View Full Version : Приятелство
Едно момче, с което ходих преди години, има надежди да сме заедно. Просто той е прекалено важен за мен като приятел, защото в момента имам нужда точно от това. Той е много добър човек и се държи супер с мен, след като го нараних. Как да му кажа, че искам да сме приятели без да го нараня. Съжалявам, ако има и друга такава тема. Просто ми трябва съвет.
Според мен не можеш да му кажеш, че искаш само приятелство без да го нараниш, ако той има чувства и надежди. Ти си го наранила, а сега искаш приятелството му.
valdesbg
09-18-2012, 20:05
Оф.. как бих те напсувал ако бях на негово място....
Според мен не можеш да му кажеш, че искаш само приятелство без да го нараниш, ако той има чувства и надежди. Ти си го наранила, а сега искаш приятелството му.
+
Оф.. как бих те напсувал ако бях на негово място....
Да, но той не е такъв човек. Затова не искам пак да го нараня. Предишният път, когато бяхме заедно, аз не го обичах като гадже, а само като приятел. И му казах, че просто няма да се получи между нас. А в момента съм влюбена в друг, който е от същото училище. Просто дори и да тръгна с него само да е щастлив. Аз няма да се чувствам добре. Наречете ме егоистка, ако искате. Да искам да ми е приятел, защото е много добър и възпитан и не искам да го загубя само защото пак иска да сме заедно. Той не ми го е казал, че иска, но просто му личи. Дори моите приятелки го забелязаха. По фб ми пише, че съм станала много по-хубава и др неща. Не искам пак аз да се окажа лошата.
Направо ще те ударя вместо него...
Няма да ти казвам нищо,просто се постави на негово място...Как би се чувствала?
Amore-Mio*
09-19-2012, 06:39
Каквото и да направиш, каквото и да кажеш - той ще си остане наранен, ако той има все още чувства и надежди. Така, че или му казваш по най - деликатния начин, или просто се държиш приятелски, без да даваш някакви надежди и да правиш намеци.