View Full Version : Не знам какво да си мисля...
EverywhereWithYou
09-15-2012, 11:10
Здравейте! :) Не знам как да започна темата, затова ще се опитам накратко да ви обясня нещата. От известно време си пишем с едно момче, мога да кажа, че си допаднахме. Понеже ми стана интересно какъв е на живо, един ден си мислех да му кажа да се видим, но още преди да повдигна въпроса той каза, че му е лошо и съответно нямаше как да се видим. На другия ден той замина за друг град (там ще учи, но понеже е близо, си идва често) и ми обеща после да се видим. Странното беше, че докато беше там пак постоянно си пишехме. Под постоянно имам предвид наистина постоянно, дори няколко дни нямаше нет и ми пишеше от телефона си, но не е спирал, обяснява ми какво прави, къде, с кого... все едно сме близки, споделя ми понякога по-лични неща. Върна се, пак си пишем, но той не казва нищо за излизане. Важно е да уточня, че не очаквам нищо от него - от сорта на гаджета а-у (все пак учи в друг град), просто ми е интересно дали на живо ще е същото. На мен вече ми писна да съм му като личен дневник... а и доколкото се познавам, скоро ще ми стане скучно и безсмислено, а не искам да си прекъсвам връзката с него. Не виждам какъв е проблемът за едно кафе за 2 часа... Или просто му е скучно и ми пише ей така... Мнения? :)
paradosou
09-15-2012, 11:14
Може да не е от инициативните типове, но е възможно да има и нещо съвсем друго. Аз на твое място бих подхвърлила пак нещо по темата и ако и тоя път не даде резултат - пас.
Най-вероятно грозен или дебел ,или пък го е срам от среща.
sexa_na_kompleksa
09-15-2012, 11:59
Е, искай да се видите, какво толкова...
EverywhereWithYou
09-15-2012, 12:06
Е, искай да се видите, какво толкова...
Е, за втори път ли аз да го каня?!
Може би е твърде срамежлив и го е страх да се видите. Твърде много държи на теб и го е страх всичко това да се провали, страх го е да не го помислиш за грозен и вече да не искаш да си пишете. Но ти трябва да опиташ да го убедиш, че приятелството ви е по-силно от всичко.
Psyko Nuts
09-15-2012, 13:03
Или го е срам, или просто обича да си пише с непознати (бтв аз много обичам, не знам що) :D
П.С.: Още не съм намерил такъв, като мене :D
Dagichka
09-15-2012, 13:12
има ги и такива хора. от година и половина си пиша нон стоп, всеки ден с едно момиче, споделяме си много лични неща и тн., но не сме се виждали. и не, не е фейк, един приятел учи в нейното училище и я вижда често, предлагали сме и сто пъти да излезем някъде заедно е така да си полафим на живо, ама тц. просто тя в такъв тип затворен, интровертен, когато е с приятели мълчи и някак си и е по-лесно да изразява емоциите си и тн. писмено, отколкото устно. знам ли, може и тоз господин да е същият ;д
Colouring
09-15-2012, 13:55
Виждала ли си го на снимка? Може би се притеснява от това как изглежда/неуверен е в себе си и се страхува да ти се покаже, защото може и да не го харесаш.
EverywhereWithYou
09-15-2012, 15:08
Виждала ли си го на снимка? Може би се притеснява от това как изглежда/неуверен е в себе си и се страхува да ти се покаже, защото може и да не го харесаш.
Виждала съм го да, на мен ми харесва. Не ми изглежда срамежлив, като си пишем, макар че ми казаха, че уж бил такъв... не оставя такова впечатление просто
Colouring
09-15-2012, 15:26
Не е необичайно, повечето хора оставят такова впечатление, когато не общуват на живо. Остава пак да го питаш. Кажи му, че за да може да се движите към някаква посока, ако, разбира се, искаш това, е необходимо да се видите. А и дори да си останете само приятели, познати, ако щеш, би желала да се видите и че не си привърженичка на този вид общуване, което правите в момента.
aposiopeza
09-15-2012, 20:44
Еми според мен просто не те харесва, а си мисли че ти искаш да излезете на среща. Ти каза, че не очакваш да сте гаджета, така че можеш да му го кажеш и да видиш какво ще стане..
vladkata
09-15-2012, 20:46
сигурно просто иска да спи с теб (да те чука в носа а-у) ма го е страх да го признае ... поговори с него за това
EverywhereWithYou
09-15-2012, 22:18
сигурно просто иска да спи с теб (да те чука в носа а-у) ма го е страх да го признае ... поговори с него за това
Хаха, е кво да му кажа, да ме чукаш ли искаш?? ;дд
EverywhereWithYou
09-15-2012, 22:25
Еми според мен просто не те харесва, а си мисли че ти искаш да излезете на среща. Ти каза, че не очакваш да сте гаджета, така че можеш да му го кажеш и да видиш какво ще стане..
Ъмм, не мисля, че е вариант... ние реално никога не сме обсъждали отношенията си в момента и би било странно да му кажа нещо такова. Ще ме помисли за пълната откачалка... и аз бих се помислила за такава :D просто вече ми писва да си говорим едно и също и нищо конкретно, но не искам да спираме да си пишем... simple as that :D
Anichkaxxwee
09-15-2012, 23:04
Или го е срам, или просто обича да си пише с непознати (бтв аз много обичам, не знам що) :D
П.С.: Още не съм намерил такъв, като мене :D
Не си сам :lol: 8-)
Иначе, да
Може да го е срам
Покани го пак (:
Сигурно се притеснява. Какво като е момчето? И те се притесняват, макар и да не го показват. Покани го пак, кажи му, че те кефи като човек и приятел и искаш да се видите поне за малко.
Amore-Mio*
09-16-2012, 14:33
Не чакай той да те покани, а действай ти - нищо няма да ти стане, ако го поканиш, нали?