PDA

View Full Version : Предложение за брак

SuNsEt
09-07-2012, 19:52
Знам,че на всички ни в този форум им е рано(или поне така си мисля) за брак,но имам един въпрос:
1.Момичета,как бихте искали да ви изненада любимия с предложение за брак?

2.Момчета,как бихте изненадали любимата си с предложение за брак?

Попаднах на някакви много интересни предложения в йутуб и реших да ви попитам. :)

bilqnavod
09-07-2012, 20:18
Аз съм на 23 и преди почти година моят приятел ми предложи брак. Не ми сля, че е рано отдавана излязох от тинейджърския период. :)
Поднеси ми златен пръстен с камък в червена кутия. :lol: Не бях шокирана, защото преди това ме беше попитал какво мисля по въпроса, а аз казах, че бих приела.
:) Още не сме се оженили, но когато стане. Ще ви покажа снимки. Най- вероятно за другата пролет са плановете ни. :)

SuNsEt
09-07-2012, 20:24
Ехаа,честито! :) Дано всичко ви върви наред и да сте много щастливи заедно! :)

А как ти поднесе пръстена?Докато вечеряхте?В ресторант?У вас? Как стана ?

ShtrudeL
09-07-2012, 20:37

Не съм сигурна дали бих искала изобщо ^, но хипотетично:
-Вчера по телевизията гледах интервю, в което питат хората какво биха направили, ако ги пратят в космоса на друга планета. Ти какво би правила? А искаш ли да се оженим? Мисля, че ще е ебати якото! Ама повечето хора казваха, че не биха се възползвали от услугата 'Спечелете безплатен билет до космоса', щото все още нямало 5 звездни хотели (ебати колко яко звучи 5 звезден сред космоса!), а и биха изчакали да се засели с повечко хора, щото разбираш ли, ако нямаш публика, за какво ти е да ходиш на Марс примерно! А к'во, к'во, искаш ли да се оженим?! ^^

леле, ако го доразвия, ще стане ебати готиния разказ! ^^

OnlyGirl
09-07-2012, 20:43
Като в клипа на Mine на Тейлър Суифт. <3
Ще е най-хубаво да бъде на някакво красиво място и това е. И като остареем да ходим там и да се сещаме и ОМГОМГОМГО <3 Размечтах се.

TheBeliever
09-07-2012, 20:45

Ами... май не бих искала. :lol:

druzilla
09-07-2012, 20:48
И аз съм гледала доста интересни начини за предложение на брак в ютуб и бих се зарадвала на нещо такова,смисъл нестандартно,интересно..Но дори и у нас да ми предложи,ако го обичам исински бих приела.. Това в далечното бъдеще,разбира се :D

RainBerry
09-07-2012, 20:53
Като цяло идеята за брак е плашеща и ми се струва все още.. тъпа (?!) :D
Единствено ме радва самото предложение, цялата история с пръстена.. "Ще се омъжиш ли за мен, бла-бла", нях, нях .. :3

bilqnavod
09-07-2012, 20:57
Ехаа,честито! :) Дано всичко ви върви наред и да сте много щастливи заедно! :)

А как ти поднесе пръстена?Докато вечеряхте?В ресторант?У вас? Как стана ?

О, благодаря за пожеланията. Живот и здраве другата година като мине сватбата ще ви покажа снимки. :)
Не беше толкова специално. Аз самата не държа толкова на тези неща. Вкъщи дойде. В моята стая. :)

Hilary_
09-07-2012, 21:01
Никак. Не искам да се омъжвам.

SuNsEt
09-07-2012, 21:24
Аз бих се омъжила .В днешно време повечето хора са на семейни начела и това е по-лесно наистина,но ... не знам,може би съм малко старомодна. Ако някой ден срещна Човека защо не?

Иначе и аз съм си представяла някви много готини предложения :D Ако ще ми предлага брак,то трябва да ме познава много добре и ще знае,че предложението трябва да е нещо нестандартно.
Между другото много ме кефи идеята как момичето седи в пълното киното и по време на филма изведнъж се появява видео как той и предлага брак ;д

bilqnavod
09-07-2012, 21:26
^^ Вече е модерно да се жениш. Семейните начала не са интересни :P. Да живее класиката в жанра. :)

fenkaaa
09-07-2012, 22:21
Винаги съм си мечтала да стане като по филмите :lol: Романтична вечеря на свещи в ресторант (може и вкъщи),след което следва падане на колене от негова страна и "Ще се омъжиш ли за мен" :lol: Голяма фантазия имам.

ShtrudeL
09-07-2012, 22:33
Винаги съм си мечтала да стане като по филмите :lol: Романтична вечеря на свещи в ресторант (може и вкъщи),след което следва падане на колене от негова страна и "Ще се омъжиш ли за мен" :lol: Голяма фантазия имам.

ужасТ

LeprikonA
09-08-2012, 06:56
Всъщност аз бих се изненадала като цяло, ако въобще той поиска да се жени, съответно каквото и да е предложението, ще ми дойде като гръм от ясно небе и ще е изненада :д. А аз искам да се омъжа. Много даже.

sexa_na_kompleksa
09-08-2012, 08:51
Преди месец се омъжих, а предложението беше преди две години. Заведе ме на един манастир,където всъщност станахме гаджете. Хапнахме,разгледахме манастира и се отправихме на една полянка наблизо, където всъщност преди време бяхме решили да бъдем повече от приятели. Поцелувахме се и после започна да ми говори едни супер мили нещаа,щях да се разплача. И тогава извади кутийката, и плаках сума ти време. :д За мен беше много романтично и е един от най-прекрасните ми спомени. : )

LadyDi
09-08-2012, 10:44
На мен пък ми предложи със СМС :lol:

DisappointedDreamer
09-08-2012, 10:47
На мен пък ми предложи със СМС :lol:

:lol: Олеееее, колко сладко!!! И нестандартно!
Я, разкажи повече!

LadyDi
09-08-2012, 10:50
:lol: Олеееее, колко сладко!!! И нестандартно!
Я, разкажи повече!

То, по-скоро аз на него...
Бях на работа, колежките ме бъзикаха няма ли да се женя и аз викам да проверя какво е мнението му. Писах му СМС: "Как си с нагласата да се оженим?"
Той ми отговори: "През август става ли?"
И така... Като се прибрахме се уговорихме и се обадихме на мамите и татковците. Нямаше пръстен, нямаше на едно коляно, нито рози и свещи. Беше супер яко :lol:
Месец по-късно дойде у дома с родителите си да ме иска, както си му е редът (родителите много държаха на това).

DisappointedDreamer
09-08-2012, 11:11
Много яко! 8-) Браво!

kalpazanka
09-08-2012, 11:25
Не ща брак. Или поне не церемония с бяла рокля. Ако толкоЗ преритва за подпис- ок, ама циркаджилъци с жартиери/менчета/даване на пари- тцЪ. И задължително предбрачен договор!
А, да- ще му взема фамилията с тире. :D

DisappointedDreamer
09-08-2012, 11:46
Аз пък съм традиционалист. Но не ща грандиозна сватба. Искам някоя мъничка и спретната с роднините на двама ни и най-добрите ни приятели и компанията. Ох, и учителката ми и приятеля и от 5-ти клас, 'щото тя ми е като втора мама.
Колкото до предложението, искам да е някое по-нестандартно, оригинално, различно. Ако е някоя вечеря на свещи и падане на колена - е, ще се разочаровам много, че не се е постарал да измисли друго. Също така, искам да е някакво неочаквано. Непланирано. Да ми звънне повреме на обедната ми почивка, и ей така да подметне да се оженим. Да се разхождаме из някой парк през есента, да спрем да сърцезаваме някое езерце и лебеди/патици иии той да ме попита дали искам да бъда негова съпруга.
Иначе, не искам да си сменям фамилията. 3-те ми имена звучат перфектно и не си се представям с нечия друга фамилия. Май и азе като калпазанка ще слагам тирета, ама не съм сигурна. Ще се решава, когато му дойде времето 8-)

jghgh
09-08-2012, 12:00
Неочаквано. Такова да е.

LadyDi
09-08-2012, 12:21
Не ща брак. Или поне не церемония с бяла рокля. Ако толкоЗ преритва за подпис- ок, ама циркаджилъци с жартиери/менчета/даване на пари- тцЪ. И задължително предбрачен договор!
А, да- ще му взема фамилията с тире. :D
Къде е рибата в теб?
Не се ли виждаш с бяла рокля? :)
Никога не съм си представяла да се омъжа в нещо различно от дълга бяла рокля :)

DisappointedDreamer
09-08-2012, 12:22
^Това е от земното ти Аз, ЛейдиДи

LadyDi
09-08-2012, 12:23
^Това е от земното ти Аз, ЛейдиДи
Рибите трябва да са романтични и загубени :)

SuNsEt
09-08-2012, 12:29
Хм...това с тирето звучи интересно,обаче ще стане дългичка фамилия. Зависи ако неговата ми подхожда на името бих я взела,обаче ако не подхожда толкова може и с тире :D
А колкото до сватбата... много жени са ме съветвали да не си правя голяма сватба,а нещо малко и парите,които събера от там + наши си пари ,да отидем на околосветско пътешествие или нещо такова.
Винаги ми е харесвала идеята да се омъжа в църквата Александър Невски ама бая пари ще паднат :D
Не искам сватба със супер много хора,но не и само с близки...Нещо средно ще е най-добре.
А роклята ако съм все още с хубава фигура ще искам да е слонова кост и да е по мен .

SuNsEt
09-08-2012, 12:32

Майка ми е риби и е точно такава. След развода с баща ми реши,че ако някой иска да се жени за нея ,то трябва да и предложи на Айфеловата кула в Париж ...

JonkataK
09-08-2012, 12:38
Никак. Не искам да се омъжвам.

А еба ли се най-сетне?

Hayashi
09-08-2012, 12:42
Приятелят ми постоянно ми говори каква сватба ще си вдигнем. И аз все го подбъзиквам на тази тема да започва да събира пари от сега.
Аз пък искам много голяма сватба. Ако имам възможност ще се омъжа два пъти, един път в България и един път в държавата, в която смятам да отида да живея.
Аз бих приела фамилията на съпруга си, защото не харесвам моята. И приятелят ми много ми се подиграва, че не мога да му казвам фамилията правилно. xD
Как биха ми предложили не съм мислила. Общо взето не държа да е нещо оригинално, а по-скоро персонално.

LadyDi
09-08-2012, 12:47
А еба ли се най-сетне?

На път си да изхвърчиш.

NambyPamby
09-08-2012, 13:16
Не искам да се омъжвам. ;\
Тоест искам, и то много, обаче трудно бих се навила да си пъхна главата в торбата.
Намирам го за прекрасен ритуал, ако трябва да съм съвсем честна, обаче не вярвам, че някога ще се навия на подобно нещо. Сигурно още докато обличам бялата рокля ще се обрина от ужас и ще започна да се задушавам.
Плюс това трудната част е след самото тържество, когато трябва да полагаш усилия да запазиш брака и семейството си непокътнати.
И винаги съм вярвала, че дори и да се омъжа, ще се разведа скоропостижно. Просто не съм... женещ се тип. Настоящият ми приятел и той не е, което малко ме наранява, щото аз съм си лигла по природа и си мечтая да срещна мъж, който да ме разтърси из основи и да ме накара да правя/заобичам неща, които преди това не съм можела да понасям, както идеята за женитба.
Та понеже той изпада в истеричен смях при идеята за брак, бих била доста шокирана, ако ми предложи.
Всъщност, не искам коленца, романтични вечери, свещи, филмарщини. Няква подобна история като на ЛейдиДи би ме зарадвала в пъти повече, по-прагматично и истинско ми се вижда, докато тия бозавости с падането на колене и червената кутийка са като изкарани от латиноамериканска сапунка.

SuNsEt
09-08-2012, 13:17
Вижте колко интересен сайт намерих! Даже си харесах няколко предложения :D http://ringonthefinger.com/

kalpazanka
09-08-2012, 13:22
Къде е рибата в теб?

Чеки, душа, ще я потърся де се е завряла. :D

От малка съм се ужасявала. Имала съм моменти, в които ми е трепвало сърцето на тая тема и ми се е приисквало /то и преди малко ми се прииска, ама щото има сватба пред блока и дебна да излезе булката/, даже май съм разказвала във форума, че покойният вече дядо на моя му казал, че заделил 5 бона за сватбата.... Но с битовизмите, които следват подписа и фактът, че църковен брак не се разваля... Е, мерси.

NambyPamby
09-08-2012, 13:29
Калпазанке, и сама знаеш, че не е задължително да имаш църковен, така че къде е проблемът? Или като ще е гарга, да е рошава? 8-)
Между другото, ако реша да се женя някога си(граничещо с никога), със сигурност ще искам И църковен брак. Не съм вярваща, даже не съм кръщавана, обаче... Искам.

Colouring
09-08-2012, 13:31
Аз пък много искам да се омъжа. Харесва ми всичко да е по закон, подредено, че тия семейни начела нещо не ми се нравят. Страшно е, даже много, обаче се надявам да не сбъркам.
За предложението не съм мислила. Аз съм фенка на романтиката, какво? <3 Ама не да е няк'во лигаво де, тия вечери по ресторанти, пък после на колене или пък пръстен в торта/чаша с шампанско - не, мерси, ужасно е! Но на някакво красиво място по залез слънце или пък на красива полянка някъде - защо не? Ама, естествено, т'ва си е доста филмарско и нереалистично, така че едва ли ще се случи нещо такова. Години много има още, докато стане време за женене.
А пък специално за сватбата искам само няколко човека. Никакви големи пиршества в ресторанти, лели и чичовци, роднини до девето коляно - абсурд. Малка сватба и след това някъде на почивка. Еееееееех!

kalpazanka
09-08-2012, 13:33
Калпазанке, и сама знаеш, че не е задължително да имаш църковен, така че къде е проблемът? Или като ще е гарга, да е рошава? 8-)
Между другото, ако реша да се женя някога си(граничещо с никога), със сигурност ще искам И църковен брак. Не съм вярваща, даже не съм кръщавана, обаче... Искам.

Точно! От първата, та чак до последната буква. Ся не ми казвай, че и ти си риба :)

DragonLady
09-08-2012, 13:35
Сгодих се преди половин година и не съжалявам, че го направих! Убедена съм, че това е човека за мен, този с който искам да споделя живота си, и от който да имам дете ( деца ). Със сватбата не бързаме, може би след годинка, две.
Предложението беше много романтично и нетрадиционно :)
Бяхме отишли за една нощ в едно хотелче в околията на града, просто за да избягаме малко от сивото ежедневие. В стаята ни имаше и вана, която той под оправданието, че отива да се изкъпе, беше напълнил и направил с много листенца от рози и пяна. Завърза ми очите с едно сатенено шалче, съблече ме ( в него момент си помислих, че е решил да ме скъса от секс ), и ме понесе на ръце. По едно време усетих как тялото ми се потапя във вода, и как ми става топличко. Когато отворих очи, той ме целуна, а после ми каза погледни на ляво, когато поглднах имаше тъмно синя кутиика с годежен пръстен в нея. Сигурно поне едно 5 минути съм седяла като ударена от гръм. После само повтарях Да, да, да като ненормална Неможех да повярвам, че ми се случва, беше като сън!

LadyDi
09-08-2012, 13:36

Ще трябва да се кръстиш, иначе не може.

kalpazanka
09-08-2012, 13:39
^Да бе, ще си отварям работа :D
Връщам се на идеята за безбрачие :D

ShtrudeL
09-08-2012, 13:41
ОоОО рибички, рибички 8-)

НиЙ сме много романтични и загубени, НО не според класическите примери за романтика (вечери, свещи, пръстени..)..

Аз като малка много се натъжавах като чуех клаксоните от колите, когато има сватба и си мислех 'омг не искам такова нещо, не искам такова нещо'.. И сега не го искам. 8-)

anonymous708973
09-08-2012, 13:41
То, по-скоро аз на него...
Бях на работа, колежките ме бъзикаха няма ли да се женя и аз викам да проверя какво е мнението му. Писах му СМС: "Как си с нагласата да се оженим?"
Той ми отговори: "През август става ли?"
И така... Като се прибрахме се уговорихме и се обадихме на мамите и татковците. Нямаше пръстен, нямаше на едно коляно, нито рози и свещи. Беше супер яко :lol:
Месец по-късно дойде у дома с родителите си да ме иска, както си му е редът (родителите много държаха на това).

Ужасничко ми се вижда. Много би ми било тъпо после. Не че държа на ресторанта и вечерята на свещи, ама... смс. Аз не бих отрязала някого със смс, кво остава за предложение за брак.

Калпазанке, защо предбрачен договор?

Абе, и аз супер много си харесвам фамилията и тя се съчетава перфектно с името ми, ама... това с тирето си е чист каприз. Лично за мен - ненужен. Има нещо много... мило в това да сте с еднакви фамилии.
(Да не говорим, че един ден детето като си пише името на родителя в ученическата лична карта, как ще събере толкоз текст - местенцето е супермалко :ДДД)

ShtrudeL
09-08-2012, 13:43

ей това пък не го разбирам...
Аз като не изпитвам нужда да правя нещо - не го правя. Ако ме завлекат в църквата, ще се чудя 'какво по дяволите правя тук?!'

kalpazanka
09-08-2012, 13:43
Калпазанке, защо предбрачен договор?
Защото при развода имам право на 50% от луксозната вила на стойност 2 млн. лева и на още толкова процента от авто- и яхтения парк. :)

И по-добре да си стоя с моята тривиална фамилия, отколкото да сложа ОЩЕ по-тривиална.

Опа, забравих да си допиша, че не съм с него заради парите му и затова искам договор, за да се знае, че който каквото си придобие по време на брака, си е за него и след развода.

ShtrudeL
09-08-2012, 13:45
Защото при развода имам право на 50% от луксозната вила на стойност 2 млн. лева и на още толкова процента от авто- и яхтения парк. :)

И по-добре да си стоя с моята тривиална фамилия, отколкото да сложа ОЩЕ по-тривиална.

агхх, че грозничко
т.е.. гадна нагласа като за брак..

LadyDi
09-08-2012, 13:46
Ужасничко ми се вижда. Много би ми било тъпо после. Не че държа на ресторанта и вечерята на свещи, ама... смс. Аз не бих отрязала някого със смс, кво остава за предложение за брак.
Напротив, беше страхотно. Напълно в наш си стил. Ние не правим нещата така, както трябва, правим ги така, както ги усещаме. Точно за това беше идеалния вариант. Та половината съществени неща между нас бяха казани със смс-и :) Нищо по-естествено от това и предложението да се случи така.

kalpazanka
09-08-2012, 13:46
Щруди, май не си в настроение днес...

LadyDi
09-08-2012, 13:47
ей това пък не го разбирам...
Аз като не изпитвам нужда да правя нещо - не го правя. Ако ме завлекат в църквата, ще се чудя 'какво по дяволите правя тук?!'

Да. И аз затова нямам църковен брак.

Colouring
09-08-2012, 13:49
Аз пък много искам да си сменя фамилията, 'щото мойта е супер тривиална и искам да си намеря някой със странна такава. По фамилията ще го избирам, признавам си. :Д

ShtrudeL
Щруди, май не си в настроение днес...

А, то настроението ми не винаги е пряко свързано с мнението ми. :3

NambyPamby
Знам, че трябва и изпадам в тих ужас от идеята. 8-)
Калпазанке, не съм риба. Абсолютно нищо рибешко няма в мен, като изключим слънчевия знак преобладават Везните и един Скорпион за асцедент. Това не ми пречи да ме гони грандомания и да искам истинска, огромна, хубава сватба при все, че мразя показността във всичките й форми. "Леко" съм суеверна и си мисля от една страна, че с една суперпоказна сватба направо си прося да ми се прецака брака един ден, от друга страна, самата идея, че съм се решила на брак е достатъчно смела, че да си позволя да се поглезя докрай.
И все пак, ако продължаваме да говорим теоретично, навярно ако съберем достатъчно пари ще предпочета да отидем на някое хубаво, екзотично място, вместо да ги дадем за ядене и пиене.
ЛейдиДи, помня, че преди беше разказвала, че когато си се видяла със съпругът ти за първи път, веднага си решила, че ще е Той. Разкажи пак как се почувства, когато се срещнахте, че твоята история е адски интересна и ми харесва да я чета. :} Може на лично, ако искаш.

Бтв, и аз съм ЗА идеята да взема фамилията му с тиренце към моята. Обожавам си имената, в частност фамилията и хич не искам да си я променям.

kalpazanka
09-08-2012, 13:50
А, то настроението ми не винаги е пряко свързано с мнението ми. :3
Е тогава е повече от жалко, ако не си усетила иронията за договора.

ShtrudeL
09-08-2012, 13:52
Е тогава е повече от жалко, ако не си усетила иронията за договора.

е пък толкова сериозно го каза.. :о
грешката е моя тогава.. понякога съм доста бавно стопляща :о

LadyDi
09-08-2012, 13:53
Аз пък много искам да си сменя фамилията, 'щото мойта е супер тривиална и искам да си намеря някой със странна такава. По фамилията ще го избирам, признавам си. :Д

Аз му взех фамилията, макар че в началото хич не ми харесваше :lol: Но за него беше важно да я нося, пък мен не ме бъркаше особено, така че...
Сега не съжалявам. С тази фамилия съм уникална, няма друг с моите имена :D

ShtrudeL
09-08-2012, 13:54
Бтв, и аз съм ЗА идеята да взема фамилията му с тиренце към моята. Обожавам си имената, в частност фамилията и хич не искам да си я променям.

Само аз ли мисля, че това е малко, дори много тъпичко и леко обидно към човека, с който ще започнеш нов и прекрасен живот?
Пък и е супер сладко да се водите 'семейство еди кое си', а не да има някви тиренца, бля..

LadyDi
09-08-2012, 13:54
е пък толкова сериозно го каза.. :о
грешката е моя тогава.. понякога съм доста бавно стопляща :о
тя винаги е абсолютно сериозна!
в тва ѝ е чара :lol:

kalpazanka
09-08-2012, 13:55
тя винаги е абсолютно сериозна!
в тва ѝ е чара :lol:

:-)

Ако ви го бях изтръскала на кафенце и с характерната интонация и мимики, сигурно нямаше да има проблем с разбирането. :)

LadyDi
09-08-2012, 13:56
:-)
http://media.tumblr.com/tumblr_m79eq1yLj31qc9lhz.gif

LadyDi
09-08-2012, 13:57
ЛейдиДи, помня, че преди беше разказвала, че когато си се видяла със съпругът ти за първи път, веднага си решила, че ще е Той. Разкажи пак как се почувства, когато се срещнахте, че твоята история е адски интересна и ми харесва да я чета. :} Може на лично, ако искаш.
Какво искаш да разкажа по-точно? :)

ShtrudeL
09-08-2012, 14:00
Какво искаш да разкажа по-точно? :)

Как си се почувствала като си го видяла за пръв път :3

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9y260mvZg1rfmzd3o1_500.gif

LadyDi
09-08-2012, 14:05
Как си се почувствала като си го видяла за пръв път :3

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9y260mvZg1rfmzd3o1_500.gif

Ами как... ние си бяхме писали месеци наред преди това. И, знам ли, нещата просто... си дойдоха по местата.
Той е там, той е истински :) И си е мой :lol:
Не помня подробности, беше преди почти 10 години... съжалявам.

Cloud9
09-08-2012, 14:38
И аз се включвам в отбора на сгодените!

Беше зимата,беше студено навън, но си спомням, че радиаторът работеше цяла вечер, бяхме с любимото ми негово одеяло и бяхме прекарали поредните дни и нощи постоянно заедно. От онези сутрини, в които нямам търпение да си отворя очите, за да се уверя че застанал над мен и гледа как спя (до късно както винаги). Беше застанал над мен с най- сладката усмивка и топлина в очите. Още помня думите му "Обичам да те гледам как спиш и искам да се будиш до мен всяка сутрин до края на живота ми.Ще се омъжиш ли за мен?" По принцип сутрин съм ужасна, не мога да отворя око, камо ли ти и двете. Не говоря грам и само мрънкам. Тази сутрин беше по-различно. Отворих ги широко и без да се замислих казах твърдо ДА! А винаги ме е било страх да се омъжа, да имам семейство и да съм отговорна за някой друг. Сега не ме беше страх, усетих тръпка адреналин из цялото ми тяло, но не беше страх!Така се убедих,че най-накрая обичам!

ShtrudeL
09-08-2012, 14:48
И аз се включвам в отбора на сгодените!

Беше зимата,беше студено навън, но си спомням, че радиаторът работеше цяла вечер, бяхме с любимото ми негово одеяло и бяхме прекарали поредните дни и нощи постоянно заедно. От онези сутрини, в които нямам търпение да си отворя очите, за да се уверя че застанал над мен и гледа как спя (до късно както винаги). Беше застанал над мен с най- сладката усмивка и топлина в очите. Още помня думите му "Обичам да те гледам как спиш и искам да се будиш до мен всяка сутрин до края на живота ми.Ще се омъжиш ли за мен?" По принцип сутрин съм ужасна, не мога да отворя око, камо ли ти и двете. Не говоря грам и само мрънкам. Тази сутрин беше по-различно. Отворих ги широко и без да се замислих казах твърдо ДА! А винаги ме е било страх да се омъжа, да имам семейство и да съм отговорна за някой друг. Сега не ме беше страх, усетих тръпка адреналин из цялото ми тяло, но не беше страх!Така се убедих,че най-накрая обичам!

awwwwww че сладко. ^__

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8rtvzbVKx1rxy6u2o1_500.gif

SisiStrange
09-08-2012, 14:51
Никога не ми е предлагал брак специално. Просто и двамата много добре знаем, че ще се оженим един ден. :) И често говорим за това. :) Предполагам ще е веднага щом най-накрая съумеем да заживеем заедно.

LadyDi
09-08-2012, 15:01
Никога не ми е предлагал брак специално. Просто и двамата много добре знаем, че ще се оженим един ден. :) И често говорим за това. :) Предполагам ще е веднага щом най-накрая съумеем да заживеем заедно.

Даааа :)
И просто със СМС ще уточните датата ;)

Тва е бъзик, разбира се. Просто като говориш така, ми напомняш на нас.

SisiStrange
09-08-2012, 15:11
^ Аз се радвам, че не е имало шампанско с пръстен, че после щяха да ми го снимат с рентген. 8-)

Sh@d0w
09-08-2012, 15:15
Сиси, само да ти намекна, очаквай неочакваното :D

Това че си го знаем, не значи че няма да те накарам да се чувстваш специална ;)

Lisinka
09-08-2012, 15:19
Ами .. аз забременях и при мен стана така, че просто се разбрахме с нашите да има брак,сватба ! Мъжа ми ми беше споменал, че няма пари за пръстен и аз му казах, че няма проблем ! Една вечер се разбрахме да дойдат с баща му (само с него живее) и беше ясно за какво сме се разбрали. Аз ходих едно момиче да ми прави прическа и даже се прибрах, когато вече бяха седнали на масата.Мъжа ми ме пита искам ли нещо за пиене и аз първо казах,че нищо не ми се пие, но той настоя и аз му казах какво да ми налее.В момента в който надигам чашата издрънча нещо, поглеждам вътре-годежния ми пръстен с целия си блясък, моя беше сребърен с три камъка, във форма като листенце-много красив.Баща му само се изрази "Ами ясно е за какво сме дошли" .. защото е изтъркано това "ще се омъжиш ли за мен" Аз само погледнах Димитър, целунах го и се усмихнах.. много приятно ми стана! След като има любов няма значение къде и как, важно е,че се случва ! Иначе наистина на красиво място ще е много хубаво, например откъдето съм аз-Велико Търново.. на звук и светлина на Царевец ще е много приятно ! Или на скалите на картала, от където се вижда целия град, уж да идете на разходка,а да ти предложи там.. уникално ! :)

ShtrudeL
09-08-2012, 15:41
Lisinkа, на колко си години? Роди ли вече? ммм

Зайче..
09-08-2012, 16:11
вижте това http://www.teenproblem.net/a/6-lubopitno/38019-nai-shokirashtoto-predlozhenie-za-brak-video/ ;д
сорЕ, ако някой го е постнал и преди мен, нооо 8-)

Sh@d0w
09-08-2012, 16:15
^ Това ми се вижда много тъпо, има далеч по - "оригинални" предложения за брак.

http://vbox7.com/play:df75928b

например

xoxi
09-08-2012, 16:21
Аз преди няколко месеца сънувах как ми предлага. :D
Сънувах, че прекарваме поредната вечер сами в нас. Вечеря, миене на чинии, ала-бала, след което той отиде да си вземе душ. Обаче се забави мнооого повече от нормалното и аз отидох да видя какво става. Той беше заключил врата, а когато го попитах всичко наред ли е, защо не излиза, той каза, че няма да излезе докато не се омъжа за него, след което от под вратата изхвърча годежен пръстен. Иии се събудих.
След това цял ден го предупреждавах да не се заключва, когато влиза в банята. :D

Dagichka
09-08-2012, 17:15
^ това ми хареса :cool:

въпреки че съм още малка, нито пък съм намерила Човека, за сега според моите изкривени представи за романтика бих се зарадвала, ако ми предложи по някъв сладък (буквално) начин, нещо от типа да поръча торта, която изобразява примерно първата ни среща и да има кутийка с пръстен отгоре или нещо подобно и да ме заведе в сладкараницата уж да си поръчаме обикновенно нещо сладко и те да донесат тая торта и той да падне на колене и мда.. ^^ (гледах го в "Кралят на тортите" :cool: )

marilyn
09-08-2012, 17:49
Прочетох мненията ви и много ме изкефи написаното от LadyDi, защото именно за вас някакви такива нетипични неща са си типични.. като предлагането със СМС.
Иначе аз не искам да се женя, на моменти понякога ми е хубаво да си говоря с някое гадже "като се оженим еди си кво" ама това е на майтап. Иначе не съм фенка на брака. Бих си направила сватба, която да е само тържество с гости, булчинска рокля и младоженец! :D

TrueStory
09-08-2012, 18:43
Ами вече от доста време сме заедно с приятеля ми и знам,че искам да съм с него и занапред, а и той много пъти ми е казвал,че е готов за тази стъпка (дори повече и от мен). Ще се зарадвам адски ако ми предложи, макар че не знам каква ще ми бъде реакцията в първия момент, понеже мога да бъда много смотана и да не знам как да реагирам адекватно :D. Самата сватба не ме вълнува...знам,че не искам да е голяма в никакъв случай...даже по-скоро да съберем малко приятели и да си изкараме готино с тях или нещо такова. А и не ми се омъжва точно веднага, стига ми да знам,че сме си дали това обещание. Щастливо сгодени поне за годинка ми звучи доста добре.

LadyDi
09-08-2012, 18:50
Какво разбирате под ... "голяма" сватба?

TrueStory
09-08-2012, 19:04
Какво разбирате под ... "голяма" сватба?

150 човека, 4-5-6-10 братовчеди + 3ти братовчеди на баба ти и общо взето хора, които дори и не познаваш. Дори повече от 30 човека биха ме изнервили жестоко. Всеки си има предпочитания де :)

TheProblemIsChoice
09-08-2012, 19:07
важното е да е хубава

Cloud9
09-08-2012, 20:46
То поне едно 50 човека няма как да не се съберат- приятели, много близки роднини и колеги примерно и ето ти стават от страна на булката 25-30 човека. И от страната на младоженеца така и събраха се. Наистина повече от 60-70 души е излишно. Трябва да се изберат само онези, които наистина ще се радват и трогнат от събитието, а не са дошли да се снимат да фейсбук и да клюкарстват.

LadyDi
09-08-2012, 20:49
Нашата беше 150 човека.

Lisinka
09-08-2012, 22:28
На 21 съм. Да, имам момиченце на година и месец :)

DragonLady
09-08-2012, 22:48
На 21 съм. Да, имам момиченце на година и месец :)

Да ти е живо и здраво!!!
Много здраве и семейно щастие ти желая!

TheDevilInMe
09-09-2012, 05:16

Тhe same story. Говорим си за брак доста често и за това, че искаме дечица заедно. Последният път се лигавех нещо и го попитах: "Ще се ожениш ли за мееен ? " и той просто ми каза: " На този въпрос вече си му знаеш отговора, остава само да решим кога." :)

Violenza
09-09-2012, 06:57
Не съм мислела по този въпрос. Не искам и да си превъртам някакви захаросани сценарии в главата, за да не оставам после разочарована. Да срещна първо "мъжът", пък как ще се получат нещата натам, за мен няма значение, все ще съм щастлива, че се случва.

anonymous708973
09-09-2012, 08:40
Бях останала с впечатлението, че си го срещнала.

Violenza
09-09-2012, 09:00
Не съм, за жалост. Имала съм 3 сериозни връзки (година и половина, две години и сегашната, която върви към половин година), но за всеки един съм знаела, че не е "той".

TrueStory
09-09-2012, 09:40
Нашата беше 150 човека.

Важното е да сте си я направили както вие сте искали и да сте си прекарали страхотно. Нищо против големите сватби, просто аз бих искала по-малка :)

tori
09-09-2012, 10:06
Сгодих се преди половин година и не съжалявам, че го направих! Убедена съм, че това е човека за мен, този с който искам да споделя живота си, и от който да имам дете ( деца ). Със сватбата не бързаме, може би след годинка, две.
Предложението беше много романтично и нетрадиционно :)
Бяхме отишли за една нощ в едно хотелче в околията на града, просто за да избягаме малко от сивото ежедневие. В стаята ни имаше и вана, която той под оправданието, че отива да се изкъпе, беше напълнил и направил с много листенца от рози и пяна. Завърза ми очите с едно сатенено шалче, съблече ме ( в него момент си помислих, че е решил да ме скъса от секс ), и ме понесе на ръце. По едно време усетих как тялото ми се потапя във вода, и как ми става топличко. Когато отворих очи, той ме целуна, а после ми каза погледни на ляво, когато поглднах имаше тъмно синя кутиика с годежен пръстен в нея. Сигурно поне едно 5 минути съм седяла като ударена от гръм. После само повтарях Да, да, да като ненормална Неможех да повярвам, че ми се случва, беше като сън!
Ето такова искам да е. Искам си моминското парти със стриптизьора, многото алкохол и няколкото пияни, напушени приятелки. Искам си тръпката от това дали ще съм постъпила правилно като съм казала заветното "да". Искам след тържеството да си разказваме какво е станало на събирането с "момичетата" и "момчетата". Искам си сбирщината пияни приятели, роднини и прочее хорица. Някак си не толкова, защото не може без това, колкото защото искам да усетя какво са изпитали майка ми, баба ми... И така нататък. макар да съм много малка, това искам.

TheBeliever
09-09-2012, 10:31
Ето такова искам да е. Искам си моминското парти със стриптизьора, многото алкохол и няколкото пияни, напушени приятелки. Искам си тръпката от това дали ще съм постъпила правилно като съм казала заветното "да". Искам след тържеството да си разказваме какво е станало на събирането с "момичетата" и "момчетата". Искам си сбирщината пияни приятели, роднини и прочее хорица. Някак си не толкова, защото не може без това, колкото защото искам да усетя какво са изпитали майка ми, баба ми... И така нататък. макар да съм много малка, това искам.

Мда, майка ти и баба ти 100% са се изкефили на стриптийзьора и на сатенените шалчета и ваните с рози. По-скоро искаш да изживееш холивудските романтични драмички, с които ви е пълна главицата на днешните госпожици.

Няма лошо де, всеки с предпочитанията си.

Cloud9
09-09-2012, 10:43
Ние сме се разбрали без ергенски партита. Наживели сме се достатъчно. Свободата и на двамата няма да ни липсва, защото имаме това, което искаме и от което се нуждаем. Иначе мечта ми е да ида на мъжки стриптийз ама готин, не тия тестостеронените мъжлета по чалга клиповете да ми въртят тънък ханш под звуците на банална музика.

anonymous708973
09-09-2012, 10:46
И аз бих се изкефила на стриптийз, няма какво да си кривя душичката. :D :D

SuNsEt
09-09-2012, 18:07
Иначе наистина на красиво място ще е много хубаво, например откъдето съм аз-Велико Търново.. на звук и светлина на Царевец ще е много приятно ! Или на скалите на картала, от където се вижда целия град, уж да идете на разходка,а да ти предложи там.. уникално ! :)
:smt007 Велико Търново е любимият ми град...леле...това ще е едно от най-прекрасните предложения за брак за мен,ако някой ден ми се случи... :smt007 НО едва ли :cool:

DisappointedDreamer
09-09-2012, 18:09

Но пък телците са традиционалисти!

SuzanFletcher
09-09-2012, 18:41
Не съм, за жалост. Имала съм 3 сериозни връзки (година и половина, две години и сегашната, която върви към половин година), но за всеки един съм знаела, че не е "той".

Странно.И аз съм останала с впечатлението,че си намерила мъжа за теб.Ако си убедена,че настоящият ти приятел не е този мъж,защо си още с него?

BornToRaiseTheHell
09-09-2012, 20:35
Всъщност, не си го представям изобщо. :D
Единственото предложение, което съм виждала, беше към мен(на бъзик, надявам се) от бившия ми с капачка от бира, и той просто се изтресе на колене насред кафето. :D Определено си беше преживяване. :)

LadyDi
09-09-2012, 20:37
Но пък телците са традиционалисти!

трябва да ти кажа, душата, че мойта сватба нямаше нищо общо с това, което съм си представяла винаги

и адски ми хареса :lol:

Amore-Mio*
09-10-2012, 06:52
Нямам някакви претенции.
Достатъчно ще съм щастлива, когато просто дойде с един пръстен и ми предложи. Но като го знам, определено ще измисли нещо доста романтично.

SuNsEt
09-10-2012, 10:19
То ние си мечтаем за сватби ама кой мислите,че трябва да плати ? Примерно ако родителите на младоженеца са богати или тези на момичето? Уж е най-добре да се разделят парите ,обаче съм виждала такива сватбиии....много готини и всичкото е само от едните родители.
Не знам,аз както си го представям моето...дано да имам толкова пари :D

Violenza
09-10-2012, 12:37
Ако си убедена,че настоящият ти приятел не е този мъж,защо си още с него?
Ти за всеки мъж в живота ти ли си си мислела, че той е "човекът"?
Аз съм реалист.

jghgh
09-10-2012, 12:39
^А и к'во, тряя си седим сами и да не си изкарваме приятно, докато не срещнем Него?
Аде моля ви се : )

PyCoKoCkA93
09-10-2012, 14:42
Аз съм безнадеждна романтичка и би ми харесала всяка клиширана и до болка позната романтична обстановка :D Само не искам пръстени в питиета и храни,че не искам по погрешка да го търся след няколко часа на други места :D :D :D

ForzaFelipe
09-10-2012, 15:05
Май няма много мъже дето да се обадят,така че айде аз ще се изкажа 8-)

Аз бих искал най-малкото да е страшна изненада,но то зависи от момичето,примерно както си гледаме в къщи филм,изведнъж да застана на коляно на земята и да извадя пръстена :lol: Или нещо по грандиозно,но примерно романтична вечеря и тем подобни глупости...много явно е,искам така да я изненадам че да и падне шапката 8-)