View Full Version : Помагайте с положението
Veroniika
10-03-2012, 17:18
Аз съм на 14 години , момиче .. Значи още от много малка моята мечта е да си имам куче .. И да май момента дойде .. Реших , че съм напълно готова .. за акита , за разходки и за всичко ..Имам доста спестени пари и мога да осигуря всичко .. искам кучето да е чихуахуа .. тате е навит да вземе, но мама имала неописуем страх .. изпада в паника .. добре де аз не искам немска овчарка , а искам мини кученце което е колкото шепите ми .. Какъв е проблема ?! Помагайте моля ви ..
Просто трябва да говориш с нея. Обясни и, че поемаш пълна отговорност за кучето. Ако пак не се съгласи кажи и, че ще си повишиш успеха например.:D
Veroniika
10-03-2012, 18:09
Пробвам всеки ден .. и винаги ама разбери не мога да го докосна и някакви такива... всеки ден съм с кучета .. тя знае , че ще се грижа , но не можела да съжителства с кучета .. : (
Кажи, че ще стои само в твоята стая.
Мен ме лъгаха близо 10 години с оправданието "още си малък, трябва да пораснеш още малко".Реших,че няма да стане и спрях.Сега се повтаря това и със сестра ми.Така,че свиквай все пак ако майкати има страх това ще я тормози.Говориш за размера?Пинчера е както ти го описваш"колкото шепите ми", обаче е еб*си ръмжащото гномче.
Amore-Mio*
10-03-2012, 20:25
Сядате и си говорите с нея.
Обясни й, че няма нищо страшно, че тая порода е мъничка и няма от какво да я е страх.
Nikolcheto24
10-03-2012, 21:49
Ами по-добре си харесай някоя друга порода.Чихуахуатата са едни от най-злобните кучета.Майката ти може и заради това да не иска. ;)
Veroniika
10-04-2012, 09:55
Померан също съм съгласна .. те не са злобни или мини - шпиц ! Има напредък хора ! Викам един мой съученик има чихуахуа тя вика оо супер покани го у нас да го видим :) Каза , че ще стои в моята стая .. А тя не допуска кучета ! Супер ! Давайте още съвети дано да успея : )
Ами успех, пиши ако се навие да ни кажеш и да ни запознаеш с новото си кученце :)
Veroniika
10-06-2012, 08:02
Непременно ! Вие въпреки това не спирайте да ме подкрепяте !!1 :дд
someonerandom
10-06-2012, 12:54
Може и да се наложи да приемеш,че няма да стане.Има хора,на които просто не им понасят някои животни.Направи всичко възможно да убедиш майка си и ти пожелавам успех,обаче ако наистина я е страх жената,едва ли ще ти даде(нормално).
JungleJaguar
10-06-2012, 18:30
Как може хората да имат кучета?
Има 100 пъти по-добри домашни любимци от мърлявите и лигави помияри !
mrankoniiii
10-18-2012, 18:32
Мен ме лъгаха близо 10 години с оправданието "още си малък, трябва да пораснеш още малко".Реших,че няма да стане и спрях.Сега се повтаря това и със сестра ми.Така,че свиквай все пак ако майкати има страх това ще я тормози.Говориш за размера?Пинчера е както ти го описваш"колкото шепите ми", обаче е еб*си ръмжащото гномче.
Колко позната история :D
PullMeCloser
10-18-2012, 18:43
Ако наистина я е страх, няма да й пука особено дали кучето е голямо или дребно. Все е страшно за нея, имам близка приятелка, която я е страх от кучета и няма да ти обяснявам какво се случва покрай моето, а то е доста дребно. Някой посъветва да каже, че кучето ще стои само в нейната стая: нали знаете, че това абсурд да стане? Най-много първите 3-4 месеца, НАЙ-МНОГО.
Golemiqmalyk123
10-20-2012, 13:22
И аз съм така.. Майка ми е параноична на тема животни специално за кучета... Ама съм се примирил btw и аз съм на 14