PDA

View Full Version : най-добър приятел?

wasch0
09-11-2012, 15:31
Здравейте :) Историята е доста дълга, но ще опитам да я разкажа на кратко. Най-добрият ми приятел винаги е бил до мен и ме е подкрепял. Това е човекът, който никога, при абсолютно никакви обстоятелства не ме е оставял, за което съм му изключително благодарна. Знаех, че има чувства към мен от около три години, но и той знаеше, че моето сърце принадлежи на друг. Е, вчера вечерта излязохме на дискотека. Той започна да си позволява много, отблъсквах го с думи, действия, дори шамар. Беше пийнал. Беше ужасно, целувки взети насила и със сила. Нагруби ме по доста начини, както и аз него.. Сутринта искаше да поговорим, но аз му казах да ми даде време, защото наистина съм много объркана.
Какво бихте направили? Да му кажа ли, че ще забравя за случилото се само и единствено ако никога повече не спомене тази ужасна вечер?

Wednesday666
09-11-2012, 16:08
Ако аз бях на твое място - не бих забравила толкова лесно.
Но при положение, че не е станало нещо кой знае колко лошо .. След определен период от време бих простила.
Но междувременно бих го държала на дистанция - да види точно какво е направил и да разбере смисъла на думите ми.

Amore-Mio*
09-11-2012, 17:32
Направил го е под влияние на алкохола, най - вероятно. А щом сте си добри приятели - можеш да се опиташ да продължиш с приятелството ви. Макар, че щом единия от вас има чувства - това нещо далеч няма и не може да се нарече приятелство.

anonymous708973
09-11-2012, 18:50
Как действа попринцип, когато е пиян?

Имай сърце - внимавай какво точно споделяш на "най-добрия си приятел", защото едва ли му е приятно да слуша всичките ви неща с приятеля ти.

scandalousLady
09-11-2012, 18:58
Поговорете си и ако успеете не споменавайте повече тази вечер. Не си разваляйте приятелството заради една вечер с алкохол. Предполагам,че той ще ти се извини и всичко ще е окей. Успех.

wasch0
09-11-2012, 18:59
Вчера за пръв път го видях пиян. Обикновено пие малко.

П.П. Момчето, което казах, че притежава сърцето ми не ми е приятел. Най-добрият ми приятел беше до мен преди да се съберем, докато бяхме заедно и след като се разделихме.. никога не съм навлизала в подробности относно връзката ни :)

aks13v
09-11-2012, 19:10
Проблемът ти е, че си още малка. Ще пораснеш и ще разбереш, че мъж и жена никога не могат да са приятели, пък какво остава за най-добри приятели !?

wasch0
09-11-2012, 19:16
През целия си живот съм се разбирала по-добре с момчета отколкото с момичета. Приятелите ми са момчета, които ме приемат като сестричка, а аз тях като по-големи братя. Не можеш да ме убедиш, че приятелство между момиче и момче няма :)

aks13v
09-11-2012, 19:20
Имам един въпрос ... грозна ли си?

fenkaaa
09-12-2012, 00:41
Знаеш ли колко е трудно да обичаш някой,а той да знае,че сърцето ти принадлежи на друг? Това момче рано или късно ще започне да си показва чувствата много по-често и по различни начини.Приятелството ви няма да оцелее още много,трудно е да стоиш до някой,който искаш толкова силно и да знаеш,че никога няма да е твой.По-добре си дайте малко почивка,като приятели.

wasch0
09-12-2012, 05:54
Грозна.. не бих казала, но и красива не съм.
http://prikachi.com/images.php?images/249/5110249L.jpg

xoxi
09-12-2012, 06:06
Алкохолът въобще не е оправдание за действията му. Той е трябвало да уважи това, че не изпитваш същите чувства към него и да не ти се натрапва повече.
Поговори си сериозно с него, обсъдете случилото се, изясни му, че нямате бъдеще като двойка и това е. На него ако не му харесва така, по-добре спрете да се виждате. Ако мисли, че може да забрави случилото се и да продължите като приятели, сякаш тази вечер не се е случвала, то тогава го направете.

пп: на aks13v не му обръщай внимание, личи си, че от него свестен отговор няма да получиш

Auriss
09-12-2012, 06:12
^ти пък к'во се връзваш, че чак и снимка постна =D

Ако трябва да съм честен не мисля, че 'приятелство' между теб и него изобщо има. Ти може и да го приемаш като такъв, но от негова страна нещата вероятно стоят другояче. Съгласявам се с написаното от другите потребители преди мен - в даден момент нещата или ще се сгромолясат по грозен начин, или на него ще му писне от френдзоната, или (дай боже) ще си намери някоя мома и действително ще си останете приятели.

Сега ... сигурно е безсмислено да давам подобни тъпи съвети (тъпи, 'щото нямам представа това дали ще сработи) ама моооже би можеш да го събираш с твои приятелки и т.н. Току-виж взел, че си харесал някоя.

wasch0
09-12-2012, 06:18
Всъщност преди няколко месеца беше с най-добрата ми приятелка. Държеше се с нея ужасно - на мен обръщаше повече внимание, отбягваше я. Нямам много близки от женски пол, но повечето от приятелките ми е пробвал :D

Auriss
09-12-2012, 06:43
Ми ... явно си му някаква фиск идея, знам ли...С разговори няма да ви се реши проблемът според мен, но пък ако искаш - пробвай.

В крайна сметка бих те посъветвал просто да си има едно на ум, че заради чувствата му са възможни (и много вероятни) изцепки като тази и за в бъдеще. Като бонус и ще си имаш ревниво гадже, което де факто не ти е гадже (пак него визирам, разбираш предполагам какво се опитвам да ти кажа). Ти си решаваш дали да му търпиш несподелената любов в случая.

anonymous708973
09-12-2012, 09:37
През целия си живот съм се разбирала по-добре с момчета отколкото с момичета. Приятелите ми са момчета, които ме приемат като сестричка, а аз тях като по-големи братя. Не можеш да ме убедиш, че приятелство между момиче и момче няма :)

Да, виждаме колко те приема като сестричка.
Моля те, не се заблуждавай. От твоя страна може и да няма чувства или желания, но от тяхна... ако не си грозна (а ти не си), бъди сигурна, че биха ти го ... до сливиците преди да кажеш "гък". Най-близкият ми приятел от мъжки пол (с изключение на ... гаджето ми (бахти противната дума)) най-откровено си ми казва, че не би ми отказал и би ходил с мен. И двамата сме щастливо обвързани, впрочем.

В смисъл... свободна си да се заблуждаваш, но не можеш да заблудиш нас. Ако до този момент е имало приятелство между вас, трябва да си пълна глупачка, за да вярваш, че ще продължи да е така.

SonataArctica
09-12-2012, 09:41
На него не му е било лесно 3 години. За една пияндурска история ще заебеш всичко?

aks13v
09-12-2012, 15:34
Ако на снимката си ти ВАЖИШ. Следователно той не иска да е просто приятел с теб. Следователно не иска да е приятел с теб. Следователно гледа на теб като на сексуален обект и много ясно ти го е показал. Приятелство между вас никога е нямало и никога няма да има. Ако му откажеш да сте нещо повече значи няма да бъдете никакви.

КОНЕЦ.