.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Потъмняване на кожата на пениса

От доста време кожата на пениса ми е потъмняла, има малки твърде тъмни петна и е определено по-тъмна от тази на кожата ми, и е някакво странно... ако може да препоръчате нещо за решението на този проблем, защото изглежда кафява и се притеснявам, да не би да имам проблем.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Уролог!

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Уролог!
    Глупости.. И моята е така на места, просто е по-тъмен от нормалния цвят на кожата.. И не само при теб е така, така че няма откакво да се притесняваш.
    Стига сте пращали хората по лекари, за някакви малки проблеми..

П.П. Като казвам по-тъмен, нямам предвид черно-бяло, разбира се.. Минимална е разликата..
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Супер фен Аватара на nymphadora
    тези малки,твърде тъмни петна звучат странно-иди все пак на уролог.

а откога е така?

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    По логиката на ПЕТЯ(or whatever..), всеки трети мъж/момче трябва да отиде на уролог, щото видиш ли, пишката му е с по-тъмен цвят от останалата кожа по тялото му. Като не знаете к'во приказвате, по-добре не се обаждайте изобщо. Ставате за смях.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    ^Казвам го, не заради това, че кожата му е по-различна от останалата, а защото има някакви странни петна, които доколкото се подразбира от темата са от известно време, т.е. преди не е било така! А и щом човека се притеснява, най-добре да иде да се подсигури - щом жените ходим на гинеколози дори и на профилактичен преглед, защо мъжете да не ходят да се преглеждат?! Нито е скъпо, нито е страшно и бих казала, че е задължително за всеки, който води полов живот, независимо от пола! Особено пък, ако има някакви странни изменения!

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    ^Казвам го, не заради това, че кожата му е по-различна от останалата, а защото има някакви странни петна, които доколкото се подразбира от темата са от известно време, т.е. преди не е било така! А и щом човека се притеснява, най-добре да иде да се подсигури - щом жените ходим на гинеколози дори и на профилактичен преглед, защо мъжете да не ходят да се преглеждат?! Нито е скъпо, нито е страшно и бих казала, че е задължително за всеки, който води полов живот, независимо от пола! Особено пък, ако има някакви странни изменения!
    Всичко хубаво, що-годе съм съгласен.
    Ама ако на 30 лева за преглед, викаш евтино.. аз си му викам пладнежки обир.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Повече от фен Аватара на embraceme
    Ако си в пубертета всичко е наред ,по това време винаги стават някви аномалии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си