View Full Version : Една тема за обсебващата любов!Айди да ви видим :D
И така бях пуснал една темичка преди няколко дена,от която стана ясно че съм в чужбина за малко време и имам сериозна приятелка ,която обичам.Tя също безброй пъти ми е казвала че ме обича.Проблема ми е че я обичам прекалено много.Даже разбрах че за това си има термин и се нарича "обсебваща любов" При мен се изразява в следното:не я ревнувам,защото и имам доверие ,обаче се дразня когато не ми каже че ме обича преди да си легне,дразня се че почти винаги когато и пиша и ми отговаря след 3-4 минути, дразня се от всичко и се питам:
Защо когато тя ми пише,съм готов да заеба всичко и да и пиша,а тя не може,защо искам да и кажа че я обичам всеки ден,а тя не го прави.Защо първите дни ми казваше че и липсвам а вече не го прави.
Въпреки че знам отговора ми кажете-Това което правя нормално ли е :D Разбира се не съм и казал че ме дразнят тези неща,а ги държа в себе си,от което ми става много тежко.Според моята логика,тъй като съм в чужбина,трябва много по често да си ги казваме тези неща,трябва много повече внимание да си обръщаме тн.Аз го правя,защото я обичам,а тя защо не го прави толкова често?
И така ако мислите че се държа нормално,а проблема е в нея,кажете ми как да постъпя
Ако мислите че се държа обсебващо,кажете ми как да престана (не е лесна мисия)
Ако нищо не можете да кажете,поне си изкажете мнението за този вид любов(обсебващата)
ПП-намерих някои що годе подобни теми чрез търсачката,но нищо като моето така че не трийте темата :D
мм, и аз съм така, когато съм влюбена.
и на мен са ми казвали, че съм обсебваща заради това.
но аз се гневях и на факта, че не ми се праща мечка в скайп :д сериозно.
Оо и аз съм така.Анализирам съобщенията в скайп и когато не ми прати някаква емотинка и се питам,защо така и се смени настроението и се чудя какво става.:D Това вече знам че е прекалено и нищо не съм и казвал.Интересното е че се държа обсебващо само като съм в чужбина,като се прибера и всичко е отново нормално
IseeDEADbodies
09-29-2012, 22:50
Лек... т'ва ми изглежда като писано от момиче. Стегни се малко. Макар че за едно нещо съм на същото мнение, но като се замисля е грешно т'ва мнение. Както и да е. Като цяло - стегни се ! На едно момче (или мъж) не му приляга да се държи като ученичка.
Psyko Nuts
09-29-2012, 23:10
^То и ти си един мъж сигурно... Що пък да не му приляга? Какво лошо има да се интересува?
IseeDEADbodies
09-29-2012, 23:20
Не мисля че става дума за мен в темата. Колкото до въпроса ти, ще отговоря.
Ако говорим за сърдене когато човека отсреща не ти казва всеки божи ден "обичам те" (или преди да си легне, както автора споменава), или сърдене когато не получаваш отговор на секундата, ами с минута-две закъснение, когато си пишете и куп други дребни и повърхностни глупости, то не говорим за мъж, а за путка. Надявам се съм бил ясен в отношение на отговора си. Макар че, мисля че се изразих достатъчно ясно още в първия си коментар, ще потретя : това поведение е разбираемо ако се наблюдава при 14-18 годишна госпожичка, дори за жена не е нормално, к'во остава за един мъж ?
Чакай сега ,не се сърдя ,а се дразня.Даже по скоро видя ли подобно държание ,каквото сме описали,започвам да се чудя,дали този човек не е започнал да се отдръпва от мен,дали е започнал да свиква без мен.Имам и доверие ,въпроса е че за първи път изживяваме връзка от разстояние,и не съм сигурен какво ще ни причини това разстояние.
IseeDEADbodies
09-29-2012, 23:39
Дразнене, сърдене... едно и също е. Щом не можеш да проумееш, че това е НОРМАЛНО.
Аз май съм в ролята на "незаинтересованата" приятелка. :D
Когато приятелят ми е далеч от тук, чакам попринцип той да ме потърси. Той ми знае ежедневието и знае кога съм свободна за разговори, чатове. Докато аз не знам на новото място той с какво е зает, какво прави в момента и не искам да го прекъсвам или да преча на нещо, което може да върши в момента. Той не прави проблем, обажда се когато може.
Сега след две години вече му знам г/д графика и имам някаква представа кога мога да се обадя, но пак рядко го правя. Това далеч не означава, че съм свикнала без него или че не ме интересува.
strawberry88
09-30-2012, 06:59
т'ва ми изглежда като писано от момиче.
Да!:lol:
И аз имам такива моменти. Когато имам много неща да свършва е адски лесно говедото да ме изнерви по този начин. Ама това си ми е на периоди де. И знам, че не е нормално да откача, щото си е вдигнал телефона докато си говори с мен.
Amore-Mio*
09-30-2012, 13:48
Много хора са така, аз също. Но някак, всекидневното повтаряне на "обичам те" - губи смисъла си след време, ако не се създава никаква тръпка и не се доказва периодично, да кажем. Не можеш да й се сърдиш за това, че не те обсебва - нито пък ти на себе си. Но трябва да внимаваш къде са границите. Не винаги е възможно да ти отговори по най - бързия начин и така нататък.
Мале, не, не, не, това е болестно състояние.. няма как да ти го кажа по-лесно , но.. не ти остава още много..