PDA

View Full Version : Родителите ми се скараха доста лошо

Golemiqmalyk123
09-05-2012, 21:23
Здравейте на всички. Не мислех, че ще пиша някога точно тук, но ми писна... Момче на 14 години съм и баща ми и майка ми се скараха днес доста лошо. Проблема е, че баща ми си е резервирал място в хотел на Банско преди 1 месец и не ни е казал( don't know why...) и майка ми както винаги почна да драматизира... За баща ми: Беше доста пълен към началото на годината. На Великден се напи доста лошо бях му сърдит цял месец и реши да се запише в дебелариум и започна да яде здравословно ( от 130 килограма на 100) помагаше ми ужасно много в училище макар, че бях закъсал с четворки първия срок, станах отличник втория срок благодарение на него. Към април-май месец беше заминал за една седмица на дебелариум тогава пак се караха, но не толкова лошо. Стана лято. После през август месец майка ми нещо и беше лошо цял ден, а пък трябваше да ходим на бунгало със семейни приятели, които останаха сами за 1 ден и тогава наште пак се скараха. Днес стана това, което описах в началото на темата(за Банско) Пиша ви тази тема, защото не знам какво да правя вече. И двамата ми родители ги е грижа за мен, но нещо са се отчуждили ли, или какво... Той ми обеща всяка вечер да говори с нас по скайп за по 1-2 часа, но майка ми все още се муси и плаче :(

druzilla
09-05-2012, 22:45
Ами имат си проблеми явно,които ще разрешат по между си.Не им се бъркай.Може да им обясниш,че не искаш да слушаш как се карат,но това е всичко..А за резервираната стая,може би майка ти си е помислила,че е отишъл с някой друг там,след като не ви е казал? :? Не им се меси.Знам,че не е приятно да им слушаш разправиите, и аз съм преминала през това , но няма какво да направиш..

pepa97
09-06-2012, 06:43
Не им се меси в проблемите и всичко ще е наред. ;)

TheBeliever
09-06-2012, 08:18
Изведнъж започва да се грижи за външния си вид, изчезва нанякъде със седмици и си пази тайно стая в хотел. Аз да съм и аз бих подозирала изневяра.

Но, наистина, не им се бъркай. Само може да влошиш нещата.

someonerandom
09-06-2012, 09:17
Изведнъж започва да се грижи за външния си вид, изчезва нанякъде със седмици и си пази тайно стая в хотел. Аз да съм и аз бих подозирала изневяра.

Точно това си помислих и аз.
Като цяло не се меси,защото няма как да им помогнеш.Ако има решение на проблема,те двамата ще стигнат до него помежду си.

Amore-Mio*
09-07-2012, 11:39
Да е резервирал място и да не е казал - странно. Освен ако не е планувал да направи някаква изненада на майка ти. Така, де. Във всяко семейство се случват такива работи. Аз детството си го прекарах точно в такава среда, сега нещата са по - добре, ама не ги усещам близки, точно поради тази причина.

Иначе - поговори с тях.

JuStElly
09-08-2012, 01:30
Всички родители се карат,няма как просто..

pifiella
09-08-2012, 07:56
Резервирал в стая за някоя курва! Айде, да не сте расли в саксии, бе хора?

Miss Smiley ..
09-09-2012, 11:23
Във всяко семейство е нормално да има караници.Остави ги сами да разрешат проблемите си,а ако нещата се влошат .. поговори с тях. :)