- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за ''правенето на любов''?
Смятам, че секса е чисто плътско животинско задоволяване на физически нужди. Нещо, в което не е нужно да се влагат чувста за да се стигне до оргазъм. Не бих казала, че е по-задоволителен, ако обичаш партньора си. За мен правенето на любов е просто по-бавен и нежен секс с човека, който обичаш...опитвала съм го и лично на мен не ми допада, нежно е, да, но след първите 5 минути не издържам и искам да забързаме такта и да почне да ме чука бясно :Д
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
ех, колко може да се изговори по тая тема..
Любовта не се прави. Понятието 'правене на любов' е погрешно. Но да, и аз го разбирам като бавно и нежно действие, което би ми харесало, ако не прерасне в секс, т.е. ако само се натискаме и дразним бавничко и мъчително през дрешките. :3 Даже е адски възбуждащо. :3 Мога да го правя цял ден и цяла нощ. :3 Но самия акт през цялото време да е бавен и нежен.. hell no. :3 Идва ти да си забиеш ноктЕнцата във вратлето на човечето си и със стиснати зъбки да му 'се скараш', че искаш да те изчука, вместо да те мъчи на бааавен огън.
Не съм съгласна обаче, че секса е един и същ и с човек, който обичаш, и с човек, който просто те привлича сексуално. ЧуканЙето си е чуканЙе, но когато го правиш с човек, който не е Онзи от дискотеката (примерно), може да се каже, че е мило и романтично чукане. Всъщност дори грубо, го намирам за адски мило, защото е с човек, който ти е в сърчицето.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Прекрасно изживяване е.Има си моменти и за грубото, и за нежното. Обичам понякога, когато сме романтични да се сгушим под завивките, много дълго да си играем с докосвания и галене и накрая да го направим по-нежничко. Не бавно.
А точно с нежност.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Показателно е, че само момиченца пишат по темата.. а дано и някой влюбен господин да се изкаже.
4XCOKИ
Тва е анонимен форум, що па да не се изкаже. Аз искам да ме убеди някое момче, което е "правило любов", шот не ми се е случвало, а момичешките романтични излияния някакси не ме грабват...
Преди и аз много разделях нещата, едва ли не секса беше някво задоволяване на нагона. Сега вече не е точно така... за мен "правене на любов" е някакъв погрешен израз. То секса с чувство не винаги значи "любов"... секс с чувство може да е привързаност, емоция, тръпка, желание да даваш на човека до себе си.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Мисля, че трябва да спреш да пускаш теми. Няма такова нещо като правене на любов, това е дело на извратената фантазия на някой застаряващ метросексуален сценарист на американски сериали. Сексът си е секс.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Не ме кефи бавния ,романтичен секс.Прекалено блудкаво ми идва като сапунка.Секса си е секс и трябва да се прави като за последно!!Не винаги толкоз бясно ,но в повечето от времето...
[fenastz] Ха, нали е затова форум да се пускат теми. Специално тази ми харесва.
Значи, всичко зависи от настроението. Има моменти в които умирам за нежен секс, романтика и т.н. И респективно обратното... понякога направо ммм.. както авторката се е изразила, няма да и повтарям думичките![]()
![]()
Не е лошо , като за разнообразие , правил съм го и доста пъти нежно , свършването е същото за момичето ,естествени по-бавно се стига до него ... въпроса е да издържиш :Д да се дърпаш... ест ... по-добре е да й го набиеш душманската , но и това нежния секс си е изкуство ...,като не ви хареса винаги може да смените темпото![]()
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
точно на същото мнение съмима си моменти за всичко... усеща се по принцип, не можеш да тръгнете с любовната игра по-нежничко и да се гушката и докосвате, както каза Сиси... и изведнъж той да реши, че трябва да се прай на сексуално животно... просто някак не се връзва... Или поне при мен..
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Значи единия секс може да е по-нежен от този във връзката. Не мога да определя правенето на любов с нежно и бавно. По- скоро се определя, че го правиш с човека който обичаш или харесваш, или не сте само за секса заедно. Аз обичам по-хард, но го правя с човек който обичам и какво ще ми кажете, че се чукам, а не правя любов...
Това, че "правя любов" звучи бавно и романтично, не значи че е...
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
^^ и аз съм на това мнение
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
"Правенето на любов" за мен си е секс с чувства. Дали е бавно, нежно, грубо, страстно няма чак такова значение. Макар че когато имаш чувства към някого, няма как да не влагаш поне малко нежност в секса ви (дори да е само понякога). Хубавият секс е разнообразният секс, който отговаря на моментната нагласа на партньорите. Така че е все тая дали ще се глезите и галите, или ще се изчукате като диваци. Различни индивидуалности, различни отношения, различен секс.
И последно, добре е да различавате секса между двама влюбени/имащи връзка/чувства помежду си и такива, които са просто сексуални партньори (още повече пък ако е за 1-2 пъти).
Welcome to the Jungle...
мф
То и чукането може да е секс с чувства, но да не се определя като 'правене на любов'. Любовта не се прави, бля.
И какво значи да влагаш нежност в секса ви? За нежно мога да приема и това да ме хванат за врата и докато ме 'душат' да ме целунат, а нежно може и да е това да ме гушне и целуне, след всичкото животинско държание, вместо да ме игнорира като използвана вещ.
И е глупаво да казвате, че 'правенето на любов' е правене на секс с чувства, защото излиза, че грубото и агресивно чукане е само за тоалетните в моловете и дискотеките и че едва ли не хората не се обичат, ако е такова.
4XCOKИ
По принцип "правене на любов" е супер тъпо клише (но като такова се харесва на страшно много хора, особено от нежния пол), затова го сложих в кавички. Съгласен съм, че любовта не се прави. И все пак се опитах да го дефинирам така, както е общоприето, като добавих и нещо от мен. Другото мисля съм го обяснил достатъчно точно и ясно.
Welcome to the Jungle...
Щруд защо пък да няма чукане с чувства? "правя любов" е точно това правя "секс с чувства" щото секса идва от чувствата (много хора ще ме разберат погрешно)
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
бе зависи от настроението... когато е по - романтично, се прави по - бавно, с повече форплей, повече игри с докосвания, уста, прави се да стане задушевно и романтично. Когато искаш да си начешеш нагона (98% от случаите) трескаш яко, дето се вика, да има оргазми, ала бала, груб, хубав секс, това е общият случай. Все пак, сексът си е чисто човешко нещо, което се прави най - вече аз удоволствие, зависи кой какво намира за такова![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Аз ли не цепя или секс с някого за когото ти пука НЕ е задължително да е бавен и нежен? К'во пречи да се обичате, но да изразявате любовта си чрез скат например? Темата ти направо ме mindfuck-на......А някой може ли да ми обясни кое точно му е хубавото на нежния, бавен секс, защото това за мен е просто отегчително....