View Full Version : Писна ми от разочарования :( ..
roni9043
09-25-2012, 16:46
Здравейте..пиша ви, защото не знам какво да правя вече.. всичко толкова ми дотегна и реших просто да споделя някъде :(
Може и да получа доста критики , знам , че ще се случи, но все пак ще споделя..просто за да ми олекне.
Та проблемът не е само един..
Много съм разочарована от хората като цяло..Хората, които ми се пишеха за "приятели" ме зарязаха, защото се оказаха едни долни двуличници и използвачи.Някои от тях аз ги зарязах, защото сама видях какви са.Бяха с мен, когато имаха нужда а иначе все едно не съществувах за тях,използваха ме,но аз бях с тях колкото да не съм сама..В последствие разбрах, че по-добре да съм сама, отколкото с хора, които ме карат да се чувствам така..А и те и без това че зарязаха,когато вече нямаха нужда от мен.Много ме предаваха..предаваха ме хората от които на-малко съм очаквала , че може да ме предадат. :( И на никого не му пукаше какво ми е,в днешно време всеки гледа само да те използва, а после ти се подиграва зад гърба за благодарност.Ужасно много съм наранена от тези предателства, вече а никого не смея да се доверявам.Не искам пак да страдам ;( ..и сега съм сама, просто човек свиква да е сам.Аз цял живот се чувствам сама,независимо какви хора са около мен.
Чувствам се така, защото нито 1 от тях не можа да ме разбере наистина.Родителите ми уж са най близките ми хора,
ама и те не ме разбраха,всъщност те са хората дето най много не ме разбираха и хората които най много ме съдеха.
Не ми е позволено да плача,нито да се вайкам, защото знам че ще стават скандали пак ако реша да споделя с тях как се чувствам..според тях трябва да стискам зъби и да не се оплаквам и да трая.
Никой не ме разбира..не разбира как се чувствам аз.Никак не ми е леко.Много често се чудя, защо хората станаха толкова озлобени..толкова лоши едни към други.Животът стана просто ужасен..место хората да си помагат, забиват си нож в гърба един другиму..
Другият проблем е, че съм доста чувствителен и раним човек,не мога да кажа че съм като останалите..а и съм срамежлива и трудно завързвам разговори..което е ужасен проблем за мен.. :( А за любовта да не говорим..досега нито 1 момче не можах да срещна, което да може да ме разбира и и обича истински.Само на идиоти и неподходящи попадам.Вече се отчаях, дали ще мога да намеря някой свестен и истински.Винаги съм си мислела, поне приятел да имах, щеше да ми е достатъчен, само да може да ме разбира.Тогава всички останали приятели няма да са ми нужни, имам нужда поне от 1 човек, който наистина да е с мен и да ме подкрепя.Не знам дали някой ден ще го намеря обаче.Та това е моята изповед, поне ми олекна ..
DisappointedDreamer
09-25-2012, 16:51
Цял живот ще те разочароват хората. Сам си избираш приятелите те, следователно сама си си била виновна. Няма смисъл да се вайкаш и да плачеш. Просто нека това да ти е обеца на ухото, нека те научи кои хора да избягваш и кои хора да търсиш. Приеми го като просто друг болезнен житейски опит.
Колкото до срамежливостта - тук отново всичко зависи от теб. Тя с нищо няма да ти помогне.
На колко години си? Не си на повече от 16 нали? Смешно е да се вайкаш на толкова години как не си открила "истинския". Тепърва ще срещаш хора, тепърва ще ги опознаваш, ще късаш и ще се влюбваш.
Извод: всичко зависи от теб. Със сълзи нищо не става. Бъди позитивна и весела. Това винаги привлича хората. Интересувай се от другите и ще завържеш много приятелства.
roni9043
09-25-2012, 16:59
не не съм на 16.... по-голяма съм Вярно е, че сам си избираш приятелите, но може ли да предположиш че един ден те ще станат такива? Никога не съм вярвала че ще ме предадат защото ги мислех за истински..днес за съжаление хората носят често маски и те заблуждават и ти не винаги можеш да разпознаеш кои са лицемерните и кои не са.Даже днес много често се срещат такива и почти не можеш да ги различиш.Иначе да..вече съм по-мнителна и както написах не смея на никого вече да се доверявам така..
Цял живот ще те разочароват хората. Сам си избираш приятелите те, следователно сама си си била виновна. Няма смисъл да се вайкаш и да плачеш. Просто нека това да ти е обеца на ухото, нека те научи кои хора да избягваш и кои хора да търсиш. Приеми го като просто друг болезнен житейски опит.
Колкото до срамежливостта - тук отново всичко зависи от теб. Тя с нищо няма да ти помогне.
На колко години си? Не си на повече от 16 нали? Смешно е да се вайкаш на толкова години как не си открила "истинския". Тепърва ще срещаш хора, тепърва ще ги опознаваш, ще късаш и ще се влюбваш.
Извод: всичко зависи от теб. Със сълзи нищо не става. Бъди позитивна и весела. Това винаги привлича хората. Интересувай се от другите и ще завържеш много приятелства.
DisappointedDreamer
09-25-2012, 17:01
не смея на никого вече да се доверявам така..
Това е грешка.
Не може да спреш да се доверяваш на всички, 'щото видиш ли някой пикльо и пикла са те наранили.
Следващия път по-добре преценявай на кого ще се доверяваш.
Charismatica
09-25-2012, 17:07
все едно аз съм го писала това- само дето аз си имам приятел, но преди 2 години можех да кажа същото и за това, както и ти. Какво стана ли- просто останах сама и без приятели, и се чувствам много по-добре. Не е болка за умиране да нямаш приятели- свикваш, че си различен и нямаш тема за разговор с другите, защото докато другите се забавляват по купони и мислят за гаджета ти се ровиш в сайтове за извънземни и мислиш за бебета и сватби . И преди и сега никой не ме разбира - даже и моя приятел не знае как се чувтствам и в много отношения няма да ме разбере.
roni9043
09-25-2012, 17:09
кофти..но може би си права..
все едно аз съм го писала това- само дето аз си имам приятел, но преди 2 години можех да кажа същото и за това, както и ти. Какво стана ли- просто останах сама и без приятели, и се чувствам много по-добре. Не е болка за умиране да нямаш приятели- свикваш, че си различен и нямаш тема за разговор с другите, защото докато другите се забавляват по купони и мислят за гаджета ти се ровиш в сайтове за извънземни и мислиш за бебета и сватби . И преди и сега никой не ме разбира - даже и моя приятел не знае как се чувтствам и в много отношения няма да ме разбере.
Charismatica
09-25-2012, 17:13
:( да в началото е ужасно. Чудиш се какво ти е, защо не си като другите- защо не можеш да се отпуснеш и да се забавляваш, защо това, защо онова.. и се чувстваш най-тъпия човек на света, защото си отхвърлен от всички и всички те мислят за странен и отблъскващ. Нямаш си идея колко те разбирам:)
roni9043
09-25-2012, 17:14
да и аз съм се чувствала така..и продължавам да се чувствам понякога..
четох през ред, но имам какво да ти кажа.
трябва да достигнеш до онази точка, в която се чувстваш удобно/добре със себе си. наричай го както поискаш, това не е от особено значение. да чакаш външен фактор(събитие, др. човешка единица, етц.), който с магическа пръчка ще промени теб и живота ти, е някаква мързелива утопия. ако/като започнеш да си на "ти" със себе си, всичко останало ще си застане на мястото. всъщност няма, но това няма да е от значение за теб, защото ти ще си завършена сама по себе си и чак след това - част от цяло (свят, общество, група, двойка). развивай се и работи върху себе си! успех!)
Доста добре те разбирам. Без приятели, който каквото ще да си говори, не може. Да си отхвърлен не винаги значи, че вината е в теб. Може да си по-различен в добрият смисъл, а останалите да са групичка от "кифли", използвачи и т.н. Знам това изцяло от личен опит. Също така, да допълня ... добрите приятели са 1, 2 и макс 3ма. В днешно време, както казваш ти, не можеш да се довериш на никой, хората са лоши. Винаги с времето идва нещо по-добро, така че не се отчайвай. Скоро ще намериш по-добър приятел/приятелка :)
Мисля,че всеки се е чувствал така.Неизменна част от това да си тийн.Срещаш и отпращаш хора,докато отсееш онези ,за които си заслужава.Приятелите са онези ,които идват когато най-малко очакваш и остават до теб на същият принцип.Родителите ни,не са само родители,за да ни разбират ами за да ни учат и изграждат част от характера ни.Твоите родители се опитват да те направят търпелива и борбена личност.Не съжалявай затова,че сега се намираш в това положение,определено е един вид урок.Прави те по-силна и не толкова наивна.Наистина е по-добре да си сам ,ако имаш фалшиви и двулични хора до себе си,не мислиш ли ?Щом е трябявало да се развият така нещата,значи може и да е за добро.Имай търпението и вярата,че до теб ще застане поне един човек ,който ще е с теб въпреки всичко,който ще те цени и подкрепя заради това което си.
Успех
Amore-Mio*
09-25-2012, 18:09
Повярвай, че те разбирам до болка. Била съм в такъв период и е наистина много гадно. Сега нужното е да си силна и да не се предаваш, въпреки всичко. Много по - добре е да си сама, но да знаеш, че никой не ти се прави на такъв или онакъв, докато има изгода от теб. Всъщност, повечето хора са такива, но ги има свестните. Относно любовта: всичко се случва, когато най - малко го очакваш. От опит го твърдя. Тъкмо си бях казала, че не искам да се занимавам повече с момчета и точно тогава срещнах настоящия си приятел, който не само, че ме дарява с любов и щастие, но и ме разбира. Той ми е едновременно приятел и гадже. И това ме радва изключително много. Не забравяй, че живота е такъв, какъвто сам си го направиш - живота и на теб ще се усмихне, стига да си оптимистично настроена.
Еми тегли си ножа бе ... :@ Мен като ме предадат отивам да блъскам и следователно така ме обогатяват, вместо да ме нараняват.
YoUcANNOtiMaGiNe
09-25-2012, 19:34
:( да в началото е ужасно. Чудиш се какво ти е, защо не си като другите- защо не можеш да се отпуснеш и да се забавляваш, защо това, защо онова.. и се чувстваш най-тъпия човек на света, защото си отхвърлен от всички и всички те мислят за странен и отблъскващ. Нямаш си идея колко те разбирам:)
Да си дойдем на думата. Както беше казал някой философ: "Само 1 ме разбираше, но и той не ме разбра." И все пак това не е чак толкова лошо. Гледайте го и от добрата страна - не си като всички останали, живееш си малко или много в свой собствен свят, няма кой да ти влиза в личното пространство, (донякъде) тъй като не те разбират. А и винаги може да си в компанията на човек, с който просто да ти е приятно, без да е нужно да ти влиза в положение.
forside1
09-25-2012, 20:06
Все още го има приятелството, все още я има и любовта, така че нещата не са толкова зле :) . А колкото до хората винаги ще ги има тея лицемери, идиоти и т.н.
psychopath
09-26-2012, 00:59
разбирам те... можеш да започнеш да спиш с най-различни, да се дрогираш и да правиш свинщини : ))
Me4encety
09-26-2012, 07:48
Писнало ти е от разочерования ? Добре дошла в клуба ;) Стискаш зъби,вдигаш високото брадичката и продължаваш да си живееш живота.
roni9043
09-26-2012, 11:11
:) всеки си има различно мнение за нещата :) но все пак благодаря за някои от положителните мнения
klimatronik
09-26-2012, 15:15
Повярвай ми- има и хора много по-зле от теб - все пак си излизала с момчета , независимо идиоти или не си се целувала сигурно вече, а и да не си -и това не е някакъв проблем
Важно е да живееш така както ти харесва, да не се отчайваш от това,че нямаш приятел ,,а всички други имали гаджита и били щастливи ,, - това не е така! Повярвай - тези ,,тарикати,, и прочие от ,,известнит,, ,които ходят всеки ден на дискотеки, социални са и тнт също имат проблеми, изпадат в депресии и си мислят ,че живота е гаден
За това трябва първо да се научиш да живееш щастливо и сама! - има една статия ,която след малко ще я пусна тук
Та аз например заразлика от теб никога съм нямал много приятели , всъщност те ми се броят на пръсти , а е имало периоди,когато в буквалния смисъл е нямало с кой да изляза да се видя И на мен естествено това не ми харесва, искам да бъда по социален, не толкова мълчалив в много случаи , както и искам и аз да ходя по диско и купони- но просто не съм такъв ,човек , а и да отида с непознати хора- сигурно няма да ми хареса
Та хората са различни
Тези готините и ,,модерните,,, също изтърват от живота в много степени защото пък по рядко се усамотяват и бъдат със себе си, макар че и те ходят на планина , обикалят и тнт , не виждат света по същия начин
Абе и аз не знам - ако искаш да си с приятели ,но не можеш- да не ти пука
Но както казах за да потръгнат нещата трябва да се вгледаш в хубавите моменти на живота си и да си вдигнеш самочувствието - пък тогаваа и хората ще те харесат повече http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=%D0%BD%D0%B5%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BB %D0%B5%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0%20%D0%BB%D1%8E%D0%B 1%D0%BE%D0%B2&source=web&cd=1&cad=rja&sqi=2&ved=0CB8QFjAA&url=http%3A%2F%2Fsebepoznanie.com%2Fpsihologiq%2Fs amopomosht%2Fnespodelena-lubov%2F&ei=_xtjUNWBIMnXsgbT5oGgBQ&usg=AFQjCNH1KBqtEGdicXSj1mti13cCPPPAXA
roni9043
09-26-2012, 17:10
Еми в някои неща се заблуждаваш..явно само предполагаш а повечето неща не са така..първо,не съм излизала с много момчета,второ никога не съм имала много приятели а само двама трима които мислех че са истински но в последствие се оказаха използвачи..и от много дълго време нямам вече никакви приятели около себе си..не че някога съм могла да разчитам на тези дето съм имала..бяха с мен само по нужда..винаги съм си била САМА! И това че има хора много по-зле от мен не променя моите проблеми и не ги прави по-малки или по-нищожни, нито пък ме успокоява по някакъв начин..За мен няма големи или малки проблеми за мен има ПРОБЛЕМИ. Наистина съжелявам че толкова погрешно ме разбирате някои.. но все пак написах темата просто да споделя..
Повярвай ми- има и хора много по-зле от теб - все пак си излизала с момчета , независимо идиоти или не си се целувала сигурно вече, а и да не си -и това не е някакъв проблем
Важно е да живееш така както ти харесва, да не се отчайваш от това,че нямаш приятел ,,а всички други имали гаджита и били щастливи ,, - това не е така! Повярвай - тези ,,тарикати,, и прочие от ,,известнит,, ,които ходят всеки ден на дискотеки, социални са и тнт също имат проблеми, изпадат в депресии и си мислят ,че живота е гаден
За това трябва първо да се научиш да живееш щастливо и сама! - има една статия ,която след малко ще я пусна тук
Та аз например заразлика от теб никога съм нямал много приятели , всъщност те ми се броят на пръсти , а е имало периоди,когато в буквалния смисъл е нямало с кой да изляза да се видя И на мен естествено това не ми харесва, искам да бъда по социален, не толкова мълчалив в много случаи , както и искам и аз да ходя по диско и купони- но просто не съм такъв ,човек , а и да отида с непознати хора- сигурно няма да ми хареса
Та хората са различни
Тези готините и ,,модерните,,, също изтърват от живота в много степени защото пък по рядко се усамотяват и бъдат със себе си, макар че и те ходят на планина , обикалят и тнт , не виждат света по същия начин
Абе и аз не знам - ако искаш да си с приятели ,но не можеш- да не ти пука
Но както казах за да потръгнат нещата трябва да се вгледаш в хубавите моменти на живота си и да си вдигнеш самочувствието - пък тогаваа и хората ще те харесат повече http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=%D0%BD%D0%B5%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BB %D0%B5%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0%20%D0%BB%D1%8E%D0%B 1%D0%BE%D0%B2&source=web&cd=1&cad=rja&sqi=2&ved=0CB8QFjAA&url=http%3A%2F%2Fsebepoznanie.com%2Fpsihologiq%2Fs amopomosht%2Fnespodelena-lubov%2F&ei=_xtjUNWBIMnXsgbT5oGgBQ&usg=AFQjCNH1KBqtEGdicXSj1mti13cCPPPAXA
roni9043
09-26-2012, 17:11
спри се .... :) ................ оставам без коментар!
Еми тегли си ножа бе ... :@ Мен като ме предадат отивам да блъскам и следователно така ме обогатяват, вместо да ме нараняват.
roni9043
09-26-2012, 17:15
За разлика от ПОВЕЧЕТО си връстници НИКОГА не съм го правела и НИКОГА няма да го направя! :) Не съм слабохарактерна като тях.....
разбирам те... можеш да започнеш да спиш с най-различни, да се дрогираш и да правиш свинщини : ))
klimatronik
09-26-2012, 17:21
Еми в някои неща се заблуждаваш..явно само предполагаш а повечето неща не са така..първо,не съм излизала с много момчета,второ никога не съм имала много приятели а само двама трима които мислех че са истински но в последствие се оказаха използвачи..и от много дълго време нямам вече никакви приятели около себе си..не че някога съм могла да разчитам на тези дето съм имала..бяха с мен само по нужда..винаги съм си била САМА! И това че има хора много по-зле от мен не променя моите проблеми и не ги прави по-малки или по-нищожни, нито пък ме успокоява по някакъв начин..За мен няма големи или малки проблеми за мен има ПРОБЛЕМИ. Наистина съжелявам че толкова погрешно ме разбирате някои.. но все пак написах темата просто да споделя..
ами става обърквация с тези приятели ;d
Значи да приемем,че нямаш приятели -нито гадже ,нито приятелки
Това не пречи да си намериш други, а и да си добре дори без тях
Мн добре те разбирам, но във всеки чов живот има трудни моменти,които минават и се преодоляват
кАКви са др-те проблеми? Имаш ли хоби или интересно занимание - го прави
psychopath
09-26-2012, 21:14
За разлика от ПОВЕЧЕТО си връстници НИКОГА не съм го правела и НИКОГА няма да го направя! :) Не съм слабохарактерна като тях.....
Кое по-точно и защо? : )
roni9043
09-27-2012, 17:55
това дето ти написа по нагоре в коментарите ;) и даже цитирах
Кое по-точно и защо? : )
roni9043
09-28-2012, 11:32
да ама не е чак толкова лесно, колкото изглежда на думи :)
Писнало ти е от разочерования ? Добре дошла в клуба ;) Стискаш зъби,вдигаш високото брадичката и продължаваш да си живееш живота.
Ou7oFmYhEaD
09-28-2012, 18:52
Преди около седмица също разбрах, че най-добрата фр е предателка и за пореден път се обедих колко сама съм била винаги и как няма на кой да споделя за хубавите или лошите неща. Но другите които имат компания и много "приятели" те имат общи интерси 1) наркотици 2) пиячка 3) курвики идиоти и вс останали странници. Просто хората са такива, хищници или се научаваш да бъдеш един от тях или си седиш сам като кукувица.
Колкото и да е трудно, опитай се да погледнеш от добрата страна на нещата...вече си се отървала от изпозвачите, така че можеш да се огледаш и намериш стойностни хора, които повярвай ми са много повече отколкото си представяш. Не мога да разбера защо след разочарование започвате да слагате всички под общ знаменател...Също в едно по - горно мнение се споменаваше, че трябва ДА СВИКНЕШ да си сама и че не било толкова зле...пълни глупости. Всеки човек се нуждае от компания, ако не приятели (които не се намират толкова лесно), то поне познати, с които да излизаш и да се забавляваш. Имаш ли хоби или нещо, което обичаш да правиш? Можеш да се запишеш на курсове или тренировки някъде. Така хем ще се запознаеш с нови хора, хем ще се забавляваш. И последно...защо очакваш всички да те разбират. Какво означава това? Колкото хора, толкова и мнения. Не може всички да са съглани с теб. Или може би си от ония хора, които не говорят и очакват другите да им четат мислите?
А Л И С А
09-29-2012, 06:19
Еми, честито, запознала си се вече с живота. За съжаление, не си единствената, която е разочарована от нещо или някого. Подготвяй се от сега, защото колкото по-рано свикнеш с мисълта, че светът ни е устроен така, толкова по-добре за теб.
Колкото до приятелите, наистина всеки сам си ги избира. Когато си ги избирала сигурно са били различни. Родителите - те разбират нещатата по различен начин, но какво да се прави. Гадже - не мисли, че щом имаш гадже всичко ще ти е наред. Да, първоначално всичко е розово, небето е безоблачно и т.н. Но колкото повече време сте заедно, толкова повече неща научаваш за другия човек и все по-често е възможно да има проблеми. Повярвай ми и аз си мислех, че само от гаджето си се нуждая.Е, не е така. Винаги идва момента, в който ще искаш да започнеш да излизаш с приятели, за можеш да им споделяш неща, които не можеш да кажеш на приятеля си, защото е свързано с някой лош негов навик или нещо друго пак свързано с него.
Мисли положително. Ще дойде и момента,в който всичко ще ти се нареди. Но не очаквай да ти падне всичко от небето, направи усилие и резултатът няма да закъснее.
roni9043
09-29-2012, 13:23
:) благодаря за хубавите мнения
Wednesday666
09-29-2012, 14:36
Чудя се какво точно да ти кажа.
Какво точно очакваш да чуеш. Замисляла ли си се, че няма точни думи, с които човек да те утеши, нито пък адекватен съвет в ситуацията? Поне моето мнение е, че няма. И ще ти кажа защо.
Защото ти тепърва навлизаш в живота като цяло. За в бъдеще ще си обкръжена от лешояди, от които ще ти се налага да скриеш месото, и то достатъчно скришно, че ти да не забравиш къде, но и те да не го намерят.
Ще ти го "преведа" - с метафората за месото визирам личността ти като цяло. Характера ти, нагласата ти. Целта им е да ти отнемат нещото, което те отличава от другите. Да те превърнат в част от лицемерната маса, каквато са те.
Хубавото е следното - ТИ самата решаваш дали ще се дадеш на лешоядите или ще скриеш не само това "месо", ами и всяко следващо.
roni9043
10-01-2012, 14:13
:)
SHPAIdURmeN
10-02-2012, 08:51
:) благодаря за хубавите мнения
Все пак има надежда, а ? По-търси хора, които биха ти допаднали (без тези ми то няма) така ще се отръскаш от срамежливостта "с един куршум два заека :D" :)
IseeDEADbodies
10-02-2012, 14:04
Ау горката тя, неразбраната, предадената.. ;( Ужассссс, какво бреме, каква тежест. Цяло чудо е, че още не си полудяла и не си се самоубила... И тия гадни човеци, как така няма да те разбират, как така ще те предават.. ах те гадници-гадни. БЕЗСРАМНИЦИ ! Ох, превъзбудих се, отивам да пия валериан.
След 2 минути - Вече ми е по-добре.. та, до къде бях стигнал ? А да, тези... дори нямам дума да ги опиша, УЖАСТ !
Аз те съветвам да избягаш в някоя гора, далеч от хорската сган ! Те не заслужават да бъдеш сред тях, долни мижитурки. Само бесилото ще ги оправи тях ! И когато ги напуснеш... ще разберат каква грешка са направили и ще те умоляват, и ще лазят в краката ти за прошка, но ще бъде твърде късно !
П.С. - Ти да не си на 12 ?
roni9043
10-02-2012, 17:06
:) А пък аз ти предлагам да си показваш ироничните изявления някъде другаде ;) На 18 съм ако толкова те интересува..за останалото предпочитам да не коментирам ;)
Ау горката тя, неразбраната, предадената.. ;( Ужассссс, какво бреме, каква тежест. Цяло чудо е, че още не си полудяла и не си се самоубила... И тия гадни човеци, как така няма да те разбират, как така ще те предават.. ах те гадници-гадни. БЕЗСРАМНИЦИ ! Ох, превъзбудих се, отивам да пия валериан.
След 2 минути - Вече ми е по-добре.. та, до къде бях стигнал ? А да, тези... дори нямам дума да ги опиша, УЖАСТ !
Аз те съветвам да избягаш в някоя гора, далеч от хорската сган ! Те не заслужават да бъдеш сред тях, долни мижитурки. Само бесилото ще ги оправи тях ! И когато ги напуснеш... ще разберат каква грешка са направили и ще те умоляват, и ще лазят в краката ти за прошка, но ще бъде твърде късно !
П.С. - Ти да не си на 12 ?
IseeDEADbodies
10-02-2012, 17:10
Като си на 18, спри да се държиш като 12 годишна ;)
roni9043
10-02-2012, 17:46
Не си ТИ човекът, който ще ми определя как се държа, как да се държа и какво да правя ;) Като не те кефи темата ми, не пиши по нея и готово! :) Такива като тебе - навсякъде :) Така че мнението ти мен не ме вълнува :) писах тук само за да споделя.Който има хубави мнения-има, който не..всеки си има различно мнение ;) Повече няма да коментирам, защото смятам че не си заслужава :)
klimatronik
10-02-2012, 17:49
А как се определяш визуално ?
IseeDEADbodies
10-03-2012, 06:28
Ама аз какво да направя, че моето мнение не ти изнася. Аман от ревливи пикли като тебе, сеш се ?
roni9043
10-03-2012, 11:42
На тебе не ти изнася темата ми ;) И иди се прави на много отворен на някой друг! ;)
klimatronik
10-03-2012, 11:53
На тебе не ти изнася темата ми ;) И иди се прави на много отворен на някой друг! ;)
ами децата дет умират от глад?
roni9043
10-03-2012, 12:01
Продължавайте да си ръсите простотиите! Аз бях до тук ;) Явно някои хора си нямат друга работа, освен да се заяждат по форуми и да си мислят че са много интересни така :)
klimatronik
10-03-2012, 12:03
не се самоубивай! моля те! не искам аз да съм причината за такваз трагедия !
рано или късно щастието ще ти гостува, но живата е такъв ,че радостта е по-малко ;d
Me4encety
10-03-2012, 12:25
да ама не е чак толкова лесно, колкото изглежда на думи :)
А,не думай =.= Виж кво ще ти кажа сега.Хората са боклуци.Живота е шибан.Всеки го преебават.Не си единствената на която нещо не и харесва,не си единствената недоволна,наранена и прочее.Стига си мрънкала,а се стегни малко.Какво искаш да направим ние ? Да щракнем с пръсти и света да стане като приказка ? Еми не става.
roni9043
10-03-2012, 12:50
Аз не се оплаквам! Аз само споделям! :) Първо елате да ме опознаете като човек и после можете да казвате каква съм, дали се оплаквам, какво правя и т.н. Не може от една тема, която човек е писал веднага да си вадите заключения какъв е бил..що е бил.. Както написах по-горе, на който не му харесва темата ми просто да не я коментира :) Писах темата с единствената цел да открия хора,преживели нещо подобно или минали през нещо подобно, защото бих искала да познавам такива! А това, че сте разбрали нещо казано от мен погрешно, си е ваша работа и проблем :)
roni9043
10-03-2012, 12:56
Никога не съм смятала да го направя нито пък смятам,така че споко ;) Не съм слабохарактерна за каквато ме мислиш ;)
не се самоубивай! моля те! не искам аз да съм причината за такваз трагедия !
рано или късно щастието ще ти гостува, но живата е такъв ,че радостта е по-малко ;d
klimatronik
10-03-2012, 13:49
Никога не съм смятала да го направя нито пък смятам,така че споко ;) Не съм слабохарактерна за каквато ме мислиш ;)
не си мисля нищо,защото не те познавам ;)
IseeDEADbodies
10-03-2012, 14:07
Аз не се оплаквам! Аз само споделям! :) Първо елате да ме опознаете като човек и после можете да казвате каква съм, дали се оплаквам, какво правя и т.н. Не може от една тема, която човек е писал веднага да си вадите заключения какъв е бил..що е бил.. Както написах по-горе, на който не му харесва темата ми просто да не я коментира :) Писах темата с единствената цел да открия хора,преживели нещо подобно или минали през нещо подобно, защото бих искала да познавам такива! А това, че сте разбрали нещо казано от мен погрешно, си е ваша работа и проблем :)
Така е, ти не се оплакваш, ти цивриш ! То няма к'во да те опознавам, те думите ти сами говорят за теб. Или сега тръгваш да се отмяташ от тях ? И повярвай ми, една тема е напълно достатъчна да ти светне що за човек я е писал (ако имаш малко от малко мозък в главата си). Въпроса не се състои в това дали на нас ни харесва темата, проблема се корени в т'ва че на теб не ти харесват коментарите които четеш. Ти очакваш, че ние тук ще почнем да ти съчувстваме за нещо което се случва на всеки втори човек, еми... WELCOME TO REALITY. Ти си мислиш, че света се върти около теб, ама уви... не е така ! Ти си мислиш, че това което ти се случва е нещо уникално, което никой друг щъкащ по тая земя не е преживял, не е така !
Кое е т'ва което не сме го разбрали правилно ? Айде обясни като за идиоти, щото явно сме такива и не можем да ти разберем високо-интелектуалните изречения, и не можем да проумеем, аджеба какъв ти е проблема. Пак казвам - ти много ясно си го написа. Даже по-ясно от колкото ти самата предполагаш, госпожичке. Живота е изпълнен с разочарования, свиквай ! Само че идеята не е на цивриш и да се оплакваш колко ти е зле, ами да се стегнеш и да направиш нещо по въпроса. А дори и да няма к'во да направиш, вместо да се давиш в самосъжаление, трябва да продължиш да гледаш на живота с още по-голям оптимизъм и да гледаш на нещата от позитивната страна. И повярвай ми, проблема не е наш, проблема си е лично твой. Явно си приела вече ролята на главната героиня от "Криворазбраната цивилизация", твоя грижа.. не наша !
roni9043
10-03-2012, 16:37
:D еми ок продължавай си ! Всеки си има различно мнение, тъй че :) Мисля че няма смисъл да коментирам никак поста ти, ти вече се ДОКАЗА колко си ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ;) Няма смисъл вече да споря, знам че това ти е целта :) И знам че не само моите теми се хулят, а е така с темите из целия форум :) Всеки гледа да съди другия а никога не гледа себе си ;) Ще завърша с един цитат на малкия принц : "Истинските неща се виждат само със сърцето,същественото е невидимо за очите" ;)
Aeternal
10-03-2012, 16:38
Заеби го тоя оптимизъм, надеждата е майка на провала!
От добрата страна, всеки минава през тоя момент с предаването от някой близък. Радвай се че ти се е случило на 18, а не на 28 примерно, че тогава е много трагично. Изобщо това е от тея уроци дето колкото по-рано ги изучиш, толкова по-добре за теб. Фаза през която всеки минава. Не е толкова голям проблем
roni9043
10-03-2012, 16:45
така е :) имаш право
Заеби го тоя оптимизъм, надеждата е майка на провала!
От добрата страна, всеки минава през тоя момент с предаването от някой близък. Радвай се че ти се е случило на 18, а не на 28 примерно, че тогава е много трагично. Изобщо това е от тея уроци дето колкото по-рано ги изучиш, толкова по-добре за теб. Фаза през която всеки минава. Не е толкова голям проблем
roni9043
10-03-2012, 17:37
хубаво ;) не бъди като този дето пише в горния коментар над тебе ;)
не си мисля нищо,защото не те познавам ;)
IseeDEADbodies
10-03-2012, 18:31
:D еми ок продължавай си ! Всеки си има различно мнение, тъй че :) Мисля че няма смисъл да коментирам никак поста ти, ти вече се ДОКАЗА колко си ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ;) Няма смисъл вече да споря, знам че това ти е целта :) И знам че не само моите теми се хулят, а е така с темите из целия форум :) Всеки гледа да съди другия а никога не гледа себе си ;) Ще завърша с един цитат на малкия принц : "Истинските неща се виждат само със сърцето,същественото е невидимо за очите" ;)
С кое доказах колко съм "интелектуален", айде обясни ми моля те. И каква ми е целта ? Че аз май не си я знам, ама гледам ти си много веща в тези неща. Я ме светни, ако обичаш :lol:
Еми да ! К'во няма да бъдат хулени, като лапета на по 12-17 години ми говорят като 50 годишни, които вече толкова са изстрадали от живота, че няма накъде. Самото ти заглавие "писна ми от разочарования", е смешно. Ало, момичее.. ти си на 18 !! КАКВИ ТОЛКОВА РАЗОЧАРОВАНИЯ МОЖЕ ДА СИ ВИДЯЛА В ТОЯ ЖИВОТ ? Много обичате да го играете мъченици, за това и не съм само аз тоя който ви се смее на глупостите. Щото копче не сте видели от живота, ама иначе устите ви зейват до Небесата, само щото нещо не е станало по ваш вкус. Еми няма и да стане, щото пак казвам : Света не се върти нито около теб, нито около другата пикла която гаджето й я е зарязало и видиш ли всичко на тоя Свят е скапано, всички момчета са олигофрени и тем подобни глупости които се пишат ЕЖЕДНЕВНО в тоя форум от такива като тебе.
Иначе аз не те съдя. Кой съм аз, че да те съдя (а и честно казано ми е през оная работа) ? И за какво по-точно ? Имаш пълното право да си цивриш за каквото си поискаш и да си недоволна от каквото си поискаш. Ама нали е по-лесно да циврим, отколкото да се вземем в ръце и да се опитаме сами да си оправим положението. Верно.. няма к'во да се коментира. Няма какво да си хабя приказките за нек'ва си там, която дори не може да вдене за какво й приказвам. Напълно права си !
roni9043
10-03-2012, 19:00
Хайде спри се вече! Казах ти че мнението ти НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА НИ НАЙ-МАЛКО! Така че можеш колкото си искаш да хулиш и нареждаш! КАТО НЕ ТЕ КЕФЯ СПРИ ДА КОМЕНТИРАШ ТЕМАТА И ТОЧКА! Защо като не ти харесва какво си пише в тоя форум продължаваш да влизаш в него, да четеш теми и да коментираш????Като не ти харесва не влизай и толкова! Какъв си ти че да нареждаш на другите и да плюеш по темите им? Не такива като мен, а такива като ТЕБЕ са навсякъде! По интернет на много отворени се правите и на много умни а? Всеки сам си рашава къде да пише, какво да пише ! МОЛЯ АДМИНИТЕ ДА ОБЪРНАТ ВНИМАНИЕ И ДА НЕ ПОЗВОЛЯВАТ ВЕЧЕ ТАКИВА НЕЩА В ТОЗИ ФОРУМ! :) ;)
IseeDEADbodies
10-03-2012, 22:17
Loled at u.
Nuf said :)
roni9043
10-05-2012, 15:33
:D
roni9043
10-07-2012, 11:07
:) май това беше краят на темата..