.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Супер фен
    Град
    Пловдив

Какво мислите за ''правенето на любов''?

Смятам, че секса е чисто плътско животинско задоволяване на физически нужди. Нещо, в което не е нужно да се влагат чувста за да се стигне до оргазъм. Не бих казала, че е по-задоволителен, ако обичаш партньора си. За мен правенето на любов е просто по-бавен и нежен секс с човека, който обичаш...опитвала съм го и лично на мен не ми допада, нежно е, да, но след първите 5 минути не издържам и искам да забързаме такта и да почне да ме чука бясно :Д
    Времето изтича, минават години ..
    а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!

Мега фен
    Град
    <3
    ех, колко може да се изговори по тая тема..
    Любовта не се прави. Понятието 'правене на любов' е погрешно. Но да, и аз го разбирам като бавно и нежно действие, което би ми харесало, ако не прерасне в секс, т.е. ако само се натискаме и дразним бавничко и мъчително през дрешките. :3 Даже е адски възбуждащо. :3 Мога да го правя цял ден и цяла нощ. :3 Но самия акт през цялото време да е бавен и нежен.. hell no. :3 Идва ти да си забиеш ноктЕнцата във вратлето на човечето си и със стиснати зъбки да му 'се скараш', че искаш да те изчука, вместо да те мъчи на бааавен огън.
    Не съм съгласна обаче, че секса е един и същ и с човек, който обичаш, и с човек, който просто те привлича сексуално. ЧуканЙето си е чуканЙе, но когато го правиш с човек, който не е Онзи от дискотеката (примерно), може да се каже, че е мило и романтично чукане. Всъщност дори грубо, го намирам за адски мило, защото е с човек, който ти е в сърчицето.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Прекрасно изживяване е. Има си моменти и за грубото, и за нежното. Обичам понякога, когато сме романтични да се сгушим под завивките, много дълго да си играем с докосвания и галене и накрая да го направим по-нежничко. Не бавно. А точно с нежност.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на 102
    Показателно е, че само момиченца пишат по темата.. а дано и някой влюбен господин да се изкаже.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    а дано и някой влюбен господин да се изкаже.
    Ако някой влюбен господин почне да ми развива теории за това как обича да го прави нежно, ще го му предложа да ми е приятелка. :3
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на 102
    Тва е анонимен форум, що па да не се изкаже. Аз искам да ме убеди някое момче, което е "правило любов", шот не ми се е случвало, а момичешките романтични излияния някакси не ме грабват...

Преди и аз много разделях нещата, едва ли не секса беше някво задоволяване на нагона. Сега вече не е точно така... за мен "правене на любов" е някакъв погрешен израз. То секса с чувство не винаги значи "любов"... секс с чувство може да е привързаност, емоция, тръпка, желание да даваш на човека до себе си.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Мисля, че трябва да спреш да пускаш теми. Няма такова нещо като правене на любов, това е дело на извратената фантазия на някой застаряващ метросексуален сценарист на американски сериали. Сексът си е секс.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Голям фен
    Не ме кефи бавния ,романтичен секс.Прекалено блудкаво ми идва като сапунка.Секса си е секс и трябва да се прави като за последно!!Не винаги толкоз бясно ,но в повечето от времето...

Супер фен Аватара на bilqnavod
    [fenastz] Ха, нали е затова форум да се пускат теми. Специално тази ми харесва.

Значи, всичко зависи от настроението. Има моменти в които умирам за нежен секс, романтика и т.н. И респективно обратното... понякога направо ммм.. както авторката се е изразила, няма да и повтарям думичките

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Мисля, че трябва да спреш да пускаш теми. Няма такова нещо като правене на любов, това е дело на извратената фантазия на някой застаряващ метросексуален сценарист на американски сериали. Сексът си е секс.
    Съгласна съм с мнението ти, а за темите не виждам какво пречи да пускам :Д
    Времето изтича, минават години ..
    а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!

Повече от фен Аватара на Scarface_
    Не е лошо , като за разнообразие , правил съм го и доста пъти нежно , свършването е същото за момичето ,естествени по-бавно се стига до него ... въпроса е да издържиш :Д да се дърпаш... ест ... по-добре е да й го набиеш душманската , но и това нежния секс си е изкуство ...,като не ви хареса винаги може да смените темпото
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от OutlawGirl Виж мнението
    За мен правенето на любов е просто по-бавен и нежен секс с човека, който обичаш...опитвала съм го и лично на мен не ми допада, нежно е, да, но след първите 5 минути не издържам и искам да забързаме такта и да почне да ме чука бясно :Д
    И като забързаш вече спираш да го обичаш ли? Бавен секс можеш да правиш и с първия срещнат.
    За мен пък правенето на любов обхваща всичко, което правят двама влюбени в леглото. От бавен, нежен секс до БДСМ.
    И спря да се върти за миг земята..

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    За мен пък правенето на любов обхваща всичко, което правят двама влюбени в леглото. От бавен, нежен секс до БДСМ.
    Единственото мнение, с което съм съгласна засега.

Правенето на любов не е равно на бавен секс. Не знам кой го измисли това, ама ми звучи супер грешно.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Прекрасно изживяване е. Има си моменти и за грубото, и за нежното. Обичам понякога, когато сме романтични да се сгушим под завивките, много дълго да си играем с докосвания и галене и накрая да го направим по-нежничко. Не бавно. А точно с нежност.
    точно на същото мнение съм има си моменти за всичко... усеща се по принцип, не можеш да тръгнете с любовната игра по-нежничко и да се гушката и докосвате, както каза Сиси... и изведнъж той да реши, че трябва да се прай на сексуално животно... просто някак не се връзва... Или поне при мен..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Ако някой влюбен господин почне да ми развива теории за това как обича да го прави нежно, ще го му предложа да ми е приятелка. :3

Ей, сладур, като ти чета някои мнения, ми иде да те разцелувам.

Иначе си с малко сбъркана представа. За всяко нещо си има точно време и място.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на magita
    Значи единия секс може да е по-нежен от този във връзката. Не мога да определя правенето на любов с нежно и бавно. По- скоро се определя, че го правиш с човека който обичаш или харесваш, или не сте само за секса заедно. Аз обичам по-хард, но го правя с човек който обичам и какво ще ми кажете, че се чукам, а не правя любов...

Това, че "правя любов" звучи бавно и романтично, не значи че е...
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Мега фен
    ^^ и аз съм на това мнение
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    "Правенето на любов" за мен си е секс с чувства. Дали е бавно, нежно, грубо, страстно няма чак такова значение. Макар че когато имаш чувства към някого, няма как да не влагаш поне малко нежност в секса ви (дори да е само понякога). Хубавият секс е разнообразният секс, който отговаря на моментната нагласа на партньорите. Така че е все тая дали ще се глезите и галите, или ще се изчукате като диваци. Различни индивидуалности, различни отношения, различен секс.

И последно, добре е да различавате секса между двама влюбени/имащи връзка/чувства помежду си и такива, които са просто сексуални партньори (още повече пък ако е за 1-2 пъти).
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    "Правенето на любов" за мен си е секс с чувства. Дали е бавно, нежно, грубо, страстно няма чак такова значение. Макар че когато имаш чувства към някого, няма как да не влагаш поне малко нежност в секса ви (дори да е само понякога). Хубавият секс е разнообразният секс, който отговаря на моментната нагласа на партньорите. Така че е все тая дали ще се глезите и галите, или ще се изчукате като диваци. Различни индивидуалности, различни отношения, различен секс.

И последно, добре е да различавате секса между двама влюбени/имащи връзка/чувства помежду си и такива, които са просто сексуални партньори (още повече пък ако е за 1-2 пъти).
    мф
    То и чукането може да е секс с чувства, но да не се определя като 'правене на любов'. Любовта не се прави, бля.
    И какво значи да влагаш нежност в секса ви? За нежно мога да приема и това да ме хванат за врата и докато ме 'душат' да ме целунат, а нежно може и да е това да ме гушне и целуне, след всичкото животинско държание, вместо да ме игнорира като използвана вещ.
    И е глупаво да казвате, че 'правенето на любов' е правене на секс с чувства, защото излиза, че грубото и агресивно чукане е само за тоалетните в моловете и дискотеките и че едва ли не хората не се обичат, ако е такова.
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    По принцип "правене на любов" е супер тъпо клише (но като такова се харесва на страшно много хора, особено от нежния пол), затова го сложих в кавички. Съгласен съм, че любовта не се прави. И все пак се опитах да го дефинирам така, както е общоприето, като добавих и нещо от мен. Другото мисля съм го обяснил достатъчно точно и ясно.
    Welcome to the Jungle...

Голям фен Аватара на magita
    Щруд защо пък да няма чукане с чувства? "правя любов" е точно това правя "секс с чувства" щото секса идва от чувствата (много хора ще ме разберат погрешно)
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    +

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    бе зависи от настроението... когато е по - романтично, се прави по - бавно, с повече форплей, повече игри с докосвания, уста, прави се да стане задушевно и романтично. Когато искаш да си начешеш нагона (98% от случаите) трескаш яко, дето се вика, да има оргазми, ала бала, груб, хубав секс, това е общият случай. Все пак, сексът си е чисто човешко нещо, което се прави най - вече аз удоволствие, зависи кой какво намира за такова
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Голям фен Аватара на chushkopek
    Аз ли не цепя или секс с някого за когото ти пука НЕ е задължително да е бавен и нежен? К'во пречи да се обичате, но да изразявате любовта си чрез скат например? Темата ти направо ме mindfuck-на......А някой може ли да ми обясни кое точно му е хубавото на нежния, бавен секс, защото това за мен е просто отегчително....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си