View Full Version : Потъмняване на кожата на пениса
От доста време кожата на пениса ми е потъмняла, има малки твърде тъмни петна и е определено по-тъмна от тази на кожата ми, и е някакво странно... ако може да препоръчате нещо за решението на този проблем, защото изглежда кафява и се притеснявам, да не би да имам проблем.
xXxPETYAxXx
10-03-2012, 08:14
Уролог!
GiveMeLove
10-03-2012, 08:58
Уролог!
Глупости.. И моята е така на места, просто е по-тъмен от нормалния цвят на кожата.. И не само при теб е така, така че няма откакво да се притесняваш.
Стига сте пращали хората по лекари, за някакви малки проблеми.. :)
П.П. Като казвам по-тъмен, нямам предвид черно-бяло, разбира се.. Минимална е разликата.. :)
nymphadora
10-03-2012, 09:44
тези малки,твърде тъмни петна звучат странно-иди все пак на уролог.
а откога е така?
IseeDEADbodies
10-03-2012, 10:18
По логиката на ПЕТЯ(or whatever..), всеки трети мъж/момче трябва да отиде на уролог, щото видиш ли, пишката му е с по-тъмен цвят от останалата кожа по тялото му. Като не знаете к'во приказвате, по-добре не се обаждайте изобщо. Ставате за смях.
xXxPETYAxXx
10-03-2012, 19:12
^Казвам го, не заради това, че кожата му е по-различна от останалата, а защото има някакви странни петна, които доколкото се подразбира от темата са от известно време, т.е. преди не е било така! А и щом човека се притеснява, най-добре да иде да се подсигури - щом жените ходим на гинеколози дори и на профилактичен преглед, защо мъжете да не ходят да се преглеждат?! Нито е скъпо, нито е страшно и бих казала, че е задължително за всеки, който води полов живот, независимо от пола! Особено пък, ако има някакви странни изменения!
embraceme
10-03-2012, 20:25
Ако си в пубертета всичко е наред ,по това време винаги стават някви аномалии :D
IseeDEADbodies
10-03-2012, 22:35
^Казвам го, не заради това, че кожата му е по-различна от останалата, а защото има някакви странни петна, които доколкото се подразбира от темата са от известно време, т.е. преди не е било така! А и щом човека се притеснява, най-добре да иде да се подсигури - щом жените ходим на гинеколози дори и на профилактичен преглед, защо мъжете да не ходят да се преглеждат?! Нито е скъпо, нито е страшно и бих казала, че е задължително за всеки, който води полов живот, независимо от пола! Особено пък, ако има някакви странни изменения!
Всичко хубаво, що-годе съм съгласен.
Ама ако на 30 лева за преглед, викаш евтино.. аз си му викам пладнежки обир.