PDA

View Full Version : Към момичетата: Какво търсите у едно момче?

Страници : 1 2 [3]

DisappointedDreamer
10-03-2012, 15:56
Може да помагаш и без да се интересуваш от подробности.

Мхм. Това ми хареса.

Лейди, като решите да си имате детенце, гледайте да се роди телец :Д

LadyDi
10-03-2012, 16:04
Аз като че ли предпочитам Рак :)

Aeternal
10-03-2012, 16:06
Аааа, мерси, ама аз още нямам дете :cool:

Давах ти хипотетични примери, ежедневни проблеми, с които и ти ще се сблъскаш някой ден :)

Моя грешка, някой път чета по диагонала.
Както и да е, като някой ден имаш да е живо и здраво :D

DisappointedDreamer
10-03-2012, 16:08
Аз като че ли предпочитам Рак :)

Моляяя.......
тц.

klimatronik
10-03-2012, 16:16
:D Абе жив и здрав човек да ти се роди най-добре ;d ;d ;D

LadyDi
10-03-2012, 16:53
Моляяя.......
тц.

ами познавам доста раци и се разбирам много добре с тях
но дето вика климатроника - живо и здраво да е, пък квото дойде

therichbitch
10-03-2012, 17:06
А иначе, аз споделям вижданията на блаб. В това отношение, мненията ни по темата са едно към едно.
Мхм, и аз

П.П. Раците можем да бъдем мн мили същества, нищо ни няма :Д

DisappointedDreamer
10-03-2012, 17:07
ами познавам доста раци и се разбирам много добре с тях
но дето вика климатроника - живо и здраво да е, пък квото дойде

'щото си водноо.
но мхм. :)

anonymous708973
10-03-2012, 17:33
PinkPan7her, поправи ме ако греша, обаче доста лицемерна позиция изразяваш?

Напротив. Изразявам 2 различни мнения, поставяйки се от двете страни на барикадата.
Ако можех да си взема книжката след 3 дни в КАТ, а не след месец, щях. Ти не би ли? Ако казваш, че умишлено би чакал един месец, ако имаш леля, която оправя въпросните документи... лъжеш :)
Не съм лицемерна, напротив. Честна съм. Признавам, че използването на въпросните връзки/контакти ме дразнят, когато аз трябва да мина по целия ред на тромавата ни система. Но ако можех, щях да ги използвам. И не говорим за влизане в университет или получаване на работа. Тези неща са въпрос на чест.

Не загрях връзката с темата за шестиците.

Мнението ми е като това на ЛейдиДи, но имам специално отношение към осигуряването на по-ниска заплата и облагодетелстването от нея.

SisiStrange
10-03-2012, 17:52
^ Въпрос на чест? Но нали преписваш и така изкарваш оценки? Сама каза, че в университета, за когото се гласиш, се гледат оценките от дипломата. Значи ти с пищови ще имаш по-висока диплома. Някое дете, което вярно е учило, не е преписвало и както често става в такъв случай, не се е справило навсякъде чак блестящо, ще има по-ниска от твоята. Ти го цакаш с измислени знания. То отпада с реални. Наистина ли не го разбираш?

Ще ти кажа аз какво правя, когато нещо ми е наистина трудно и не го разбирам, и считам, че ще имам наистина лоша оценка. Разделяме силите с най-добрия ми приятел. Всеки се мъчи максимално да зацепи неговия дял и да го обясни като хората на другия. Резултат: Без кой знае какви усилия, хем научаваме всичко, хем каквото си изкараме, това си и заслужаваме. Така аз отговарям редовно за цитология, химия, биохимия, анатомия, физика и прочие, а той за ботаниките, зоологиите и тн. На края на семестъра се събираме и пада здраво преподаване един на друг. В крайна сметка, и двамата имаме много добър успех и никой от нас не е изкарал коя да е оценка без реални знания. Да не говорим, че като разказваш на някого, той не разбира, ти обясняваш, той задава въпроси, ти отговаряш... и накрая знаеш 11 пъти по-добре всичко, защото си го осмислил така, че да го вкараш в главата на човек, който не го разбира. Не знам защо никой не прави така вече. Хем е по-лесно, хем е справедливо.

TheProblemIsChoice
10-03-2012, 17:56
и аз съм рак B)

LadyDi
10-03-2012, 18:06
Мнението ми е като това на ЛейдиДи, но имам специално отношение към осигуряването на по-ниска заплата и облагодетелстването от нея.
Какво ти е мнението? Интересно ми е. Може и на ЛС, че да не отиде темата в четвърта посока.

Aeternal
10-03-2012, 18:12
Напротив. Изразявам 2 различни мнения, поставяйки се от двете страни на барикадата.
Ако можех да си взема книжката след 3 дни в КАТ, а не след месец, щях. Ти не би ли? Ако казваш, че умишлено би чакал един месец, ако имаш леля, която оправя въпросните документи... лъжеш :)
Не съм лицемерна, напротив. Честна съм. Признавам, че използването на въпросните връзки/контакти ме дразнят, когато аз трябва да мина по целия ред на тромавата ни система. Но ако можех, щях да ги използвам. И не говорим за влизане в университет или получаване на работа. Тези неща са въпрос на чест.

Не загрях връзката с темата за шестиците.

Хубав начин да се измъкнеш от ситуация.(за барикадите говоря) :D
Ако съм те разбрал правилно, като си зад барикадата мислиш така, а като си пред нея иначе.
Лицемерно, обаче в много случай тва е печеливша позиция. ( шантав свят, а?)
Откровенна си, прави ти чест.
Обаче хайде да не се поставяме в хипотетични ситуации, щото всяка си е различна и уникална сама за себе си.
Конкретно за книжката, моята я пуснах с бърза поръчка, за 10 дена, а така се случи че я взех чак след месец и половина.

CoNviCt
10-03-2012, 19:09
Ако можех да си взема книжката след 3 дни в КАТ, а не след месец, щях. Ти не би ли? Ако казваш, че умишлено би чакал един месец, ако имаш леля, която оправя въпросните документи... лъжеш
Не съм лицемерна, напротив. Честна съм.

"Ако можех да вляза в еди-си-кой университет без да минавам по класиранията...
Ако можех да работя в еди-си-коя фирма, а не в тази мизерната...
Щях.
Ти не би ли?
Ако казваш, че умишлено би работила на ниска заплата или би се борила с десетки други за място, въпреки че имаш леля, която да оправи това... лъжеш.
Не съм лицемерен! Напротив! Честен съм."

П.С Звучи ли познато?

anonymous708973
10-04-2012, 06:33
^ Въпрос на чест? Но нали преписваш и така изкарваш оценки? Сама каза, че в университета, за когото се гласиш, се гледат оценките от дипломата. Значи ти с пищови ще имаш по-висока диплома. Някое дете, което вярно е учило, не е преписвало и както често става в такъв случай, не се е справило навсякъде чак блестящо, ще има по-ниска от твоята. Ти го цакаш с измислени знания. То отпада с реални. Наистина ли не го разбираш?

Измислени знания = знания, които съм позабравила, да. Ти също имаш такива, сигурна съм. Това, че аз не съм си направила труда да ми влезе нещо (непотребно за мен) в главата, а в твоята е влязло и после е излязло... няма особено значение. Едва ли е оправдание, но средата около мен... няма човек в класа, който да не преписва. С такива хора се състезавам... затова ще мерим с еднакъв аршин.
Не оставай с впечатлението, че си уреждам оценката на всяко контролно с пищов - не е така. Отивам на контролно, прочела всички уроци, слушала в час, а на пищов са ми трудните неща. Да не говорим, че при нас постоянно изтичат контролните в интернет. Първият клас, който го е направил, снима и качва в групата на випуска във фейсбук. Не би погледнала ли? Честно?
Вчера така изтече контролното по математика, аз го нямах, защото съм банната от въпросната група. Дадоха ми задачите, за да ги обясня на една съученичка, така и аз си направих упражнение. Тези на контролната бяха от същия тип, но различни числа.
Онзи ден изтече контролното по физика - е, няма такива непреговорени теоретични въпроси. Видяхме в учебника и знаехме отговорите. Целия клас. Шанс.

CoNviCt, неслучайно съм пояснила, че за мен влизането в университет с честно изкаран изпит, както и взимането на работа, е въпрос на чест. Може да е нелогично спрямо другите ми мнения, но кеф ми е да побеждавам. Самото усещане да отида, набъкана със знания, да си направя теста за отрицателно време и да щракам с пръсти, след което да треперя от резултата и да видя, че съм се справила повече от отлично. Кеф ми беше, влизайки в гимназията, да ме поздравят със "Здравей, госпожице номер едно" :)

П.П. Бих работила на ниска заплата, ако в момента няма възможност за висока.
И бих се борила с десет други за едно място, единствено и само с цел да докажа, че съм по-добра и затова ще вземат мен. Гордост го наречи.

DisappointedDreamer
10-04-2012, 08:21
Казваш, че има непотребни знания. Но същите тези "непотребни знания" биват оценявани, и същите тези оценки влизат в дипломата ти. Така че в края на краищата, не са толкова непотребни, нали?

Това, че другите преписват не означава, че и ти трябва да преписваш. Ако другите се хвърлят от някой мост, и ти ли ще го направиш? Бъди различна, докажи им че можеш да постигнеш същите резултати (че дори и по-високи) като тях, но с честен труд.

Какво означава на пищов са ми трудните неща? Трябва ли да се предаваме пред всяка срещната трудност, вместо да дадем още повече от себе си, да надминем себе си и да докажем себе си. Не за някой друг, просто за свое лично удовлетворение.

Колкото до това с изтичането на контролните - много лошо. Сигурно бих погледнала, да, но в никакъв случай не бих седнала да наизустявам всичко, за да си изкарам после 6-чката, и да обикалям наляво-надясно щастлива и горда, че съм "победила" Да, разбирам, че много хора (ако не всички) биха погледнали и научили, за да си изкарат 6-цата, но какво удовлетворение получаваш от това?
Горделива си, казваш. Е, тогава защо не седнеш и не научиш нещата, вместо да използваш пищови? Пищовите не са ли оръжие срещу гордостта ти?

И как може да ти е кеф да побеждаваш, когато знаеш че тази победа не е заслужена? Че ти не си знаела нещата, че не ти и твоите знания са постигнали въпросния гол.

Ох, разочарована съм. Непонятно ми е всичко, което описваш.

DisappointedDreamer
10-04-2012, 08:34
Още нещо:

аз не съм си направила труда да ми влезе нещо (непотребно за мен) в главата, а в твоята е влязло и после е излязло... няма особено значение.

това е единствената добра точка от целия ти пост.

И действително е така. Учим нещо, имаме тест, изкарваме си оценката, и след това обикновено го забравяме. Затова ми харесва и моята програма. Учиш 2 години усилено и в голяма дълбочина 6 предмета, и чак след тези 2 години ти са ти изпитите. Така, знанията които си придобил не избледняват (не се губят) веднага след като предадеш теста по дадения предмет, просто защото си принуден да помниш всичко, да преговаряш непрекъснато докато имаш възможността да седнеш, да напишеш теста и да си изкараш оценката.

А дотогава тези 2 години непрекъснато повтаряне на материала НЯМА да ти позволят да го забравиш след като завършиш гимназия.

Aeternal
10-04-2012, 09:03
Образованието в бг има много кусури, ама все пак дава доста добра обща подготовка. Щото квото и да си говорим общата култура е хубаво нещо, иначе ставаш като една моя позната която живее в Пловдив, минава по мостовете му всеки ден и не знае коя река тече отдолу. С кеф да и забиеш 2-3 задвратки и да и запалиш вратчето.
Отделно че никога не съм разбирал тея дето се натягат за оценки. В моя клас може би 1/4 бяха такива на няколко пъти оркестър груби гаври е свирил по техен адрес. Ама не може да учиш урока 1 към 1, барабар с запетайките и после да вадиш самочуствие. Конкретно имаше едно момиче, което като го изпитват, даскала казава името на урока, тя си поема дълбоко въздух, повтаря заглавието и почва все едно рецитира "Аз съм българче". А ние седим отзад, сверяваме в учебника и ревем от смях. От 9ти до 12 клас сигурно имам 1000+ извинени отсъствия обаче съм сигурен че ако ни извикат двамата да ни препитат по целия материал ще се справя по-добре от нея, макар че тя има 60 стотни по-висока оценка ов дипломата от мен. Ако трябва да съм честен съм преписвал, по-скоро съм карал съученици да ми помагат по математика, (мразя я) просто за да има мир вкъщи.

CoNviCt
10-04-2012, 10:00
А взимането на книжка по съкратена процедура с помощта на лелята? Не е ли въпрос на чест? Значи би бачкала за мизерни пари, ако леля ти е еди-си-коя, защото си горда. А би пренебрегнала гордостта си за нещо толкова дребно като изчакването на няколко дни?
Не ти ли е кеф да победиш на контролно, набъкана със знания?

П.С Какво мислим за себе си, какво искаме да бъдем, е различно от това, което сме.

И бих се борила с десет други за едно място, единствено и само с цел да докажа, че съм по-добра и затова ще вземат мен. Гордост го наречи.

Ако и аз мисля същото за себе си? Кой ще победи? Кой ще вземе мястото?

LadyDi
10-04-2012, 10:04
Аз навремето съм си учила съвестно по всички предмети. И в училище, и в университета.
В последствие, с времето, съм изхвърлила непотребните неща от ума си. Това, което ми е трябвало, си го помня и до днес. И въпреки това, ако нещо ми е нужно, дори да не го знам в момента, знам къде мога да си го намеря.
Ученето не трябва да е самоцел. Оценките не трябва да са единствения стремеж.

Niakoitam
10-04-2012, 10:22
Мхм, и аз

П.П. Раците можем да бъдем мн мили същества, нищо ни няма :Д

Така е. Стига да не ни бъркат в здравенцето. :)
Относно другото. Всеки мрънка,но на дадено място почти всеки би се възползвал от дадена екстра. Колко се мрънкаше за онази шефката на болниците ли беше на образованието ли сега забравих че била взимала големи бонуси и каза пред обществеността че си ги била заслужила.Да, тя така мисли и за нея си е напълно права.Просто гледа по егоистично на нещата. И мен ме подразни изказването и. Даже и от ГЕРБ я призоваха да напусне и тя го направи.Но тук много хора сами си признават как биха се облагодетелствали от дадена позиция. Е, поне не лицемерничат де. Само дето една част от тези дето бяха състуденти на брат ми дето поголвно преписваха и чакаха някои друг да им направи чертежите в университета сега имат някакви хартийки само дето грам не разбират от материала.И той е преписвал нямам какво да си кривя душата,но пък е било изключително рядко.Имах едно време една съученичка дето всички учители знаеха че преписва,но никой никога не можеше да я хване. Та и това си е вид изкуство.Аз веднъж пробвах и след първата дума щяха да ме хванат. И например докато една комшийка се хвалеше наляво и надясно как си е купила книжка превръщайки се в камикадзе на улицата пък и друго мои познати го направиха брат ми си я взе съвсем честно въпреки че го скъсаха на практиката заради някаква дреболия и инструктора му беше намеквал да даде някой лев под масата той се запъна и следващият път не плати, а си я изкара честно въпреки че му излезна малко повече отколкото да си я купи, а тогава не беше особено добре с финансите, а скоро идваше времето когато изпитите стават по скъпи.

То някои хора имат и една друга практика.Да се спрителяват и да се мазнят на разни хора, само защото имат връзки без значение че може да не ги радват особено.Те и много от актуалните известни VIP мацки подхождат по същият начин.

DisappointedDreamer
10-04-2012, 10:53
Стига да не ни бъркат в здравенцето. :)

Споки. Вие достатъчно добре се справяте и сами.

LadyDi
10-04-2012, 10:55
Вие двамата ще спрете ли да се дъвчете? :)

DisappointedDreamer
10-04-2012, 10:59
Не се дъвчем. Поне, аз никого не дъвча. Прозвуча адски надменно:

"Стига да не ни бъркат в здравенцето."

като че ли ние сме виновни за сбъркания им характер

therichbitch
10-04-2012, 11:08
Не е сбъркан характерът. Мисля, че имаше предвид, че раците мнооого лесно се засягаме. Като ни "бръкнат в здравенцето", последствията са по- тежки отколкото при другите зодии. Колко това е сбъркано, зависи от критериите. Раците са чувствителни и се задълбочават прекалено много, което от гледна точка на повечето зодии, които са повърхностни, вече става ненормално. И така.
Тя темата хубаво се развива в различни посоки, но не мисля, че астрологичната е най- подходяща. За всяка зодия може да се каже нещо кофти, но аз лично не смятам да влизам в ролята на съдник.

Aeternal
10-04-2012, 11:17
Аз имам един малко страннен въпрос.
Може ли да се съберат повече от 2 жени на едно място и да не говорят за зодии? :D

LadyDi
10-04-2012, 11:23
Аз имам един малко страннен въпрос.
Може ли да се съберат повече от 2 жени на едно място и да не говорят за зодии? :D

Кво пък толкова ви пречи? Зодиите са интересни. Никой никого не кара непременно да вярва в тях, но е много забавно да откриваш общи черти между хора от дадена зодия или съвпадения на някой с описанието на зодията му. Тва е като... куест! :lol:

SisiStrange
10-04-2012, 11:24
Далеч пък не е задължително всички да го правим това. Моите гимназиални оценки не са ми били нужни за кандидатстване. От мен се искаше матура по биология с кръгла 6-ца (постигнах го с максимален брой точки) и евентуално добре положени изпити. И си влязох от първо класиране. Никой не ми е поглеждал дипломата. Сега в Уни мога спокойно да кажа, че има ужасно трудни моменти из материала, но никога не съм преписвала. Не знам доколко ще ми излязат знанията от главата (сигурно), но Лейдито е права. Един ден ще имам ясна идея какво, къде и как да търся. И ще имам достатъчно добра представа за какво иде реч. Не ща един ден детето ми да дойде да ме помоли за помощ по някой предмет и аз да кажа: "Еми, маме... питай ме някое друго въпросче." Искам като му/и видя тетрадката да ми изникват идеи.
Качвали са контролните, но обикновено дълго след като вече съм си научила. И да видя какво ще бъде, все тая. Ти пък все едно ви карат да изучите 2 тома учебник за всеки тест. В гимназията е на няколко урока и въпросите са силно предвидими.

Що се отнася до трудните неща, пак. Значи някой е положил труд и ги е зацепил => има 6. Аз не съм положила труд, бегла идея си нямам => пак имам 6. Що? Това прави системата за оценяване безсмислена. Ти не знаеш - 6. Той/тя знае - 6. Мисля, че по определен начин не е честно и не си го позволявам. Още ми е тъпо за ЗГЖ (зоология на гръбначни животни), въпреки, че си бях научила всичко. Имах 6, а на най-добрия ми приятел се паднаха някакви гадости и имаше 5. На практика е 80 000 пъти по-добър от мен с предмета.

Niakoitam
Не се дъвчем. Поне, аз никого не дъвча. Прозвуча адски надменно:

"Стига да не ни бъркат в здравенцето."

като че ли ние сме виновни за сбъркания им характер

Бъркаш се. Чертата надменност не е особено присъща за раците.Ако не за 100%, то поне за 99% от тях. Просто има опасност даден човек да си тресне главата много здраво в дебелата им черупка.И да адски чувствителни сме.
Иначе благодаря за вниманието :)

DisappointedDreamer
"Като ни "бръкнат в здравенцето", последствията са по- тежки отколкото при другите зодии"

само дето това не е вярно.

И, аетернал, невъзможно е 8-) особено в този форум

therichbitch
Аз вярвам много в зодии, просто ще се изпокараме, ако тръгнем да казваме коя зодия колко е зле (понеже българите са свикнали на 1во място да обсъждат негативните черти)

Под последствия нямам предвид, че ще дигнат най- лудия скандал (има и такива, които ше го направят де). Просто могат да се сърдят с години, ако ги засегнеш и никой не може да ме убеди, че има по- обидчива зодия.

LadyDi
10-04-2012, 11:27
Аз още тръпна в очакване Блаб да ми разчете наталната карта. Интересно ми е колко представлявам от това, което според зодиите трябва да бъда :)

therichbitch
10-04-2012, 11:28
Я кажи повече з атази карта :D

DisappointedDreamer
10-04-2012, 11:43
на мен блаб почна да ми я чете преди няколко дни и доста неща се оказаха вярни :Д

Aeternal
10-04-2012, 12:09
SisiStrange
системата за оценяване винаги ще е субективна. Още една причина да се учи за знания, не за оценки. И за самочуствието е добре да знаеш си заслужила мястото си със знания.

За зодии повече няма да говоря, там съм абсолютно бос. :D

LadyDi
10-04-2012, 12:28
SisiStrange
системата за оценяване винаги ще е субективна. Още една причина да се учи за знания, не за оценки. И за самочуствието е добре да знаеш си заслужила мястото си със знания.
Mдааа... аз така си редях 4-ки по физика и химия и никога не ме е било срам от тях. Накрая се пънех и зубрех, за да изкарам хубави оценки, защото аз като кандидатствах, ми трябваше успеха от дипломата. Но днес вече дори не помня какво означава валентност на елементите или определение за прав ток (ако изобщо има такова животно). За сметка на това познавам в детайли произведенията на много автори, както и българската граматика. На всеки му върви в нещо повече, отколкото на другите и точно тези знания си остават накрая в главата ти.

jghgh
10-04-2012, 13:24
верно няма по-обидчива зодия от рак.
да ви кажа, и риби такива съм виждала. некак водата просто е лузърска. а риба с някаква планета в рак е олеле, мале :Д хиперчувствителност, чувство за собственост (рачешки трейдмарк) и малко или много обсебване и контролиращо поведение. не в смисъла да те заробят, но от нежна грижа, която идва в повече.

рак да е надменна зодия? не бих казала. ако има надменност, то е отчаяна надменност, а не истинско перчене или вярване, каквото другите знаци демонстрират, включително и ти, дриймър :д
като казах, че водата=лузърство, само за скорпион не важи, въпреки че аз тях не ги харесвам - хиперсексуални, психо- .. и подобни. а и един скорпион нарани зловещо сестра ми и не съм фен. това не е никак обективно, но съм такава, да. :д женичките стават.

102
10-04-2012, 18:01
Глеам от любопитство "Какво търсите у едно момче", а то ставало дума за зодии.. еВАЛА.. я кажете нещо лошо за скорпион/момче.

therichbitch
10-04-2012, 19:05
водата=лузърство

Откога желанието за нежна грижа и свръхчувствителността са лузърство. Това са преекспонирани образи на иначе положителни качества. (т.е. в същината си не са злонамерени). Това, че критериите и идеалите са се изменили, че с такива качества няма да прокопсаш много, не ти дава правото да ползваш такива грозни епитети.

И още нещо за раците- не харесват природно глупави хора и такива с кофти маниери IYKWIM

DisappointedDreamer
10-04-2012, 19:06
^хаххахаа jghgh е рак също :lol:

LadyDi
10-04-2012, 19:07
Абе, риби... вие лесно ли взимате решение?

therichbitch
10-04-2012, 19:09
ММ не съм информирана по този въпрос. :D
Струва ми се, че е на границата с предната зодия.

Офф, дайте по темата или поне по една от другите й производни, които бяхме захванали :D Бяха по- интересни

Едит: познавам много риби и всички са мноого трудни в решенията си, мудни са и ако не са сигурно за нещо на 100%, не предприемат много много. :)

DisappointedDreamer
10-04-2012, 19:12
Беше епик фейл хаха.

pisancety
10-04-2012, 19:19
Ами честно да ви кажа почти всичко, което харесвам съм го намерила в едно (приятелят ми).
1. Интелигентен
2. Романтичен
3. С чувство за хумор
4. Висок. Може би около 180-190
5. С брада, НО не оставена да си расте, а поддържана, но все пак брада.
6. И може би най-важното да ме кара да се чувствам добре.

В МОЯТ СЛУЧАЙ МЕ КАРА ДА СЕ ЧУВСТВАМ КАТО ПРИНЦЕСА !!!

therichbitch
10-04-2012, 19:26
Беше епик фейл хаха.

Що бе, няма лошо да си знаеш негативните качества, аз лично не смятам за позитична хипер обидчивостта или пък чувството за собственост, но пък не бих ги отъждествила с грозни имена, казах горе защо. :)

Aeternal
10-04-2012, 19:30
Ами честно да ви кажа почти всичко, което харесвам съм го намерила в едно (приятелят ми).
1. Интелигентен
2. Романтичен
3. С чувство за хумор
4. Висок. Може би около 180-190
5. С брада, НО не оставена да си расте, а поддържана, но все пак брада.
6. И може би най-важното да ме кара да се чувствам добре.

В МОЯТ СЛУЧАЙ МЕ КАРА ДА СЕ ЧУВСТВАМ КАТО ПРИНЦЕСА !!!

Има и BMW?

DisappointedDreamer
10-04-2012, 19:31
Има и BMW?

тии сериозно ли????
разбира се че има мерцедес

Aeternal
10-04-2012, 19:35
тии сериозно ли????
разбира се че има мерцедес
бял?

DisappointedDreamer
10-04-2012, 19:37
да, джип.

Aeternal
10-04-2012, 19:55
Принца на бялата х6-ца звучи много по-добре от принца на бялата G класа.
Отделно че тея дето карат G класа в българия имат повече общо с коня отколкото с принца.

jghgh
10-04-2012, 19:56
Що бе, няма лошо да си знаеш негативните качества, аз лично не смятам за позитична хипер обидчивостта или пък чувството за собственост, но пък не бих ги отъждествила с грозни имена, казах горе защо. :)

Аз съм рак и обичам да се гъбаркам със зодията ми/ни :Д
Ние с теб май не се харесваме много или поне от твоя страна е еднопосочно.. :Д

Споко, имам си аз оная типична убеденост, че водните сме по-добри от всички, просто сме винаги онеправдани и жертви заради тези качества, с които не се прокопсва. Съгласна съм с теб. *everybody, recognize милата ирония*

А ти искаше да кажеш, че приличам на близнаци ли? Сигурно трябва да се полаская, въпреки че и те не са по-уравновесени от нас.

therichbitch
10-04-2012, 20:07
Да, просто от коментарите ти така ми звучи, че имаш по- лековато и необременено мислене (което е характерно за близнаците), но пък не знам може и да е от годините, не знам на колко си.

Ясно е, че едно нещо, което е от моя страна е еднопосочно и обратно, нещо не хванах нишката на изречението за еднопосочното/двупосочното харесване/нехаресване Няма такова нещо, коментирала съм твой пост само в тази тема, така че дори да съм се изказала остро е , защото това ми е мнението и не обичам да офлянквам нещата, а не заради изградено вече мнение. Ето, липсва ти още една типична рачешка черта, а именно сериозна проницателност, затова си мисля, че не си в моята декада.

Кога си родена?

jghgh
10-04-2012, 20:15
29 юни, не е съвсем близко до близнаци.
Хехе, всички раци изглеждат лековати. Мога да съм почти сигурна, че и ти изглеждаш така запред хората, но си поплакваш скришом под завивките :>, вкарваш се във филми и си изживяваш вътрешно нещата.

Тук ти проявяваш надменност обаче... Не се изказвай като първият експерт. Каква проницателност, какви 5 лв. Не си ми дала материал да те чета, а и не ми е самоцел.
А ти ако щеш ме харесвай, аз това, което коментирах, си беше просто закачка. Не съм си помислила нищо или пък почувствала. Просто виждам, че не ми се кефиш и съм си Ок с това. Не значи че си мисля, че ме преследваш в темите. Тва че не се офлянкваш не изключва да не ми се кефиш на постовете все пак.

DisappointedDreamer
10-04-2012, 20:16
Принца на бялата х6-ца звучи много по-добре от принца на бялата G класа.
Отделно че тея дето карат G класа в българия имат повече общо с коня отколкото с принца.

оххх, бмв х6 ми е любимата кола!

therichbitch
10-04-2012, 20:21
Хехе, всички раци изглеждат лековати.

Ъъ, ти сериозно ли? Това, което ти написа и по-точно препратката към завивките, е в друг смисъл- че изглеждат твърди за пред хората, а иначе вкъщи си реват. Но в никакъв случай лековати- те/ние толкова много задълбочават и разсъждавт в/у всяко нещо и са/сме толкова мнителни,че и дума за лековатост не може да става.
Иначе аз пак мога да съм лековата и повърхностна и да рева (ама защото съм си счупила нокътя , разбираш ли..)

Както и да е, просто смятам, че раците са едни от най-тежките характери, което изключва всякаква форма на лековатост.

jghgh
10-04-2012, 20:37
изглеждат лековати

освен, че са тежки характери, са и криворазбрани :д

Blab
10-04-2012, 21:15
внимание, наблюдаваме как Дж се пали!

//а Мечтателче хлътва форумно:Д

Aeternal
10-05-2012, 05:26
//а Мечтателче хлътва форумно:Д

Няма такова нещо, въпросната дама просто проявява добър вкус :D

DisappointedDreamer
10-05-2012, 06:20
:lol:
понякога обожавам форума.

Niakoitam
10-05-2012, 07:28
jghgh, therichbitch няма смисъл да спорите за неща, които са верни и от двете страни.Вярно е това че обичаме да човъркаме навътре и понякога много да дълбаем.Вярно е че понякога можем да сме и доста по сериозни от колкото се изисква.Също можем и да си се вкарваме във филми без никой да знае за това или поне само най-близките ни хора.Можем и да си тъжим тихичко под завивките.Може външно да изглеждаме супер твърди.но пък имаме ли желанието действително можем да създаваме и впечатлението на доста лековати и повърхностни за пред хората. Притежаваме качеството да се напасваме според характерите на хората идеално стига да имаме желанието за това. :)

jghgh
10-05-2012, 10:43
Мда .. прекрасни сме си :Р
А това как хората ме мислят за твърда и ината и после се изненадват че отвътре съм си съвсем различен човек въобще да не броим :Р Супер очарователно за прот. пол I guess : D

djipsito
10-05-2012, 10:49
Дайте сега за девите :lol:

DisappointedDreamer
10-05-2012, 11:20

<33333333
любими :3 (щото и аз съм земен знак хаха)

Destinnie_Lawrencium
10-05-2012, 14:06
Да мога да му се доверя дори и за най - малките тайни, да е романтичен, да ме закриля.. Не съм материалистка, така че предпочитам една прегръдка или целувка от него отколкото да ми подари нещо супер скъпо и модерно.. Няма да се правя на света вода ненапита, затова ще кажа, че 65 % в това какво гледам в едно момче е именно външността ;д Много харесвам руси момчета ;д тъмно зелени или тъмно кафяви очи, или каквито и да са други стига да не са с цвят на блато ;д да има плочки ;д и хубава усмивка (страшно много мразя кривите зъби ;д) и да е висок, но не много 1,75-1,80 някъде ;д

therichbitch
10-05-2012, 18:40
Ами ако е 181, има едик крив зъб и за да го харесаш, процентите ти ще трябва да паднат на 60? Това са драматичните ситуации в живота.

Замисляла ли си се, че ако всеки реши да постави така своите критерии, има вероятност да си останеш сама?

Niakoitam
10-06-2012, 07:51
Мда .. прекрасни сме си :Р
А това как хората ме мислят за твърда и ината и после се изненадват че отвътре съм си съвсем различен човек въобще да не броим :Р Супер очарователно за прот. пол I guess : D
Да,но пък не знам дали като цяло важи или е просто частен случай,но съм забелязал и едно отдаване на изкушението като че ли често свързано с не особено решителната ни натура.Познавам едно момиче рак.Никога не сме били от най-близките.Беше съученичка на брат ми т.е е две години по-малка от мен.За дати тя е на 13ти, а аз съм на 14ти юли.Красиво момиче и попринцип изглеждаше добра въпреки че участваше в някои и друг женски бой.Много я обарваха като малка. Не знам дали това или някаква склонност на зодията го породи, но това момиче никога не тръгна с някой по нормален.Винаги се хващаше със силните на деня.Сега от доста време е с такъв.Като характер изглежда пълен тулуп.На външен вид изобщо не може да и стъпи и на малкият пръст,но...баща му е един от най-богатите хора в града ни.Тя започна и работа при него.От малкото постове дето сме си разменили с нея във Facebook преди време съм останал с впечатлението че не е особено щастлива в любовта с него и като че ли адски много се колебае,защото намира много по интересни личности.Е, не ми го е казвала директно де. И все пак продължава да е с него. Но пък вече и викат шефке. :)

За девите какво да кажа.Имам повече наблюдения само от две.Привлекателни и готини момичета,отракани,доста бойни мацки и...хич не се обичаха. И двете ми харесваха като нещо повече от прителки в различни етапи от живота ми.Едната ми беше съученичка.И никога не разбра.Голяма богаташка,но пък такива богаташи най ме радват.Никога с нищо не ми е показала че ме смята за нещо по-малко от нея въпреки че изобщо не можех да и стъпя на малкият пръст по финанси.Като малка я тресеше хормона та се закаче и с мен като със всички момчета по детският начин.Сега се виждаме рядко,но много се уважаваме.Винаги където ме види ме поздравява, а в заведение понякога и с песен.Веднъж ми предложи и помощ с връзки.Вече е омъжена с две деца и не е дивачка както преди. Много се кротна.
Другата ми беше несподелената любов. И тя беше доста бойна, а хората ми разправяха да не се занимавам с нея.Не ги послушах.Една година флиртове, бъзици, цупения, някои и друга открадната прегръдка,някое и друго обарване и целувка по бузата.Страшна борба за надмощие.В крайна сметка след това тичах по нея 2 години. В днешни дни си пада по-лошите и богати момчета.Разбрах че се е преквалифицирала и в биячка свободен стил с гаечни ключове по главите на разни наркоманчета :D. И едната ми братовчедка софианка е Дева,но пък тя още не е толкова голяма,само на 13 е, а и се виждаме доста рядко за да си изградя кой знае какво впечатление.:)

DisappointedDreamer
10-06-2012, 07:51
Ами ако е 181, има едик крив зъб и за да го харесаш, процентите ти ще трябва да паднат на 60? Това са драматичните ситуации в живота.

Замисляла ли си се, че ако всеки реши да постави така своите критерии, има вероятност да си останеш сама?

Добре, де, темата е какво търсите у едно момче. Момичето се изказа. Какво е това избиване на комплекси?

therichbitch
10-06-2012, 16:58
Аз не съм 180, нито съм с криви зъби, нито приятелят ми. Насрахте се с тия комплекси и даже не се усещате как звучите отстрани. Обясни, моля, какво те подтикна към това умозаключение
Единственото, което казах, е , че е мега тъпо да поставяш такива цифрови критерии, та чак и проценти.

Наистина ли го смяташ за нормално?
Наистина ли, когато срещнеш някого, вадиш линийката и го мериш до сантиметър?
Наистина ли му гледаш точния цвят на очите, дали е син, ама не онова блатното, ами малко по-тъмно,ама не много, че ще стане неестествено?
Наистина ли имаш точен модел (от глава до пети) на човека, с когото искаш да си, и не би мръднала от него?

Ако отговорът на всичките въпроси е "да", бих казала, че имаш детинско мислене. Ще пораснеш и ще видиш, че винаги, ама винаги ще има поне едно нещо, което ще е в разрез с предпочитанията ти, но ще си готова да го приемеш заради всички други положителни качества. Това може да е човекът с блатисто зелените очи, който ще ти донесе много радост и любов, ако проявш малко здрава логика и пренебрегнеш този "голям недостатък"

SisiStrange
10-06-2012, 17:20
Книжката на xoxi. :)

klimatronik
10-06-2012, 17:26
ще ви парализирам с жилото :D

Chacho
10-06-2012, 18:52
ще ви парализирам с жилото :D

Взе да става все по-романтично и напечено. Бой, ебанье.. Сиренье или сръбска музика очакваме?

LadyDi
10-06-2012, 19:32
Обаче ми трупа тука безсмислени мнение и не знам за неговото жило, ма да не го парализирам аз с нещо...

klimatronik
10-06-2012, 19:34
не, нееее неее отново :D

LadyDi
10-06-2012, 19:36
не, нееее неее отново :D

престани да флудиш и да се правиш на интересен, защото...

сюрприз:
не си...

придържай се към темите, аз те предупреждавам за първи и последен път

klimatronik
10-06-2012, 19:40
Слушам
твоята дума е закон
изключвам се

Irti
10-06-2012, 19:43

Тя обходи нещата примерно.. нормално, че няма да тръгнеш с рулетка да си мериш партньора и с огледалце да му преглеждаш зъбите.

И да кажа само, че материалистка не означава да гледаш само парите, скъпото и модерното. Всички малко или много сме материалисти и няма нищо срамно, защото целувката няма да те нахрани. Няма човек, който да не гледа парите. Отдавна не живеем във времената, когато са разменяли мляко за сирене.

djipsito
10-06-2012, 20:16
Niakoitam, пък мойта несподелена любов беше рак :д Много го исках, ей...
Пасваме си деви и раци, мисля аз. Сегашния ми приятел и той е рак.

А за твойте бойни деви.. :д аз никога не съм се спречквала с някой/я, ама има доста садизъм в мен. И някой път си мисля, че при мен нещата са доста наопаки, защото вместо като порасвам да се кротвам, е обратното.. ;д

uleto37
10-06-2012, 20:19
искам да и миличък с мен и да си ме гушка постоянно!да се чувствам спокойна с него и да знам че мога да му се доверя!искам да не го е срам да каже че е с мен!да се интересува от мен и също е важно да ме разсмива :)

DisappointedDreamer
10-07-2012, 10:50
....

лол, аз съм последната която е с такова мислене.
тук казваме какви момчета ни допадат. описваме своя идеал, който всички знаем не съществува. не разбирам защо трябва да слагаме едно НО накрая, при положение че всички сме наясно че описваме личност/външност/характер, който бихме искали да срещнем, но няма.

therichbitch
10-07-2012, 15:35
Добре, радвам се, че не си.
Не е обходила примерно нещата , както каза Ирти. Според мен си има вече изграден идеал и чака да дойде точно той, което няма как да стане. Така ми прозвуча, изказах се (по темата), така че няма нужда от повече безсмислици.

Жените деви наистина са доста отракани, а впечатлението ми за мъжете е, че са големи женкари :( , но са много обаятелни.

ShtrudeL
10-07-2012, 15:41
Ооо я си гледайте работата с ваЩе спорове. ^^

Аз харесвам гушливи момченца, които ми се радват и търсят физически и душевен контакт с мен. ^_ Също като мен. ^

хм, по-късно може да опиша несъществуващиЯТ ми идеал за момченцето в главата ми. ^_ хаха

BrainlessROCKBABY
10-07-2012, 15:57
май го намерих?

jghgh
10-07-2012, 16:02
момчета, които си изразяват чувствата и не са пасивни. такива харесвам.