PDA

View Full Version : Моля за съвет

ndm_94
09-25-2012, 19:43
Здравейте аз съм момче на 18 от скоро се срещаме със едно момиче на 17 години. Нищо не съм и казвал, че я харевам поканих я на среща и на последната среща ми каза, че не иска гадже и неможе да ми отделя много време защото има много уроци , а аз и казах, че и аз немога да и отделям много време защото съм 12 клас и трябва да уча за матура и за кандидатстване във уневерситет и, че ще се виждаме когато може. Писахме си днес и зададох въпроса че знае че аз я харесвам а тя да ли изпитва нещо към мен а тя ми отговори че когато се видим да съм я попитал и щяла да ми каже. Моля ви дайте идея съвет как да процедирам и какво мога да учаквам

Amore-Mio*
09-26-2012, 05:59
Можеш да очакваш и да , и не. Ние няма какво да ти кажем. Бъди готов и за двете крайности, и поговорете на четири очи.

Azoria
09-26-2012, 07:36
Да не иска гадже,защото имала уроци...? Хм.. :? Аз,ако съм харесала някой бих му отделяла по малко време из между ученето, не знам...

Me4encety
09-26-2012, 07:42
Има ли желание,има и начин.Няма ли желане,има оправдание.

sexa_na_kompleksa
09-26-2012, 07:44
Е, какво искаш да ти каже в чата....

ndm_94
09-26-2012, 19:07
Не съм се изказал правилно за което се извинявам не че имала много уроци а просто се притеснява че няна да може да ми отделя достатачно внимание

NambyPamby
09-26-2012, 19:11
Имате ли желание да сте заедно, все ще навържете нещата после, независимо кой на какви уроци ходи.
Може по веднъж на седмица да се виждате, но ако сте толерантни един към друг и проявявате разбиране, няма да ви тежи.
Такива неща. Покажи й, че я харесваш и искаш, но и че уважаваш избора й/кръжоците/уроците/квото е там и няма да я задушаваш/обсебваш/усложняваш ежедневието допълнително, и че ще е приятно, лесно и забавно с теб, та в тоя ред на мисли може само да спечели, ако се реши на връзка с теб.

fenastz
09-26-2012, 21:06
Да Учакваш ? УЧИ ПОВЕЧЕ ЗА МАТУРАТА! Мани я тая.