Влез

View Full Version : Жени, симулирали ли сте някога оргазъм?

greenblood
09-24-2012, 20:25
Жени симулирате ли оргазъм по време на секс? И най вече охкания, пъшкания. Ако да защо го правите? Има много причини заради който жените се преструват, че са задоволени - за да не обидят партньора си, да изглеждат секси в очите му... Интересно ми е тукашните жени в форума защо го правите?

nyxu
09-24-2012, 20:27
Случвало се е. Не знам защо го правя...

OutlawGirl
09-24-2012, 20:27
Да, предимно защото приятеля ми държи да съм напълно задоволена, както и аз, разбира се, но понякога се налага да му ''чеша егото''

sexblqn
09-24-2012, 20:33
Случвало ми се е преди време, за да накарам мъжа да се сети, че е крайно време да спре с лашкането. С някои просто не се получава, защото секса не е само възвратно - постъпателни движения...... трябва и още....,а и има мъже, които не полагат усилия , а очакват, че всичко ще се получи просто ей така от само себе си, но пък държат да свършиш, за да е задоволено егото им. Не знам........ама май често ми се е случвало.

bilqnavod
09-24-2012, 20:41
А ти как мислиш? Според мен всяка жена го е правила понякога.

ALetterFromTheSky
09-24-2012, 20:52
Не, като не стане , не стане-няма да го лъжа, пък и той разбираШЕ кога "успявам" :)

AliceSw
09-24-2012, 20:52
Мне, за други неща лъжа, за оргазъм - не...пробвала да симулирам, после като ме попита "И на тебе ти беше толкова хубаво, нали" и си казвам истината...тъпо е, ако симулирам, ще си стоя "недовършена", да кажем, цял живот..

Azoria
09-24-2012, 21:56
Случвало ми се е. Понякога го има този момент когато трябва да жертваш малко от себе си за половинката...

OutlawGirl
09-24-2012, 22:17
Случвало ми се е. Понякога го има този момент когато трябва да жертваш малко от себе си за половинката...

Не бих казала, че е някаква особена жертва ;д

draid
09-24-2012, 22:18
Имам 2 въпроса:

1. Не се ли сещате, че така сами си вредите ?
2. С какви индивиди правите секс, че не могат да ви хванат че симулирате ?

ccdesigns
09-24-2012, 22:31
С какви индивиди правите секс, че не могат да ви хванат че симулирате ?

Девствени?

OutlawGirl
09-24-2012, 22:33
Някои са прекалено добри актриси :D

mimsssssss
09-24-2012, 23:16
Никога не съм, не виждам и смисъл. Дори да не успея да свърша, това като че ли дава повече стимул на приятеля ми и в следващият един час просто го гледам как му изникват идеи какво да направи, за да ми е кеф. Не бих го лъгала. Понякога дори сама съм си виновна, ако съм изморена, растроена, нещо не на кеф... или е за бързо. Не виждам смисъл да залъгваш някого с малоумни действия от които нито ти, нито другия има полза.
Ако толкова не може един мъж да те накара да свършиш, по-добре му покажи/кажи как да сис върши работата, отколкото да го залъгваш че е Бог в леглото.

SisiStrange
09-25-2012, 06:14
С бивши ми се е случвало. Сега ми мина веднъж през ума, но като започнах да "играя" то взе, че само си стана. 8-) Преди... де да знам, имало е причина, несвързана с човека, която ми е пречела да свърша и не съм искала после 3 часа тръшкане в стил "I'm not good enough for you." Определено няма смисъл от симулации. Мисля, че по-добре като цяло да не започваме, ако не ни идва отвътре, отколкото ей така за да угодим на другия и после да го ментим.

sarin4eto
09-25-2012, 06:29
Симулирала съм и то много пъти , но явно партньора ми нямаше толкова опит и не се усещаше.. но накрая си намерих "майстора" който знае какво да прави и къде да пипне и с него свършвам всеки път без никакви усилия :) Може би с бившия не сме си подхождали сексуално

Amore-Mio*
09-25-2012, 06:33
Не, не съм. Нямам и намерение.
Безсмислено е това. Все пак, по една или друга причина, не можеш да свършиш всеки път, колкото и да се старае партньора: когато е набързо, или просто стрес, напрежение и така нататък, влияят тук. Но с нищо не помагаш, когато симулираш. Да, мъжкото его се вдига, но пък трябва да си искрен с партньора си. Пък, като че ли след това, те стават някак по - различни и търсят, търсят начини да ти доставят удоволствие.

sexblqn
09-25-2012, 10:22
Имам 2 въпроса:

1. Не се ли сещате, че така сами си вредите ?
2. С какви индивиди правите секс, че не могат да ви хванат че симулирате ?

Нали се сещаш, че особено при мъжете секса не винаги е придружен с любов т.е. понякога на мъжа не му пука особено, че да се вглежда симулираш ли или не. в никакъв случай не искам да дискредитирам жените тук, но имаше една анкета "Колко са ви бройките?". Повечето са отговорили с бройка над 5, а средната възраст е 20 години. нали не смятате, че може да имаш толкова бройки и да си бил влюбен във всичките?! Тоест на мъжете не винаги им пука дали жената ще свърши или не, а жените не правят секс само заради оргазма. При нас е малко по- рзлично мисля и има удоволствие и без оргазъм.
Аз съм на 26г. имала съм 10-тина сексуални партньора и само 2 сериозни връзки. Вагинален оргазъм изпитвам от няколко месеца и до сега само двама мъже са разбирали, че не свършвам без да съм симулирала. направи си изводите колко им е ясно на мъжете какво е то тва чудо женски оргазъм и колко им пука.............

SisiStrange
09-25-2012, 10:27
Ем, те не четат мисли. Ориентират се за това какво ти харесва главно по това как реагираш на различни неща. Като охкаш и пъшкаш и без да ти е кой знае колко яко, си мислят, че това, което правят е правилно и не се опитват да го променят. Не значи, че не им пука, а че не знаят.

Foxa^
09-25-2012, 10:29
И кво тва като разбера кога е получила жената оргазъм ме прави добър любовник и обратното , така ли излиза ? Много трудно се разбира кога жената е свършила, така че не говори глупости драга моя

sexblqn
09-25-2012, 10:46
Свършването не се изразява в охкане и пъшкане и точно поради тази причина казах, че секса за една жена може да е добър и без оргазъм. Може да ти е готино и да си пъшкаш и пак да няма оргазъм. Явно и жените тук не са съвсем наясно що е то това чудо оргазмът........

SisiStrange
09-25-2012, 10:53
^ О, моля те. От 17-годишна свършвам редовно и вагинално, и клиторно. Малко не си в положение да ми казваш, че не знам какво е това чудо оргазъм. Ако не можеш да показваш какво ти харесва или дет се казва, да споделиш какво повече би искала, нищо чудно някой да не се справя с това да те задоволи докрай. Пак го казвам: те не четат мисли. Без значение дали се стараят или не.

sexblqn
09-25-2012, 11:03
Много се радвам за теб тогава. Не се е налагало никой да ми чете мислите, защото секса винаги ми е харесвал и не съм от хората, които само лежат по гръб и чакат, но за съжаление не винаги и не при всички се получава от първия път. Явно ти си от късметлийките.
И все пак държа на мнението си, че повечето мъже не правят разлика между оргазъм и това просто да ти е хубаво.

Foxa^
09-25-2012, 11:04
Да бе ние мъжете имам вградени сеизмографи и регистрираме всяка една промяна и конвулсия в женската вагина.

GiveMeLove
09-25-2012, 11:16
Просто преценяйте партньора.. :) Лъжете този, който за вас не означава нищо - просто симпатяга, секс за една вечер.. :) Не лъжете човека, на когото държите - гадно е.. :)

sexblqn
09-25-2012, 11:29
GiveMeLove - харесва ми зрялото ти мислене. Прав си , точно така е, а и когато обичаш не се налага да лъжеш, тогава се разбира и мъжете се усещат. С тези, с които е само секс няма значение.

Foxa^ няма никакво значение какво регистрирате и какво не , важно е отношението и старанието.....

Masha_Naydenova
09-25-2012, 11:35
Жени симулирате ли оргазъм по време на секс? И най вече охкания, пъшкания. Ако да защо го правите? Има много причини заради който жените се преструват, че са задоволени - за да не обидят партньора си, да изглеждат секси в очите му... Интересно ми е тукашните жени в форума защо го правите?
въпросът е не дали жените симулират оргазъм, а по-скоро КОЛКО ЧЕСТО ТЕ СА СЕБЕ СИ и дори и да не могат да свършат,,, да не разиграват театър. Поне веднъж в живота на всяко момиче/жена (за мен понятието жена се асоциира с над 30 годишна възраст) ни се е случвало. Причината е една, да не обидим половинката си.

Oy7ofCon7roL
09-25-2012, 12:50
^^ че то е 100 пъти по-обидно ако лъжеш партньора си, пък и кой ли ще е тоя човечец, дето ще вярва, че всеки път, когато правят секс жената свършва и ако не свърши да се обижда от това

draid
09-25-2012, 13:36
И кво тва като разбера кога е получила жената оргазъм ме прави добър любовник и обратното , така ли излиза ? Много трудно се разбира кога жената е свършила, така че не говори глупости драга моя

Напротив, познава се много лесно, когато знаеш за какво да следиш. Ако не ти пука, няма как да разбереш мн ясно.

anonymous708973
09-25-2012, 20:03
С бивши ми се е случвало. Преди... де да знам, имало е причина, несвързана с човека, която ми е пречела да свърша и не съм искала после 3 часа тръшкане в стил "I'm not good enough for you." Определено няма смисъл от симулации.

Мда.
То е ясно, че няма смисъл, ама... добричко съм, не съм искала на човека да му е тъпо :д

DragonLady
09-25-2012, 20:46
Напротив, познава се много лесно, когато знаеш за какво да следиш. Ако не ти пука, няма как да разбереш мн ясно.

+1
Опитният мъж разбира по езика на тялото на жената. Контракциите на вагината, цялостното напреягане на тялото и тн.

по темата: С бившият ми се беше наложило няколко пъти, беше неопитно момчето. Иначе със сегашният ми партньор слава богу никога не ми се е налагало да имитирам оргазъм. Всеки път успява да ме докара до края.

ALetterFromTheSky
09-25-2012, 20:51
симулирам, имитирам дообре

PullMeCloser
09-25-2012, 22:20
Аз не съм. :Д Случвало се е да не свърша, но някак... дори не ми е хрумвало.

xXxPETYAxXx
09-26-2012, 06:24
Не. Не виждам смисъл в това. Всеки мъж знае, че ако една жена 1-2 пъти не успее да свърши, това НЕ значи, че е лош любовник. Еее ако всеки път с даден мъж не свършваш(но иначе си свършвала преди, с други) това е кофти, и трябва нещо да се промени, иначе връзката няма голямо бъдеще.
Имало е моменти, в които ми е било много хубаво, момчето е било старателно, но просто не мога да свърша(не знам защо), но не го заблуждавам. Пък понякога, ако не мога да свърша по един начин и той знае, може да ме накара да свърша по друг ;)

Grudi_SeXa
09-26-2012, 06:27
нема смисъл да се лъжеме. ебете се редовно, оргазмите са бонус.

fenkaaa
09-26-2012, 17:52
Не.

magita
09-26-2012, 19:42
Няма как да стане да му чеша егото и в край на сметка да остана незадоволена... понякога ми се е случвало за охканията и пъшканията, но не и крайния резултат ;]

PyCoKoCkA93
09-26-2012, 19:47
В началото на половия ни живот може и да се е случвало няколко пъти,не помня.Но като цяло съм против това да залъгваш половинката си...А и удоволствието от секса не се базира само на оргазма и личния кеф,а и на удоволствието на партньора.Поне за мен... :)