Влез

View Full Version : Как да и предложа да излезем ?

a1rwalk
09-08-2012, 20:43
Здравейте, от седмица някъде си пишем с едно момиче и изглежда, че има симпатии към мен.Та питах я дали иска да излезем някъде и тя ми отговори "може" и смени темата...Как да я "накарам" (така да се изразя) да излезем.

fenastz
09-08-2012, 21:44
Има един магически предмет, наречен мобилен телефон. Използваш го, за да ѝ звъннеш и да се разберете къде и кога да се видите.

Psyko Nuts
09-08-2012, 22:06
Когато тя ти е казала ''може'' е трябвало да я питаш кога и къде...

crowberry
09-08-2012, 22:09
Звъниш и. "Здрасти, аз съм еди къде си с еди кой си(може и сам), ако искаш намини." Това като за начало. Ако не дойде, просто изчакай тя да подхване темата, или да те покани.

joe_burziq
09-08-2012, 22:34
Щом си пишете просто я попитай, но вместо "някъде", напиши точно къде - на кафе, на кино, на разходка в парка и т.н. И също е добре да напишеш кога. Примерно: "Искаш ли тази вечер да излезем на кафе?".

Sh@d0w
09-09-2012, 04:13
Щом ти е казала че може, значи остава да се размърдаш и да и излезеш с конктретно предложение за излизане.

EternalDream
09-09-2012, 07:12
Питай я пак дали иска да излезете и ако пак каже "може" питай къде й се ходи и кога

Utopia
09-09-2012, 07:16
Има един магически предмет, наречен мобилен телефон. Използваш го, за да ѝ звъннеш и да се разберете къде и кога да се видите.

По добре едно маваши в главата да и покаже че е стабиуен пич !

Violenza
09-09-2012, 07:21
Не я питай къде й се ходи и кога, показва липса на всякаква инициатива от твоя страна. Примерно "петък вечер свободна ли си, за да отидем еди къде си заедно" звучи много по-убедително. А и ще ти отговори директно, без да има възможност да увърта.

dimitar6669
09-09-2012, 08:39
Не я питай къде й се ходи и кога, показва липса на всякаква инициатива от твоя страна. Примерно "петък вечер свободна ли си, за да отидем еди къде си заедно" звучи много по-убедително. А и ще ти отговори директно, без да има възможност да увърта.

Много точно казано, трябва да покажеш инициатива. Ако я питаш дали някога иска да излезе с теб евентуално, винаги ще ти каже да, но резултат няма да има. Ако искаш да постигнеш нещо начинът е ти да предложиш. Примерно:

В петък вечерта свободна ли си?
Ходи ли ти се на кафе тази вечер?
или нещо подобно. Ако откаже, изчакваш малко и пробваш пак, ако пак откаже й теглиш майните и си харесваш някоя друга, ако се съгласи - споделяш с нас какво е станало :)

a1rwalk
09-09-2012, 09:33
Много точно казано, трябва да покажеш инициатива. Ако я питаш дали някога иска да излезе с теб евентуално, винаги ще ти каже да, но резултат няма да има. Ако искаш да постигнеш нещо начинът е ти да предложиш. Примерно:

В петък вечерта свободна ли си?
Ходи ли ти се на кафе тази вечер?
или нещо подобно. Ако откаже, изчакваш малко и пробваш пак, ако пак откаже й теглиш майните и си харесваш някоя друга, ако се съгласи - споделяш с нас какво е станало :)
Това ми хареса :).Днеска ще и кажа и да видим какво ще стане :)

a1rwalk
09-14-2012, 17:22
Няколко пъти вече и пиша да излезем някъде и да се видим, но тя винаги или сменя темата или казва, че трябва да става.Някакви други идеи :D ?

Psyko Nuts
09-14-2012, 17:31
Няма други идеи, просто не иска да излезе с теб.

a1rwalk
09-14-2012, 17:35
Тогава защо продължава да ми пише за бога..

Psyko Nuts
09-14-2012, 17:38
Тя първа ли ти пише? Ако е така не знам, това вече си е до човека... А ако просто ти отговаря на написаното от теб, това е защото просто явно не иска да те отритне.

a1rwalk
09-14-2012, 17:39
Да, някой път тя първа ми пише.

ALetterFromTheSky
09-14-2012, 17:50
Когато аз каззвам може, значи няма да я бъде;д Ако каже добре кога или къде примерно, ок, ама... и с това , че все става-ми, надали, не знам не искам да те заблуждавам. Изчакай 1, 2 дена да те потърси и после кажи ох, много ми е скучно, искаш ли да скучаем заедно хаха, или нещо подобно и ако пак ставва или каже може... прави си изводите .

strawberry88
09-14-2012, 19:59
^+1Аз съм момиче и винаги, като кажа може, значи че не искам да обиждам човека, защото не искам да излизам с него. :D
Ако ми се излиза с него ще кажа ''да, къде и кога?'' Предполагам не иска да илиза с теб.

presiPL
09-14-2012, 20:10
Аз пък съм момче. И да ти кажа,че при отговор "Може" го разбирай "Мн.трудно ще стане".Малко трябва да се постараеш с една много добра и оригинална идея.Използвай времето,мястото и обстоятелствата

ПРИМЕР:
Аз съм от Търново и има концерт в Неделя,ако исках да изляза с някоя отивам и предлагам:"Искаш ли да отидем двамата на концерта". Кажеш ли да отидете "Двамата" някъде и тя приеме,готов си. При случаите,когато не те е ударил хормона,ако отиваш някъде с момичета казваш: "Искате ли да отидем на концерта,ти,аз,оня,дебелия и тн." Надявам се,че чаткаш :)

alphonsee
09-14-2012, 20:13
Казваш си Next please. Но не, наистина е тъпо това, 'да не го обиждам', винаги бих предпочел директен отговор, дори и да е негативен. Ама то в тоя случай какъвто е въпроса такъв е и отговора ..

a1rwalk
09-14-2012, 22:53
Вчера ми даде номера си и като и звъннах тя затвори и ми написа, че не и се говори...Не знам срамежлива ли е.

pentxayc
09-14-2012, 23:55
еми аз ли да знам тя каква е бе

Psyko Nuts
09-15-2012, 00:14
Махай я тая. Сега се сетих за една случка с един приятел. Той си харесваше едно момиче, тя не го - не. Той и беше писал по фб 2-3 пъти (тя беше болна), и като дойде на даскало я беше питал ''Защо не ми отговаряш?'' и тя беше изцепила ''Еми, понякога ме болят пръстите, понякога ме мързи.'' Това, като го чух се попиках от смях и естествено беше ясно, че няма да стане.

ALetterFromTheSky
09-15-2012, 07:05
Оффф, затворила ти е защото НЕ й се говори, може би с теб конкретно, това, че ти го е дала нищо не значи. Обикновено и на мен като ми го искат некви досадни и няма как да се измъкна, го давам и после затварям, докато не се осъзнаят... при теб не знам кога ще е-след като ти сипе брутално и директно в лицето като й писне ....примерно

fenastz
09-15-2012, 10:30
Тогава защо продължава да ми пише за бога..

Жените не са логични същества, за да има причина.

joe_burziq
09-15-2012, 15:26
От това, което си написал, според мен момичето е по-срамежливо и се притеснява да излиза с момчета.
Друго, което ми идва на ум, може да се страхува да излезе с някой, който познава от интернет, а не лично.

aposiopeza
09-15-2012, 20:50
Подозирам, че просто не те харесва, но иска ти да я харесваш.Питай я директно дали те харесва, а не дали иска да излезете, няма да има къде да се измъква.

vladkata
09-15-2012, 20:54
сигурно просто иска да спи с теб ма я е страх да го признае ... поговори с нея за това ^^