка ти няма ли някакво мнение по въпроса? Или леля, чичо, вуйчо, вуйна?
Нашите са разведени,и мама живее във Франция.Чичо "права си,но..аз какво мога да направя..трай го,няма да стои у нас вечно". НЕ НЕ И НЕ!Не издържам,някой ден наистина ще ми кипне и ще го попитам "абе,ти вече няма ли се връщаш на село" :mad:
sweetycherry33
09-05-2012, 19:20
То през цялото време са у нас,и ако му крещя,ще се оплаче на дядо или дори и да му правя забележки и нашите.. :mad: :mad: :mad:
НЕ! Ще правиш квот си искаш ! Ще му правиш забележки най - малкото, ама остри, най - добре да се караш ! Нищо, че са във вас ! Ако се оплаче, и ако нещо ти кажат, обясни им всичко, да не ти пука, че може да те чуе ! Но вкарай и малко актьорско майсторство, докато обясняваш. :D
sweetycherry33
09-05-2012, 19:22
някой ден наистина ще ми кипне и ще го попитам "абе,ти вече няма ли се връщаш на село" :mad:
и той ще е днес или утре
muhtesemfan
09-05-2012, 19:22
НЕ! Ще правиш квот си искаш ! Ще му правиш забележки най - малкото, ама остри, най - добре да се караш ! Нищо, че са във вас ! Ако се оплаче, и ако нещо ти кажат, обясни им всичко, да не ти пука, че може да те чуе ! Но вкарай и малко актьорско майсторство, докато обясняваш. :D
Проблема е в дядо!Тъкмо навия нашите,повярват ми,този какво им каже,какво направи,изкарва мен виновна :@ :mad:
sweetycherry33
09-05-2012, 19:29
Проблема е в дядо!Тъкмо навия нашите,повярват ми,този какво им каже,какво направи,изкарва мен виновна :@ :mad:
Айде тогава като почне да ги обработва влез в стаята ... и ще мислиш в движение :D :D :D ще се смути малко или много
muhtesemfan
09-05-2012, 19:31
Той и пред мен си дрънка,кво вярвате на тва дете,кво ще кажа после на майка му. :mad:
sweetycherry33
09-05-2012, 19:39
Взимаш камерата, снимаш.Явно ще е по трудния начин.Та да видим кой ще повярва на детето. ;)
muhtesemfan
09-05-2012, 19:45
И той знае ма се прави на луд,омръзна ми..Както и да е,давайте мнения как да му намекна си събере парцалките и да изчезва :lol:
sweetycherry33
09-05-2012, 19:49
Пфф...почва да ми писва леко.
През нощта викаш приятели, събирате му парцалките, бутате го на една носилка без да се събуди.На сут,инта ще се събуди на сметището
muhtesemfan
09-05-2012, 19:52
Сложих парола на компа. :smt004
Your.Passion
09-05-2012, 19:58
Пфф...почва да ми писва леко.
През нощта викаш приятели, събирате му парцалките, бутате го на една носилка без да се събуди.На сут,инта ще се събуди на сметището
Много филми гледаш :Д ..
По темата :: не съм чела коментарите ,но можеш да му кажеш да прибира след себе си с малко по-настоятелен тон ..И да му взимаш мръсните гащи и нещата които е оставил някъде без да ги е прибрал и да ги слагаш на леглото му :Д Той да си ги прибира ..Еми други по-тъпи идеи не можах да дам ама.. :Д
muhtesemfan
09-05-2012, 20:08
Сега е оставил отворено и котките са влезли и аз ги изгоних и в същото време крещя "този простак няма ли да си тръгва вече"-дано да ме е чул ;д Татко като чу това се нацупи и ми каза "по-тихо" и аз-казвам го,защото искам да го чуе ;д не издържам,кво е тва от утре ще започна със съветите ви и ще кажа какво се е случило,реакциите му;д
SHPAIdURmeN
09-05-2012, 20:10
Щях да те попитам на каква възраст си (13), понеже ако си под 17 думите ти нямат "тежест" и да те съветвам, какво да му кажеш няма да има смисъл. По принцип на такива ЛЕКЕТА (извинявам се че така го обиждам) нищо не можеш да им кажеш освен, да им "биеш шута в гъза" грубо казано, меко директно му се обират партакешите и на вън ключът се взима и това е, защото тоя е пълен боклук за нищо не става освен да го изхвърлиш, като такъв ;)
muhtesemfan
09-05-2012, 20:12
Дори и да го направя,ме очакват големи караници с нашите..
SHPAIdURmeN
09-05-2012, 20:21
За съжаление Ти нищо не може да направиш. Само баща Ти би могъл, ако го обработваш с дни и ще стане работата. Под обработване имам предвид, че всеки ден му намекваш за изгонване всеки ден му напомняш, какъв мързел, какъв мизерник "бавно но славно" няма да прибързваш да кажеш още утре на веднъж какви ги върши (макар баща ти знае). Примерно утре казваш на баща си "така и така тате виж го сега ела ела виж, каква мизерия е оставил след себе си и аз все трябва да чистя след него и е на 22-23" на другия ден за нещо друго разбираш ли след всеки ден добавяш все по нещо ново и така на баща ти хем ще му писне да му "мрънкаш" хем ще се замисли (надявам се(би трябвало)). Ако не си разбрала нещо ми пиши на лично да ти дообясня. :D
Kaena Smith
09-05-2012, 20:29
Въпрос : Какво,по дяволите,прави този човек по цял ден ?!
Иначе,не е трудно да се досетиш защо е при вас.Няма никакви задължения и отговорности,изпращат му пари,готвят му,чистят и т. н.Няма да е лошо да измислите нещо по въпроса.Разбирам да ходеше на работа,...но така няма да се получи.
Но щом си решила да вземеш нещата в свои ръце...
Когато няма никой може да му правиш някакви изнервящи намеци от сорта на "Аз ако бях на двадесет и няколко години,щеше да ме е срам да ме издържат родителите ми,а аз да си клатя краката по цял ден",нервирай го,а после му кажи : "Ех,де да бях на твое място,да имам собствена къща, свобода...,но да деля покрив с досадна тийнейджърка и изкуфели старци,абсурд!".Прави го постоянно,когато ти се отдава възможност и накрая да се надяваме,може и да има някакъв напредък.
Но ти сама го каза,може да е решил да остане за зимата...
Като цяло не ми се вярва да го разкарате с намеци или изобщо да се отървете от него.Преди години семейството ми е имало същия "случай" и мога да кажа,че докато той не пожелае да си тръгне или не се почувства застрашен по някакъв начин,няма да го стори.
fluffy_^
09-05-2012, 20:43
Направи каквото ти казаха всички тука и като дойде време до караниците им кажи изчакайте ще ви дам да говорите с някои и ще им дадеш мяот номер аз ще ги оправя ваште..хаха повярвай ми може да ми се довериш ще измисля нещо даже ако изакш мога предварително да ти кажа какво е и т.н и няма да има караници.^^ ;д
Какви са тези връзки,а?
Никакви роднини не сте с тоя олингофрен.
И дядо ти да не се обиди.Моля ти се.
Не го ли вижда каква напаст е?
Казваш му-Или ще оправяш бъркотиите които правиш или хващаш пътя за
село.
Това направи ако не го изгоните и стои още на лаптопа ти
Преинсталирай компютъра и сложи една здрава 10-12 цифрена парола.
След това махни всички уеб браузъри и инсталирай един на флашка(ЗА ТВОЕ ЛИЧНО ПОЛЗВАНЕ).
Скрий тази флашка,някъде където той няма да търси.И за още по-голяма сигурност
скрий кабела за зареждане някъде където няма а търси.
Това направи ако не го изгоните и не си пере дрехите:
Ако спи в отделна спалня е много просто.
Мръсните дрехи-под леглото.
Не ги перете.До толкова че да се вдига ужасна воня.
Все ще свикнете с вонята.Повярвай ми това ще трае малко.
Ако прозорците са с ключ-супер.
В някой панталон сложи сандвич с ПРЯСНА риба.
Ако се затопли стаята ще се вдига ужасна воня.
Скоро ще пере и твоите дрехи.
Ако не си тръгне поне ще си чисти................
muhtesemfan
09-05-2012, 20:50
Направи каквото ти казаха всички тука и като дойде време до караниците им кажи изчакайте ще ви дам да говорите с някои и ще им дадеш мяот номер аз ще ги оправя ваште..хаха повярвай ми може да ми се довериш ще измисля нещо даже ако изакш мога предварително да ти кажа какво е и т.н и няма да има караници.^^ ;д
Мерси ;д :smt006 Не знам вече,ще изчакам татко да се оправи и ще му натяквам докато му каже да се махне и ако не го направи,ща не ща,ще го изгоня сама каквото ще да се случи..то ми писна вече :mad:
SHPAIdURmeN
09-05-2012, 20:57
MUHTESEMFAN, виж си съобщенията :)
Да ама една парола не оправя нищо.
Знаеш го.За сега не му давай да пипа компютъра ако
вече разбере паролата,просто вземи мерки и махни браузърите.
Дано имаш късмет.Ако не..........Помоли майка си да те вземе за лятото.
Поне ще я виждаш и няма да си с него
muhtesemfan
09-06-2012, 08:27
Сега на 17.ти започваме училище,майка ми не може да ме вземе.
Още мнения? :)
someonerandom
09-06-2012, 09:08
То пък много лято остана,че майка и да я взима 8-)
Предполагам вече си осъзнала,че няма да ти е лесно да си наложиш мнението,имайки предвид,че си на 13.Основното е вашите да знаят че правиш всичко и ЗАЩО го правиш,за да не може той да извърта нещата,сякаш си малка глезла.Намеквай им,обаче спазвай добър тон,не нервничи излишно и ако усетиш,че започват да се изневят на теб(предполагам можеш да усещаш)смени темата за малко.Обясни им за всичките му изпълнения до едно,и ако някой каже нещо тип "Още си малка,във ваканция си и без това нищо не правиш,можеш поне да прибереш чиниите от масата" не се ядосваш излишно,казваш чисто и просто,че и този по цял ден нищо не прави,само ви използва като хотел.Успех и ще следя развитието 8-)
muhtesemfan
09-06-2012, 09:12
Днес правих това,изчистих стаята и след това чистих и след него.Отидох при баба и татко,и баба ме попита "какво прави" и аз"ми чистих малко,чистих и боклуците,които е направил нашия гост" и тогава баба започна да ми говори,че било грях да искам да го изгоним,че нямало нищо в това да стои у нас,без това и майка му го е зарязала/да бее как ли пък не/ и на всичкото на отгоре и татко се съгласи с баба. :mad:
black pearl
09-06-2012, 09:36
От къде си ? Ако си от Варна ще дойда аз да го изгоня !!! Най-мразя такива като него ! За да видят вашите какъв изрод е тоя почни да се държиш като него нарочно ! И като ти направят забележка ,че не почистваш след себе си и т.н ще кажеш ,че и той нищо не прави ама нищо не му казвате ! Или другия вариянт , мърмори за всяко нещо ! Оставена чаша чиния .. пък то накрая ще му писне ! Или снимай сички негови поразии и ги покажи на вашите - ако трябва е на майка му ! Що за човек на 22 години да си седи на гъза без да захваща нищо !? Че и тъп на всичкото отгоре !! o.0
П.П - и аз съм на 13 :D
muhtesemfan
09-06-2012, 09:45
И нашите знаят какво прави,но...не им пука.Мисля да не чистя след мен,точно както него.Мерси за съвета. :) :cool:
muhtesemfan
09-06-2012, 09:52
От къде си ? Ако си от Варна ще дойда аз да го изгоня !!! Най-мразя такива като него ! За да видят вашите какъв изрод е тоя почни да се държиш като него нарочно ! И като ти направят забележка ,че не почистваш след себе си и т.н ще кажеш ,че и той нищо не прави ама нищо не му казвате ! Или другия вариянт , мърмори за всяко нещо ! Оставена чаша чиния .. пък то накрая ще му писне ! Или снимай сички негови поразии и ги покажи на вашите - ако трябва е на майка му ! Що за човек на 22 години да си седи на гъза без да захваща нищо !? Че и тъп на всичкото отгоре !!
o.0
П.П - и аз съм на 13 :D
Пробвах,сега баба ми се скара защо съм си оставила космите по гребена и аз и отвърнах "другите правят кво ли не,и не чистят след себе си" и баба "ти все другите гледаш,кво ти пречат" :mad:
autumn_eyes
09-06-2012, 09:56
Значи, не ги разбирам вашите- мама квартиранти не иска да вземем, дето ще ни плащат, те тоя навлек. 13, 13 ама по-добре като мине панаира рискувай една две караници и им обясни на висок тон. Това, че си малка не значи, че лъжеш. И се обади на майка си. Майките са винаги по-загрижени, изплачи й по телефона всичко и нека се обади на старците и на баща ти. Ако можеш направо си обирай крушите натам- в България такива навлеци под път и над път.
На оня тумрук престани да му чистиш- да му чистят баба ти, дядо ти и баща ти. Вдигни ръце от него. Не го поглеждай като има хора около вас (ама демонстративно не го поглеждай) Работи си на лаптопа- казвай, че имаш домашни. Сложи парола, да не ти пука. Не му подавай нищо. Подминавай го. Остави с анархията да се оправят по-големите. Да видим ако не си ти като буфер дали ще го търпят.
С него ситуацията е друга. Като го няма семейството наоколо му подхвърляй злобни коментари. сядай демонстративно на компа, колкото да не седне той. Кресни му да си вдигне нещата, ако не го замеряй с тях. НЕ ПРОПУСКАЙ ДА МУ ПОВТАРЯШ, ЧЕ Е ГОСТ, ПРИ ТОВА НЕЖЕЛАН. ПРИПОМНЯЙ, ЧЕ НЕ СИ Е У ДОМА СИ, ЧЕ Е НА ЧУЖДО И ГО ТЪРПИТЕ ОТ БЛАГОПРИЛИЧИЕ.
Пример: " днес ще ми идват приятелки на гости, по-добре излез, че ще ми е трудно да им обясня каква ни е роднинската връзка, та да си в нас" . Ако не излезе доведи някоя предварително наговорена приятелка и най-демонстративно ги запознай, като го представиш като "някакъв далечен роднина, който се налага да живее в нас, понеже е бездомен и безработен" Унижавай го, засягай му мъжествеността, натяквайки, че е бездомен, безработен, без гадже.
И пробвай да си пуснеш камерата на тела и да го оставиш до някой контакт, уж се зарежда, като камерата да гледа към стаята. Излез, а като се върнеш предизвикай една сценка с него и после я покажи на семейството.
Кажи на баба си и дядо си, че ако чакат от навлека да ги гледа на стари години, със сигурност бъркат. Кажи им, че ако е имало божия справедливост, тоя въобще нямало да е у вас и това е по-скоро наказание.
Престани да говориш със семейството си. Като те питат им кажи, че явно вече си имат друг внук и син, а на теб ти остават само пет години докато се изнесеш. Защото поне имаш достойнство да го направиш.
И така- успех. на 13 не си безсилна. Трябва само да си упорита.
black pearl
09-06-2012, 09:58
Значи ти трябва да чистиш , подреждаш и т.н , а той може да си стои с краката на масата ?!!?!?!??!?! :@@ Останах без думи !! И значи ти и пречиш като си отавиш космите по гребена ама гащите на пода не и речат ?! o.0 :D .. Я си дай фб на лс ..
black pearl
09-06-2012, 10:02
Значи, не ги разбирам вашите- мама квартиранти не иска да вземем, дето ще ни плащат, те тоя навлек. 13, 13 ама по-добре като мине панаира рискувай една две караници и им обясни на висок тон. Това, че си малка не значи, че лъжеш. И се обади на майка си. Майките са винаги по-загрижени, изплачи й по телефона всичко и нека се обади на старците и на баща ти. Ако можеш направо си обирай крушите натам- в България такива навлеци под път и над път.
На оня тумрук престани да му чистиш- да му чистят баба ти, дядо ти и баща ти. Вдигни ръце от него. Не го поглеждай като има хора около вас (ама демонстративно не го поглеждай) Работи си на лаптопа- казвай, че имаш домашни. Сложи парола, да не ти пука. Не му подавай нищо. Подминавай го. Остави с анархията да се оправят по-големите. Да видим ако не си ти като буфер дали ще го търпят.
С него ситуацията е друга. Като го няма семейството наоколо му подхвърляй злобни коментари. сядай демонстративно на компа, колкото да не седне той. Кресни му да си вдигне нещата, ако не го замеряй с тях. НЕ ПРОПУСКАЙ ДА МУ ПОВТАРЯШ, ЧЕ Е ГОСТ, ПРИ ТОВА НЕЖЕЛАН. ПРИПОМНЯЙ, ЧЕ НЕ СИ Е У ДОМА СИ, ЧЕ Е НА ЧУЖДО И ГО ТЪРПИТЕ ОТ БЛАГОПРИЛИЧИЕ.
Пример: " днес ще ми идват приятелки на гости, по-добре излез, че ще ми е трудно да им обясня каква ни е роднинската връзка, та да си в нас" . Ако не излезе доведи някоя предварително наговорена приятелка и най-демонстративно ги запознай, като го представиш като "някакъв далечен роднина, който се налага да живее в нас, понеже е бездомен и безработен" Унижавай го, засягай му мъжествеността, натяквайки, че е бездомен, безработен, без гадже.
И пробвай да си пуснеш камерата на тела и да го оставиш до някой контакт, уж се зарежда, като камерата да гледа към стаята. Излез, а като се върнеш предизвикай една сценка с него и после я покажи на семейството.
Кажи на баба си и дядо си, че ако чакат от навлека да ги гледа на стари години, със сигурност бъркат. Кажи им, че ако е имало божия справедливост, тоя въобще нямало да е у вас и това е по-скоро наказание.
Престани да говориш със семейството си. Като те питат им кажи, че явно вече си имат друг внук и син, а на теб ти остават само пет години докато се изнесеш. Защото поне имаш достойнство да го направиш.
И така- успех. на 13 не си безсилна. Трябва само да си упорита.
+1 Това ,че е на 13 не означава ,че не може да му влезе под кожата !
black pearl
09-06-2012, 10:04
Тва е малко рисковано щот може да те накажат ама ако ти кипне чайника си заслужава ! Не спирай да не правиш нищо, и като пак ти направят забележка им кажи ,че докато той е в този дом или поне ако не започне за помага с домакинството ти няма да спреш да се държиш така ! Но дори и да ти се развкат трябва да държиш на своето!!!
someonerandom
09-06-2012, 10:06
Така.Слушаш autumn_eyes 8-)
Мисля само,че това с тайното снимане е леко прекалено филмирано и може да има обратен ефект.
Според мен се скарай с ваще докато примерно той е в другата стая , но може да те чуе. Кажи им аз не ви ли помагам , не чистя ли , не оправям ли след себе си ? Писна ми вече, скоро ще започна училище ще трябва да си гледам уроците , няма да мога да ходя и след него както до сега. Компютъра ще ми трябва и за уроците , а той само го разваля . Какво ще правя? Не стига , че не е на работа ами и нищо не прави по цял ден. Писна ми, не го искам вкъщи.
А на него въобще не му говори за нищо. Само като си остави разхвърлено отиваш при него и му казваш: "Какво е това?? Аз да не съм ти прислужница?Отивай да си оправяш веднага! Толкова ли си мързелив?" и разни такива упреци. Така без да се налага да се караш с него ще си усети поне малко. Ако не се усети направо се скарайте. А като започнеш училище и той още е у вас , го действай . Кажи му ,че имаш много уроци за учене и нямаш време , той да пусне прахосмукачка или да изтрие праха. А ако баба ти те накара да й помогнеш нещо , можеш да й кажеш ,че имаш много за учене в момента и да помоли него .Важното е на него да му покажеш ,че не си му прислужница и не си му длъжна с нищо.Можеш да говориш по телефона с някоя твоя приятелка и да й "обясниш" как ти е писнало вече да ходиш все след него , но той да те чуе.
Сега се сетих .. може да се разплачеш пред ваще и то не веднъж. Да кажеш колко ти е тежко . Казваш им ,че не те разбират . Не искаш да се карате , а той става повод точно за това . Казваш , че по всякакъв начин се стараеш да им помагаш в домакинството, опитваш се да ги зарадваш и в училище и въобще за всичко , а сякаш те предпочитат повече него и т.н. .. :)
muhtesemfan
09-06-2012, 11:43
Сложих парола на компютъра и вече не го използва.И днес стои на двора сам,обаче няма намерения да си тръгва.Сега излезна от стаята и остави вратата отворена и аз му казах "затвори вратата" и той я затвори,абе докато е около мен само ще му крънкам.Сега отивам в другата стая да му видя дрехите къде са и да му се скарам. :D
sweetycherry33
09-06-2012, 11:45
Много филми гледаш :Д ..
Хаха, може и да си права.
muhtesemfan
09-06-2012, 11:48
Дрехите му са сгънати мисля,че баба е чистила след него.
Ако взема аз да му разхвърлям дрехите нарочно и нашите се ядосат и го изритат дали ще свърши работа? :D
Дори и да говоря с мама,тя нищо не може да направи,тъй като не говори нито с татко,нито с дядо,нито с някой друг.
Tyler The Creator
09-06-2012, 11:51
Узи би било добро приспособление за гонене ;)
sweetycherry33
09-06-2012, 11:52
Да, пробвай.
black pearl
09-06-2012, 14:22
Е тва с дрехите не го прави ,че ако разберат ,че си ти може да се ядосат ! Просто ако продължава да не оправя след себе си му мрънкай , прави му забележки ! : DD Ама при положение ,че си има къща защо седи у вас ?? Поне да започне да се занимава с нещо ! o.0
Другото лято във Франция :).
За твое добро.
sweetycherry33
09-06-2012, 16:37
Другото лято във Франция :).
За твое добро.
Еее, другото лято... той ще се е махнал дотогава
muhtesemfan
09-06-2012, 19:07
Той влезна в стаята и започна да пее и аз му се развиках "ако ще пееш,излез навън" баба и татко ме погледнаха странно,и дори баба се опита да ме ощипе,за да мълча,но не..Развиках му се ;д и той спря да пее и излезе навън,ако продължавам в същия дух дано да се усети,да му омръзне да му се карат и да си тръгне забога. :mad: :cool:
Incadeptus
09-06-2012, 20:35
Eeeeeeeeeeeee :( помислих,че ще питаш как да изгониш полтъргайс или дух ама :( :d
JonkataK
09-07-2012, 02:02
Не съм чел коментарите, ма кат излезе един път от вас удряш ключа и не го пускаш повече. Той все някога ще си тръгне отпред вратата, па ако е толко нахален да чука и да звъни най-малкото ще изнерви баща ти, на който едва ли ще му е трудно да му напраи зъбите такси.
autumn_eyes
09-07-2012, 06:55
Дрехите му са сгънати мисля,че баба е чистила след него.
Ако взема аз да му разхвърлям дрехите нарочно и нашите се ядосат и го изритат дали ще свърши работа? :D
Недей ти да разхвърляш. Ще се разбере, че си ти и ще си вкараш автогол. Ще загубиш и малкото доверие, което ти имат.
BrainlessROCKBABY
09-07-2012, 09:02
Аз съм много спокойна личност, но щом ми се насъбере нещо такова, ми се е случвало да избухвам и си казвам всичко, По-добре така, отколкото да го траеш.
muhtesemfan
09-07-2012, 09:17
Не съм чел коментарите, ма кат излезе един път от вас удряш ключа и не го пускаш повече. Той все някога ще си тръгне отпред вратата, па ако е толко нахален да чука и да звъни най-малкото ще изнерви баща ти, на който едва ли ще му е трудно да му напраи зъбите такси.
Дори и да е заключено тази сган успява някак да влезе,от вчера само му крещя,дано до седмица си обира парцалките и да си тръгне. :mad:
muhtesemfan
09-07-2012, 10:20
Отново си е направил кафе,и отново имаше боклук.Този път започнах да крещя из вкъщи и излязох навън/той беше на двора/ и ми казах "ае,човек като си правиш кафе,поне чисти" и той се направи на луд,все едно не ме е чул и дядо ми каза"извинявай,вече ще чистя",и аз му отговорих "става въпрос за двама ви,като посочих натрапника".Събудил се е и не си е направил леглото,не ме интересува нищо няма да пипам.И мисля утре докато спи да съм ня компютъра и да си пускам музика. :D Оплакох се на баба и тя "оф,ми аз какво да направя?стига си говорила,че така притесняваш баща си" :mad: Докато не си тръгне,няма да се спра ;д
JonkataK
09-07-2012, 13:27
Аз да съм го пребил и да съм го изкарал с ритници от нас, па да видим как ше влиза на третия етаж като е заключено. И как така само той седи на компа? В смисъл нещо такова разбрах. Като седи и искаш да седнеш какво става? А като ти си на компа и той иска да седне? Може и да съм разбрал грешно де.
извикай го и поговорете .. и кажи нещо от сорта "моята къща - моите правила, когато си живееш в своя собствена тогава се дръж така" и му изреди нещата с които трябва да се съобразява и така :)
muhtesemfan
09-07-2012, 20:20
Аз да съм го пребил и да съм го изкарал с ритници от нас, па да видим как ше влиза на третия етаж като е заключено. И как така само той седи на компа? В смисъл нещо такова разбрах. Като седи и искаш да седнеш какво става? А като ти си на компа и той иска да седне? Може и да съм разбрал грешно де.
Имаме и комп и лаптоп,аз ползвам лаптопа. :)
Teen♥P♥nda
09-08-2012, 09:27
Имам едно предложение за теб:
Отиваш при ваще и казваш, че не можеш да го търпиш този натрапник и ако той е по-важен за тях отколкото ти, тогава ще се изнесеш ... кажи им, че баща му ви е помагал преди много време, но неговия син не е такъв и мислиш, че за един, два месеца достатъчно е стоял у вас ... това не е ли достатъчен реванш за нещото което е направил баща му за вас!
Не искам да те засягам, но баба ти малко преиграва, човек никога не може да предвиди нещо ... факта, че ви е до гуша от този човек и искате да се изнесе, не се свързва според мене по никакъв начин с инцидента, който се е случил с баща ти .
muhtesemfan
09-08-2012, 10:04
Имам едно предложение за теб:
Отиваш при ваще и казваш, че не можеш да го търпиш този натрапник и ако той е по-важен за тях отколкото ти, тогава ще се изнесеш ... кажи им, че баща му ви е помагал преди много време, но неговия син не е такъв и мислиш, че за един, два месеца достатъчно е стоял у вас ... това не е ли достатъчен реванш за нещото което е направил баща му за вас!
Не искам да те засягам, но баба ти малко преиграва, човек никога не може да предвиди нещо ... факта, че ви е до гуша от този човек и искате да се изнесе, не се свързва според мене по никакъв начин с инцидента, който се е случил с баща ти .
100 пъти съм им казвала,но те..Никой не го интересува от думите ми.Не се засягам,това дразни и мен.И кое му защитават на този..направо не издържам.Тази сутрин баба чистеше след него и я чувам как си дърдори нещо,мисля че се е ядосала..Опитвам се колкото повече забележки да му правя,дори и за най-малкото,но той не се сеща да си обира парцалките..