.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Родителите ми се скараха доста лошо

Здравейте на всички. Не мислех, че ще пиша някога точно тук, но ми писна... Момче на 14 години съм и баща ми и майка ми се скараха днес доста лошо. Проблема е, че баща ми си е резервирал място в хотел на Банско преди 1 месец и не ни е казал( don't know why...) и майка ми както винаги почна да драматизира... За баща ми: Беше доста пълен към началото на годината. На Великден се напи доста лошо бях му сърдит цял месец и реши да се запише в дебелариум и започна да яде здравословно ( от 130 килограма на 100) помагаше ми ужасно много в училище макар, че бях закъсал с четворки първия срок, станах отличник втория срок благодарение на него. Към април-май месец беше заминал за една седмица на дебелариум тогава пак се караха, но не толкова лошо. Стана лято. После през август месец майка ми нещо и беше лошо цял ден, а пък трябваше да ходим на бунгало със семейни приятели, които останаха сами за 1 ден и тогава наште пак се скараха. Днес стана това, което описах в началото на темата(за Банско) Пиша ви тази тема, защото не знам какво да правя вече. И двамата ми родители ги е грижа за мен, но нещо са се отчуждили ли, или какво... Той ми обеща всяка вечер да говори с нас по скайп за по 1-2 часа, но майка ми все още се муси и плаче

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Ами имат си проблеми явно,които ще разрешат по между си.Не им се бъркай.Може да им обясниш,че не искаш да слушаш как се карат,но това е всичко..А за резервираната стая,може би майка ти си е помислила,че е отишъл с някой друг там,след като не ви е казал? Не им се меси.Знам,че не е приятно да им слушаш разправиите, и аз съм преминала през това , но няма какво да направиш..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Голям фен Аватара на pepa97
    Не им се меси в проблемите и всичко ще е наред.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Изведнъж започва да се грижи за външния си вид, изчезва нанякъде със седмици и си пази тайно стая в хотел. Аз да съм и аз бих подозирала изневяра.

Но, наистина, не им се бъркай. Само може да влошиш нещата.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Изведнъж започва да се грижи за външния си вид, изчезва нанякъде със седмици и си пази тайно стая в хотел. Аз да съм и аз бих подозирала изневяра.
    Точно това си помислих и аз.
    Като цяло не се меси,защото няма как да им помогнеш.Ако има решение на проблема,те двамата ще стигнат до него помежду си.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Да е резервирал място и да не е казал - странно. Освен ако не е планувал да направи някаква изненада на майка ти. Така, де. Във всяко семейство се случват такива работи. Аз детството си го прекарах точно в такава среда, сега нещата са по - добре, ама не ги усещам близки, точно поради тази причина.

Иначе - поговори с тях.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Всички родители се карат,няма как просто..

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Резервирал в стая за някоя курва! Айде, да не сте расли в саксии, бе хора?
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Във всяко семейство е нормално да има караници.Остави ги сами да разрешат проблемите си,а ако нещата се влошат .. поговори с тях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си