.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Повече от фен Аватара на greenblood

Жени, симулирали ли сте някога оргазъм?

Жени симулирате ли оргазъм по време на секс? И най вече охкания, пъшкания. Ако да защо го правите? Има много причини заради който жените се преструват, че са задоволени - за да не обидят партньора си, да изглеждат секси в очите му... Интересно ми е тукашните жени в форума защо го правите?

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Случвало се е. Не знам защо го правя...
    Дрън-дрън

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Да, предимно защото приятеля ми държи да съм напълно задоволена, както и аз, разбира се, но понякога се налага да му ''чеша егото''
    Времето изтича, минават години ..
    а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!

Случвало ми се е преди време, за да накарам мъжа да се сети, че е крайно време да спре с лашкането. С някои просто не се получава, защото секса не е само възвратно - постъпателни движения...... трябва и още....,а и има мъже, които не полагат усилия , а очакват, че всичко ще се получи просто ей така от само себе си, но пък държат да свършиш, за да е задоволено егото им. Не знам........ама май често ми се е случвало.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    А ти как мислиш? Според мен всяка жена го е правила понякога.

Не, като не стане , не стане-няма да го лъжа, пък и той разбираШЕ кога "успявам"

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Мне, за други неща лъжа, за оргазъм - не...пробвала да симулирам, после като ме попита "И на тебе ти беше толкова хубаво, нали" и си казвам истината...тъпо е, ако симулирам, ще си стоя "недовършена", да кажем, цял живот..
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Случвало ми се е. Понякога го има този момент когато трябва да жертваш малко от себе си за половинката...
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Случвало ми се е. Понякога го има този момент когато трябва да жертваш малко от себе си за половинката...
    Не бих казала, че е някаква особена жертва ;д

Мега фен Аватара на draid
    Имам 2 въпроса:

1. Не се ли сещате, че така сами си вредите ?
    2. С какви индивиди правите секс, че не могат да ви хванат че симулирате ?

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    С какви индивиди правите секс, че не могат да ви хванат че симулирате ?
    Девствени?
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Някои са прекалено добри актриси

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Никога не съм, не виждам и смисъл. Дори да не успея да свърша, това като че ли дава повече стимул на приятеля ми и в следващият един час просто го гледам как му изникват идеи какво да направи, за да ми е кеф. Не бих го лъгала. Понякога дори сама съм си виновна, ако съм изморена, растроена, нещо не на кеф... или е за бързо. Не виждам смисъл да залъгваш някого с малоумни действия от които нито ти, нито другия има полза.
    Ако толкова не може един мъж да те накара да свършиш, по-добре му покажи/кажи как да сис върши работата, отколкото да го залъгваш че е Бог в леглото.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    С бивши ми се е случвало. Сега ми мина веднъж през ума, но като започнах да "играя" то взе, че само си стана. Преди... де да знам, имало е причина, несвързана с човека, която ми е пречела да свърша и не съм искала после 3 часа тръшкане в стил "I'm not good enough for you." Определено няма смисъл от симулации. Мисля, че по-добре като цяло да не започваме, ако не ни идва отвътре, отколкото ей така за да угодим на другия и после да го ментим.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на sarin4eto
    Град
    В облаците ;]
    Симулирала съм и то много пъти , но явно партньора ми нямаше толкова опит и не се усещаше.. но накрая си намерих "майстора" който знае какво да прави и къде да пипне и с него свършвам всеки път без никакви усилия Може би с бившия не сме си подхождали сексуално

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не, не съм. Нямам и намерение.
    Безсмислено е това. Все пак, по една или друга причина, не можеш да свършиш всеки път, колкото и да се старае партньора: когато е набързо, или просто стрес, напрежение и така нататък, влияят тук. Но с нищо не помагаш, когато симулираш. Да, мъжкото его се вдига, но пък трябва да си искрен с партньора си. Пък, като че ли след това, те стават някак по - различни и търсят, търсят начини да ти доставят удоволствие.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Имам 2 въпроса:

1. Не се ли сещате, че така сами си вредите ?
    2. С какви индивиди правите секс, че не могат да ви хванат че симулирате ?
    Нали се сещаш, че особено при мъжете секса не винаги е придружен с любов т.е. понякога на мъжа не му пука особено, че да се вглежда симулираш ли или не. в никакъв случай не искам да дискредитирам жените тук, но имаше една анкета "Колко са ви бройките?". Повечето са отговорили с бройка над 5, а средната възраст е 20 години. нали не смятате, че може да имаш толкова бройки и да си бил влюбен във всичките?! Тоест на мъжете не винаги им пука дали жената ще свърши или не, а жените не правят секс само заради оргазма. При нас е малко по- рзлично мисля и има удоволствие и без оргазъм.
    Аз съм на 26г. имала съм 10-тина сексуални партньора и само 2 сериозни връзки. Вагинален оргазъм изпитвам от няколко месеца и до сега само двама мъже са разбирали, че не свършвам без да съм симулирала. направи си изводите колко им е ясно на мъжете какво е то тва чудо женски оргазъм и колко им пука.............

Град
    София
    Ем, те не четат мисли. Ориентират се за това какво ти харесва главно по това как реагираш на различни неща. Като охкаш и пъшкаш и без да ти е кой знае колко яко, си мислят, че това, което правят е правилно и не се опитват да го променят. Не значи, че не им пука, а че не знаят.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Повече от фен Аватара на Foxa^
    И кво тва като разбера кога е получила жената оргазъм ме прави добър любовник и обратното , така ли излиза ? Много трудно се разбира кога жената е свършила, така че не говори глупости драга моя

Свършването не се изразява в охкане и пъшкане и точно поради тази причина казах, че секса за една жена може да е добър и без оргазъм. Може да ти е готино и да си пъшкаш и пак да няма оргазъм. Явно и жените тук не са съвсем наясно що е то това чудо оргазмът........

Град
    София
    ^ О, моля те. От 17-годишна свършвам редовно и вагинално, и клиторно. Малко не си в положение да ми казваш, че не знам какво е това чудо оргазъм. Ако не можеш да показваш какво ти харесва или дет се казва, да споделиш какво повече би искала, нищо чудно някой да не се справя с това да те задоволи докрай. Пак го казвам: те не четат мисли. Без значение дали се стараят или не.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Много се радвам за теб тогава. Не се е налагало никой да ми чете мислите, защото секса винаги ми е харесвал и не съм от хората, които само лежат по гръб и чакат, но за съжаление не винаги и не при всички се получава от първия път. Явно ти си от късметлийките.
    И все пак държа на мнението си, че повечето мъже не правят разлика между оргазъм и това просто да ти е хубаво.

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Да бе ние мъжете имам вградени сеизмографи и регистрираме всяка една промяна и конвулсия в женската вагина.

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Просто преценяйте партньора.. Лъжете този, който за вас не означава нищо - просто симпатяга, секс за една вечер.. Не лъжете човека, на когото държите - гадно е..
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

GiveMeLove - харесва ми зрялото ти мислене. Прав си , точно така е, а и когато обичаш не се налага да лъжеш, тогава се разбира и мъжете се усещат. С тези, с които е само секс няма значение.

Foxa^ няма никакво значение какво регистрирате и какво не , важно е отношението и старанието.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си