PDA

View Full Version : Никой не ми садейства :(

mitko345
09-21-2012, 14:09
Добре за последен път поствам...!Моля ви дайте ми идея как да поканя момиче от facebook.Но по най-заобиколен начин.Моля ви толкова ли е трудно...!Само да не е на кафе:D

x3mmaster
09-21-2012, 14:55
Охх.. луд,такъв начин,като заобиколен просто няма!Момичетата харесват сериозни мъже,които знаят какво искат ;) Просто я покани да се разходите в парка,няма какво да му мислиш!!А другото само ще стане,ако е писано

paradosou
09-21-2012, 16:49
е пък сАдействието да не е безплатно? PayPal мога да ти оставя и го имаш. 8-)
Не ти трябва заобиколен начин, напротив. Пишете си 2-3 пъти и й кажи "Абе... бих ти направил удоволствието да изляза с теб, но първо трябва да ми дадеш номера си". Примерно. 8-) Каквото и да кажеш, не трябва да звучи сякаш си убеден, че държиш Господ за шлифера, ама да се притесняваш супер много и едва ли не предварително да си се настроил за провал също не ти е в плюс.
Нататък е лесно - звъниш й и предлагаш боулинг/кънки/дартс или каквото ти душа иска, може и просто разходка в парка. Ако те е харесала, ще й е все едно къде ще сте, понеже навсякъде би се чувствала комфортно с теб, но е хубаво да покажеш, че имаш идея какво ще се прави и не ти липсва инициатива.

mitko345
09-21-2012, 18:02
Не ти трябва заобиколен начин, напротив. Пишете си 2-3 пъти и й кажи "Абе... бих ти направил удоволствието да изляза с теб, но първо трябва да ми дадеш номера си". Примерно. 8-) Каквото и да кажеш, не трябва да звучи сякаш си убеден, че държиш Господ за шлифера, ама да се притесняваш супер много и едва ли не предварително да си се настроил за провал също не ти е в плюс.
Нататък е лесно - звъниш й и предлагаш боулинг/кънки/дартс или каквото ти душа иска, може и просто разходка в парка. Ако те е харесала, ще й е все едно къде ще сте, понеже навсякъде би се чувствала комфортно с теб, но е хубаво да покажеш, че имаш идея какво ще се прави и не ти липсва инициатива.
е тва исках да чуя много ти благодаря един свестен човек брао :D

thelover3
09-22-2012, 11:04
^ Не вярвам 14 годишна да се навие на 12 годишен, ама айде.

someonerandom
09-22-2012, 11:48
Да се пробва момчето.Ама наистина настрой се психически,че поне в следващите 8-9-10 години момичетата нямат особен интерес към по-малки от тях.И не търси заобиколни начини,че няма да разбере защо я каниш и след 2 дена ще има тема "Тя ме има само за приятел"

mitko345
09-22-2012, 11:58
Да се пробва момчето.Ама наистина настрой се психически,че поне в следващите 8-9-10 години момичетата нямат особен интерес към по-малки от тях.И не търси заобиколни начини,че няма да разбере защо я каниш и след 2 дена ще има тема "Тя ме има само за приятел"
мерси един да ме подкрепи

пAteNцЕ
09-22-2012, 15:53
отидете примерно в някой парк наблизо :) кажи и айде някой път да се видим(така ще видиш дали изобщо е съгласна да се виждате)

mitko345
09-22-2012, 17:24
отидете примерно в някой парк наблизо :) кажи и айде някой път да се видим(така ще видиш дали изобщо е съгласна да се виждате)

е нали сега се виждаме какво имаш в предвид?

Amore-Mio*
09-23-2012, 18:42
А ти къде искаш - у вас?

Оф, боже.
Няма заобиколни начини - бъди смел, бъди мъж и действай като такъв. Ако стане - стане, ако не - продължаваш напред. Хиляди теми пусна и все още не си действал по никакъв начин.

mitko345
09-24-2012, 12:49
ами тарся различни начини тай или иначе се га не мога да я поканя щото тя е втора а аз първа октомври ще се съвпаднат смените :DDDDDDDDDDDDDD

nick1896
09-24-2012, 18:01
Я ми цъкни на лично. Тая вечер нещом съм решил да бъда добър и ще ти помогна :D...

OnlyGirl
09-24-2012, 18:05
Събота или неделя я покани някъде. Какъв е проблема за кафето? Разходете се, говорете си. Ей така някви кат пуснат тема и хората им дават 3546 съвета и те `мерси още съвети има ли` Хората ти го казаха. Ако искаш момичето действай.

Charismatica
09-24-2012, 18:08
Ааа, тва с удоволствието и номера не те съветвам да го кажеш- ако на мен някой ми каже, че " ще ми направи удоволствието" да се видим ще го отсвиря веднага. Кажи й директно, че искаш някой път да се видите, не се прави на палячо ;)

paradosou
09-25-2012, 21:36
^не знам за какви палячовски истории идва реч. Ако като цяло създаваш впечатление на някакъв едва ли не нетърпящ отказ смешко, това наистина би прозвучало супер нелепо. Обаче винаги има вариант да си пич, да ти се отдава да създаваш лежерна атмосфера и момичето по естествен начин да усети, че това е вид закачка, от която всъщност би излязъл един доста добър повод да се посмеете, разбира се във възможно най-положителния смисъл. ; )

psychopath
09-26-2012, 00:53
колкото по-гадно се държиш, толкова повече кълват, браааат

Me4encety
09-26-2012, 07:51
Ми като искаш по най-заобиколния начин я покани да обиколите гребната по дигата.

mitko345
09-26-2012, 12:15
^не знам за какви палячовски истории идва реч. Ако като цяло създаваш впечатление на някакъв едва ли не нетърпящ отказ смешко, това наистина би прозвучало супер нелепо. Обаче винаги има вариант да си пич, да ти се отдава да създаваш лежерна атмосфера и момичето по естествен начин да усети, че това е вид закачка, от която всъщност би излязъл един доста добър повод да се посмеете, разбира се във възможно най-положителния смисъл. ; )
Е да,но по facebook как може да стане тая работа :D

HollyGolightly
09-26-2012, 19:01
Най-заобиколният начин, за който се сещам е ти да я "сръчкаш" , а тя да се сети че искаш да излезеш с нея :D

fenastz
09-26-2012, 21:03
Тъп си. Не става така.