Влез

View Full Version : Здравейте, нуждая се от малко помощ !

JimBeamFan
09-11-2012, 00:16
Здравейте хора , от много време не съм посещавал форума.Пиша тази тема в 3 часа полунощ и се извинявам за евентуални грешки. Та да се върнем на темата. На 15 години съм. Пиша си с едно момиче (14 г.) от горе-долу една седмица и мисля , че я харесвам. Разбрали сме се да се видим в петък в едно клубче . Аз ще съм с моята компания , а тя с нейната . Моите планове са да я заведа пред клуба (има една градинка с пейчици) и искам да и предложа по някакъв специален начин , искам да се почувства специална. Надявам се да ми помогнете поне малко. Благодаря ви предварително . :)

NambyPamby
09-11-2012, 00:30
15-годишен келеш и 14-годишна пикла на "клубче". Светът ли се е извратил, аз ли остарявам, към бг баба ли да се насочвам...

JimBeamFan
09-11-2012, 00:33
15-годишен келеш и 14-годишна пикла на "клубче". Светът ли се е извратил, аз ли остарявам, към бг баба ли да се насочвам...

добре тогава кафе с по - силна музика ...... така добре ли е и извинявай ти на колко си ? 30-40

JonkataK
09-11-2012, 00:34
Не знам дали светът се е извартил, или ти остаряваш, ама много не ми харесва отношението ти.

Иначе, ти кво, брак ли ше и предлагаш, пийнье ли ше предлагаш, не разбрах. Цункай я и тва е.

fenkaaa
09-11-2012, 00:47
Ако се познавате от скоро ти предлагам да не избързваш.Излезте 2-3 пъти,пък тогава му мислете ;)

xXxPETYAxXx
09-11-2012, 05:13
Аз пък нямам спомен да са ми предлагали. Винаги ми е било странно това нещо. И какво ще й предложиш да станете гадженца с думите: "Ще станеш ли мое гадже?!"(или нещо такова). Пръстен купи ли :D
Пък като искаш да е специално не мисля, че пред "клубче" или каквото и да е там заведение е много романтично. Нито пък да излезете с компаниите си. Ама както си прецениш.

balu4ka
09-11-2012, 06:07
Много романтика ,ако си с целия полк.*хаха*
Защо не излезете само двамата,а к'во е т'ва с предложението ,нещата ще се наредят и без тея формалности.И най-добре отидете в някой парк,кви клубчета ,кви филми.
Нищо,просто ми стана забавно : )

Amore-Mio*
09-11-2012, 06:25
Ако смяташ, че няма да прибързаш с предлагането - давай, действай с плана си. Макар, че аз бих предпочела да сме насаме и да се случат нещата.

anonymous708973
09-11-2012, 07:19

И аз това се чудя, четейки аск.фм-а на сестра ми и чудейки се кога 13-годишните пишлемета започнаха да използват "пачавра".
Авторе, "предлагай" й насаме, не пред цялата компания.

cookie78
09-11-2012, 07:26
Сега се поопознайте, вижте си компаниите какви са (нали сте с тях) и т.н.
Излезте няколко пъти сами и тогава и 'предлагай'..

LadyDi
09-11-2012, 07:36
Сега се поопознайте, вижте си компаниите какви са (нали сте с тях) и т.н.
Излезте няколко пъти сами и тогава и 'предлагай'..

Аха, да, и после ще има тема от нея: "Ма нали разбрахме се да се видим на клуб и после какво стана, той се отказа и не ми предложи и какво да правя? Не ме ли харесва вече?"...

И спрете да се подигравате. Станали сте направо отвратителни.

Авторе, по-добре не ѝ предлагай, това е изтъркано и... детинско и макар да сте още деца, не е добра идея.
Най-добре, както ти каза JonkataK, заведи си я там в градинката, поприказвайте си нещо и направо я целуни.
Seal the deal, right ;)

SonataArctica
09-11-2012, 08:58
Седнете на пейката, прегърни я силно, вкарай си езика в устата и, извади и сливиците и си готов...

JonkataK
09-11-2012, 11:49
И ако се отдръпне от целувката не е 100% задължително да се приема за не. Виж, ако ти бие некой шамар вече може да се замислиш дали те харесва.

DragonLady
09-11-2012, 13:20
Излезте пред заведението, седнете на въпросните пейки, гушни я и я целуни. На мен приятелят ми ми беше предложил по подобен начин и много повече ми хареса това, от думите " искаш ли да се гаджета и тн. "

ShtrudeL
09-11-2012, 13:30
мф мноЛ тъпо звучи 'предлагане'..
Защо си мислите, че като ви целунат/гушнат... ви питат един вид дали искате, или не... 8-)

scandalousLady
09-11-2012, 19:03
Целувката е най-добрият начин, но една седмица според мен е малко. Но ако си усетил,че и тя те харесва действай и успех.

JimBeamFan
09-11-2012, 20:10
Целувката е най-добрият начин, но една седмица според мен е малко. Но ако си усетил,че и тя те харесва действай и успех.

много благодаря !