- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите ми се скараха доста лошо
Здравейте на всички. Не мислех, че ще пиша някога точно тук, но ми писна... Момче на 14 години съм и баща ми и майка ми се скараха днес доста лошо. Проблема е, че баща ми си е резервирал място в хотел на Банско преди 1 месец и не ни е казал( don't know why...) и майка ми както винаги почна да драматизира... За баща ми: Беше доста пълен към началото на годината. На Великден се напи доста лошо бях му сърдит цял месец и реши да се запише в дебелариум и започна да яде здравословно ( от 130 килограма на 100) помагаше ми ужасно много в училище макар, че бях закъсал с четворки първия срок, станах отличник втория срок благодарение на него. Към април-май месец беше заминал за една седмица на дебелариум тогава пак се караха, но не толкова лошо. Стана лято. После през август месец майка ми нещо и беше лошо цял ден, а пък трябваше да ходим на бунгало със семейни приятели, които останаха сами за 1 ден и тогава наште пак се скараха. Днес стана това, което описах в началото на темата(за Банско) Пиша ви тази тема, защото не знам какво да правя вече. И двамата ми родители ги е грижа за мен, но нещо са се отчуждили ли, или какво... Той ми обеща всяка вечер да говори с нас по скайп за по 1-2 часа, но майка ми все още се муси и плаче![]()
Ами имат си проблеми явно,които ще разрешат по между си.Не им се бъркай.Може да им обясниш,че не искаш да слушаш как се карат,но това е всичко..А за резервираната стая,може би майка ти си е помислила,че е отишъл с някой друг там,след като не ви е казал?Не им се меси.Знам,че не е приятно да им слушаш разправиите, и аз съм преминала през това , но няма какво да направиш..
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Изведнъж започва да се грижи за външния си вид, изчезва нанякъде със седмици и си пази тайно стая в хотел. Аз да съм и аз бих подозирала изневяра.
Но, наистина, не им се бъркай. Само може да влошиш нещата.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Да е резервирал място и да не е казал - странно. Освен ако не е планувал да направи някаква изненада на майка ти. Така, де. Във всяко семейство се случват такива работи. Аз детството си го прекарах точно в такава среда, сега нещата са по - добре, ама не ги усещам близки, точно поради тази причина.
Иначе - поговори с тях.
Резервирал в стая за някоя курва! Айде, да не сте расли в саксии, бе хора?
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Във всяко семейство е нормално да има караници.Остави ги сами да разрешат проблемите си,а ако нещата се влошат .. поговори с тях.![]()