View Full Version : Жени, симулирали ли сте някога оргазъм?
greenblood
09-24-2012, 20:25
Жени симулирате ли оргазъм по време на секс? И най вече охкания, пъшкания. Ако да защо го правите? Има много причини заради който жените се преструват, че са задоволени - за да не обидят партньора си, да изглеждат секси в очите му... Интересно ми е тукашните жени в форума защо го правите?
Случвало се е. Не знам защо го правя...
OutlawGirl
09-24-2012, 20:27
Да, предимно защото приятеля ми държи да съм напълно задоволена, както и аз, разбира се, но понякога се налага да му ''чеша егото''
Случвало ми се е преди време, за да накарам мъжа да се сети, че е крайно време да спре с лашкането. С някои просто не се получава, защото секса не е само възвратно - постъпателни движения...... трябва и още....,а и има мъже, които не полагат усилия , а очакват, че всичко ще се получи просто ей така от само себе си, но пък държат да свършиш, за да е задоволено егото им. Не знам........ама май често ми се е случвало.
bilqnavod
09-24-2012, 20:41
А ти как мислиш? Според мен всяка жена го е правила понякога.
ALetterFromTheSky
09-24-2012, 20:52
Не, като не стане , не стане-няма да го лъжа, пък и той разбираШЕ кога "успявам" :)
Мне, за други неща лъжа, за оргазъм - не...пробвала да симулирам, после като ме попита "И на тебе ти беше толкова хубаво, нали" и си казвам истината...тъпо е, ако симулирам, ще си стоя "недовършена", да кажем, цял живот..
Случвало ми се е. Понякога го има този момент когато трябва да жертваш малко от себе си за половинката...
OutlawGirl
09-24-2012, 22:17
Случвало ми се е. Понякога го има този момент когато трябва да жертваш малко от себе си за половинката...
Не бих казала, че е някаква особена жертва ;д
Имам 2 въпроса:
1. Не се ли сещате, че така сами си вредите ?
2. С какви индивиди правите секс, че не могат да ви хванат че симулирате ?
ccdesigns
09-24-2012, 22:31
С какви индивиди правите секс, че не могат да ви хванат че симулирате ?
Девствени?
OutlawGirl
09-24-2012, 22:33
Някои са прекалено добри актриси :D
mimsssssss
09-24-2012, 23:16
Никога не съм, не виждам и смисъл. Дори да не успея да свърша, това като че ли дава повече стимул на приятеля ми и в следващият един час просто го гледам как му изникват идеи какво да направи, за да ми е кеф. Не бих го лъгала. Понякога дори сама съм си виновна, ако съм изморена, растроена, нещо не на кеф... или е за бързо. Не виждам смисъл да залъгваш някого с малоумни действия от които нито ти, нито другия има полза.
Ако толкова не може един мъж да те накара да свършиш, по-добре му покажи/кажи как да сис върши работата, отколкото да го залъгваш че е Бог в леглото.
SisiStrange
09-25-2012, 06:14
С бивши ми се е случвало. Сега ми мина веднъж през ума, но като започнах да "играя" то взе, че само си стана. 8-) Преди... де да знам, имало е причина, несвързана с човека, която ми е пречела да свърша и не съм искала после 3 часа тръшкане в стил "I'm not good enough for you." Определено няма смисъл от симулации. Мисля, че по-добре като цяло да не започваме, ако не ни идва отвътре, отколкото ей така за да угодим на другия и после да го ментим.
sarin4eto
09-25-2012, 06:29
Симулирала съм и то много пъти , но явно партньора ми нямаше толкова опит и не се усещаше.. но накрая си намерих "майстора" който знае какво да прави и къде да пипне и с него свършвам всеки път без никакви усилия :) Може би с бившия не сме си подхождали сексуално
Amore-Mio*
09-25-2012, 06:33
Не, не съм. Нямам и намерение.
Безсмислено е това. Все пак, по една или друга причина, не можеш да свършиш всеки път, колкото и да се старае партньора: когато е набързо, или просто стрес, напрежение и така нататък, влияят тук. Но с нищо не помагаш, когато симулираш. Да, мъжкото его се вдига, но пък трябва да си искрен с партньора си. Пък, като че ли след това, те стават някак по - различни и търсят, търсят начини да ти доставят удоволствие.
Имам 2 въпроса:
1. Не се ли сещате, че така сами си вредите ?
2. С какви индивиди правите секс, че не могат да ви хванат че симулирате ?
Нали се сещаш, че особено при мъжете секса не винаги е придружен с любов т.е. понякога на мъжа не му пука особено, че да се вглежда симулираш ли или не. в никакъв случай не искам да дискредитирам жените тук, но имаше една анкета "Колко са ви бройките?". Повечето са отговорили с бройка над 5, а средната възраст е 20 години. нали не смятате, че може да имаш толкова бройки и да си бил влюбен във всичките?! Тоест на мъжете не винаги им пука дали жената ще свърши или не, а жените не правят секс само заради оргазма. При нас е малко по- рзлично мисля и има удоволствие и без оргазъм.
Аз съм на 26г. имала съм 10-тина сексуални партньора и само 2 сериозни връзки. Вагинален оргазъм изпитвам от няколко месеца и до сега само двама мъже са разбирали, че не свършвам без да съм симулирала. направи си изводите колко им е ясно на мъжете какво е то тва чудо женски оргазъм и колко им пука.............
SisiStrange
09-25-2012, 10:27
Ем, те не четат мисли. Ориентират се за това какво ти харесва главно по това как реагираш на различни неща. Като охкаш и пъшкаш и без да ти е кой знае колко яко, си мислят, че това, което правят е правилно и не се опитват да го променят. Не значи, че не им пука, а че не знаят.
И кво тва като разбера кога е получила жената оргазъм ме прави добър любовник и обратното , така ли излиза ? Много трудно се разбира кога жената е свършила, така че не говори глупости драга моя
Свършването не се изразява в охкане и пъшкане и точно поради тази причина казах, че секса за една жена може да е добър и без оргазъм. Може да ти е готино и да си пъшкаш и пак да няма оргазъм. Явно и жените тук не са съвсем наясно що е то това чудо оргазмът........
SisiStrange
09-25-2012, 10:53
^ О, моля те. От 17-годишна свършвам редовно и вагинално, и клиторно. Малко не си в положение да ми казваш, че не знам какво е това чудо оргазъм. Ако не можеш да показваш какво ти харесва или дет се казва, да споделиш какво повече би искала, нищо чудно някой да не се справя с това да те задоволи докрай. Пак го казвам: те не четат мисли. Без значение дали се стараят или не.
Много се радвам за теб тогава. Не се е налагало никой да ми чете мислите, защото секса винаги ми е харесвал и не съм от хората, които само лежат по гръб и чакат, но за съжаление не винаги и не при всички се получава от първия път. Явно ти си от късметлийките.
И все пак държа на мнението си, че повечето мъже не правят разлика между оргазъм и това просто да ти е хубаво.
Да бе ние мъжете имам вградени сеизмографи и регистрираме всяка една промяна и конвулсия в женската вагина.
GiveMeLove
09-25-2012, 11:16
Просто преценяйте партньора.. :) Лъжете този, който за вас не означава нищо - просто симпатяга, секс за една вечер.. :) Не лъжете човека, на когото държите - гадно е.. :)
GiveMeLove - харесва ми зрялото ти мислене. Прав си , точно така е, а и когато обичаш не се налага да лъжеш, тогава се разбира и мъжете се усещат. С тези, с които е само секс няма значение.
Foxa^ няма никакво значение какво регистрирате и какво не , важно е отношението и старанието.....
Masha_Naydenova
09-25-2012, 11:35
Жени симулирате ли оргазъм по време на секс? И най вече охкания, пъшкания. Ако да защо го правите? Има много причини заради който жените се преструват, че са задоволени - за да не обидят партньора си, да изглеждат секси в очите му... Интересно ми е тукашните жени в форума защо го правите?
въпросът е не дали жените симулират оргазъм, а по-скоро КОЛКО ЧЕСТО ТЕ СА СЕБЕ СИ и дори и да не могат да свършат,,, да не разиграват театър. Поне веднъж в живота на всяко момиче/жена (за мен понятието жена се асоциира с над 30 годишна възраст) ни се е случвало. Причината е една, да не обидим половинката си.
Oy7ofCon7roL
09-25-2012, 12:50
^^ че то е 100 пъти по-обидно ако лъжеш партньора си, пък и кой ли ще е тоя човечец, дето ще вярва, че всеки път, когато правят секс жената свършва и ако не свърши да се обижда от това
И кво тва като разбера кога е получила жената оргазъм ме прави добър любовник и обратното , така ли излиза ? Много трудно се разбира кога жената е свършила, така че не говори глупости драга моя
Напротив, познава се много лесно, когато знаеш за какво да следиш. Ако не ти пука, няма как да разбереш мн ясно.
anonymous708973
09-25-2012, 20:03
С бивши ми се е случвало. Преди... де да знам, имало е причина, несвързана с човека, която ми е пречела да свърша и не съм искала после 3 часа тръшкане в стил "I'm not good enough for you." Определено няма смисъл от симулации.
Мда.
То е ясно, че няма смисъл, ама... добричко съм, не съм искала на човека да му е тъпо :д
DragonLady
09-25-2012, 20:46
Напротив, познава се много лесно, когато знаеш за какво да следиш. Ако не ти пука, няма как да разбереш мн ясно.
+1
Опитният мъж разбира по езика на тялото на жената. Контракциите на вагината, цялостното напреягане на тялото и тн.
по темата: С бившият ми се беше наложило няколко пъти, беше неопитно момчето. Иначе със сегашният ми партньор слава богу никога не ми се е налагало да имитирам оргазъм. Всеки път успява да ме докара до края.
ALetterFromTheSky
09-25-2012, 20:51
симулирам, имитирам дообре
PullMeCloser
09-25-2012, 22:20
Аз не съм. :Д Случвало се е да не свърша, но някак... дори не ми е хрумвало.
xXxPETYAxXx
09-26-2012, 06:24
Не. Не виждам смисъл в това. Всеки мъж знае, че ако една жена 1-2 пъти не успее да свърши, това НЕ значи, че е лош любовник. Еее ако всеки път с даден мъж не свършваш(но иначе си свършвала преди, с други) това е кофти, и трябва нещо да се промени, иначе връзката няма голямо бъдеще.
Имало е моменти, в които ми е било много хубаво, момчето е било старателно, но просто не мога да свърша(не знам защо), но не го заблуждавам. Пък понякога, ако не мога да свърша по един начин и той знае, може да ме накара да свърша по друг ;)
Grudi_SeXa
09-26-2012, 06:27
нема смисъл да се лъжеме. ебете се редовно, оргазмите са бонус.
Няма как да стане да му чеша егото и в край на сметка да остана незадоволена... понякога ми се е случвало за охканията и пъшканията, но не и крайния резултат ;]
PyCoKoCkA93
09-26-2012, 19:47
В началото на половия ни живот може и да се е случвало няколко пъти,не помня.Но като цяло съм против това да залъгваш половинката си...А и удоволствието от секса не се базира само на оргазма и личния кеф,а и на удоволствието на партньора.Поне за мен... :)