PDA

View Full Version : Facebook свалка - не я разбирам

Zelenhi
09-14-2012, 13:10
Здравейте на всички :)
Наскоро се сетих за едно момиче, което познавам от квартала си.Та, писах й във фейсбук, но ми се видя, че самия чат не се получава, измислих някаква причина и й казах, че трябва да тръгвам и й казах да ми пише тези дни, ако иска.
Минаха 2-3 дена и тя не ми беше писала и реших, че няма да ми се получи работата.Странното обаче е, че на следващия ден, както и двамата бяхме на линия тя ме сръчка и аз реших, че ще трябва да й пиша и го направих и пак не беше кой знае какъв чат.Сега пак само сръчквания (poke) и не пише и не мога да разбера какво иска, да се занимавам ли въобще да я каня да излезем или няма смисъл?

DisappointedDreamer
09-14-2012, 13:17
Няма смисъл.

ccdesigns
09-14-2012, 13:20
Я треа съм некъв плейбой, ако ръчканията значат, че момичето те харесва. Па да не говорим кви ора познаам.

Amore-Mio*
09-14-2012, 13:41
Няма смисъл.

Не може цял живот да се сръчквате, нужни са и разговори.
Но решението си е изцяло твое.

Wednesday666
09-14-2012, 15:21
Нужна ли ти е жена, с която не можете да вържете дори две виртуални изречения?
Не мисля.
Харесай си друга.

пAteNцЕ
09-14-2012, 15:26
прай се на интересна -.-

dPa3HuTeJl
09-14-2012, 15:32
Имам идея! Питай я! Тогава ще видиш дали иска да се занимаваш с нея или не. К'во има да я питаш?

paradosou
09-14-2012, 15:56
Ако си допадате и имате общи неща, чатът сам ще си върви леко и непринудено. Щом ти се налага да се стараеш да го поддържаш, отпиши.

Psyko Nuts
09-14-2012, 16:07
Може ли част от чата? Ако ти отговаря еднозначно с да или не, може да е срамежлива, може да не те харесва и просто ти отговаря с да и не, колкото да има някъв отговор и не си и интересен. Когато един човек ти отговаря с да и не, наистина е трудно да завържеш разговор.

xXxPETYAxXx
09-14-2012, 16:19
Ми покани я, бе! Нищо не губиш! Дори и да ти откаже, пак нищо не губиш - не виждам какво толкова се чудиш!?

Zelenhi
09-14-2012, 18:24
Пичове и какички мерси много за отговорите :)
проблема не е в нея.Даже много подробно си ми отговаря.Проблема е в мен, аз не мога да поддържам чата, попринцип никога не мога да си чатя кой знае колко с някой човек, много по-лесно се справям на живо.При мен притеснение няма кой знае какво.
И аз съм на мнение, че тя би ми писала попринцип и няма смисъл.

youonlyliveonce
09-14-2012, 18:29
ООооооооо то ако харесването зависи от сръчкванията ;хх мене ме харесват 70 човека, че и повече бе О.о Покани я навън, бъди настоятелен ;) поне на мен такива момчета ми харесват ;п УСПЕХ

raror
09-14-2012, 19:29
Я треа съм некъв плейбой, ако ръчканията значат, че момичето те харесва. Па да не говорим кви ора познаам.

Same.

strawberry88
09-14-2012, 19:38
Пичове и какички мерси много за отговорите :)
проблема не е в нея.Даже много подробно си ми отговаря.Проблема е в мен, аз не мога да поддържам чата, попринцип никога не мога да си чатя кой знае колко с някой човек, много по-лесно се справям на живо.При мен притеснение няма кой знае какво.

Тогава я покани да излезете!

GLaDOS
09-14-2012, 23:56
Всички станаха ЗвИзди по Брой Сръчквания...
По темата :
Аз също не обичам,ама изобщо да чатя за безсмислени неща.
Директно я покани.Излезте.Изкарайте си готино