Влез

View Full Version : Как бихте постъпили?

love_brd0
09-09-2012, 20:25
Сегаа...ще ви разкажа моята глупава любовна историйка :D
В началото на лятото тръгнах с едно момче,което харесвах от край време...Ходехме 1 месец,след което скъсахме,защото не съм му обръщала внимание...след това заминах за чужбина за 2 седмици и оттам си чатихме понякога..отношенията ни бяха наистина странни..ту се разбирахме,ту не.Една вечер той ми писа,че предната когато е заспивал се е сетил за мен и поплакал малко,а аз излязох от линия...сигурно помисли,че го режа ;X
И такам....от тогава мина време(през това време тръгнах с най-добрия му приятел за 1-2 седмици)..,вече е края на лятото...а от последната 1-2 седмици не спирам да мисля за него.Онзи ден го видях,сякаш ме гръмна гръм o.O ... 10 минути стоях с една глупава усмивка на лицето си,достатъчно ми беше,за да разбера,че искам да съм с него повече от всякога.Скоро си писахме с него,но той почти не отговаряше...а един от пътите започна той...
Следващата седмица на 16 е Кока-Кола парада...аз сериозно обмислям ако го видя там да отида при него без нищо,да го прегърна и целуна,да му кажа,че не ми пука за последствията и съвсем ясно да го питам какво изпитва към мен.
Според държанието му,което е почти никакво :D ...какъв мислите,че ще е отговора...и най-важното което е,да правя ли това на кока-колата... ;xx ?
Благодаря за вниманието :)

crowberry
09-09-2012, 20:41
Защо излезе от линия? Много ясно, че е помислил, че го режеш. Може би затова държанието му е почти никакво. Говори с него очи в очи.

orbit_97
09-09-2012, 20:42
Hm

LadyDi
09-09-2012, 20:47
Защо излезе от линия? Много ясно, че е помислил, че го режеш. Може би затова държанието му е почти никакво. Говори с него очи в очи.
А може пък да е разбрал, че е "тръгнала с най-добрия му приятел за 1-2 седмици"...

love_brd0
09-09-2012, 20:47
Той знаеше от самото начало..

LadyDi
09-09-2012, 20:48
ем тогава се пробвай на кока-кола парада

Psyko Nuts
09-09-2012, 22:38
Като си тръгнала с неговият най-добър приятел, тогава до няква степен си показала на него, че си курва, а и може и да си им скапала отношенията помежду им.

fenkaaa
09-10-2012, 00:49
Както ти си се държала с него,сега той така се държи с теб.

Amore-Mio*
09-10-2012, 00:50
По - скоро се разбери с чувствата си.

Какви са тия връзки за седмици и месец, поради някакви си незначителни проблеми, които могат да се поправят изключително бързо. Стига да имаше разговори помежду ви.

Иначе, колкото и банално да звучи: направи това, което ти подсказва сърцето. Пък и в случая няма какво да загубиш.

love_brd0
09-10-2012, 09:12
Към Psyko Nuts..
Той сам един ден просто ме пита какво мисля за приятеля му,защото той май ме бил харесал.Тогава аз му казах,че няма начин да ме е харесал..едно друго момче от компанията имаше рожден ден,и аз тогава малко се почерпих и тръгнах с най-добрия приятел на бившия...но това не им попречи да се водят заедно,отношенията им са същите...(да вметна само,че когато бившия ми е разбрал,че приятеля му иска да тръгне с мен...му е казвал,че не мога да се целувам и разни такива..;x )
Към fenkaaa ...
След като се разделихме той наистина много ме нараняваше..и същевременно ми казваше,че изпитва нещо :O ..
Към Amore-mio..
Аз съм наясно с чувствата си..искам да съм с това момче,точка. :( Той може би си мисли,че съм го забравила,а ако сега отида при него и направя това,което мисля,а той не изпитва нищо към мен...определено няма да изглеждам добре ;x

urlittlelady
09-10-2012, 16:51
все пак не разбирам от каква гледна точка се хвана с най-добрия му приятел? :D смисъл - не виждам :D държала си се глупаво и той е решил да не се занимава с хора "кой е следващият" :lol:

Anichkaxxwee
09-10-2012, 16:54
Разясни му нещата.
И да, пробвай това на парада (:

PyCoKoCkA93
09-10-2012, 18:00
Поведението ти отдалеч лъха на "Ела Кумчо,изяж ме!" и "Вход свободен",така че си пробвай късмета на фестивала,ама не очаквай кой знае колко...

Sils_29
09-12-2012, 10:59
Значи твоето държание ме уби но видя че еднин пиянски рожден ден оправи нещата..радвай се мила кочприятелко =DD

LadyDi
09-12-2012, 11:00
кочприятелко

:lol: