View Full Version : Искам мнението ви ..
Здравейтее : )) ..
Значи от известно време харесвам едно момче,даже е по-вече от харесване.. С него сме просто приятели .. Незнам дали изпитва нещо към мене, но съм решила да му призная чувствата си.. Но незнам как да му кажа или изобщо да му кажа ли и какво да кажа .. Просто много се срамувам и нямам смелост, но умирам да разбера дали изпитва нещо към мене .. Искам мнението ви ..
Даваш директно,искаш да излезете.Ще разбереш,ако има нещо ще си проличи.Тук няма как да гадаем ;)
ПС:пише се " НЕ ЗНАМ" ;)
lamer4e7o
09-08-2012, 14:25
Покани го на среща или на разходка в парка, ако обичаш по-тихите места. Ти избери.
afafafafa
09-08-2012, 14:37
Ако те търси и той пръв, пише ти пръв и се навърта около теб - то значи те харесва. Момчетата не търсят момичета, ако нямат сексуални намерения към тях (освен ако не са на другия полюс де) .
lamer4e7o
09-08-2012, 14:40
Ако те търси и той пръв, пише ти пръв и се навърта около теб - то значи те харесва. Момчетата не търсят момичета, ако нямат сексуални намерения към тях (освен ако не са на другия полюс де) .
http://store.picbg.net/pubpic/68/EE/c5a36471f71768ee.gif
Psyko Nuts
09-08-2012, 20:07
Кажи му, че го харесваш и ти е в кърпа вързан :D
Ами като за начало "Искаш ли да излезнем някъде по-късно" не звучи зле.. Като излезете просто давай директно, но все пак ти го познаваш и ти знаеш по какъв начин да му "поднесеш" информацията : ) Но не губи време,защото имам ного случаи, в които единия се чуди за другия и обратното !
DragonLady
09-08-2012, 22:54
Ами като за начало "Искаш ли да излезнем някъде по-късно" не звучи зле.. Като излезете просто давай директно, но все пак ти го познаваш и ти знаеш по какъв начин да му "поднесеш" информацията : ) Но не губи време,защото имам ного случаи, в които единия се чуди за другия и обратното !
+1
Действай смело, и дано да се получи между вас!
Съберо смелост,пък каквото стане.Успех :)
Amore-Mio*
09-10-2012, 06:49
Излезте двамата някъде, поразходете се.
Намекни му и виж как ще реагира.
NomNomNom
09-10-2012, 07:09
Ий, кога ще се научите, че тези неща не се говорят, а се правят, докато чакате някой да говори с вас, или ако се наканвате да говорите, до никъде няма да стигнете, освен ако не сте 5ти клас.
Добре, но се страхувам ако не ме иска, ако се развали приятеството ни ...
DragonLady
09-12-2012, 17:26
Добре, но се страхувам ако не ме иска, ако се развали приятеството ни ...
Не е задължително! Преди време имах чувства към един мой приятел с които тогава се познавахме от скоро и му го казах директно. Момчето ме отряза деликатно, но запазихме приятелството си и до ден днешен :)
По - добре го покани на кафе или някъде на разходка и му кажи, защото и момчето може да е срамежливо и да те харесва пък да не може да ти го каже ;)
Anichkaxxwee
09-12-2012, 18:17
Покани го да излезете
Тогава ще си проличи какво чувства към теб
И да, признай му чувствата си
Значи, това момче понякога много ме ядосва, закача ми се, от фейса не ми пише, но на живо много си говорим и все ме гледа в очите когато си говорим .. Много съм объркана, немога да разбера дали изпитва нещо към мене и затова се колебая ..
embraceme
09-14-2012, 19:21
Бъди смела ,не се колебай, просто го заговори и от тема на тема стигни до това което те интересува..