View Full Version : Сякаш на сила съм с него ....
Aanonim4eto0o
09-20-2012, 18:22
Така значи ходя с едно момче,но проблемът ми е там че не изпитвам нищо към.Заедно сме повече от 2 седмици,но чуствата сякаш даже истинаха още повече!Като тръгнахме имах някакви симпатии и си казах,че е въпрос на време да го заобичам.Е,да ама не.Сякаш и тези симпатии,които имах изстинаха.Все още изпитвам чуства към бившия си и наистина ми е трудно.Може би сгреших като му казах "да"!Може би трябваше да му откажа и сега нямаше да съм на това положение,но просто търсех някакъв начин да забравя бившия си,но явно и това не помогна.
Това момче с,което ходя ми е и един от най-добрите приятели и наистина искам да си останем приятели и всичко да бъда както преди.Въпросът ми е .. дали да пробвам да продължа с него и да видя дали нещо ще се получи или да скъсам с него и да слагам край на мъката !??
crowberry
09-20-2012, 18:27
Ох, голяма си патка. Защо си тръгнала с най-добрия си приятел, докато все още си влюбена в бившия. Защо? Сама си си го надробила. Зарежи момчето по възможно най-деликатния и ненараняващ начин, поне да попадне на някоя, която се струва.
autumn_eyes
09-20-2012, 19:17
На любов не се учиш. Няма ли я, няма и да се появи.
Като не изпитваш нищо към него-чао, довиждане и кой откъде е. Няма смисъл й да му се обясняваш. Така си сметнала, така правиш.
Amore-Mio*
09-20-2012, 19:22
Като ти е бил добър приятел, да не си тръгвала с него. То е ясно, че ако той има чувства - няма да съществува приятелство, а ти не можеш цял живот да си с човек, към който не изпитваш нищо и така нататък. Казваш му истината по най - деликатния начин и това е.
Та ти какви чувства си имала преди 2 седмици,че вече са изстинали? ОМГ.
ShtrudeL
09-21-2012, 03:57
Това момче с,което ходя ми е и един от най-добрите приятели и наистина искам да си останем приятели и всичко да бъда както преди.
да бе да, успех
sexa_na_kompleksa
09-21-2012, 07:58
Разделете си и друг път мисли повече.
nymphadora
09-21-2012, 08:33
Така значи ходя с едно момче,но проблемът ми е там че не изпитвам нищо към.Заедно сме повече от 2 седмици,но чуствата сякаш даже истинаха още повече
Това момче с,което ходя ми е и един от най-добрите приятели и наистина искам да си останем приятели и всичко да бъда както преди
:lol::lol::lol:
ти имаш ли глава на раменете въобще?
JoLLiE92
09-21-2012, 08:40
Заедно сме повече от 2 седмици
Смея се с глас.
ivcheto0o
09-21-2012, 09:21
Ох, голяма си патка. Защо си тръгнала с най-добрия си приятел, докато все още си влюбена в бившия. Защо? Сама си си го надробила. Зарежи момчето по възможно най-деликатния и ненараняващ начин, поне да попадне на някоя, която се струва.
Съгласна съм Остави момчето в крайна сметка на сила хубост не става.
Star maiden
09-21-2012, 09:35
Минала съм по твоя път, говоря за това с опита за забравяне на определен човек с др, не се гордея с това, но човек се учи от грешките си. Та, по темата, няма как да го заобичаш като повече от приятел. Можеш да го обичаш и да държиш на него, но ще е само като приятел. Така и ти, и той ще страдате, затова недей да се "опитваш" да го заобичаш, картинката ще стане по-грозна. Нещата няма как да се оправят, веднъж счупено, огледалото дори и да се залепи, все му се виждат пукнатините. Момчето ВИНАГИ ще се надява, че имаш някакви чувства към него, просто спри дотук и улесни и двамата. Хайде, успех и горе главата!!! :)