Влез

View Full Version : Какво мислите за ''правенето на любов''?

OutlawGirl
09-21-2012, 20:33
Смятам, че секса е чисто плътско животинско задоволяване на физически нужди. Нещо, в което не е нужно да се влагат чувста за да се стигне до оргазъм. Не бих казала, че е по-задоволителен, ако обичаш партньора си. За мен правенето на любов е просто по-бавен и нежен секс с човека, който обичаш...опитвала съм го и лично на мен не ми допада, нежно е, да, но след първите 5 минути не издържам и искам да забързаме такта и да почне да ме чука бясно :Д

ShtrudeL
09-21-2012, 20:43
ех, колко може да се изговори по тая тема..
Любовта не се прави. Понятието 'правене на любов' е погрешно. Но да, и аз го разбирам като бавно и нежно действие, което би ми харесало, ако не прерасне в секс, т.е. ако само се натискаме и дразним бавничко и мъчително през дрешките. :3 Даже е адски възбуждащо. :3 Мога да го правя цял ден и цяла нощ. :3 Но самия акт през цялото време да е бавен и нежен.. hell no. :3 Идва ти да си забиеш ноктЕнцата във вратлето на човечето си и със стиснати зъбки да му 'се скараш', че искаш да те изчука, вместо да те мъчи на бааавен огън. 8-)
Не съм съгласна обаче, че секса е един и същ и с човек, който обичаш, и с човек, който просто те привлича сексуално. ЧуканЙето си е чуканЙе, но когато го правиш с човек, който не е Онзи от дискотеката (примерно), може да се каже, че е мило и романтично чукане. Всъщност дори грубо, го намирам за адски мило, защото е с човек, който ти е в сърчицето.

SisiStrange
09-21-2012, 20:48
Прекрасно изживяване е. :) Има си моменти и за грубото, и за нежното. Обичам понякога, когато сме романтични да се сгушим под завивките, много дълго да си играем с докосвания и галене и накрая да го направим по-нежничко. Не бавно. 8-) А точно с нежност.

102
09-21-2012, 20:51
Показателно е, че само момиченца пишат по темата.. а дано и някой влюбен господин да се изкаже.

ShtrudeL
09-21-2012, 20:54
а дано и някой влюбен господин да се изкаже.

Ако някой влюбен господин почне да ми развива теории за това как обича да го прави нежно, ще го му предложа да ми е приятелка. :3

102
09-21-2012, 20:58
Тва е анонимен форум, що па да не се изкаже. Аз искам да ме убеди някое момче, което е "правило любов", шот не ми се е случвало, а момичешките романтични излияния някакси не ме грабват...

marilyn
09-21-2012, 21:14
Преди и аз много разделях нещата, едва ли не секса беше някво задоволяване на нагона. Сега вече не е точно така... за мен "правене на любов" е някакъв погрешен израз. То секса с чувство не винаги значи "любов"... секс с чувство може да е привързаност, емоция, тръпка, желание да даваш на човека до себе си.

fenastz
09-21-2012, 21:20
Мисля, че трябва да спреш да пускаш теми. Няма такова нещо като правене на любов, това е дело на извратената фантазия на някой застаряващ метросексуален сценарист на американски сериали. Сексът си е секс.

BloodyMeri
09-21-2012, 21:42
Не ме кефи бавния ,романтичен секс.Прекалено блудкаво ми идва като сапунка.Секса си е секс и трябва да се прави като за последно!!Не винаги толкоз бясно ,но в повечето от времето...

bilqnavod
09-21-2012, 21:52
[fenastz] Ха, нали е затова форум да се пускат теми. Специално тази ми харесва.

Значи, всичко зависи от настроението. Има моменти в които умирам за нежен секс, романтика и т.н. И респективно обратното... понякога направо ммм.. както авторката се е изразила, няма да и повтарям думичките :D :oops:

OutlawGirl
09-21-2012, 22:19
Мисля, че трябва да спреш да пускаш теми. Няма такова нещо като правене на любов, това е дело на извратената фантазия на някой застаряващ метросексуален сценарист на американски сериали. Сексът си е секс.

Съгласна съм с мнението ти, а за темите не виждам какво пречи да пускам :Д

Scarface_
09-21-2012, 23:11
Не е лошо , като за разнообразие , правил съм го и доста пъти нежно , свършването е същото за момичето ,естествени по-бавно се стига до него ... въпроса е да издържиш :Д да се дърпаш... ест ... по-добре е да й го набиеш душманската , но и това нежния секс си е изкуство ...,като не ви хареса винаги може да смените темпото ;)

xoxi
09-22-2012, 07:15
За мен правенето на любов е просто по-бавен и нежен секс с човека, който обичаш...опитвала съм го и лично на мен не ми допада, нежно е, да, но след първите 5 минути не издържам и искам да забързаме такта и да почне да ме чука бясно :Д

И като забързаш вече спираш да го обичаш ли? Бавен секс можеш да правиш и с първия срещнат.
За мен пък правенето на любов обхваща всичко, което правят двама влюбени в леглото. От бавен, нежен секс до БДСМ.

x7aZzy
09-22-2012, 08:12
За мен пък правенето на любов обхваща всичко, което правят двама влюбени в леглото. От бавен, нежен секс до БДСМ.

Единственото мнение, с което съм съгласна засега.

Правенето на любов не е равно на бавен секс. Не знам кой го измисли това, ама ми звучи супер грешно.

dream1707
09-22-2012, 08:24
Прекрасно изживяване е. :) Има си моменти и за грубото, и за нежното. Обичам понякога, когато сме романтични да се сгушим под завивките, много дълго да си играем с докосвания и галене и накрая да го направим по-нежничко. Не бавно. 8-) А точно с нежност.

точно на същото мнение съм :) има си моменти за всичко... усеща се по принцип, не можеш да тръгнете с любовната игра по-нежничко и да се гушката и докосвате, както каза Сиси... и изведнъж той да реши, че трябва да се прай на сексуално животно... просто някак не се връзва... Или поне при мен..

kalpazanka
09-22-2012, 08:59
Ако някой влюбен господин почне да ми развива теории за това как обича да го прави нежно, ще го му предложа да ми е приятелка. :3

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ей, сладур, като ти чета някои мнения, ми иде да те разцелувам. :-)

Иначе си с малко сбъркана представа. За всяко нещо си има точно време и място. :)

magita
09-22-2012, 09:42
Значи единия секс може да е по-нежен от този във връзката. Не мога да определя правенето на любов с нежно и бавно. По- скоро се определя, че го правиш с човека който обичаш или харесваш, или не сте само за секса заедно. Аз обичам по-хард, но го правя с човек който обичам и какво ще ми кажете, че се чукам, а не правя любов...

Това, че "правя любов" звучи бавно и романтично, не значи че е...

Oy7ofCon7roL
09-22-2012, 12:19
^^ и аз съм на това мнение

DarkTemplar
09-22-2012, 12:57
"Правенето на любов" за мен си е секс с чувства. Дали е бавно, нежно, грубо, страстно няма чак такова значение. Макар че когато имаш чувства към някого, няма как да не влагаш поне малко нежност в секса ви (дори да е само понякога). Хубавият секс е разнообразният секс, който отговаря на моментната нагласа на партньорите. Така че е все тая дали ще се глезите и галите, или ще се изчукате като диваци. Различни индивидуалности, различни отношения, различен секс.

И последно, добре е да различавате секса между двама влюбени/имащи връзка/чувства помежду си и такива, които са просто сексуални партньори (още повече пък ако е за 1-2 пъти).

ShtrudeL
09-22-2012, 13:09
"Правенето на любов" за мен си е секс с чувства. Дали е бавно, нежно, грубо, страстно няма чак такова значение. Макар че когато имаш чувства към някого, няма как да не влагаш поне малко нежност в секса ви (дори да е само понякога). Хубавият секс е разнообразният секс, който отговаря на моментната нагласа на партньорите. Така че е все тая дали ще се глезите и галите, или ще се изчукате като диваци. Различни индивидуалности, различни отношения, различен секс.

И последно, добре е да различавате секса между двама влюбени/имащи връзка/чувства помежду си и такива, които са просто сексуални партньори (още повече пък ако е за 1-2 пъти).

мф
То и чукането може да е секс с чувства, но да не се определя като 'правене на любов'. Любовта не се прави, бля.
И какво значи да влагаш нежност в секса ви? За нежно мога да приема и това да ме хванат за врата и докато ме 'душат' да ме целунат, а нежно може и да е това да ме гушне и целуне, след всичкото животинско държание, вместо да ме игнорира като използвана вещ.
И е глупаво да казвате, че 'правенето на любов' е правене на секс с чувства, защото излиза, че грубото и агресивно чукане е само за тоалетните в моловете и дискотеките и че едва ли не хората не се обичат, ако е такова.

DarkTemplar
09-22-2012, 13:27
По принцип "правене на любов" е супер тъпо клише (но като такова се харесва на страшно много хора, особено от нежния пол), затова го сложих в кавички. Съгласен съм, че любовта не се прави. И все пак се опитах да го дефинирам така, както е общоприето, като добавих и нещо от мен. Другото мисля съм го обяснил достатъчно точно и ясно.

magita
09-22-2012, 15:56
Щруд защо пък да няма чукане с чувства? "правя любов" е точно това правя "секс с чувства" щото секса идва от чувствата (много хора ще ме разберат погрешно)

xXxPETYAxXx
09-22-2012, 16:11
+

prosto_chovek
09-22-2012, 16:23
бе зависи от настроението... когато е по - романтично, се прави по - бавно, с повече форплей, повече игри с докосвания, уста, прави се да стане задушевно и романтично. Когато искаш да си начешеш нагона (98% от случаите) трескаш яко, дето се вика, да има оргазми, ала бала, груб, хубав секс, това е общият случай. Все пак, сексът си е чисто човешко нещо, което се прави най - вече аз удоволствие, зависи кой какво намира за такова :)

chushkopek
09-22-2012, 20:12
Аз ли не цепя или секс с някого за когото ти пука НЕ е задължително да е бавен и нежен? К'во пречи да се обичате, но да изразявате любовта си чрез скат например? Темата ти направо ме mindfuck-на......А някой може ли да ми обясни кое точно му е хубавото на нежния, бавен секс, защото това за мен е просто отегчително....

SisiStrange
09-23-2012, 08:42
Аз не виждам за какво толкова дълбаете по израза, при все, че самият смисъл на темата е ясен.

Аз възприемам нежен секс не толкова за бавен, колкото за включващ особена нежност и бая повече предигра. Случвало ни се е 2-3 часа да правим с прекъсвания, с галене, тормозене, аха да свършим и забавяме и така, докато вече не издържаме и свършим супер силно. Това му е хубавото, chushkopek. Има дни, в които сме тотално на такава вълна и ни се занимава много повече. Естествено, това няма как да е всеки път пък и не е в това идеята.

Не знам как не правите разлика между това, което описах току що и мятане в стените, душене и шепнене на мръсотийки по време на грубо чукане. И двете са нещо страхотно та е яко да се случват. Не ми харесва идеята да се прави само едното от двете щом може всичко според настроението.

magita
09-23-2012, 08:54
сис... мисля, че "правя любов" е просто израз както "правя секс" "чукам се" и всички останали. Както вече казах: Когато го правите грубо, не "правите ли пак любов"

"Правя любов" е израз с който се уточнява, че го правиш с човек към който имаш няк'ви чувства, няма значение дали е бавно или бързо, дали се галите или си биете шамари

SisiStrange
09-23-2012, 09:10
Ясно е, че ако ще да ме провеси от простора с щипки на зърната, пак се обичаме. 8-) Просто съм 99%, че авторката имаше в предвид точно това с този въпрос: дали си падаме по нежния тип секс.

GiveMeLove
09-23-2012, 20:47
Някъде прочетох най-точния отговор - има си и нежен секс, има си и див и необуздан, като за всеки оттях си има моменти, хора, места, събития...
На мен ми се е случвало да правя любов.. но да, както казахте - първите 15 минути.. После се зачаткваме селската, но .. това е тема на друг разговор! :D

Ivaaaaa
09-23-2012, 22:32
сис... мисля, че "правя любов" е просто израз както "правя секс" "чукам се" и всички останали. Както вече казах: Когато го правите грубо, не "правите ли пак любов"

"Правя любов" е израз с който се уточнява, че го правиш с човек към който имаш няк'ви чувства, няма значение дали е бавно или бързо, дали се галите или си биете шамари

+1

fenkaaa
09-23-2012, 23:28
ех, колко може да се изговори по тая тема..
Любовта не се прави. Понятието 'правене на любов' е погрешно. Но да, и аз го разбирам като бавно и нежно действие, което би ми харесало, ако не прерасне в секс, т.е. ако само се натискаме и дразним бавничко и мъчително през дрешките. :3 Даже е адски възбуждащо. :3 Мога да го правя цял ден и цяла нощ. :3 Но самия акт през цялото време да е бавен и нежен.. hell no. :3 Идва ти да си забиеш ноктЕнцата във вратлето на човечето си и със стиснати зъбки да му 'се скараш', че искаш да те изчука, вместо да те мъчи на бааавен огън. 8-)
Не съм съгласна обаче, че секса е един и същ и с човек, който обичаш, и с човек, който просто те привлича сексуално. ЧуканЙето си е чуканЙе, но когато го правиш с човек, който не е Онзи от дискотеката (примерно), може да се каже, че е мило и романтично чукане. Всъщност дори грубо, го намирам за адски мило, защото е с човек, който ти е в сърчицето.

Съгласна.

Абе най-си ми е хубаво с моето момче.

БожиятАгнец
09-24-2012, 09:55
Лично на мен вашето "правене на любов" ми е скучно. Буквално.
Най-малкото го асоциирам с мързел и липса на ентусиазъм.

За мен любовта е страст, огън и жупел, торнадо, адреналин - нещо невероятно, даващо крила, подкосяващо крака и магически екстремно.
Как аджеба това ше се олицетвори и пресъздаде в един лигав и блудкав сексуален акт, който медиите, обществото и етц. болни мозъци са заклеймили, като "романтичен"?

Ако ме обича, че ще иска да....Ъъъъ, fuck my brains out, сещате се. Ще иска да изживея най-хубавата нощ в живота си. Да ме заведе на места на които никога не съм била досега (сексуално). Ще е с животински ентусиазъм. С толкова любов, че да иска да ме заболи. Да усетя. Да изживея. Ще ме иска. Ще ме (го) иска повече от самият живот. Ще е експлозивно. Толкова, че да счупим леглото....И да продължим без и да се замислим. Ще е фанатично, неистово, яростно....Ще ме побърка.
Така се прави любов, по дяволите.
(И мога да напиша още много, но ще спра, защото няма смисъл...Все едно да описвам огън - докато не видиш как гори и не се оправиш не можеш да го разбереш, пък камо ли да се възхитиш. Няма подходящи думи за това, всичко ще звучи прекалено клиширано, недостойно и блудкаво.)

И не виждам къде липсва нежност в това. Даже напротив. Не е същата нежност, която се изразява към децата, цветята и кученцата, но тя няма място в леглото и никога няма да има.

(На първо време това ще кажа.)

SuperBadSuperFresh
09-24-2012, 16:16
Това,че е бавно и по-нежно,не значи че не може да е мръснишко.

dream1707
09-24-2012, 16:31
Това,че е бавно и по-нежно,не значи че не може да е мръснишко.

yep, yep

AliceSw
09-24-2012, 16:53
Това обаче, че някои предпочитат бавния секс, не значи, че се обичат, още по-малко, че "правят любов"

dream1707
09-24-2012, 17:04
Е то това нищо не значи, ти можеш да обичаш някой и да правиш любов с него.. независимо от темпото и тнт.. просто когато има чувства, самото чувство е по-различно.. За мен поне, правенето на любов е съпътствано с някаква нежност, не зависи от бързината

AliceSw
09-24-2012, 17:41
Е то това нищо не значи, ти можеш да обичаш някой и да правиш любов с него.. независимо от темпото и тнт.. просто когато има чувства, самото чувство е по-различно.. За мен поне, правенето на любов е съпътствано с някаква нежност, не зависи от бързината

и защо като всички го разбирате това, темата продължава да се обсъжда...