PDA

View Full Version : Съвет ако може

vladkata
09-27-2012, 18:55
значи слушайте сега .. има едно момче в което съм мн влюбен .. мислех че го обичам и той ми повтаряше колко ме обича..и за известно време бяхме щастливи но искрата като че ли умря или поне се скрила някъде .. и двамата твърдим че не искаме да се разделяме но като че ли сме други а съм съвсем сигурна принципно че още сме си същите .. та въпроса ми е можем ли да направим нещо за да се оправят нещата или по добре да се разделим..

vladkata
09-27-2012, 19:39
аре ве никой ли няма да помогне :д

Amore-Mio*
09-27-2012, 19:41
В крайна сметка не ми стана много ясно дали си момче или момиче. В началото почваш с мъжки род и накрая завършваш с женски род. По - добре би било да уточниш пола, за да се ориентираме и към правилното решение.Иначе и в двата случая според мен, е нужен един сериозен разговор. Важното е да се уточнят проблемите и всичко, и да се види дали ще има разрешение този проблем или просто е настъпил края. Ако са ги имали чувствата - те няма как да изчезнат от раз, може да ги има някъде и да е нужен огън, за да се разпалят отново, но ги има. Важното е да погледнете вие как стоят нещата, да видите дали има смисъл изобщо да се продължава напред. Да не забравим и варианта, че след време в една дълга връзка нещата улягат и не е както в началото. Точно тогава вече е нужно повече тръпка да се създава по най - различни начини, а не веднага да се бяга от проблема и да се разделяте.

Anonyss
09-27-2012, 19:44
Правете по-див секс : )

vladkata
09-27-2012, 20:17
e момиче съм ..

Azoria
09-27-2012, 23:16
като че ли сме други а съм съвсем сигурна принципно че още сме си същите ...

Е това е най-важното :lol: :lol:

Anonyss
09-28-2012, 05:09
Точно това.. Не само момчетата трябва да правят секса див, стегнете се и вземете направете партньорите си диви и щастливи, пробвайте с това, с онова и ще има резултат.

BreakingDawn
09-28-2012, 13:35
Ама чакай..момиче като Азис или истинско момиче?! Щото ти прочетох поста 10 пъти и..не схванах нищо

scandalousLady
09-28-2012, 14:33
Седенте и поговорете на тази тема. Както каза Amore-Mio* " Да не забравим и варианта, че след време в една дълга връзка нещата улягат и не е както в началото. Точно тогава вече е нужно повече тръпка да се създава по най - различни начини, а не веднага да се бяга от проблема и да се разделяте. " < Съгласна съм.

Wednesday666
09-28-2012, 14:35
Начи, само да ти кажа, че си толкова грамотен/а, че просто мамата си трака.

Като за начало - вземи си определи пола, че аз нещо не схванах. Ще взема да ти говоря в среден род.

По мое мнение не можеш да оправиш нещата, когато те вече са умрели. Във вашия случай вече май ги няма. Така че най-добре прекратете отношения и всеки да си търси късмета на друго място.

aposiopeza
09-28-2012, 18:02
пробвайте примерно анален секс..

YoUcANNOtiMaGiNe
09-28-2012, 21:39
значи слушайте сега
Слушам сега.. Kanye West, ако искаш да слушам теб си сложи аудио. В противен случай само ще чета.

но искрата като че ли умря или поне се скрила някъде
Най-вероятно някъде между краката ви...

vladkata
09-30-2012, 19:21
мерси много на всичките там четири човека дет помогнаха .. тва с аналния секс свърши работа ^^

ShtrudeL
09-30-2012, 19:24
мислех че го обичам и той ми повтаряше колко ме обича..

апфУ