View Full Version : Не моля за помощ !! :))
Krisi7yy
09-08-2012, 11:44
Здравейте, на всички! :) Нова съм тук и имам супер тъп проблем .. с приятелят ми правихме секс без презерватив,той твърди че не е свършвал в мен, а отвън и все пак доста се притеснявам, защото принципно НЕ обичам да правя секс БЕЗ предпазни средства! Правихме го 2,3 дни преди да ми дойде цикъла,там е работата че вече 1 ден ми закъснява(това е нищо де),но все пак съм притеснена,защото трябваше да ми дойде на 7ми .. Не очаквам някакви супер добри съвети,просто искам някой да ме успокои,понеже като споделя с приятеля ми и той започва да се сърди такъв,че му нямам доверие и че повече нямало да прави секс с мен без презерватив,защото съм била много панирана .. :D Аз съм на 19 а той е на 20 :))
lamer4e7o
09-08-2012, 11:45
Доста глупав въпрос и глупава постъпка предвид годинките ти.
Иначе щом не е свършил в теб, няма повод за притеснения.
fluffy_^
09-08-2012, 11:48
Миииии кат не обичаш666 бес презервативчи и кат се притесняваш толкос мноууу и не му вярваш закО не купихте един Баааа
Wednesday666
09-08-2012, 11:49
Дори и да е свършил без да усети ( говоря за предеякулационнна течност ) - толкова близо преди цикъл няма място за притеснение. И другия път да внимавате.
Навярно не си била в овулация, така че няма повод за притеснение. Но все пак за напред ползвайте предпазни средства за да ви е мирна главата!
Krisi7yy
09-08-2012, 11:57
Ами Благодаря Ви за коментарите! Тогава ще си чакам цикълчето, явно закъснява понеже съм се панирала и стресирала , относно цялата случка ! :) :) Имам си болки в гърдите, но още го няма .. ще почакам :)
JonkataK
09-08-2012, 12:02
Хубаво е, че не молиш за помощ !! :]]
Не се притеснявай ,нищо ти няма.
xXxPETYAxXx
09-08-2012, 12:38
принципно НЕ обичам да правя секс БЕЗ предпазни средства!
като споделя с приятеля ми и той започва да се сърди такъв,че му нямам доверие и че повече нямало да прави секс с мен без презерватив,защото съм била много панирана...
И? Хем не искаш БЕЗ, хем не искаш, той да се отказва от това?!
Няма за какво да се тревожиш сега, но щом всеки път си такава паника, най-добре си го правете с презерватив, да ти е спокойно!
DragonLady
09-08-2012, 12:58
Ако си се навила без само заради него, не си сттрува нервите и стреса които преживяваш в момента. Следващият път му казваш или със или няма да ти пусна. Щом твойте принципи са винаги със презерватив, несе отказвай от тях, защото именно те ще ти спестят доста напрежение, стрес и ядове.
Не е тъп въпроса, тъпо задклавишното устройство.
Ам не мога да разбера, като ще кара кола човек, чете правилника за движение по пътищата, за да може да е безопасен на пътя. Що не четете малко инфо и за секса, вече си голям човек, отговорен, имаш право на глас, имаш право да се ожениш, имаш право да стигнеш невъзможното, а то .... седнало да пише глупости!
yamaha436
09-09-2012, 13:49
По добре 2.00лв за презерватив отколкото 200 за детска количка.
ShtrudeL
09-09-2012, 13:52
Следващият път му казваш или със или няма да ти пусна.
въХ
По добре 2.00лв за презерватив отколкото 200 за детска количка.
брат, то няма колички от 200лв :?
въХ
Или само анално ?! винаги трябва да има алтернатива !
Amore-Mio*
09-14-2012, 11:01
Довери му се относно това, че е свършвал в теб. Да, на теория има вероятност да се забременее от предеякулационна течност, на практика обаче шанса е малък. Не се впрягай, чак толкова. И следващия път с презерватив, изобщо това , че изобщо не ти харесва - не оправдава това, че сте го правили, тоест ти си се съгласила.
брат, то няма колички от 200лв :?
8-)
Дни преди цикъла ти и след него има малък шанс за забременяване, но щом не е свършвал в теб мисля, че всичко е наред. И все пак следващият път недейте да експериментирате, едни презервативи са 3 лева в крайна сметка, не е трудно да се сетиш, че е по-сигурно, отколкото да се чудиш ''Била ли съм в овулация?'' , ''Сега бременна ли съм?'' и пр.
Ми като не обичаш да го правиш без и знаеш че после ще се притесняваш,защо го правиш бе?